XBOX ONE
+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 16 από 28
Σελίδα 16 από 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Απ: XBOX ONE
ρε giorgosmc με walkthrough και youtube την βγαζεις??εχεις μια τοσο καθετη αποψη με τα youtube??παρε μια κονσολα και μετα βγαλε συμπερασματα.στην προηγουμενη σελιδα μου ελεγες για υπερθερμανσεις και χυσια και δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα
εγω θα συμφωνησω με τον ep71 οτι δυσκολας γυρνας σε last gen οπως και να το κανουμε
εγω θα συμφωνησω με τον ep71 οτι δυσκολας γυρνας σε last gen οπως και να το κανουμε
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Φιλε kouli εξηγησα πως εχω παιξει σε καποια καταστηματα καποιους τιτλους αλλα πιστεψε με μερικα μονο walkthrough βιντεο στα 1080p στο youtube με αναλυση επισης 1080p σε 40'' tv ειναι απο μονα τους αρκετα για να καταλαβεις πως τα γραφικα δε σου προσφερουν τιποτα το τοσο WOW σε σχεση με τη last gen γενια, δε χρειαζετε να πιασεις στα χερια σου το controller ντε και καλα για να καταλαβεις καποια πραματα, δεν πας να πηδηξεις να παιξεις πας, εκτος αν εισαι fanboy της ms και της sony αντιστοιχα και αρχιζει να τρεμει το σωμα σου απο ηδονη στη λεξη halo ή god of war
Kαι οταν τη παρει κανας φιλος μου και παιζω πιο συχνα παλι την ιδια αποψη θα εχω, εδω θα ειμαστε οποτε θυμησου αυτα τα λογια μου.
εν παση περιπτωσει επειμενω στο οτι μετα απο nextgen μπορεις και παραμπορεις να ασχοληθεις με lastgen εκτος κι αν εισαι ανθρωπος της λεπτομεριας του pixel.
Κατι αλλο τωρα αν ειναι να αγορασω μια κονσολα και να μου βγει ελλατωματικη για να εχω να λεω πως εβγαλα εγκυρα συμπερασματα να το χεσω, σκεψου λιγο, ''και γαμω! η κονσολα μου ειναι ελατωματικη, μολης εδωσα 400 ευρω και θα τρεχω κανα 6μηνο με τις αντιπροσοπειες αλλα δε γαμιετε εβγαλα εγκυρα συμπερασματα'' οχι ευχαριστω δε θα παρω, οπως ο καθε λογης ανθρωπος θα ψαχτω, θα κανω την ερευνα μου, θα παρω το χρονο μου και στη συνεχεια θα προχωρησω σε αγορα και πιστεψε με το ιντερνετ ειναι παραδεισος αν θες και εχεις ορεξη να ψαξεις.
Τωρα θα μου πεις κατσε ρε φιλε την εβγαλες ελλατωματικη τη κονσολα απο το πουθενα, και θα σου απαντησω με τα εξης λογικα θελω να πιστευω επιχειρηματα, δεν λεω πως 100% θα τη παρω και θα μου βγει ελλατωματικη, αλλα φιλε μου τον καιρο που θα τη παρω εγω εκτος οτι η κονσολα θα εχει ωριμασει σε ολα games, updates, κτλπ το ποσοστο να πεσω σε ελλατωματικη παρτιδα θα εχει εκμηδενιστει για τους παραπανω λογους διοτι οτι ηταν να βγει στη φορα θα εχει ηδη βγει οποτε οι πιθανοτητες αν οχι 100% θα ειναι 80% λιγοτερες να πεσεις σε ελλατωματικο κομματι και το βασιζω καθαρα και μονο εκει αυτο.
Κατι αλλο τωρα μιας και ανεφερες για τα σπερματα στο one ομολογω πως σαν απειρο ατομο που ειμαι σχετικα με τις nextgen consoles με ενα καλυτερο ψαξιμο οντως η ειδηση με τα υγρα, σπερματα πες τα οπως θες ηταν λιγο fake ομως οπως ξαναλεω σαν απειρος χρηστης δεν ειπα πως σταντε ισχυει αυτο με τα σπερματα και τις υπερθερμανσεις, γι αυτο εξαλου το ανεφερα να μου πειτε κι εσεις τη γνωμη σας, ας πουμε ομως πως καποιος θελει να ψαχτει λιγακι παραπανω πριν προχωρησει σε αγορα για να μη πιαστει μαλακας, ετσι λοιπον κι εγω ειπα να διαβασω ακομα μερικα site και forums, οχι φιλε δε ψηνομε μια να προχωρησω σε αγορα τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια και δε με εψησαν μονο τα οσα ειδα αλλα κυριως οι λογοι που ανεφερα παραπανω που δεν εχουν να κανουν ουτε με το youtube ουτε με τα χυσια στη κονσολα νομιζω πως ειναι απολυτα λογικοι οι λογοι.
Δε θα το κουρασω πολυ ακομα, θα σου παραθεσω μερικα link (οχι σαν κι αυτα με τα σπερματα στη κονσολα) καπως πιο προσφατα να κρινεις κατα ποσο ειναι εγκυρα ή fake και ισως καταλαβεις πως η μαμα ms την εχει λιγακι χεσμενη τη φωλια της ειδικα με τις πρωτες παρτιδες της, τελως να αναφερω πως επειδη δεν ετυχε ελλατωματικη παρτιδα σε εσενα δεν σημαινει πως δε θα τυχει σε καποιον αλλον εκει εξω, το θεμα ειναι να μειωσεις σε ενα μεγαλο βαθμο το ρισκο, ετσι το βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια εγω τουλαχιστον αν με πιανεις.
Αυτα εχω να πω, νομιζω πως δεν ειπα κατι παραλογο και βασιστηκα σε εγκυρα και λογικα επιχειρηματα, τουλαχιστον ετσι κρινω εγω και πανω απ' ολα σεβαστη καθε αποψη, παρακατω παραθετω μερικα απο τα πολλα link που βρηκα ψαχνοντας, αν δε βαριεσε και εχεις ορεξη διαβασε μερικα αν και πιστευω με μια καλη αναζητηση θα βρεις και απο μονο σου μερικα ''καλα'' σχετικα πραματακια τα οποια τονιζω πως ειναι απολυτα λογικα και οχι κατι παραλογο απο τη στιγμη που η κονσολα δεν εχει πολυ καιρο στην αγορα, δεν εχει ακομα ωριμασει οπως και καθε ηλεκτρονικη συσκευη οταν βγαζει κατι καινουριο ειναι λογικο να υπαρξουν προβληματα στην αρχη (βλεπε xbox360 RROD) αν και ομολογω πως στη περιπτωση του one καπως πολλα μαζευτικαν τα προβληματακια
https://www.google.gr/search?q=xbox+one+%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=t28sVP3SNMOF8Qeb4oCoBA
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=26236
http://www.unboxholics.com/forum/xbox-one/44-xbox-one-b?start=24
http://www.gameworld.gr/component/content/article/184-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2014-05-19-05-48-06/15065-xbox-one-me-elattomatika-drives
http://game20.gr/news/xbox-one-disc-drive-issues-3932/
EDIT: Επειδη μερικα fanboys και μη ισως ''σταξετε φαρμακι'' λογω οτι ισως θεωρησετε υποτιμιτικα καποια πραγματα που ειπα για τις nextgen consoles να τονισω πως δε προσπαθω να σας πεισω για κατι ουτε να κραξω ή να βγαλω βρωμα για οποιαδηποτε κονσολα, λεω απλα τη γνωμη μου και την αποψη μου παντα με επιχειρηματα, οποιος συμφωνει καλως, οποιος διαφωνει παλι καλως.
Kαι οταν τη παρει κανας φιλος μου και παιζω πιο συχνα παλι την ιδια αποψη θα εχω, εδω θα ειμαστε οποτε θυμησου αυτα τα λογια μου.
εν παση περιπτωσει επειμενω στο οτι μετα απο nextgen μπορεις και παραμπορεις να ασχοληθεις με lastgen εκτος κι αν εισαι ανθρωπος της λεπτομεριας του pixel.
Κατι αλλο τωρα αν ειναι να αγορασω μια κονσολα και να μου βγει ελλατωματικη για να εχω να λεω πως εβγαλα εγκυρα συμπερασματα να το χεσω, σκεψου λιγο, ''και γαμω! η κονσολα μου ειναι ελατωματικη, μολης εδωσα 400 ευρω και θα τρεχω κανα 6μηνο με τις αντιπροσοπειες αλλα δε γαμιετε εβγαλα εγκυρα συμπερασματα'' οχι ευχαριστω δε θα παρω, οπως ο καθε λογης ανθρωπος θα ψαχτω, θα κανω την ερευνα μου, θα παρω το χρονο μου και στη συνεχεια θα προχωρησω σε αγορα και πιστεψε με το ιντερνετ ειναι παραδεισος αν θες και εχεις ορεξη να ψαξεις.
Τωρα θα μου πεις κατσε ρε φιλε την εβγαλες ελλατωματικη τη κονσολα απο το πουθενα, και θα σου απαντησω με τα εξης λογικα θελω να πιστευω επιχειρηματα, δεν λεω πως 100% θα τη παρω και θα μου βγει ελλατωματικη, αλλα φιλε μου τον καιρο που θα τη παρω εγω εκτος οτι η κονσολα θα εχει ωριμασει σε ολα games, updates, κτλπ το ποσοστο να πεσω σε ελλατωματικη παρτιδα θα εχει εκμηδενιστει για τους παραπανω λογους διοτι οτι ηταν να βγει στη φορα θα εχει ηδη βγει οποτε οι πιθανοτητες αν οχι 100% θα ειναι 80% λιγοτερες να πεσεις σε ελλατωματικο κομματι και το βασιζω καθαρα και μονο εκει αυτο.
Κατι αλλο τωρα μιας και ανεφερες για τα σπερματα στο one ομολογω πως σαν απειρο ατομο που ειμαι σχετικα με τις nextgen consoles με ενα καλυτερο ψαξιμο οντως η ειδηση με τα υγρα, σπερματα πες τα οπως θες ηταν λιγο fake ομως οπως ξαναλεω σαν απειρος χρηστης δεν ειπα πως σταντε ισχυει αυτο με τα σπερματα και τις υπερθερμανσεις, γι αυτο εξαλου το ανεφερα να μου πειτε κι εσεις τη γνωμη σας, ας πουμε ομως πως καποιος θελει να ψαχτει λιγακι παραπανω πριν προχωρησει σε αγορα για να μη πιαστει μαλακας, ετσι λοιπον κι εγω ειπα να διαβασω ακομα μερικα site και forums, οχι φιλε δε ψηνομε μια να προχωρησω σε αγορα τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια και δε με εψησαν μονο τα οσα ειδα αλλα κυριως οι λογοι που ανεφερα παραπανω που δεν εχουν να κανουν ουτε με το youtube ουτε με τα χυσια στη κονσολα νομιζω πως ειναι απολυτα λογικοι οι λογοι.
Δε θα το κουρασω πολυ ακομα, θα σου παραθεσω μερικα link (οχι σαν κι αυτα με τα σπερματα στη κονσολα) καπως πιο προσφατα να κρινεις κατα ποσο ειναι εγκυρα ή fake και ισως καταλαβεις πως η μαμα ms την εχει λιγακι χεσμενη τη φωλια της ειδικα με τις πρωτες παρτιδες της, τελως να αναφερω πως επειδη δεν ετυχε ελλατωματικη παρτιδα σε εσενα δεν σημαινει πως δε θα τυχει σε καποιον αλλον εκει εξω, το θεμα ειναι να μειωσεις σε ενα μεγαλο βαθμο το ρισκο, ετσι το βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια εγω τουλαχιστον αν με πιανεις.
Αυτα εχω να πω, νομιζω πως δεν ειπα κατι παραλογο και βασιστηκα σε εγκυρα και λογικα επιχειρηματα, τουλαχιστον ετσι κρινω εγω και πανω απ' ολα σεβαστη καθε αποψη, παρακατω παραθετω μερικα απο τα πολλα link που βρηκα ψαχνοντας, αν δε βαριεσε και εχεις ορεξη διαβασε μερικα αν και πιστευω με μια καλη αναζητηση θα βρεις και απο μονο σου μερικα ''καλα'' σχετικα πραματακια τα οποια τονιζω πως ειναι απολυτα λογικα και οχι κατι παραλογο απο τη στιγμη που η κονσολα δεν εχει πολυ καιρο στην αγορα, δεν εχει ακομα ωριμασει οπως και καθε ηλεκτρονικη συσκευη οταν βγαζει κατι καινουριο ειναι λογικο να υπαρξουν προβληματα στην αρχη (βλεπε xbox360 RROD) αν και ομολογω πως στη περιπτωση του one καπως πολλα μαζευτικαν τα προβληματακια
https://www.google.gr/search?q=xbox+one+%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=t28sVP3SNMOF8Qeb4oCoBA
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=26236
http://www.unboxholics.com/forum/xbox-one/44-xbox-one-b?start=24
http://www.gameworld.gr/component/content/article/184-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2014-05-19-05-48-06/15065-xbox-one-me-elattomatika-drives
http://game20.gr/news/xbox-one-disc-drive-issues-3932/
EDIT: Επειδη μερικα fanboys και μη ισως ''σταξετε φαρμακι'' λογω οτι ισως θεωρησετε υποτιμιτικα καποια πραγματα που ειπα για τις nextgen consoles να τονισω πως δε προσπαθω να σας πεισω για κατι ουτε να κραξω ή να βγαλω βρωμα για οποιαδηποτε κονσολα, λεω απλα τη γνωμη μου και την αποψη μου παντα με επιχειρηματα, οποιος συμφωνει καλως, οποιος διαφωνει παλι καλως.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 2nd Οκτώβριος 2014, 01:50, 15 φορές συνολικά
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
οτι να ειναι.εγω μαγκες δεν βγαζω ακρη.
koulis21- Xtreme Modder
koulis21 έγραψε:οτι να ειναι.εγω μαγκες δεν βγαζω ακρη.
Ακρη βγαινει, εσυ δε τη βγαζεις
giorgosmc- Xtreme Modder
οχι δεν βγαζω ακρη.χωρις να εχεις κατι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για αυτο.κατσε παιξε forza 5 και μετα ελα να μου πεις οτι δεν ειπες wow και σε γραφικα και σε gameplay.δεν ειμαι fanboy κανενος αλλα το δικιο θα το πω.ναι ειναι next gen κονσολες, ναι εχουν αισθητα καλυτερα γραφικα απο το 360/ps3, ναι το χβοχ υστερει σε σχεση με το ps4,ναι το xbox εχει τον καλυτερο μοχλο ever και ναι οποιος εχει λεφτα και θελει θα αγορασει κονσολα.δεν ξερω γιατι οι περισσοτεροι ειναι τοσο μαγκομενοι με τις νεες κονσολες και κανουν την τριχα, τριχια, ναι το ξερω οτι ειναι αρκετα λεφτα τα 400 ειδικα αυτον τον καιρο αλλα μιλαμε για gaming που ειναι ακριβο χομπυ
koulis21- Xtreme Modder
Εγω μαζι σου δε διαφωνω σε οτι ειπες παραπανω, αλλα δεν ειπα ποτε οτι ειμαι μαγκωμενος ή μιλησα για τη τιμη της και για το ποσο ακριβη ειναι εκτος κι αν δε πηγαινε για 'μενα, καμια σχεση, ισα ισα μια χαρα βρισκω τη τιμη της για nextgen console, κοιτα τα φραγκα να την αγορασω τωρα δεν τα εχω αλλα και να τα ειχα δεν θα την επερνα ουτε τωρα ουτε σε δυο χρονια ουτε αν κερδιζα το τζοκερ, δεν ειναι τα λεφτα, who cares για τα λεφτα, απλα δεν, σωστο λαθος πες το οπως θες δικη μου αποψη δικη μου προτιμηση, δικοι μου λογοι τους οποιους ανεφερα παραπανω, συμπερασμα μια χαρα μπορω να βγαλω κι ετσι και οσο για το forza 5 ειπαμε ολο και καποιο φιλαρακι θα τη παρει που θα παει, θα παιξω και στο λογο μου αν αλλαξω αποψη θα το πω δημοσια μαλακια μου ειχα αδικο κτλπ μπεσα το λεω. Και ρε συ δεν ειπα εσενα fanboy γενικα μιλησα εξαλου δεν εχω καταλαβει και τιποτα τετοιο απο τα post σου. Μη το περνεις προσωπικα
Φιλικα παντα, κουβεντουλα κανουμε
Φιλικα παντα, κουβεντουλα κανουμε
giorgosmc- Xtreme Modder
Oποτε φιλε giorgo με μια Smart ΤV για το σπιτι και με ενα φτηνο smartphone εισαι καλυμενος.
cyrax- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 04/09/2012
Χωρίς να θέλω να φανώ επικριτικός,αλλά αν θεωρήθηκε ότι βιάστηκε το topic ps4 με αυτά που λέγαμε μιλάμε αυτό εδώ έχει υποστεί DP ανοησίας έτσι.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
βασικα απο τον τροπο γραφης και την λογικη του ουτε καν αξιζει να κατσεις να διαβασεις τα μηνυματα του Γιωργου...κατι ψιλα που πήρε το μάτι μου...τι μας νοιαζει αν εχεις φραγκα εσυ ή ο αλλος για να παιζει παιχνιδια???δεν ειναι κριτηριο αυτο....ουτε το οτι εχουμε κριση στην ελλαδα... το ps4 ειναι κλασεις ανωτερο και απο το 3 και απο το 360 και λιγο καλυτερο απο το one μεχρι τωρα...δεν χρειαζεται εξηγηση αυτο....και εννοειται οτι οσο περναμε σε καινουργιες γεννιες κονσολων η διαφορα που θα βλεπουμε θα ειναι μικροτερη...λογικο και αυτονοητο αυτο!!! σκεψου το και μονος
greenstation- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Registration date : 29/07/2009
Πεθανα με το gifακι του παντως.
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Το "περιμενω το revision" ειναι ακυριλα μεγαλη.
Αν περιμενεις την slim "βελτιωμενη" μετα γιατι να μην περιμενεις λιγο ακομη για την "superslim"?
Τελος αν περιμενεις λιγο ακομα, θα βγει PS5 και θα πεις "δε γαμιεται".
Οσο για τα σχολια περι διαφορας prev και current gen, τι να πω. Speechless
Αν περιμενεις την slim "βελτιωμενη" μετα γιατι να μην περιμενεις λιγο ακομη για την "superslim"?
Τελος αν περιμενεις λιγο ακομα, θα βγει PS5 και θα πεις "δε γαμιεται".
Οσο για τα σχολια περι διαφορας prev και current gen, τι να πω. Speechless
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
Ο ένας λεει περί αναμονής slim, ο αλλος λεει το ps4 ειναι κλασεις ανωτερο απ το ps3, ο αλλος μετά συνεχίζει περί αναμονής revision και super slim και διαφορά curent Gen και last Gen και ο παραλογισμός συνεχίζετε, αλλα ειπα αλλα καταλαβατε αλλου επικεντρωθηκατε, οπου σας συμφερει απλα για να πειτε κατι, εντελως εκτος τοπου και χρονου, αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καποιοι ειστε προσηλυτισμενοι σε επικινδυνο βαθμο, ενταξει σε καποια σχολια δεν εδωσα καν σημασια γιατι ειχανε υφος συμπεριφορας κακομαθημενου 5χρονου, και το καλυτερο δεν ειδα ουτε ενα επιχειρημα, ρε μάγκες παίξτε όπου γουστάρετε λες και σας έπιασα απ το αυτάκι να σας πάω πάλι σε last gen, τι ''λυσσα'' ειναι αυτη, εγώ τι γνώμη μου είπα κι εσείς πέσατε να με φατε, δικαιολογω τα οσα ειπατε μονο στη περιπτωση που καταλαβατε πως κανατε μαλακια και αγορασατε απο τωρα nextgen console ή ειστε fanboys ή μικροτεροι εγκεφαλικα απ' οτι ηλικιακα ή σκασατε 400αρα και τραβατε τα μαλλια σας που οι τιτλοι για nextgen ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενως χεριου και οι μισοι για το καδο των αχρηστων ή ακομη και ολα μαζι, απο ολα όσα είπα αν καταλάβατε τα παραπανω δε θα επεκταθώ ούτε θα σχολιάσω κάτι συγκεκριμενο απο αυτα, απλα θα κοιτάω τα ακυρα σχόλια κάποιων που αποδεικνυουν το ποσο τους ποναει η αληθεια και θα γελάω μέχρι δακρύων.
Κλείνω με ένα γνωμικό του Μπίλιγγς Τζ.
"Ο καλύτερος τρόπος ν' αποδείξεις στον βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του"
Keep Walking...
Κλείνω με ένα γνωμικό του Μπίλιγγς Τζ.
"Ο καλύτερος τρόπος ν' αποδείξεις στον βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του"
Keep Walking...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 2nd Οκτώβριος 2014, 15:56, 14 φορές συνολικά
giorgosmc- Xtreme Modder
Ολοι οι τιτλοι σημερα εχουν χαωδεις διαφορες αναμεσα σε last και current gen (δεν υπαρχει next πια).
Πολλοι απο αυτους που εχουν ανακοινωθει δεν θα βγουν καν σε last gen.
Τωρα αν δεν θελεις να τις δεις και θελεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι καλα με το 10χρονο 360, αλλη ιστορια.
Ωραιο το γνωμικο.
Ξερω κι εγω ενα:
"Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια".
Τωρα αν δεν θελεις να τις δεις και θελεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι καλα με το 10χρονο 360, αλλη ιστορια.
Ωραιο το γνωμικο.
Ξερω κι εγω ενα:
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
ItsDanik έγραψε:Ολοι οι τιτλοι σημερα εχουν χαωδεις διαφορες αναμεσα σε last και current gen (δεν υπαρχει next πια).
Ωραιο το γνωμικο.
Ξερω κι εγω ενα:
koulis21- Xtreme Modder
Πολυ σωστος ο στεφανος!!!!!ItsDanik έγραψε:Ολοι οι τιτλοι σημερα εχουν χαωδεις διαφορες αναμεσα σε last και current gen (δεν υπαρχει next πια).
Ωραιο το γνωμικο.
Ξερω κι εγω ενα:
talos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008
τεσπα οποιος θελει add:koulis21aek για κανενα forza ή fifa(αν και το online του φιφα σκατοκολαει)
koulis21- Xtreme Modder
Απ' οτι διαβαζω τρωει ολο και περισοτερη σκονη το one, μια με το pes 2015 που θα τρεχει σε 720p-αυτο κι αν ειναι γελοιο! μια στο Shadow of Mordor που θα τρεχει σε 900p που μολης εμαθα σημερα και δεν ειναι μονο αυτα τα δυο game φυσικα, απαραδεκτο για current gen console εν ετη 2014 κι επισης σοκ για τα καημενα fan boys ειδικα για εκεινα που πηραν τη Day One Edition πιστευοντας πως το one θα σκισει σε hardware κτλπ Χανει πολυ εδαφος η ms και αν και ειναι νωρις ακομα εχω ενα προαισθημα οτι σε αυτο το ''console war'' νικητρια θα βγει η sony, υπερεχει χαλαρα μεχρι στιγμης τουλαχιστον το ps4 σε σχεση με το one για πολλους και διαφορους λογους και ειναι και κατι που εχουν παραδεχτει σε πολλα reviews και οχι μονο, στο μελλον βεβαια θα εχουμε πιο καθαρη εικονα αν και το one δε ξεκινησε καθολου καλα.
Εν ετη 2014 με τοσα ''συγχρονης'' γενιας παιχνιδια που τρεχουν 720p, 900p κτλπ δε παει πουθενα.
Εν ετη 2014 με τοσα ''συγχρονης'' γενιας παιχνιδια που τρεχουν 720p, 900p κτλπ δε παει πουθενα.
giorgosmc- Xtreme Modder
Αμα βγει και το morpheus συντομα,σε καλη τιμη και δουλευει σωστα τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολα.Ας ελπισουμε οτι θα ανακαμψη γιατι το μονοπωλειο δεν οφελησε ποτε κανεναν.Αμα εριχνε βαρος σε καλες αποκλειστκοτητες και τις ειχε διαθεσημες αμεσα,τοτε θα πουλουσε και με 576p αναλυση
punisher996- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 253
Τόπος : Θεασσαλονικη
Ασχολίες : Gaming,motorcycles
Ατάκα : -Half of me wants to strangle you-And the other half?-To hit you with a truck
Registration date : 09/10/2011
Εγω ξερω πως μετα τα amiga κτλπ η sony καθιερωσε το next generation gaming στις κονσολες απο εποχες ps1 που η ms τοτε ηταν αγνωστη στο κομματι αυτο, δεν λεω πως το ps3 ηταν ασχημο αλλα αν η sony παρει τα πανω της δυστηχως ή ευτυχως τη βλεπω μονοπωλειο τη δουλεια και θα βλεπεις τα site των αγγελιων να δινουνε τα one σαν σακια με πατατες δυο δυο στη τιμη του ενως κοψοχρονια
Η sony αυτη τι στιγμη εχει μια κονσολα με πολυ δυνατο hardware, περα απο το morpheus που θα ειναι επανασταση αν πιασει βεβαια αν την εκμεταλευτει σωστα και αν βγουνε σωστα και καλα παιχνιδια και σε αναλυσεις που αρμοζουν στη σημερινη γενια γιατι με 576p και 720p games επετρεψε μου να διαφωνισω τι σκατα curent gen ειναι μετα αφου μας πηγενει πισω.
Δεν ειμαι fan καμιας απο τις δυο κονσολες αλλα φετος πιστευω στη sony περισοτερο απο καθε αλλη χρονια.
Το αν θα με βγαλει ο χρονος ψευτη, θα δειξει στη πορεια, εχουμε δρομο ακομα για να βγαζουμε νικητες αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Η sony αυτη τι στιγμη εχει μια κονσολα με πολυ δυνατο hardware, περα απο το morpheus που θα ειναι επανασταση αν πιασει βεβαια αν την εκμεταλευτει σωστα και αν βγουνε σωστα και καλα παιχνιδια και σε αναλυσεις που αρμοζουν στη σημερινη γενια γιατι με 576p και 720p games επετρεψε μου να διαφωνισω τι σκατα curent gen ειναι μετα αφου μας πηγενει πισω.
Δεν ειμαι fan καμιας απο τις δυο κονσολες αλλα φετος πιστευω στη sony περισοτερο απο καθε αλλη χρονια.
Το αν θα με βγαλει ο χρονος ψευτη, θα δειξει στη πορεια, εχουμε δρομο ακομα για να βγαζουμε νικητες αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
giorgosmc- Xtreme Modder
Giorgosmc ξεκόλλα επιτέλους με την ιπποδύναμη των κονσολών, και σκέψου το απλά ps2 = η πιο επιτυχημένη κονσόλα έβερ = μακράν η πιο αδύναμη της γενιάς της και χιλιάδες αλλά τέτοια παραδείγματα στην βιομηχανία.
Η ms το παλεύει με σωστό τρόπο πλέον και δείχνει διατεθειμένη να κάνει θυσίες. Διώχνει κίνεκτ (αποδέσμευση πόρων για μελλοντικά games), γενναία price drops, digital store χωρίς region lock και εμένα πάνω από όλα ο φοβερός προσανατολισμός που έχει στα παιχνίδια γιατί ως τώρα το one δικαιολογεί την ύπαρξή του και όχι το ps4
Η ms το παλεύει με σωστό τρόπο πλέον και δείχνει διατεθειμένη να κάνει θυσίες. Διώχνει κίνεκτ (αποδέσμευση πόρων για μελλοντικά games), γενναία price drops, digital store χωρίς region lock και εμένα πάνω από όλα ο φοβερός προσανατολισμός που έχει στα παιχνίδια γιατί ως τώρα το one δικαιολογεί την ύπαρξή του και όχι το ps4
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Geo4ever έγραψε:Giorgosmc ξεκόλλα επιτέλους με την ιπποδύναμη των κονσολών, και σκέψου το απλά ps2 = η πιο επιτυχημένη κονσόλα έβερ = μακράν η πιο αδύναμη της γενιάς της και χιλιάδες αλλά τέτοια παραδείγματα στην βιομηχανία.
Μη βαρας κιολας δεν εθιξα το one μια αποψη ειπα (πλακιτσα)
Κοιτα καλα ολα αυτα αλλα επειμενω στη δικη μου αποψη χωρις να λεω κατι στα σιγουρα, μια υποθεση κανω, ειπαμε το μελλον θα μας δωσει την απαντηση απλα μεχρι τωρα στα δικα μου ματια τουλαχιστον τα πραματα ειναι πιο θετικα για το ps4 αυτο ειναι ολο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 6th Οκτώβριος 2014, 02:04, 1 φορά
giorgosmc- Xtreme Modder
Σελίδα 16 από 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 16 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης