www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις

Σελίδα 15 από 28 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 15 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από gbross tractor 20th Σεπτέμβριος 2014, 15:10

ναι μπορεις
gbross tractor
gbross tractor
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 152
Registration date : 05/06/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 15:04

XBOX ONE - Σελίδα 15 Wcjp6f
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010

Δημοσίευση από Hacked 1st Οκτώβριος 2014, 15:25

Fake πιστεύω
Hacked
Hacked
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 9642
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ασχολίες : Ιατρική/Νοσηλευτική,xbox,pc
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 15:26

Προφανως Razz
Αλλα θα το ηθελα πολυ ετσι.

http://wccftech.com/xbox-one-slim-concept-art-revealed/
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από KaYoMc 1st Οκτώβριος 2014, 15:30

Καλύτερα τουβλο και χωρις προβληματα παρά σλιμ
Και υπερθερμανσεις Very Happy
KaYoMc
KaYoMc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 449
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Ασχολίες : Gaming
Ατάκα : Που θα παει δεν θα σπασει μην κανεις update για να σε ενταξει
Registration date : 01/12/2012

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 16:06

Δηλαδη με το 360 τα ''τουβλα'' τα falcon που ηταν οι πρωτες κοπιες δεν ειχαν υπερθερμανσεις(FTW) και ειχαν τα slim που βγηκαν αργοτερα? Razz

Και για την ιστορια: http://game20.gr/news/xbox-one-heating-issues-rumor-8443/
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από KaYoMc 1st Οκτώβριος 2014, 16:45

φιλε την κονσολα την εχεις??
KaYoMc
KaYoMc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 16:57

Δεν εχω one αλλα δε βασιζομε μονο στο link που εστειλα σχετικα με την υπερθερμανση.
Το εχω ακουσει απο διαφορους αλλα μεχρι και στο skroutz καποιοι απο κατω το λενε οι οποιοι την εχου αγορασει.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από KaYoMc 1st Οκτώβριος 2014, 17:03

αν ηταν ετσι θα ειχε βουιξει ο ο κοσμος ολος  οπως με τα rrod που εβγαζαν τα 360  και μιλαμε σε μεγαλα site
το μοναδικο ειναι αυτο που λει για αυτο αμα ηταν οσοι την εχουν θα ειχε βγαλει θεματα το καλοκαιρι που μας περασε
επειδη την εχω  και ειναι συνεχεια instant on  εκτος αμα την ειχανε 20 μερες συνεχομενα ανοιχτη τεσπα klein
KaYoMc
KaYoMc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από koulis21 1st Οκτώβριος 2014, 17:19

Χαχαχα κλαίω.Και μόνο που ειδα το άρθρο που είναι 1.5 χρόνο πίσω, πριν καν κυκλοφορήσει η κονσόλα και το παιρνουν κάποιοι σαν γεγονος, είναι μεγάλη χάρη.ασυναρτησίες
koulis21
koulis21
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 17:28

Δεν το παιρνω σαν γεγονος, δεν εχω one για να ξερω, ουτε ειπα πως ντε και καλα ειναι ετσι, απλα ειχα ακουσει διαφορα και τωρα ειδα κι αυτο, στο ψαξιμο ειμαι διαφορετικα δε θα εστελνα link αν ειμουν σιγουρος για κατι αλλα αφου εσεις λετε πως το εχετε και δεν εχει θεματα υπερθερμανσης παω πασο.

Για να πω την αληθεια ψαχνομε για αγορα τελευταια αλλα σκεφτομε τα εξης:  1ον ειναι πολυ νωρις ακομα και αν η κοσνολα βγαλει καποια προβληματα αργοτερα, ειχα δει το βιντεο και με κατι υγρα που εβγαζε, μια διαβαζω εδω διαφορα για το θορυβο κτλπ κτλπ
2ον αργοτερα ισως βγει καμια πιο αναβαθμισμενη και καλυτερη εκδοση οπως ειχε γινει και με το 360, θα ηθελα και τη δικη σας αποψη παντως.

Και εν τελη για μενα αυτοι οι 2 λογοι ειναι αρκετοι για να με κανουν να μη προχωρησω τωρα σε αγορα και να περιμενω.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από koulis21 1st Οκτώβριος 2014, 17:42

Μια χαρά κονσόλα είναι.Αυτό με το θόρυβο είναι λίγο παραπληροφόρηση.Πρέπει να κολλήσεις το αυτί σου στην κονσόλα για να το ακούσεις.Για υγρά τώρα μάλλον κάποιος τον έπαιζε από πάνω.Για την χρονική περίοδο αγοράς είναι καθαρά υποκειμενικό,έχουν ανακοινωθεί αρκετά παιχνίδια
koulis21
koulis21
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 17:49

koulis21 έγραψε:Για υγρά τώρα μάλλον κάποιος τον έπαιζε από πάνω.

Αχαχα εκλαψα! Σχετικα με τα υγρα αυτο ενοουσα θα μου πεις ηταν και πρωτες παρτιδες αλλα οκ απλα το αναφερω http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE-%CF%85%CE%B3%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Xbox-One/20931.html
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από koulis21 1st Οκτώβριος 2014, 17:55

Χαχαχα ελα ρε και όταν το διαβασαωfake το θεώρησα.καταρχάς πως γίνεται ένα υγρό να πάει πάνω;
koulis21
koulis21
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 17:58

Ελα μου ντε Razz  
Παντως γενικοτερα πιστευω πως οι next gen consoles δεν τα εχουν δειξει ακομα τα δοντια τους, πιστευω πως στο αμεσο μελον εχουμε να δουμε τιτλους και γραφικα που θα τριβουμε τα ματια μας.
Το θεμα ειναι οι εταιρειες καθαρα αν ειναι διατεθιμενες να φτιαξουν games που θα φτανουν τις κονσολες στα ορια τους διαφορετικα απο μονες τους ειναι αχρηστες και δε θα μπορεσουμε να δουμε πραγματικα τι ψαρια πιανουν.
Εχουν αρκετα δυνατο hardware, το θεμα ειναι να βγουνε παιχνιδια που να το εκμεταλευοντε σωστα.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ALEX89 1st Οκτώβριος 2014, 21:07

Επειδη εχω πολυ καιρο να μπω στο site εχουμε κανενα νεο σχετικα με το φλασαρισμα για xbox one/ps4;
ALEX89
ALEX89
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 90
Registration date : 15/12/2010

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 21:15

Τιποτα απολυτως και η αληθεια ειναι πως μου φαινετε πολυ περιεργο τοσο καιρο να μην εχει ακουστει τιποτα, σιγα το δυσκολο πραμα να σπασεις το one μη χεσω, αρχιτεκτονικη pc εχει, τα ξερουν αυτοι, μεσ' τα κολπα ειναι δε μπορουν να το ψαξουν λιγο, απορω που κολανε.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ALEX89 1st Οκτώβριος 2014, 21:30

για αυτο και δεν εχω αγορασει καποια κονσολα ακομη και εχω μεινει με το xbox 360
ALEX89
ALEX89
Modder
Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 21:45

Κι εγω κατα καποιο τροπο για τον ιδιο λογο αλλα και συν το οτι ειναι καλυτερα πιστευω οταν προκειτε για κονσολα να μη σε τρωνε οι βιασινες γιατι η ιστορια εχει δειξει πως οι πρωτες παρτιδες ειναι ''φολα'' και αν δεν ειναι ''φολα'' σιγουρα θα βγουνε καλυτερες εκδοσεις της ιδιας κονσολας στο μελλον οπως και με το 360 και αυτο ειναι το μονο σιγουρο οποτε καλυτερα να περιμενουμε ετσι πιστευω κατα τη ταπεινη μου γνωμη, στη τελικη δε χανουμε και τιποτα, μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει τιτλος του One που να εχω ζηλεψει σε βαθμο να πω πως ''τρελαθηκα'' οποτε δεν μου ειναι και τοσο δυσκολο να συγκρατηθω για την ωρα Razz
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από dimster 1st Οκτώβριος 2014, 21:49

Καθηστε ρε παιδια να γεμισει γαματους τιτλους με 10αρια κλπ. να ανεβουν λιγακι και αλλο οι πωλησεις και μολις φτασουν σε τελμα ας βγαλουν καποιο hack Razz

Αν και 1ον αυτη η παλιογενεια ps3/xbox 360 ακομη το παλευει Razz και αντιστεκονται στις "next gen" Κ
2ον απο οτι εχω διαβασει παλιοτερα σε ξενα φορουμ ειναι δυσκολο εως αδυνατο να σπασουν. Εαν θυμαμαι καλα διαβασα οτι δεν λεει κατι που εχουν αρχιτεκτονικη PC για το hack. Δεν ειμαι ειδικος δεν ξερω.

Οπως και να εχει στο βωμο του κερδους τι εχω ικανες να βγαλουν το hack οι ιδιες τις εταιριες σε καποια φαση.

dimster
dimster
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 382
Registration date : 22/07/2009

Δημοσίευση από ALEX89 1st Οκτώβριος 2014, 21:50

ακριβως και εγω για ολα οσα ανεφερες δεν εχω προχωρησει ακομη για αγορα μια χαρα ειμαι και με το xbos 360 ακομη υπαρχει υποστηριξη.ποια κονσολα σκοπευεις να παρεις;
ALEX89
ALEX89
Modder
Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 21:55

ALEX89 έγραψε:ακριβως και εγω για ολα οσα ανεφερες δεν εχω προχωρησει ακομη για αγορα μια χαρα ειμαι και με το xbos 360 ακομη υπαρχει υποστηριξη.ποια  κονσολα σκοπευεις να παρεις;

Αν επαιρνα τωρα σκοπευα για one, και μετα λογικα για one θα σκοπευω εκτος αν εχουν βγει καλυτεροι και περισοτεροι τιτλοι για ps4 που θα ειναι και το βασικο κριτιριο επιλογης μου οταν ερθει εκεινη η στιγμη.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 21:58

dimster έγραψε:Καθηστε ρε παιδια να γεμισει γαματους τιτλους με 10αρια κλπ. να ανεβουν λιγακι και αλλο οι πωλησεις και μολις φτασουν σε τελμα ας βγαλουν καποιο hack  Razz  

Αν και 1ον αυτη η παλιογενεια ps3/xbox 360 ακομη το παλευει Razz  και αντιστεκονται στις "next gen" Κ
2ον απο οτι εχω διαβασει παλιοτερα σε ξενα φορουμ ειναι δυσκολο εως αδυνατο να σπασουν. Εαν θυμαμαι καλα διαβασα οτι δεν λεει κατι που εχουν αρχιτεκτονικη PC για το hack. Δεν ειμαι ειδικος δεν ξερω.

Οπως και να εχει στο βωμο του κερδους τι εχω ικανες να βγαλουν το hack οι ιδιες τις εταιριες σε καποια φαση.

Συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ανεφερες, τωρα για το αν θα σπασουν δε μπορει να το γνωριζει κανενας αλλα κομματακι δυσκολα να μην σπασουν καθολου, ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Ep71 Power 1st Οκτώβριος 2014, 22:46

καλα κανετε και μενετε με τη παλια γενια!Στιψτε τα παιχνιδια που δεν εχετε παιξει ακομη, προχωριστε μετα σε επομενη γενια!

Με τη προηγουμενη γενια δεν προλαβα να στψω το ΧΒΟΧ και πηγα σε 360 σε δυο μηνες απο τη κυκλοφοριακαι αφησα αρκετους τιτλους στη ακρη.

Τωρα προσφατα πηρα το ps4(και ΧΒΟΧ 1 θελω αλλα οχι ακομη απο την στιγμη που βγαζει εστω και λιγο υποδεεστερους σε οπτικο αποτελεσμα κοινους τιτλους, μαλλον μολις βγει Halo 5 θα τη παρω).

Οχι οτι δε το ευχαριστιεμαι, οι τιτλοι νεας γενιας τωρα αρχιζουν και τους βρισκεις φτηνα μεταχειρισμενους και οπου να ναι θα αρχιζουν να ξεμυτιζουν και περισσοτεροι,αλλα κακα τα ψεμματα, μολις πας επομενη γενια, δυσκολα πας για παιχνιδι στη προηγουμενη παλι..
Ep71 Power
Ep71 Power
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011

Δημοσίευση από giorgosmc 1st Οκτώβριος 2014, 23:55

Ep71 Power έγραψε:μολις πας επομενη γενια, δυσκολα πας για παιχνιδι στη προηγουμενη παλι..

Καλα μη τα παραλεμε κιολας, οκ σαφως και ανωτερα γραφικα και αλλα διαφορα σε nextgen αλλα το εχω πει και το ξαναλεω τιποτα το τοσο επαναστατικο που να σε κανει να πεις ''ουαου επαθα πλακα και δε τολμαω να ξαναπαιξω σε last gen'' μη τρελαθουμε κιολας, εχω δει απειρα gameplay walkthrough βιντεο σε 1080p αναλυση στο youtube, εχω δει και εχω παιξει απο κοντα καποια games σε καποια καταστηματα, ενταξει ρε παιδια ωραια γραφικα αλλα δεν επαθα και πλακα, εγω αν επερνα κονσολα τωρα ενοειτε οτι θα επαιζα πιο πολλυ 360 πρωτον διοτι δεν διαθετω 40-70 ευρω για ενα game ουτε καν για μια φορα το μηνα και δευτερον γιατι οι τιτλοι σε nextgen ακομα ειναι φτωχοι κυριως σε ποσοτητα. Και μετα απο 5 χρονια που λεει ο λογος να παρω το one δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλω στο παταρι το 360, μονο στην εξαιρετικη περιπτωση που ''σπασει'' το one και το ps4 και κατεβαζω 20 games τη βδομαδα αλλα και παλι το 360 δε το αποχωριζομε μαγκες. Και ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο τι θα μπορουσε να με ''συγκινισει'' πιο πολλυ, ενας σκληρος δισκος να με περιμενει στην ακρη με μια 100αρια αξιολογα games του 360 απο τα οποια τα μισα δεν τα εχω καν ξεκινησει ακομη ή ενα one με 100 τιτλους συνολικα απο τους οποιους αξιζουν οι λιγοτεροι απο τους μισους και αυτοι εχουν 70 ευρω ο ενας? (η απαντηση ειναι προφανης)

Και να σας πω και κατι αλλο, τη τεραστια διαφορα αναμεσα σε 2 γενιες την ειδα τοτε με το original xbox και το ps2 αντιστοιχα, μη γελιομαστε, η διαφορα στα γραφικα τοτε ηταν επιτρεψτε μου να πω επανασταση, εκει ναι, υπηρχε διαφορα με ολη τη σημασια της λεξης, τωρα αν βαλεις διπλα διπλα γραφικα 360 και one βλεπεις τοσο μεγαλη διαφορα οπως εβλεπες τοτε? δε νομιζω, απλα με το καιρο εχουμε μαθει να κολλαμε στη λεπτομερεια και στα πολυγωνα, και στα pixels και στο aliasing και εκει πεταει μια γωνια και παραπερα πεταει ενα πολυγωνο και δε ξερω εγω τι αλλο, ωπα σημερα αν το game δεν εχει γραφικα καλογυρισμενης ταινιας του χολιγουντ γυρισμενη στα καναρια νησια δεν μπορω να παιξω ρε γαμωτο κι ετσι! και αυτο που λεω τωρα ειναι τεραστια αληθεια και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτο που ειπα μολης τωρα, ολοκληρονοντας εχω να πω το εξης, προσεξτε μη παρεξηγηθω, δεν ειπα πως τα γραφικα lastgen και nextgen πανω κατω δεν εχουν διαφορες, σαφως και εχουν διαφορες και μαλιστα μεγαλες αλλα οχι σε εκεινο το βαθμο που ειχαμε με τις προηγουμενες γενιες που ακομη κι εκει τουλαχιστον σε καποια games δεν υπαρχει η ''τρελη'' διαφορα για να πεις ''πωπω μαλακα τι ειναι αυτο επαθα πλακα''

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 2nd Οκτώβριος 2014, 00:15, 1 φορά
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Σελίδα 15 από 28 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα