XBOX ONE
+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 33 από 40
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Απ: XBOX ONE
Να αγαπατε το gaming ωρε!!!
Στ αρχιδια σας ποιος το εβγαλε! Κινητρο δινουν στους αντιπαλους να βγαζουν καλυτερα games. Στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για μηχανη γραφικων state of the art ή αλλιως φατε ματια ψαρια!!!
Μετα θα σας βγαλει η Activision τα διαμαντια της και θα στρωσετε....
Στ αρχιδια σας ποιος το εβγαλε! Κινητρο δινουν στους αντιπαλους να βγαζουν καλυτερα games. Στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για μηχανη γραφικων state of the art ή αλλιως φατε ματια ψαρια!!!
Μετα θα σας βγαλει η Activision τα διαμαντια της και θα στρωσετε....
Ελα ρε παιδια, ημαρτον...
1) Το βλεπετε σε μικρογραφια σε μια οθονιτσα στον υπολογιστη σε αναλυση 750x420. Δειτε αυτο το πραγμα full screen σε 32+ ιντσες και μετα πειτε για γραφικαρες.
2) Δεν ξερετε ποσο γρηγορα θα τρεχει.
3) Καποια trailer του watch_dogs εχουν ηδη καλυτερα γραφικα και προκειται για open world παιχνιδι.
4) Πρεπει να ζει στον μεσσαιωνα καποιος για να μιλαει για γραφικαρες με το που το ειδε αυτο, δεδομενου του οτι υπαρχει ηδη (τοσο η μηχανη οσο και το οπτικο αποτελεσμα - crysis 3).
1) Το βλεπετε σε μικρογραφια σε μια οθονιτσα στον υπολογιστη σε αναλυση 750x420. Δειτε αυτο το πραγμα full screen σε 32+ ιντσες και μετα πειτε για γραφικαρες.
2) Δεν ξερετε ποσο γρηγορα θα τρεχει.
3) Καποια trailer του watch_dogs εχουν ηδη καλυτερα γραφικα και προκειται για open world παιχνιδι.
4) Πρεπει να ζει στον μεσσαιωνα καποιος για να μιλαει για γραφικαρες με το που το ειδε αυτο, δεδομενου του οτι υπαρχει ηδη (τοσο η μηχανη οσο και το οπτικο αποτελεσμα - crysis 3).
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Vag.93 κανένας δεν είναι εριστικός,αν εσύ "τρελαίνεσαι" δικό σου θέμα...αλλά προς ενημέρωση σου η Sony πουλάει κτίρια της για να την "παλέψει"(επειδή βαριέμαι για links δες μόνος σου,αλλά αν δεν βρίσκεις ευχαρίστως να στα παραθέσω)....με απλά λόγια "αύριο" αν θέλει την αγοράζει η MS....μην περιμένεις λοιπόν πολλά 3rd party exclusives απο την Sony....πολύ λίγα πράγματα γιατί πρέπει να τα σκάσει χοντρά και δεν παίζουν φράγκα απο Sony μεριά.Στην τρέχουσα γενιά είχε περισσότερα first party,πλέον ούτε αυτό δεν έχει αφού τα τελευταία 3 χρόνια η MS δημιουργούσε σωρηδόν νέα first party με αποτέλεσμα να έχει πλέον περισσότερα.....αυτά για τα περί third(που ανέφερες) και (first) party studios.Vag.93 έγραψε:Αυτο το λενε "Crytek" δεν το λενε "X1"
Sorry αν σε απογοητευω, αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειναι καθαρα θεμα licensing και οχι "δυναμης κονσολας"?
Θελω να πω, οκ...Μαγκια της η MS, τα εσκασε και χτυπησε "εντυπωσιακο" exclusive με δυνατη μηχανη γραφικων.
Αν του χρονου σκασει η Sony λεφτα στη ιδια εταιρια για αλλο παιχνιδι και αξιοποιησει την δικη της δυναμη...τι σε κανει να πιστευεις οτι δε μπορει να παει καλυτερα ή τουλαχιστον στα ιδια?
Επισης αν το παιχνιδι ειναι οσο plain qte οσο δειχνει, δε μιλαμε για δυναμη. Μιλαμε για -επιτελους- αξιοποιηση του blu-ray απο την microsoft και ενα μικρο διαλλειμα πριν το επομενο παιχνιδι της quantic dream.
Μην γινεστε εριστικοι χωρις λογο. It's not a big deal...
Να βγει κανα Fable, κανα Halo, να πω ναι...οχι και να πεταμε την σκουφια μας για την διαδραστικη ταινια του μονομαχου σε νεες περιπετειες...
Προσωπικά πάντως μέχρι τώρα δεν διακρίνω πουθενά το 40%-50% more powerful ps4 στην κατηγορία exclusives....για μένα τα RYSE και Forza5 εξακολουθούν να έχουν τα "ηνία",sorry που σε απογοητεύω αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!!!
Btw,μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι QTE game....interactive games άλλωστε έχουμε δει μόνο απο Sony μέχρι τώρα(βλέπε Heavy Rain/τίγκα στα QTEs και επικείμενο beyond two souls/interactive εμπειρία)!
empire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010
Η μονη διαφορα ειναι οτι το Heavy Rain δηλωνει QTE. Οπως και το Beyond. Παιζει να το λεει και στο εξωφυλλο. Το Ryse δηλωνει Action ενω μονο προχωρας και πατας κουμπια. Θα ειναι 8ωρο το παιχνιδι και οι 3 ωρες θα ειναι slow motion.
Επισης θα με ενδιεφεραν τα links. Τοσο για το θεμα με τα κτηρια, οπως και για το site που δειχνει το balance στον τραπεζικο λογαριασμο της εταιριας. Απο κει που βγηκε το πορισμα δηλαδη οτι η Sony δεν εχει φραγκο...
Επισης θα με ενδιεφεραν τα links. Τοσο για το θεμα με τα κτηρια, οπως και για το site που δειχνει το balance στον τραπεζικο λογαριασμο της εταιριας. Απο κει που βγηκε το πορισμα δηλαδη οτι η Sony δεν εχει φραγκο...
Μπερδευτηκες, empire. Interactive ειναι ολα τα games. Interactive σημαινει "διαδραστικος". Το Heavy Rain ειναι interactive ταινια
ItsDanik- Xtreme Modder
Δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση η Sony,είναι ευρέως γνωστό....anw πάρε τα links,πρόχειρα τα βρήκα,υπάρχουν και πιο εκτενή άρθρα
Sony sells Tokyo building for $1.2 billion, year's second office sale
UPDATE 2-Sony sells New York HQ for highest-priced US bldg in two years
Το RYSE δεν πιστεύω με τπτ να είναι QTE fest....!!!
Sony sells Tokyo building for $1.2 billion, year's second office sale
UPDATE 2-Sony sells New York HQ for highest-priced US bldg in two years
Το RYSE δεν πιστεύω με τπτ να είναι QTE fest....!!!
Δεν μπερδεύτηκα απλά θεώρησα υπερβολή να το αναφέρω ως "nteractive ταινια",το έχω κάνει στο παρελθόν και υπήρχαν "παρεξηγήσεις"....κατά τ'άλλα εννοείται συμφωνώ!!!ItsDanik έγραψε:Μπερδευτηκες, empire. Interactive ειναι ολα τα games. Interactive σημαινει "διαδραστικος". Το Heavy Rain ειναι interactive ταινια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την empire στις 16th Σεπτέμβριος 2013, 04:35, 2 φορές συνολικά
empire- Xtreme Modder
Εκτος αν μιλαει φυσικα για το προγραμματισμενο απο περσι κλεισιμο του εργοστασιου: "due to early retirement programs, shifting personnel, or job eliminations."
Οταν μια εταιρια εχει plants ολοκληρα και χωριζεται σε υπο-εταιριες (entertainment, gaming, παραγωγη ταινιων (amazing spiderman που εσκισε), κινητα, οικιακες συσκευες, τηλεορασεις and the list goes on), ειναι φυσικο στα πλαισια ομαλης λειτουργιας να κανει ανακαταταξεις, απολυσεις κλπ ωστε να διασφαλισει τα κερδη της. Δεν σημαινει οτι δεν εχει λεφτα. Αλιμονο αν δεν ειχε λεφτα μια απο τις μεγαλυτερες πολυεθνικες στον πλανητη. Γελανε και οι πετρες. Τετοια ψεματα τα γραφουν οι τσεκουρατοι και το τρομακτικο μονο...
Περσινο αρθρο για το προγραμματισμενο κλεισιμο εργοστασιου στη Ιαπωνια, φυσικα ασχετο απο το κομματι του gaming.
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2411174,00.asp
Οταν μια εταιρια εχει plants ολοκληρα και χωριζεται σε υπο-εταιριες (entertainment, gaming, παραγωγη ταινιων (amazing spiderman που εσκισε), κινητα, οικιακες συσκευες, τηλεορασεις and the list goes on), ειναι φυσικο στα πλαισια ομαλης λειτουργιας να κανει ανακαταταξεις, απολυσεις κλπ ωστε να διασφαλισει τα κερδη της. Δεν σημαινει οτι δεν εχει λεφτα. Αλιμονο αν δεν ειχε λεφτα μια απο τις μεγαλυτερες πολυεθνικες στον πλανητη. Γελανε και οι πετρες. Τετοια ψεματα τα γραφουν οι τσεκουρατοι και το τρομακτικο μονο...
Περσινο αρθρο για το προγραμματισμενο κλεισιμο εργοστασιου στη Ιαπωνια, φυσικα ασχετο απο το κομματι του gaming.
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2411174,00.asp
Vag η Sony έχει "θέμα" είτε το πιστεύεις είτε όχι....δεν είπαμε ότι πάει για "φούντο" αλλά δεν έχει κέρδη αρκετά χρόνια τώρα.Αύριο αν θέλεις σου παραθέτω τα οικονομικά της αποτελέσματα γιατί τέτοια ώρα Β-Α-Ρ-Ι-Ε-Μ-Α-Ι και εσύ θα 'πρεπε να κοιμάσαι τώρα για ν'αρχίζεις να προσαρμόζεσαι στα "ωράρια" στρατού!!!
empire- Xtreme Modder
Δεν εχω αναγκη απο υπνο εγω εννοια σου...Θα κοιμηθω στον στρατο μια και καλη τα ξενυχτια ειναι για τωρα...
Το "εχω θεμα" παντως στην γλωσσα των πολυεθνικων και του χρηματιστηριου εχει να κανει παντα με το budget income.
Στην αρχη καθε "σεζον" κατα τον προυπολογισμο, θεττουν καποιους στοχους. Αν δεν πετυχουν η χρονια θεωρειται αποτυχημενη.
Πολλες εταιριες εχουν απωλειες και αρνητικο προσημο στον λογο εσοδων/εξοδων. Αν δεν κανω λαθος και η Samsung ετσι ειναι.
Δεν εχει ομως καμια σχεση με το πλανο, τις υπηρεσιες και τα προιοντα. Εγω δεν βλεπω να τσιγκουνευτηκαν στο κοστος παραγωγης του vita. Το εχεις πιασει στα χερια σου? Ψολιαζει iphone σε ποιοτητα. Εχεις πιασει xperia z? Εχεις δει απο τις Bravia τις καλες? Εχεις ακουσει που λενε για μια κονσολα 50% δυνατοτερη απο τον αντιπαλο?
Ε λοιπον εγω τα θεωρω αστεια ολα αυτα. Οικονομολογος δεν ειμαι, αλλα το θεωρω σιγουρο οτι η Sony δεν κινδυνευει αμεσα. Τα αρθρα που ποσταρες μιλανε για τις τεχνικες της εταιριας ωστε να μειωσουν τις ετησιες δαπανες και να αυξησουν τα εσοδα. Το σχολιο για τα "σοβαρα οικονομικα προβληματα" ειναι δικο σου.
Το "εχω θεμα" παντως στην γλωσσα των πολυεθνικων και του χρηματιστηριου εχει να κανει παντα με το budget income.
Στην αρχη καθε "σεζον" κατα τον προυπολογισμο, θεττουν καποιους στοχους. Αν δεν πετυχουν η χρονια θεωρειται αποτυχημενη.
Πολλες εταιριες εχουν απωλειες και αρνητικο προσημο στον λογο εσοδων/εξοδων. Αν δεν κανω λαθος και η Samsung ετσι ειναι.
Δεν εχει ομως καμια σχεση με το πλανο, τις υπηρεσιες και τα προιοντα. Εγω δεν βλεπω να τσιγκουνευτηκαν στο κοστος παραγωγης του vita. Το εχεις πιασει στα χερια σου? Ψολιαζει iphone σε ποιοτητα. Εχεις πιασει xperia z? Εχεις δει απο τις Bravia τις καλες? Εχεις ακουσει που λενε για μια κονσολα 50% δυνατοτερη απο τον αντιπαλο?
Ε λοιπον εγω τα θεωρω αστεια ολα αυτα. Οικονομολογος δεν ειμαι, αλλα το θεωρω σιγουρο οτι η Sony δεν κινδυνευει αμεσα. Τα αρθρα που ποσταρες μιλανε για τις τεχνικες της εταιριας ωστε να μειωσουν τις ετησιες δαπανες και να αυξησουν τα εσοδα. Το σχολιο για τα "σοβαρα οικονομικα προβληματα" ειναι δικο σου.
Όταν κάνεις τέτοιου μεγέθους "εσωτερικές ανακατατάξεις" που σε αναγκάζουν/οδηγούν/"φέρνουν" σε σημείο να πουλάς ολόκληρα κτίρια σου προφανώς και έχεις θέμα,διαφορετικά θα περιοριζόσουν σε μερικές δεκάδες/εκατοντάδες απολύσεις....!!!Το ότι η Sony δεν έχει κέρδη αρκετά χρόνια τώρα είναι fact δεν είναι εκτίμηση,ούτε προσωπικό/αυθαίρετο/κακεντρεχές συμπέρασμα.Google-αρε(γιατί τέτοια ώρα βαριέμαι) και θα "νιώσεις" τι εννοώ!Vag.93 έγραψε:Δεν εχω αναγκη απο υπνο εγω εννοια σου...Θα κοιμηθω στον στρατο μια και καλη τα ξενυχτια ειναι για τωρα...
Ε λοιπον εγω τα θεωρω αστεια ολα αυτα. Οικονομολογος δεν ειμαι, αλλα το θεωρω σιγουρο οτι η Sony δεν κινδυνευει αμεσα. Τα αρθρα που ποσταρες μιλανε για τις τεχνικες της εταιριες ωστε να μειωσουν τις ετησιες δαπανες και να αυξησουν τα εσοδα. Το σχολιο για τα "σοβαρα οικονομικα προβληματα" ειναι δικο σου.
Δεν ξέρω αλλά με όλα αυτά που διαβάζω για το ps4 και το 40%-50% more powerful "μηχανάκι" περιμένω τουλάχιστον εντυπωσιακές διαφορές στην κατηγορία exclusives που κάτι τέτοιο (για την ώρα τουλάχιστον) με τίποτα δεν έχω δει....αντιθέτως τα πιο εντυπωσιακά exclusives τα έχει το X1(RYSE,Forza5...κατ'εμέ πάντα )!
Υ.Γ.
Στο στρατό δύσκολα να κοιμηθείς....πίστεψε με!Ωτοασπίδες rules και πάλι όμως υπάρχουν "βαριές" περιπτώσεις ηχορύπανσης!!!
empire- Xtreme Modder
Ειμαι καθησυχασμενος για το πλανο της Sony στον τομεα gaming κρινοντας απο τις πωλησεις του ps3 που ξεπερασαν του 360 και απο το ποσοστο προτιμησης και προπαραγγελιων σχετικα με το ps4. Πιστευω πως θα τα παει μια χαρα.
Αλλα για να επιστρεψουμε ontopic ρε αθεοφοβοι, το λετε και το ξαναλετε...2 παιχνιδια ειναι...τι βαζετε τελιτσες? Αν σας βγει QTE το Ryse μενετε με ενα Forza το οποιο μπορει να βγει το Project CARS και να το σβησει κιολας..δεν ξερεις... Κατα τ αλλα εχετε ενα λειψο fighting και ενα Titanfall που θα το παιξω και στο pc μου... Δε με πειθετε
Και φυσικα σκοπος μου δεν ειναι να αναδειξω το ps4, γιατι ουτε εκεινο εχει τρομερα πραγματα, αλλα να σας φερω στα λογικα σας γιατι το hype σας εχει τρελανει μου φαινεται
Οσο για τον στρατο, ολα θα γινουν...Ολοι αγχωνονται περισσοτερο απο μενα μου φαινεται... Εχω ξαναπαει κατσκηνωση...
Αλλα για να επιστρεψουμε ontopic ρε αθεοφοβοι, το λετε και το ξαναλετε...2 παιχνιδια ειναι...τι βαζετε τελιτσες? Αν σας βγει QTE το Ryse μενετε με ενα Forza το οποιο μπορει να βγει το Project CARS και να το σβησει κιολας..δεν ξερεις... Κατα τ αλλα εχετε ενα λειψο fighting και ενα Titanfall που θα το παιξω και στο pc μου... Δε με πειθετε
Και φυσικα σκοπος μου δεν ειναι να αναδειξω το ps4, γιατι ουτε εκεινο εχει τρομερα πραγματα, αλλα να σας φερω στα λογικα σας γιατι το hype σας εχει τρελανει μου φαινεται
Οσο για τον στρατο, ολα θα γινουν...Ολοι αγχωνονται περισσοτερο απο μενα μου φαινεται... Εχω ξαναπαει κατσκηνωση...
Ούτε το Ryse θα είναι QTE, μήτε ο στρατός κατασκήνωση.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
50% δυνατοτερο σημαινει οτι εκει που το ενα θα εχει 30 FPS το αλλο θα εχει 45.
Εκει που το ενα θα εχει 2χΑΑ το αλλο θα εχει 16χ με τις ιδιες ταχυτητες.
Και παλι το 50% δεν υπαρχει.
cyrax- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 04/09/2012
xaxaxaxaxa τρέλλα η φωτο.....
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Αν έχεις βίσμα είναι καλύτερα από κατασκήνωση, αν όχι θα πέσει αϋπνία τόσο απλά, αν θυμάμαι καλά ναυτικό ή αεροπορία παρουσιάζεσαι, έτσι;Vag.93 έγραψε:Οσο για τον στρατο, ολα θα γινουν...Ολοι αγχωνονται περισσοτερο απο μενα μου φαινεται... Εχω ξαναπαει κατσκηνωση...
Και για μη θεωρηθώ off-topic θα κάνω και ένα σχόλιο, ναι όσο για το RYSE που όλοι κοροϊδεύουν τις slow motion εκτελέσεις να θυμίσω ότι στο GOW όταν εκτελούνταν ήταν άκρως εντυπωσιακές, βέβαια εδώ η συχνότητα πρέπει να είναι μεγάλη αλλά αυτό το αλλάζουν εύκολα (πιο γρήγορα εκτελέσιμες), το θέμα είναι το στόρυ που θα αναδείξει ή θα γκρεμίσει το παιχνίδι, αν όντως μπαίνει στο πετσί του χαρακτήρα και υπάρχει ωραία περιπλάνηση με στόχο θα είναι καλό.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Παιδια στο gow εβλεπες παντου slash'em και ειχε ενα qte combo και σε μερικα boss που ηταν οντως εντυπωσιακα.
Το Ryse μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ που να γινεται χωρις QTE!!! Πως ειστε σιγουροι οτι τελικα δεν θα ειναι QTE το παιχνιδι?
Το Ryse μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ που να γινεται χωρις QTE!!! Πως ειστε σιγουροι οτι τελικα δεν θα ειναι QTE το παιχνιδι?
Οι ιδιες insider πληροφοριες που λενε οτι η Sony δεν παει καλα οικονομικα το λενε
ItsDanik- Xtreme Modder
Vag.93 έγραψε:Παιδια στο gow εβλεπες παντου slash'em και ειχε ενα qte combo και σε μερικα boss που ηταν οντως εντυπωσιακα.
''I have good news: there's no need to worry about Ryse: Son of Rome. The combat has plenty of depth, and the AI is aggressive enough that you'll be challenged plenty. Oh, and QTEs are merely optional finishing moves, with the giant button prompt over a foe's head replaced by a subtle colored outline around the not-long-for-this-world bad guy that corresponds to the button you're supposed to press in order to nail the best execution.''
http://uk.ign.com/articles/2013/08/20/dont-worry-about-ryse-son-of-rome
swordfish84- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 379
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ασχολίες : ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ
Registration date : 03/12/2010
Στο βιντεακι του αρθρου παντως που παιζουν, οτα βρισκεται εκτος qte, 3 κινησεις κανει... Που το ειδανε το βαθος δεν καταλαβαινω...
Τεσπα, οταν βγει θα μαθουμε...
Τεσπα, οταν βγει θα μαθουμε...
Ο Danik γιατί τρολλάρει συνεχώς τελευταία, τί έπαθε;
Τέλος πάντων όπως είπα και παραπάνω ναι αν η συχνότητα είναι σαν αυτήν των trailer δε θα έχει κανένα νόημα το παιχνίδι, αλλά εκτιμώ ότι το δείχνουν συνέχεια για λόγους εντυπωσιασμού, δεν υπάρχει καμία λογική να κόβεται συνέχει η ροή της δράσης. Κατά τα άλλα το παιχνίδι θυμίζει έντονα το Spartan Total Warrior που ήταν ωραίο παιχνίδι αλλά ξερό,ελπίζω όχι το ίδιο και εδώ.
Τέλος πάντων όπως είπα και παραπάνω ναι αν η συχνότητα είναι σαν αυτήν των trailer δε θα έχει κανένα νόημα το παιχνίδι, αλλά εκτιμώ ότι το δείχνουν συνέχεια για λόγους εντυπωσιασμού, δεν υπάρχει καμία λογική να κόβεται συνέχει η ροή της δράσης. Κατά τα άλλα το παιχνίδι θυμίζει έντονα το Spartan Total Warrior που ήταν ωραίο παιχνίδι αλλά ξερό,ελπίζω όχι το ίδιο και εδώ.
Geo4ever- Xtreme Modder
Το επιπεδο της γραφικοτητας του forum εχει ανεβει κατακορυφα απο τη στιγμη που ανακοινωθηκαν οι δυο κονσολες. Φτιαχτηκαν δυο στρατοπεδα και τα επιχειρηματα με τα οποια στηριζει ο καθενας την εταιρεια "του" πρεπει να τα σκεφτηκαν νεογεννητες μαϊμουδες. Γι'αυτο τρολλαρω
ItsDanik- Xtreme Modder
Nαι, αγόραροι, μιλάμε για gameplay. Μήπως να το αφήναμε να κυκλοφορήσει τουλάχιστον κάνα demo ή έστω κάνα preview πρώτα;
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Κατάλαβα...
Geo4ever- Xtreme Modder
Οχι, πρεπει να αποφασισουμε τωρα! Πως θα διαλεξουμε ποια κονσολα θα παρουμε στο launch?
Geo χαχαχα δεν μου φαινονται ολα σκατα, μονο αυτα που οντως ειναι μαλακιες. Οπως το οτι ξερουμε την οικονομικη κατασταση των εταιριων, ξερουμε απο τωρα ποια κονσολα εχει καλυτερα γραφικα και αν το ταδε παιχνιδι ειναι QTE η οχι...
Geo χαχαχα δεν μου φαινονται ολα σκατα, μονο αυτα που οντως ειναι μαλακιες. Οπως το οτι ξερουμε την οικονομικη κατασταση των εταιριων, ξερουμε απο τωρα ποια κονσολα εχει καλυτερα γραφικα και αν το ταδε παιχνιδι ειναι QTE η οχι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ItsDanik στις 16th Σεπτέμβριος 2013, 15:12, 1 φορά
ItsDanik- Xtreme Modder
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 33 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης