XBOX ONE
+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 6 από 28
Σελίδα 6 από 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Απ: XBOX ONE
Microsoft confirms Rise of the Tomb Raider Xbox exclusivity deal "has a duration" #1
Xbox boss Phil Spencer has confirmed to Eurogamer that Microsoft's controversial exclusivity deal for Rise of the Tomb Raider "has a duration".
However, he declined to confirm how long that duration is set for.
Last night, during its Gamescom press conference, Microsoft and Square Enix made the surprise announcement that Rise of the Tomb Raider would launch holiday 2015 exclusively on Xbox. That, Spencer confirmed, means Xbox One and Xbox 360.
Στα καταστηματα ομως υπαρχει κ εκδοση για ps4. Θα εχουν γινει προπαραγγελιες. Τι θα γινει με αυτους;
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
Άρα είναι exclusive του brand xbox. No playstation this time.
djbeast- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3180
Τόπος : Κορυδαλλός
Ασχολίες : Video games
Ατάκα : Είναι σόκινγκ η ατάκα μου , να τη γράψω?
Registration date : 11/08/2008
Senzo έγραψε:Στα καταστηματα ομως υπαρχει κ εκδοση για ps4. Θα εχουν γινει προπαραγγελιες. Τι θα γινει με αυτους;
Αφού είναι αποκλειστικό μόνο του xbox.
Κατάλαβα κάτι λάθος?
djbeast- Xtreme Modder
είναι timed exclusive όπως ήταν αναμενόμενο..
@gkalas
το tomb raider ήταν ανέκαθεν μουλτιπλάτφορμ και μια τέτοια επιλογή δεν πολυστέκει.. το κράξιμο είναι απολύτως λογικό. Είναι σαν να γίνει αύριο το FIFA PS4 exclusive και το CoD PC exclusive... δεν στέκουν αυτές οι αποφάσεις...
πιο πολύ κίνηση απελπισίας από πλευράς MS μου φαίνεται μιας και το One δεν πουλάει με τίποτα..
@gkalas
το tomb raider ήταν ανέκαθεν μουλτιπλάτφορμ και μια τέτοια επιλογή δεν πολυστέκει.. το κράξιμο είναι απολύτως λογικό. Είναι σαν να γίνει αύριο το FIFA PS4 exclusive και το CoD PC exclusive... δεν στέκουν αυτές οι αποφάσεις...
πιο πολύ κίνηση απελπισίας από πλευράς MS μου φαίνεται μιας και το One δεν πουλάει με τίποτα..
kavadias- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1960
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : πιανίστας σε μπουρδέλο
Ατάκα : στ' αρχίδια μας
Registration date : 07/07/2008
Επιτελους ξεκαθαρισε το θεμα.Μας επρηξαν τα συκωτια με το Tomb Raider.
chris13gtr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Χαλκιδα
Registration date : 01/08/2011
kavadias έγραψε:είναι timed exclusive όπως ήταν αναμενόμενο..
@gkalas
Κίνηση απελπισίας??? Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Μάλλον έξυπνη κίνηση την βλέπω προσωπικά εγώ. Θέλει να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του one και θα καταφέρει πολλά με αυτή την κίνηση.
djbeast- Xtreme Modder
Ep71 Power- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011
χαχαχαχα καλο καλο...
exclusive σου λεει μετα...
οταν αποφασισει τι θα κανει σα εταιρια η ms ειμαστε εδω
προσωπικα υστερα και απο αυτο το νεο, 2 παιχνιδια με τραβανε
quantum break και sunset overdrive...
exclusive σου λεει μετα...
οταν αποφασισει τι θα κανει σα εταιρια η ms ειμαστε εδω
προσωπικα υστερα και απο αυτο το νεο, 2 παιχνιδια με τραβανε
quantum break και sunset overdrive...
teocool- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3031
Τόπος : Πύλος
Ασχολίες : Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα!
Ατάκα : WTF
Registration date : 07/11/2010
Άλλο "χρηματοδοτώ για να μου φτιάξουν ένα παιχνίδι", και άλλο "ανακοινώθηκε και πληρώνω για να το έχω μόνο εγώ για κάποιο χρονικό διάστημα, μπας και πουλήσω καμιά κονσόλα παραπάνω".
Συμφωνό με τον απο πάνω.
Επίσης αν θέλουμε να το δούμε και από την συναισθηματικη πλευρά, το tomb raider σαν brand name είναι αυτό που είναι σήμερα χάρη στο playstation (το ότι στην πορεία το πήρε η square enix δεν παίζει ρόλο). Εκεί ξεκίνησε, εκεί είχε τις περισσότερες πωλήσεις, το playstation το βοήθησε να γίνει πασίγνωστο όπως και το tomb raider με την σειρά του σίγουρα βοήθησε το playstation από άποψη πωλήσεων και φήμης και ας ήταν multiplatform.
Το να βάζεις λοιπόν τα PS "fanboys" που στηρίζουν την Lara από το 199τόσο στην άκρη είναι τουλάχιστον ασέβεια προς αυτούς και γι' αυτό φαντάζομαι υπήρξαν και τόσες αντιδράσεις.
Και το Halo αν έβγαινε αύριο για PS4 μόνο, τις ίδιες αντιδράσεις θα είχαμε και θα ήταν και λογικό.
Τέλος αυτά τα time exlusives και οι άλλες οι παπαριες τύπου "60 mins more gameplay on ps/xbox version" ή "more weapons/maps δωρεάν για την τάδε κονσόλα" είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στο gaming μετά τα drm τις microsoft που πήγε να περάσει και τα epasses. Όλοι πλήρωσαν ένα μεροκάματο σχεδόν για να αγοράσουν την παπαριά σας, ΟΛΟΙ πρέπει να λάβουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Επίσης αν θέλουμε να το δούμε και από την συναισθηματικη πλευρά, το tomb raider σαν brand name είναι αυτό που είναι σήμερα χάρη στο playstation (το ότι στην πορεία το πήρε η square enix δεν παίζει ρόλο). Εκεί ξεκίνησε, εκεί είχε τις περισσότερες πωλήσεις, το playstation το βοήθησε να γίνει πασίγνωστο όπως και το tomb raider με την σειρά του σίγουρα βοήθησε το playstation από άποψη πωλήσεων και φήμης και ας ήταν multiplatform.
Το να βάζεις λοιπόν τα PS "fanboys" που στηρίζουν την Lara από το 199τόσο στην άκρη είναι τουλάχιστον ασέβεια προς αυτούς και γι' αυτό φαντάζομαι υπήρξαν και τόσες αντιδράσεις.
Και το Halo αν έβγαινε αύριο για PS4 μόνο, τις ίδιες αντιδράσεις θα είχαμε και θα ήταν και λογικό.
Τέλος αυτά τα time exlusives και οι άλλες οι παπαριες τύπου "60 mins more gameplay on ps/xbox version" ή "more weapons/maps δωρεάν για την τάδε κονσόλα" είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στο gaming μετά τα drm τις microsoft που πήγε να περάσει και τα epasses. Όλοι πλήρωσαν ένα μεροκάματο σχεδόν για να αγοράσουν την παπαριά σας, ΟΛΟΙ πρέπει να λάβουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.
raiden- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Registration date : 17/11/2008
Time exclusive το νέο Tomb Raider για τα Xbox και επίσημα λογικά σε κανα 6 μηνώ θα βγει παντού
6xXx6- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3190
Registration date : 08/04/2009
Συγκεκριμενα ειναι "Holiday Exclusive"...Που σημαινει οτι θα το παιξουν οι Xboxακιδες τα Χριστουγεννα και οι υπολοιποι μετα τις γιορτες...
Κλαιν μαιν...
Παντως επειδη ημουν στρατοπεδο την επομενη της gamescom και δε μπηκα να σχολιασω, απλα να αναφερω οτι η MS ειχε πολυ καλυτερη παρουσιαση...Απο τα indie μεχρι τα retail εδειξε περισσοτερα πραγματα...Η Sony απο την αλλη μου κεντρισε το ενδιαφερον μονο με το 2.0 Update (ειδικα το Share Play, μια πατεντα που εγκαινιασε το DS με το New Super Mario Bros(DS) σε τοπικο επιπεδο παντα και η Sony καταφερε να το περασει στο διαδικτυακο επιπεδο).
Ελπιζω στην TGS να δουμε πολλα πραγματα γιατι γενικοτερα η Gamescom φετος με απογοητευσε...
Κλαιν μαιν...
Παντως επειδη ημουν στρατοπεδο την επομενη της gamescom και δε μπηκα να σχολιασω, απλα να αναφερω οτι η MS ειχε πολυ καλυτερη παρουσιαση...Απο τα indie μεχρι τα retail εδειξε περισσοτερα πραγματα...Η Sony απο την αλλη μου κεντρισε το ενδιαφερον μονο με το 2.0 Update (ειδικα το Share Play, μια πατεντα που εγκαινιασε το DS με το New Super Mario Bros(DS) σε τοπικο επιπεδο παντα και η Sony καταφερε να το περασει στο διαδικτυακο επιπεδο).
Ελπιζω στην TGS να δουμε πολλα πραγματα γιατι γενικοτερα η Gamescom φετος με απογοητευσε...
Ένα "Xbox One" που έτρεχε το Ori στην GamesCom κράσαρε σε μια επιφάνεια εργασίας.
Πέρα απο αυτό, φαίνεται οτι το "Xbox" πάλι χρησιμοποιεί nvidia gpu.
Gamescom 2014: Microsoft Caught Using – Once Again – PCs To Showcase Its Xbox One Games
Πέρα απο αυτό, φαίνεται οτι το "Xbox" πάλι χρησιμοποιεί nvidia gpu.
Gamescom 2014: Microsoft Caught Using – Once Again – PCs To Showcase Its Xbox One Games
CentrumHer shared today the following images, showing the Windows Desktop environment of a PC that was running Ori and the Blind Forest (Ori and the Blind Forest crashed back to desktop while a boy was playing the game). Instead of claiming that what attendees were playing was the PC version and nothing more, Microsoft went one step further and included Xbox One units in order to misguide everyone.
- Σπόιλερ:
lol
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Απλα ξεφτιλιζονται...
Το ιδιο και για την σονυ που στην ε3 ετρεχαν pc gameplay για το batman...
Το ιδιο και για την σονυ που στην ε3 ετρεχαν pc gameplay για το batman...
teocool- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3031
Τόπος : Πύλος
Ασχολίες : Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα!
Ατάκα : WTF
Registration date : 07/11/2010
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 360. Αυτές τις μέρες είχα σκοπό να πάρω το ps4 γιατι υποτίθεται εχει καλύτερα γραφικά απο οτι γράφουν σχεδόν παντού. Πήγα στο Κωτσόβολο φυσικά και δε διέκρινα καμία διάφορα σοβαρή στα 2 μηχανήματα αλλά αυτό που με χάλασε ηταν οτι ο χειρισμός στο ps4 δε γίνετε απο τα βελάκια αλλά μόνο απο το αναλογικό. Πρωσοπικη μου άποψη θα έπρεπε να ηταν εκεί που ειναι και στο χ βοχ. Οποίος εχει ps4 αν μπορεί ας μου πει αν γίνετε τελικά να παίζει κάποιος και με τα βελάκια στο χειρισμό πχ στο FIFA. Ή απλα πλέον δε γίνετε κατι τέτοιο στις μέρες μας. Επίσης τελικά υπάρχει διάφορα στα γραφικά που φενετε με γυμνό μάτι; Εχει όντως τόσο καλύτερα γραφικά το ps4;
sycon- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Registration date : 09/04/2014
sycon έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 360. Αυτές τις μέρες είχα σκοπό να πάρω το ps4 γιατι υποτίθεται εχει καλύτερα γραφικά απο οτι γράφουν σχεδόν παντού. Πήγα στο Κωτσόβολο φυσικά και δε διέκρινα καμία διάφορα σοβαρή στα 2 μηχανήματα αλλά αυτό που με χάλασε ηταν οτι ο χειρισμός στο ps4 δε γίνετε απο τα βελάκια αλλά μόνο απο το αναλογικό. Πρωσοπικη μου άποψη θα έπρεπε να ηταν εκεί που ειναι και στο χ βοχ. Οποίος εχει ps4 αν μπορεί ας μου πει αν γίνετε τελικά να παίζει κάποιος και με τα βελάκια στο χειρισμό πχ στο FIFA. Ή απλα πλέον δε γίνετε κατι τέτοιο στις μέρες μας. Επίσης τελικά υπάρχει διάφορα στα γραφικά που φενετε με γυμνό μάτι; Εχει όντως τόσο καλύτερα γραφικά το ps4;
για το φιφα συγκεκριμενα απλως αλλαζεις τα κουμπια.και με βελακια και με αναλογικα και με τιμονιερα που λεει ο λογος μπορεις
τωρα για τα γραφικα λογικο ειναι να μην ειδες διαφορες(αν και μικρες υπαρχουν) διοτι ειναι ακομα στην αρχη η κονσολα.απο το 2015 θα σκασουν τα καλα παιχνιδια και θα δειξουν τα δοντια τους οι νεες κονσολες
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Στην ερώτησή σου για τα γραφικά , η απάντηση είναι και ναι και όχι. Γενικά το ps4 έχει λίγο καλύτερο hardware. Οριακά όμως. Στα πιο πολλά παιχνίδια που θα εκδίδονται και για τις δυο κονσόλες , δεν θα δεις διαφορά στα γραφικά. Στα exclusive παιχνίδια της κάθε εταιρίας που δίνουν περισσότερη προσοχή , τα γραφικά θα είναι ένα σκαλί παραπάνω. Η απόφασή σου για το πιο μηχανήματα να επιλέξεις πρέπει να συνδέεται με το τι παιχνίδια σου αρέσει να παίζεις. Θέλεις να παίζεις the last of us , gran turismo , uncharted κτλ; Τότε αγόρασε ps4. Θες να παίζεις halo , forza κτλ; Τότε αγόρασε το xbox one. Αν μπορείς να αγοράσεις και τα δύο τότε θα είσαι καλυμμένος στα exclusive παιχνίδια , κάτι που είναι το ιδανικό για έμενα. Για το fifa που ρωτάς δεν ξέρω γιατί δεν παίζω αθλητικά παιχνίδια. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας απαντήσει.
djbeast- Xtreme Modder
Κυρίως με προβλημάτισε ο χειρισμος στο ps4 δε μου αρεσει να με υποχρεωνει να παιζω απο τους μοχλους αλλα αφου λετε οτι αλλάζει ξαναμπαινει στο παιχνιδι το ps4. απλα γι αρχη ενα απο τα δυο θελς να παρω και σε κανα χρονο το δευτερο. απλα δε θελς να ξεκηνισω με κατι που θα με χαλασει. μεχρι στιγμης τα παιχνιδια του x box one οπως dr3 και το rise son of rome θα ηθελα να τα παιξω. τα αποκλειστικα του ps4 δεν μου λενε και κατι. μετα με ενδιαφερει το φιφα 15 και το νβα2κ15, δηλαδη εκει να μην εχουν δραματικες διαφορες στα κινα παιχνιδια μπας και παρω γι αρχη το one. και σε κανα χρονο αν πανε ολα καλα περνς και το ps4 αν εχει βγει κανενα αποκλειστικο που να με ενδιαφερει οπως το god of war.
sycon- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Registration date : 09/04/2014
και εγω ετσι το σκεφτομαι αν επαιρνα πσ4 ο λογος θα ηταν το gow η καμια hd collection του .. σε λιγο ολα τα παιχνιδια θα ειναι 1080p και 60 fps και στις δυο κονσολες και θα δουμε φοβερα παιχνιδια πιστευω !αν δεν ειχα παρει το one θα το επαιρνα με την μια το σεμτεμβρη με το φιφα15 και το φορζα5 που θα το εχουν στα 400ε
GladiatoR- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 72
Τόπος : χανια
Ατάκα : οεο
Registration date : 27/12/2010
2014 και ακόμα να παίζεις με το σταυρό και όχι τα αναλογικά είναι αντίσταση κατά του κατεστημένου που δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνήθεια είναι. Όπως αντιστέκονται οι μεγαλύτερες γενιές να χρησιμοποιήσουν smartphones. "Δεν τα μπορώ εγώ αυτά τα μαραφέτια". Και στις 2 κονσόλες θα αντιμετωπίσεις παρόμοια προβλήματα πάντως.sycon έγραψε:Κυρίως με προβλημάτισε ο χειρισμος στο ps4 δε μου αρεσει να με υποχρεωνει να παιζω απο τους μοχλους αλλα αφου λετε οτι αλλάζει ξαναμπαινει στο παιχνιδι το ps4. απλα γι αρχη ενα απο τα δυο θελς να παρω και σε κανα χρονο το δευτερο. απλα δε θελς να ξεκηνισω με κατι που θα με χαλασει. μεχρι στιγμης τα παιχνιδια του x box one οπως dr3 και το rise son of rome θα ηθελα να τα παιξω. τα αποκλειστικα του ps4 δεν μου λενε και κατι. μετα με ενδιαφερει το φιφα 15 και το νβα2κ15, δηλαδη εκει να μην εχουν δραματικες διαφορες στα κινα παιχνιδια μπας και παρω γι αρχη το one. και σε κανα χρονο αν πανε ολα καλα περνς και το ps4 αν εχει βγει κανενα αποκλειστικο που να με ενδιαφερει οπως το god of war.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Συμφωνω με τον Παυλο...Αν βγαλεις απο το φιφα το αναλογικο και του βαλεις σταυρο, ουσιαστικα καταστρεφεις το παιχνιδι, το κανεις σκουπιδι, αφου του πηδας ολα τα mechanics...Ο,τι πρωτοποριακο δηλαδη εχει μπει με το precision dribbling κλπ το ακυρωνεις, δεν εχεις λογο να το πειραξεις αυτο, αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα...
Προφανως ομως δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε one και ps4 στο θεμα του σταυρου. Οσα παιχνιδια σε αφηνουν να παιξεις με σταυρο στο One, σ αφηνουν και στο PS4...Ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου.
Η αισθητικη των γραφικων ειναι υποκειμενικο θεμα, αλλα αντικειμενικα, αν κατσεις και παρατηρησεις τις διαφορες στα ως τωρα multiplatform μπορεις να πεις οτι γινονται αισθητες. Αν παιζει κανεις σε 24αρα οθονη στα 10 μετρα, ναι, η διαφορα μεταξυ 900 και 1080p δεν θα του φανει...Αν παιζει σε 32αρα που παιζω εγω ή σε 55αρα που παιζουν αλλοι, ναι, η διαφορα ειναι μεγαλη...Για να μη μιλησω γενικοτερα για το χασμα που ενδεχεται να δουμε σε αλλες τεχνικες οπως το ΑΑ κλπ...
Προφανως ομως δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε one και ps4 στο θεμα του σταυρου. Οσα παιχνιδια σε αφηνουν να παιξεις με σταυρο στο One, σ αφηνουν και στο PS4...Ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου.
Η αισθητικη των γραφικων ειναι υποκειμενικο θεμα, αλλα αντικειμενικα, αν κατσεις και παρατηρησεις τις διαφορες στα ως τωρα multiplatform μπορεις να πεις οτι γινονται αισθητες. Αν παιζει κανεις σε 24αρα οθονη στα 10 μετρα, ναι, η διαφορα μεταξυ 900 και 1080p δεν θα του φανει...Αν παιζει σε 32αρα που παιζω εγω ή σε 55αρα που παιζουν αλλοι, ναι, η διαφορα ειναι μεγαλη...Για να μη μιλησω γενικοτερα για το χασμα που ενδεχεται να δουμε σε αλλες τεχνικες οπως το ΑΑ κλπ...
To παιδί μιλάει όμως για διαφορά ανάμεσα σε 360 και PS4...
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Το παιδι ειπε πηγε στο μαγαζι και δοκιμασε τις 2 νεες κονσολες...Και τον χαλασε αυτο με το κοντρολερ... Εξου και η απαντηση λουλουδατε φιλε μου.
Σελίδα 6 από 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 6 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης