www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις

Σελίδα 9 από 28 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 9 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από Vag.93 27th Αυγουστός 2014, 17:27

Μου δινεις κατι παραδειγματα ρε γαμωτο... Razz
Καρπάς...Γρυπάρης...Πω-πω-πω...

Οπως και να εχει στα περισσοτερα εισαι φαουλ. Συμφωνω για το πιο ειναι καλυτερο αλλα για διαφορετικους λογους...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vag.93 στις 27th Αυγουστός 2014, 17:59, 1 φορά
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από steve-evolution 27th Αυγουστός 2014, 17:29

Vag.93 έγραψε:Μου δινεις κατι παραδειγματα ρε γαμωτο... Razz
Καρπάς...Γρυπάρης...Πω-πω-πω...

Οπως και να εχει στα περισσοτερα εισαι φαουλ. Συμφωνω για το πιο ειναι καλυτερο αλλα για διαφορετικους ρολους...

Για Γρυπαρη συμφωνω αλλα απο αυτον το ακουσα σε βιντεο για αυτο το ανεφερα, ο Καρπας ομως για μενα τουλαχιστον ειναι πολυ καλος reviewer.

Και για την καταναλωση σουδωσα λινκ γιατι εχει καλυτερη καταναλωση, εστω και με μικρη διαφορα.
steve-evolution
steve-evolution
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 474
Τόπος : Αθήνα, Ζωγράφου
Registration date : 21/01/2011

Δημοσίευση από Vag.93 27th Αυγουστός 2014, 17:39

To One καιει τον πατο του σε stand by ελεω kinect και TV features. Σε Gameplay το PS4 καιει περισσοτερο.
Το One με update επιτρεπει να απενεργοποιησεις τα stand by features.
Το ιδιο αρθρο διαβασαμε.
Δεν εθιξες μονο αυτο το θεμα ομως.

Οσο για τα δημοσιογραφικα, διαβαζω ξενα site, τα ελληνικα ειναι σαπια τα περισσοτερα.
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Δημοσίευση από steve-evolution 27th Αυγουστός 2014, 17:47

Vag.93 έγραψε:To One καιει τον πατο του σε stand by ελεω kinect και TV features. Σε Gameplay το PS4 καιει περισσοτερο.
Το One με update επιτρεπει να απενεργοποιησεις τα stand by features.
Το ιδιο αρθρο διαβασαμε.
Δεν εθιξες μονο αυτο το θεμα ομως.

Οσο για τα δημοσιογραφικα, διαβαζω ξενα site, τα ελληνικα ειναι σαπια τα περισσοτερα.

Οκ αυτο δεν το ανεφεραν οποτε πανω κατω τα ιδια καινε.
steve-evolution
steve-evolution
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 27th Αυγουστός 2014, 18:20

Σχετικα με τα controller συμφωνω πως ειναι ολα αντικειμενικα αλλα σαν gamer προσωπικα εχω παιξει και τις δυο κονσολες last gen, πιο βολικο controller απο του xbox δεν εχω ξανασυναντησει και δεν νομιζω να ξανασυναντησω, θεωρω οτι του ps3 ειναι παρα πολυ αβολο και οσες φορες εχω προσπαθησει να παιξω με ενοχλουσαν ειδικα οι αναλογικοι μοχλοι και ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ποτε, απο το ps1 μεχρι το ps4 σημερα για πιο γ@μημενο λογο και οι δυο αναλογικοι μοχλοι στην ιδια ευθεια και χαμηλα? Γιατι ρε sony αυτο το εγκλημα?
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010

Δημοσίευση από steve-evolution 27th Αυγουστός 2014, 18:27

giorgosmc έγραψε:Σχετικα με τα controller συμφωνω πως ειναι ολα αντικειμενικα αλλα σαν gamer προσωπικα εχω παιξει και τις δυο κονσολες last gen, πιο βολικο controller απο του xbox δεν εχω ξανασυναντησει και δεν νομιζω να ξανασυναντησω, θεωρω οτι του ps3 ειναι παρα πολυ αβολο και οσες φορες εχω προσπαθησει να παιξω με ενοχλουσαν ειδικα οι αναλογικοι μοχλοι και ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ποτε, απο το ps1 μεχρι το ps4 σημερα για πιο γ@μημενο λογο και οι δυο αναλογικοι μοχλοι στην ιδια ευθεια και χαμηλα? Γιατι ρε sony αυτο το εγκλημα?

Καλα ναι σε αυτο συμφωνω απολυτα προσωπικα το controller του 360 για μενα ειναι 100 φορες καλυτερο του πσ3 και εμενα δεν με με βολευε καθολου, απλα του 4 που το επιασα στα χερια μου ειναι πολυ καλυτερο και εχουν βελτιωσει τα παντα του one μου φανηκε χειροτερο απο του 360 επειδη αλλαξανε το σχημα.
steve-evolution
steve-evolution
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 27th Αυγουστός 2014, 18:41

Ενταξει του one επειδη το επιασα λιγο στα χερια μου στο mediamarkt μπορω να πω πως το βρηκα αρκετα βολικο δε με χαλασε ο νεος σχεδιασμος, μια χαρα ηταν, τωρα για το αλλο θεμα με τους μοχλους να το καταλαβω απολυτα στο psone που παιζαμε κατι Crash Bandicoot και κατι shrek αλλα εν ετη 2014 με τα συγκεκριμενα games..οχι ρε παιδια δε βολευουν εκει που τους εχουν βαλει τους μοχλους αλλα και παλι τονιζω πως ειναι η δικια μου αποψη αυτη, καποιους μπορει να τους βολευει και καλυτερα ακομα, anyway.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Postfire 27th Αυγουστός 2014, 18:45

το καθε χειριστηριο θα το καταλαβει ο καθενας πιστευω μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου.

με 5 - 10 λεπτα δεν βγαζεις συμπερασμα
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

Δημοσίευση από steve-evolution 27th Αυγουστός 2014, 18:48

giorgosmc έγραψε:Ενταξει του one επειδη το επιασα λιγο στα χερια μου στο mediamarkt μπορω να πω πως το βρηκα αρκετα βολικο δε με χαλασε ο νεος σχεδιασμος, μια χαρα ηταν, τωρα για το αλλο θεμα με τους μοχλους να το καταλαβω απολυτα στο psone που παιζαμε κατι Crash Bandicoot και κατι shrek αλλα εν ετη 2014 με τα συγκεκριμενα games..οχι ρε παιδια δε βολευουν εκει που τους εχουν βαλει τους μοχλους αλλα και παλι τονιζω πως ειναι η δικια μου αποψη αυτη, καποιους μπορει να τους βολευει και καλυτερα ακομα, anyway.

Καλα και μενα προσωπικα του one μια χαρα μου φανηκε απλα το βρηκα λιγο χειροτερο απο του 4, Οχι δηλαδη να μην μπορεις να παιξεις παιχνιδη οπως με το dualshock 3.
steve-evolution
steve-evolution
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 27th Αυγουστός 2014, 18:52

Postfire έγραψε:το καθε χειριστηριο θα το καταλαβει ο καθενας πιστευω μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου.

με 5 - 10 λεπτα δεν βγαζεις συμπερασμα

Εχω αφιερωσει απειρες ωρες να παιζω με dualshock 3 και αυτους τους μοχλους δεν εχω μπορεσει ποτε να τους συνηθησω, αντιθετα σε games του psone δε με χαλανε καθολου αλλα στα σημερινα games με τιποτα, τωρα θα μου πεις και στο dualshock 4 στο ιδιο σημειο ακριβως ειναι οι μοχλοι αλλα ισως εξαιτιας της αλλαγης στο σχεδιο να δενει καλυτερα στο χερι και να μη δινεις τοση σημασια σε αυτο, συμφωνω παντως στο οτι πρεπει να αφιερωσεις πολλες ωρες με το οποιοδηποτε controller για να βγαλεις ολοκληρωμενο συμπερασμα εκτος απο μια πρωτη ''γευση''
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Littlefinger 27th Αυγουστός 2014, 19:39

δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο thread το xbox one αναφερεστε τοση ωρα για το ps4 :/
Littlefinger
Littlefinger
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 437
Registration date : 16/10/2013

Δημοσίευση από Giorgos78 27th Αυγουστός 2014, 23:55

Littlefinger έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο thread το xbox one αναφερεστε τοση ωρα για το ps4 :/

γιατι τα εχει μαμισει ολα γιαυτο.....και στο φορουμ το σωστο φιλε δεν μπαινουμε να βαλουμε κοντρα, μπαινουμε να μαθουμε τι μα συμφερει να κανουμε, και πως.

εδω απλα βοηθαμε τον δειλο παλιο xboxακια να κανει το βημα.....να ερθει στην αλλη μερια....μαζι μας (23.000 ελληνες μεχρι τωρα)

εγω που παντα παιρνω ΜΟΝΟ ΜΙΑ κονσολα σου λεω

κοιτα το facebook ποσους ελληνες εχει 6000 ps και 2000 xbοχ. Οι κοινοτητα δεν παιζετε!!!

Το χειριστηριο MAMAEI, καλυτερο απο του Xbox360 (αυτο μου φτανει,τι αλλο να θελω )

Ποιο δυνατη κονσολα στα χαρτια ...οπως λενε, ασχετος ειμαι

εχω 400 ελληνες στη λιστα bf4 ολοι πανω απο 20 χρονων, μεσα σε 9 μηνες θα μπορουσα να ειχα φουλαρει αλλ θελω BF4 MONO

δεν προσπθησε να σε μαμισει με DRM οπως το XBOX

σκεψου λογικα.......χωρις τεχνικεσ γνωσεις... ολόι αγαπησαμε τα αβαταρ μας (9 χρονων ειναι το δικο μου! σε λιγo θα παει λυκειο....lol) αλα πηρα ps4 και δεν γυριζω πισω (και μπορω ευκολα πουλωντας το ps4 "σε ενα βλακα ελληνα "και τσονταροντας για one....δεν το κανω)
Giorgos78
Giorgos78
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008

Δημοσίευση από talos 28th Αυγουστός 2014, 01:49

Βρε παιδια αφηστε τα πιος μαμαει τον αλλο περισσοτερο.Αυτο το πραγμα να υποτιμαμε τοσο ευκολα εναν αντιπαλο(στην συγκεκριμενη περιπτωση το χβοχ-ονε)ειναι για εμενα λαθος.Σιγουρα η σονυ αυτην την στιγμη εχει το προβαδισμα(και μπραβο της)αλλα η μαικροσοφτ πιστευω οτι δεν θα το παρατησει τοσο ευκολα το πραγμα.Τα παντα στο μελλον θα κριθουν στις αποκλειστικοτητες,και οχι τοσο στην υποδυναμη!!Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Razz .
talos
talos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008

Δημοσίευση από ItsDanik 28th Αυγουστός 2014, 02:42

6000 vs 2000 έλληνες στο fb.
Η μια κονσόλα έχει κυκλοφορήσει από τα χριστούγεννα ενώ η άλλη κυκλοφορεί επίσημα τον επόμενο μήνα.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008

Δημοσίευση από Giorgos78 28th Αυγουστός 2014, 09:39

ItsDanik έγραψε:6000 vs 2000 έλληνες στο fb.
Η μια κονσόλα έχει κυκλοφορήσει από τα χριστούγεννα ενώ η άλλη κυκλοφορεί επίσημα τον επόμενο μήνα.

δεν κοιταξα τωρα....αυτα ηταν 2 μερες πριν το release του ps4 στην ελλαδα. Αστο αν ειναι να πεις κατι μη πεισ για την κοινοτητα ... δεν σε συμφερει. Η ελλαδα εχει πνιγει στα playstation

to 30% των κατοχων ps4 ειναι πρωην xbxo360 και wii απο επισημα στοιχεια

talos έγραψε:Βρε παιδια αφηστε τα πιος μαμαει τον αλλο περισσοτερο.Αυτο το πραγμα να υποτιμαμε τοσο ευκολα εναν αντιπαλο(στην συγκεκριμενη περιπτωση το χβοχ-ονε)ειναι για εμενα λαθος.Σιγουρα η σονυ αυτην την στιγμη εχει το προβαδισμα(και μπραβο της)αλλα η μαικροσοφτ πιστευω οτι δεν θα το παρατησει τοσο ευκολα το πραγμα.Τα παντα στο μελλον θα κριθουν στις αποκλειστικοτητες,και οχι τοσο στην υποδυναμη!!Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Razz .

κι εγω υπερασπιζομαι τους αδυναμους. αλλα δεν ειναι θεμα να τα παρατισει!!! Τι να κανει δηλαδη? ωσ δια μαγειας να βαλει αλλα τεχνικα χαρακτιριστικα μεσα στην κονσολα αν γινει ποιο δυνατο??? τελοσ οτι εγεινε εγεινε

ΤΩΡΑ
το μονο που μπορει να κανει ειναι
1- να σου πει οτι βγαζω το kinekt και θα παρει 10% παραπανω δυναμη η κονσολα (παπαριες)
2- να πληρωσει του κσμου τα λεφτα να παρει (TIMED) exlusive τιτλους
3- να σου λεει ψεματα οτι το TOMB RIDER ειναι exclusive και να παιζει με τις marketing λεξεις.
4- Να μιωσει τραγικα την τιμη ωστε πλεον ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να λες "ειναι λιγο κατωτερο το μηχανημα απο το PS4 αλλα ειναι πολυ ποιο φθηνο"......δηλαδη να το φτασει σε ενα επιπεδο οπωσς οταν βγεικε το ps3 και το χβοχ360 kai to ena ekane 700 ευρο και το αλλο 400

.....κατι αλλο απο μεριας xboxone ΔΕΝ μπορει να γινει......εκτος αν βγαλει καινουρια κονσολα.... εκει πασο

αν παρολ αυτα καποιος παιζει HALO η FORZA....ΠΡΕΠΕΙ να παρει xboxone και δε σου λεω να δεις DESTINY η DRIVECLUB γιατι το παιχνιδι ΕΙΝΑΙ κολλημα οχι η κονσολα. Εδω το κολλημα σου σεβαστο κι ασ ειναι καλυτερα τα αλλα παιχνιδια, εσυ θεσ αυτο ...τελος
Giorgos78
Giorgos78
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008

Δημοσίευση από ItsDanik 28th Αυγουστός 2014, 10:57

5. Να βγάλει όλα τα exclusives στο PC. Μουχαχαχαχα
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Storm1672 28th Αυγουστός 2014, 19:35

Ας κάνουμε την ίδια κουβέντα τα Χριστούγεννα και βλέπουμε. Η MS χρειάζεται να βγάλει Sunset Overdrive και Forza Horizon 2 με 85+ MC scores... Και το Quantum Break να βγει εγκαίρως... A, και να αρχίσουν τα multiplatform να έχουν ίδιες αναλύσεις/framerates όπως το The Crew πχ... (1080p@30fps και στα δύο)
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008

Δημοσίευση από Geo4ever 28th Αυγουστός 2014, 19:51

Το. Horizon 2 κρίνοντας από την κίνηση να δώσουν ντεμο λογικά θα είναι καλό. Θα μειωθεί η ψαλίδα τουλάχιστον τους επόμενους μήνες καθώς πλέον έχουν την ίδια τιμή το ONE επιτέλους κυκλοφορεί και στις υπόλοιπες χώρες και μάλιστα με επιθετική προωθητική πολιτική και σαν τίτλους θα βγάλει πρώτο δυνατές κυκλοφορίες συν το tomb raider. Από εκεί και έπειτα βλέπουμε
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009

Δημοσίευση από ItsDanik 28th Αυγουστός 2014, 20:05

Πάντως μέχρι τώρα οτι exclusive είχε εκτός forza, το παράτησε... Επίσης το quantum break δε με ενθουσίασε καθόλου...
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από GladiatoR 28th Αυγουστός 2014, 21:32

καινουρια κονσολα?αχααχχα εδω το ονε ΔΕΝ εχει κυκλοφορισει στις μισες χωρες ακομα....εχει πολυ δρομο ακομα η υποθεση
GladiatoR
GladiatoR
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 72
Τόπος : χανια
Ατάκα : οεο
Registration date : 27/12/2010

Δημοσίευση από Littlefinger 29th Αυγουστός 2014, 12:20

Giorgos78 έγραψε:
Littlefinger έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο thread το xbox one αναφερεστε τοση ωρα για το ps4 :/

γιατι τα εχει μαμισει ολα γιαυτο.....και στο φορουμ το σωστο φιλε δεν μπαινουμε να βαλουμε κοντρα, μπαινουμε να μαθουμε τι μα συμφερει να κανουμε, και πως.

εδω απλα βοηθαμε τον δειλο παλιο xboxακια να κανει το βημα.....να ερθει στην αλλη μερια....μαζι μας (23.000 ελληνες μεχρι τωρα)

εγω που παντα παιρνω ΜΟΝΟ ΜΙΑ κονσολα σου λεω

κοιτα το facebook ποσους ελληνες εχει 6000 ps και 2000 xbοχ. Οι κοινοτητα δεν παιζετε!!!

Το χειριστηριο MAMAEI, καλυτερο απο του Xbox360 (αυτο μου φτανει,τι αλλο να θελω )

Ποιο δυνατη κονσολα στα χαρτια ...οπως λενε, ασχετος ειμαι

εχω 400 ελληνες στη λιστα bf4 ολοι πανω απο 20 χρονων, μεσα σε 9 μηνες θα μπορουσα να ειχα φουλαρει αλλ θελω BF4 MONO

δεν προσπθησε να σε μαμισει με DRM οπως το XBOX

σκεψου λογικα.......χωρις τεχνικεσ γνωσεις... ολόι αγαπησαμε τα αβαταρ μας (9 χρονων ειναι το δικο μου! σε λιγo θα παει λυκειο....lol) αλα πηρα ps4 και δεν γυριζω πισω (και μπορω ευκολα πουλωντας το ps4 "σε ενα βλακα ελληνα "και τσονταροντας για one....δεν το κανω)
man,μια ερωτηση εκανα και του αλλαξες το θρησκευμα cyclops
Littlefinger
Littlefinger
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 437
Registration date : 16/10/2013

Δημοσίευση από Hacked 29th Αυγουστός 2014, 16:02

Γιώργος σταθερή αξία
Hacked
Hacked
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 9642
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ασχολίες : Ιατρική/Νοσηλευτική,xbox,pc
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από AlexanderTheGR8 31st Αυγουστός 2014, 11:31

Να κάνω μια ερώτηση και εγώ .

Τι τιμονιέρες μπορούν να δεχτούν και τα 2 συστήματα ( xboxone , ps4 )?
Και ποιά είναι καλύτερη ?

Τα ρωτάω μιας και βλέπω σε πολλά post που αναφέρουν για το forza κλπ.
AlexanderTheGR8
AlexanderTheGR8
Junior Member
Junior Member

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 16/12/2010

Δημοσίευση από Postfire 5th Σεπτέμβριος 2014, 21:25

αρχισαν τα οργανα

http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-401

εχουν παρει φωτια τα φορουμ.
γενικο το προβλημα σε ολες τις χωρες Shocked

http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/t/1805665.aspx?pi7962=5

Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

Δημοσίευση από giorgosmc 5th Σεπτέμβριος 2014, 23:25

Τι ειναι αυτο παλι??? μια με τα υγρα, μια τωρα αυτο, ε ρε τους καημενους που αγορασαν next gen console τη πρωτη μερα κυκλοφοριας στην ελλαδα και τους κατακαημενους που την ειχαν προπαραγγειλει απ' εξω και τους ηρθε πιο γρηγορα, ενα ξερω εγω, η προχειροδουλεια παει συννεφο και ο ανιδεος-πορωμενος-πλουσιος πιτσιρικας τα σκαει για αγορα και τα φραγκα γεμιζουν τις τσεπες του ιδιοκτητη της sony και της ms! γιατι οπως και να το κανουμε μαγκες αν δε περασει ενα σεβαστο χρονικο διαστημα επισημης κυκλοφοριας συγκεκριμενα κονσολας δε προχωρας σε αγορα για πολλους και διαφορους λογους εκτος αν εισαι developer ή hacker ή εχεις στη πισω αυλη αυτη τη τεραστια πισινα που εχουν οι πιτσιρικαδες στο youtube που αθλουντε στο ''Breaking the console'' με σφυρια και σκερπανια, δεν δικαιολογησε διαφορετικα απο καθε αποψη.
Πρωσοπικα τη συγκεκριμενη περιοδο που οι δυο κονσολες ειναι ακομα fresh και χυμα να τα ειχα θα προτιμουσα να τα φαω στις ''ιεροδουλες'' παρα σε xboxone ή ps4 οχι μονο επειδη τα game ειναι ολα σαπια, ελαχιστα και οσα ειναι καλα ειναι 2-3 και κοστιζουν 60+ ευρω (χεζω τα exclusives) αλλα και για το οτι δε θελω την ωρα που καυλαντιζω τα τοπια στο gta ξαφνικα να ανοιξει η κονσολα και να μου πεταξει τιποτα υγρα στη μαπα (αυτο ακουστικε καπως) οχι τιποτα αλλο αλλα θα χαλαστω..οπως και να το κανεις απο gta σε υγρα στη μαπα και εκρηξεις (real εκρηξεις) ειναι μεγαλη και δυσκολη μεταβαση!
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Σελίδα 9 από 28 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή