XBOX ONE
+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 18 από 28
Σελίδα 18 από 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Απ: XBOX ONE
Μπορείς να κάνεις αγορές απο το Hong Kong ???
stratisd- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Registration date : 24/06/2010
από όσο ξέρω ναι
oneirovaths- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Τόπος : Βυρωνας
Ασχολίες : games
Registration date : 22/06/2008
Μολις εχασα 40 ευρω.Αγορασα το sunset overdrive (κωδικο απο αμερικανικο ebay) και οταν εβαλα τον κωδικο μου εδειξε κανονικα το παιχνιδι και με το που παταω να κανει download η μπαρα γεμισε πολυ γρηγορα και το παιχνιδι εξαφανιστηκε.Τωρα οταν παταω στο store μου βγαζει να το ξαναπληρωσω.Ενα παιδι μου ειπε οτι με αμερικανικο κωδικο δε γινεται.Εγω νομιζα οτι λογο region free δε θα ειχα θεμα.Λετε μια επικοινωνια με τη ms να λυσει το θεμα ή να αρχισω να τα κλαιω οριστικα?
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Για βάλε το region της κονσόλας σε USA και ξαναπροσπαθησε
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Δοκίμασε να κάνεις Redeem απο το xbox.com αφού κάνεις Sign In.Αλλιώς επικοινωνία με MS...
SaFiS- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 604
Τόπος : Outer Space!!!
Ασχολίες : ISP Field Technician
Registration date : 24/11/2008
Geo4ever έγραψε:Για βάλε το region της κονσόλας σε USA και ξαναπροσπαθησε
Δε μου το εμφανιζει.Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν.
Τζιφος.Ολοι μου λενε να επικοινωνησω με ms να λυθει το θεμα.Το προβλημα ειναι οτι στανταρ θα μου πουν οτι δεν επρεπε να παρω απο Αμερικη και αλλα τετοια.SaFiS έγραψε:Δοκίμασε να κάνεις Redeem απο το xbox.com αφού κάνεις Sign In.Αλλιώς επικοινωνία με MS...
gkalas- Xtreme Modder
Kαι για αυτο το λογο εχω και εναν σεβασμο σε αυτη την εταιρια παρ'ολες τις παπαριες που κανει,για το support στον πελατη.Μιλησα τωρα μεσω chat με υπαλληλο και μου ειπε οτι το προβλημα εχει αναφερθει ξανα,λογικα μεσα στη μερα θα εχω το παιχνιδι μιας και φαινεται ενεργοποιημενο στο account μου και αν δε το βρω σημερα να ξαναστειλω στο support με το reference number για να το τσεκαρουν.Παντως με διαβεβαιωσαν οτι το παιχνιδι οτι και να γινει ειναι στο λογαριασμο μου οποτε τα λεφτα μου δε τα κλαιω
Εdit:Τωρα ειδα τι εχει συμβει.Η καρτα εχει 2 κωδικους και οταν ξυνουν εμφανιζεται ο ενας στη μεση και ο αλλος πιο πανω και νομιζουν οτι εχει εναν κωδικο και στελνουν.Ας ελπισουμε να μη πεταξε την καρτα ο τυπος.
Εdit:Τωρα ειδα τι εχει συμβει.Η καρτα εχει 2 κωδικους και οταν ξυνουν εμφανιζεται ο ενας στη μεση και ο αλλος πιο πανω και νομιζουν οτι εχει εναν κωδικο και στελνουν.Ας ελπισουμε να μη πεταξε την καρτα ο τυπος.
gkalas- Xtreme Modder
οποιος θελει BETA CODE EVOLVE ΓΙΑ XBOX ONE
ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ
ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ
proskopina- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2651
Τόπος : αθηνα-ελληνικο
Ασχολίες : Brazilian Jiu-Jitsu
Ατάκα : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Registration date : 04/03/2011
Oλα οκ παιδες.Η καρτα ειχε δυο κωδικους και το παιδι ξυνοντας την καρτα στο κεντρο εμφανιστηκε ο ενας που ηταν το dlc και μου εδωσε αυτον.Παλι καλα που δε πεταξε την καρτα και εξυσε και πιο πανω και μου εδωσε και τον αλλον.Το 100% θετικο feedback του και αυτα που διαβασα στο φορουμ της insomniac (την πατησαν και αλλοι ετσι) με κανουν να ειμαι σιγουρος οτι το παιδι δεν εκανε λαμογια.Τελος καλο ολα καλα.
gkalas- Xtreme Modder
CODE for Xbox One:
F2GMQ-JHH9T-MD4Q7-WYR2Q-PJYHZ
CODE for Xbox One:
F2GXJ-R2Q4X-G49FQ-73CWY-69WVZ
οποιος προλαβει τους βαζει.
evolve για XBOX ONE
F2GMQ-JHH9T-MD4Q7-WYR2Q-PJYHZ
CODE for Xbox One:
F2GXJ-R2Q4X-G49FQ-73CWY-69WVZ
οποιος προλαβει τους βαζει.
evolve για XBOX ONE
Έχει επεξεργασθεί από τον/την proskopina στις 2nd Νοέμβριος 2014, 22:58, 2 φορές συνολικά
οποιος τους βαλει να μου πει ποιον εβαλε για να τους σβησω
σβησε τον πρωτο
GladiatoR- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 72
Τόπος : χανια
Ατάκα : οεο
Registration date : 27/12/2010
Πήρα το F2GT9-F9V4R-GQY9M-P64F4-4XW6Z
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...
SaFiS- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 604
Τόπος : Outer Space!!!
Ασχολίες : ISP Field Technician
Registration date : 24/11/2008
μετά απο τερματισμό evil within και alien isolation μου ξανασφηνωθηκε η ιδέα να περάσω στην next gen (current πλεον) και η αλλαγη τν βεβαια (48ρα σονυ bravia),επισης με εχει τραβηξει πολυ ο αποκλειστικος τιτλος ryse son of rome...απο φραγκα με παιρνει ισα ισα να αγορασω τη κονσολα (400 ευρω) και αντε κανενα τιτλο το μηνα,θα εχω βεβαια κ το 360 μου και το wii συνδεμενο (εκτος αμα με πιασει η απληστια μου , "γλυκαθω" με τα γραφικα και αφησω πισω την next gen..πχ μετα το 360 δεν ξαναπιασα ps2...)
αξιζει να το αγορασω τωρα?η' να περιμενω 2-3 μηνες να κατασταλαξουν τα πραγματα?...στο πισω μερος του μυαλου υπαρχει και το ps4 μιας κ εχω και ps βιτα...ολες οι γνωμες δεκτες...
αξιζει να το αγορασω τωρα?η' να περιμενω 2-3 μηνες να κατασταλαξουν τα πραγματα?...στο πισω μερος του μυαλου υπαρχει και το ps4 μιας κ εχω και ps βιτα...ολες οι γνωμες δεκτες...
stratos14682- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 465
Registration date : 05/11/2008
Κατά τη δική μου γνώμη περίμενε ακόμα φίλε, οι λόγοι πολλοί, μερικοί από αυτούς, το 360 θα βγάζει αρκετο καιρό ακόμη games και κρατάει μια χαρά ακόμα, πτώση τιμών σε περισσότερα games, δυνατότητα τσιπαρισματος current Gen console, καλύτερο κριτήριο σύγκρισης σχετικά με το πια κονσόλα έχει βγάλει καλύτερα και περισοτερα games που είναι και το σημαντικότερο όλων κατά την αποψη μου και συνήθως μόνο ο χρόνος το δείχνει αυτό, κυκλοφορία ανανεωμένης και πιο φρέσκιας έκδοσης κονσόλας one-ps4 (βλέπε xbox360slim-super slim) κτλπ κτλπ
Και τα πράγματα όπως είπες δε θα έχουν κατασταλάξει σε 2-3 μήνες αλλά σε πολύ περισσότερο χρόνο και αναφέρομαι σχετικά με το ποτε θα καθαρίσει το τοπίο για τα καλά και θα μπορούν πλέον να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά σε αγορά διότι θα ξέρουμε πια κονσόλα έχει τα κακά της πια τα καλά της, πια έχει πιο καλές κυκλοφορίες και πάει λέγοντας.
Όσο για το αν θα επέστρεφες σε last Gen αν είχες current, μια χαρά θα επέστρεφες κατά τη δική μου άποψη, εγώ θα επεστρεφα άνετα, έχω παίξει και one και ps4 και το λέω με απόλυτη σιγουριά αλλά ειμαι και φαν του vintage gaming (παίζω ακόμα cs source, ps1 games) οποτε μη σε επηρεάζει και τόσο η άποψη μου σε σχέση με αυτό διότι είναι δεδομένη για 'μενα η απάντηση σε αυτό το ερώτημα
Όσο για το ryse που ανέφερες δεν το έχω παίξει και δεν έχω γνώμη, θα σου πω μόνο τσέκαρε τι βαθμολογίες έχει παρει από τα περισσότερα σοβαρά (ξένα) site.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Και τα πράγματα όπως είπες δε θα έχουν κατασταλάξει σε 2-3 μήνες αλλά σε πολύ περισσότερο χρόνο και αναφέρομαι σχετικά με το ποτε θα καθαρίσει το τοπίο για τα καλά και θα μπορούν πλέον να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά σε αγορά διότι θα ξέρουμε πια κονσόλα έχει τα κακά της πια τα καλά της, πια έχει πιο καλές κυκλοφορίες και πάει λέγοντας.
Όσο για το αν θα επέστρεφες σε last Gen αν είχες current, μια χαρά θα επέστρεφες κατά τη δική μου άποψη, εγώ θα επεστρεφα άνετα, έχω παίξει και one και ps4 και το λέω με απόλυτη σιγουριά αλλά ειμαι και φαν του vintage gaming (παίζω ακόμα cs source, ps1 games) οποτε μη σε επηρεάζει και τόσο η άποψη μου σε σχέση με αυτό διότι είναι δεδομένη για 'μενα η απάντηση σε αυτό το ερώτημα
Όσο για το ryse που ανέφερες δεν το έχω παίξει και δεν έχω γνώμη, θα σου πω μόνο τσέκαρε τι βαθμολογίες έχει παρει από τα περισσότερα σοβαρά (ξένα) site.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
φιλε σωστα αυτα που λες και η λογικη αποψη αυτη ειναι...αλλα ελα που υπαρχει και το μικροβιο του gamer και σου φωναζει μεσα σου οτι εξω κυκλοφορει κατι καινουργιο και βελτιωμενο...το 360 το εχω απο το 2008 και εχει λιωσει αρκετα...με καλυβει ακομα βεβαια αλλα θελω να περασω και σε κατι επομενο μιας και υπαρχει...για αυτο το λογω θελω να προχωρησω παρακατω ξερωντας βεβαια οτι υπαρχει κ το ρισκο του...αν ηξερα οτι σε κανενα 4μηνο το πολυ θα βγει σλιμ θα περιμενα,αλλα αν ειναι να περιμενω κανενα χρονο μου φαινετε πολυ...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ gamer ειμαι και όλοι για το συγκεριμενο λόγο που ανέφερες κάνουμε πέρα τη λογική και θέλουμε αυτό το κάτι καινούριο και το θέλουμε τωρα
Από 'κει και πέρα αποφασιζεις μόνο σου τι θέλεις να κανεις, αλλά επειδή ο τζαμπας δεν υπαρχει εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος προτιμώ να ειμαι σίγουρος 100% όταν θα σκάσω τα ωραία μου λεφτακια κάπου οποτε ναι μπορώ να περιμένω και κάνα χρόνο και χρονια αν χρειαστεί και κερδισμένος θα βγω πιστεύω διότι και τσιπαρισμενη θα τη πάρω και θα με περιμένουν άπειρα παιχνίδια να ευχαριστηθώ που όταν όλοι θα τα έχουν παίξει ολα και θα ψαχνοντε για καινούρια πραματα για εμένα θα είναι κάτι τελιως καινούριο για να περναω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.
Η αναμονή σε ανταμοιβει διπλα
Από 'κει και πέρα αποφασιζεις μόνο σου τι θέλεις να κανεις, αλλά επειδή ο τζαμπας δεν υπαρχει εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος προτιμώ να ειμαι σίγουρος 100% όταν θα σκάσω τα ωραία μου λεφτακια κάπου οποτε ναι μπορώ να περιμένω και κάνα χρόνο και χρονια αν χρειαστεί και κερδισμένος θα βγω πιστεύω διότι και τσιπαρισμενη θα τη πάρω και θα με περιμένουν άπειρα παιχνίδια να ευχαριστηθώ που όταν όλοι θα τα έχουν παίξει ολα και θα ψαχνοντε για καινούρια πραματα για εμένα θα είναι κάτι τελιως καινούριο για να περναω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.
Η αναμονή σε ανταμοιβει διπλα
giorgosmc- Xtreme Modder
Στο one εχεις να παιξεις ετοιμα αυτη τη στιγμη Forza 5,Forza Horizon 2,Sunset Overdrive (δε το περιμενα να ειναι τοσο καλο) και ερχεται Master Chief Collection σε λιγες μερες.Αν σου αρεσουν αυτοι οι τιτλοι προχωρα το αν και στα Χριστουγεννα μεσα θα βγουνε καλες προσφορες για ολες τις κονσολες οποτε θα σου ελεγα να το τρεναρεις μεχρι τοτε.
gkalas- Xtreme Modder
Δε χρειαζετε να περιμενει προσφορες, δεκα δεκα τα δινουν τα one στα site αγγελιων και μαλιστα σε αρκετα χαμηλες τιμες, σιγουρα πιο χαμηλες απο προσφορες που θα παιξουν αυτα τα χριστουγεννα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 4th Νοέμβριος 2014, 16:18, 1 φορά
giorgosmc- Xtreme Modder
με τa racing φιλε gkalas δεν ασχολουμε καθολου,αυτο με τις γιορτες εχει μια βαση,για τις αγγελιες τωρα δε το εχω ψαξει και πολυ,οτι εχω δει απο εδω μεσα
Μεχρι τελη δεκεμβρη παιζει να το βρεις και κανα 250αρη, εδω το εχω βρει 290 ευρω μεχρι στιγμης.
giorgosmc- Xtreme Modder
Ε παρτο τωρα αν το βρεις τοσο φθηνα.Η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη τη στιγμη.
gkalas- Xtreme Modder
Επισης το Ryse δεν ειναι πια exclusive. Οχι οτι λεει τιποτα σαν παιχνιδι βεβαια...
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
το χεις παιξει?απο youtube οτι εχω δει και μου εκανε εντυπωση
Ναι το εχω παιξει. Τα καλυτερα γραφικα που εχω δει μεχρι τωρα, αλλα σαν παιχνιδι μπουρδα ειναι.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
Σελίδα 18 από 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 18 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης