XBOX ONE
+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 18 από 40
Σελίδα 18 από 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Απ: XBOX ONE
Καλο/κακο δεν εχει σημασια. Το αποτελεσμα απ'οτι φαινεται ειναι οτι δεν απασχολει και πολλους αυτο γιατι "τωρα ειναι αργα".Vag.93 έγραψε:Για καλο εγινε το πισωγυρισμα.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
lpmar13- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1103
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : Football
Ατάκα : Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Registration date : 05/06/2011
Για μερικους δεν κανει διαφορα
ItsDanik- Xtreme Modder
Καλως ηρθατε στη πραγματικοτητα, οπου τα λαθη, ειτε καλως ειτε κακως,καποια στιγμη πληρωνονται!ItsDanik έγραψε:Καλο/κακο δεν εχει σημασια. Το αποτελεσμα απ'οτι φαινεται ειναι οτι δεν απασχολει και πολλους αυτο γιατι "τωρα ειναι αργα".Vag.93 έγραψε:Για καλο εγινε το πισωγυρισμα.
Και μερικες φορες ειναι ηδη πολυ αργα να τα παρεις πισω.
Το μονο που απομενει ειναι απλα μαζευεις τα σπασμενα(εμπειρια) και να προχωρησεις(με τη οπισθεν καποιες φορες) αλλο μονοπατι, οπως ξερει το καλο το παλικαρι και βλεπουμε που θα καταληξει!
Ep71 Power- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011
Ο,τι να 'ναι λετε. Κατσε να σπασει πρωτο να δεις για ποτε την συγχωρειτε την κακια microsoft
ItsDanik- Xtreme Modder
ItsDanik έγραψε:Ο,τι να 'ναι λετε. Κατσε να σπασει πρωτο να δεις για ποτε την συγχωρειτε την κακια microsoft
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Το καλύτερο post της ημέρας....αν δεν "σπάσει" το ps4/ή "σπάσει" 4-5 χρόνια αργότερα ενώ το X1 έχει "σπάσει" μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια οι "κωλοτούμπες" της MS σε σχέση με αυτό που θ'ακολουθήσει απο τους "hardcore" gamers θα είναι το πολύ πταίσμα!!!ItsDanik έγραψε:Ο,τι να 'ναι λετε. Κατσε να σπασει πρωτο να δεις για ποτε την συγχωρειτε την κακια microsoft
empire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010
Ε για να ξενερωσετε, θυμηθειτε τα λογια μου. Αυτη η γεννια ή θα αργησει πολυ ή δεν θα σπασει καθολου.
-Vag.93 22/8/2013
-Vag.93 22/8/2013
Vag.93 έγραψε:Ε για να ξενερωσετε, θυμηθειτε τα λογια μου. Αυτη η γεννια ή θα αργησει πολυ ή δεν θα σπασει καθολου.
-Vag.93 22/8/2013
lpmar13- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1103
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : Football
Ατάκα : Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Registration date : 05/06/2011
Να μου το βαλετε στον ταφο μου παρακαλω, αν δεν προλαβω επειδη πεθανα στο GTA V οταν κυκλοφορησε
Συμφωνώ αλλά εσύ δεν ελεγες οτι όλα σπάνε και οτι όσο υπαρχουν προστασίες θα υπάρχουν σπασίματα; μην μας αρχίζεις κι εσύ τις κωλοτουμπες τώρα :p
ItsDanik- Xtreme Modder
Ναι. Ισχυει οτι ο,τι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Απλα μπορει για πρακτικους λογους να μην εχει νοημα το σπασιμο.
Αν δεν γινει homebrew η κονσολα δηλαδη μην περιμενετε φλασαρισματα σε blue ray
Για πρακτικους λογους λοιπον, επειδη homebrew καθε γενια και πιο δυσκολα εχουμε, σ αυτην προβλεπω σπασιμο στα τελευταια τους ή και καθολου. Να ναι καλα το pc, να υποθαλπει τον πειρατη μεσα μου
Αν δεν γινει homebrew η κονσολα δηλαδη μην περιμενετε φλασαρισματα σε blue ray
Για πρακτικους λογους λοιπον, επειδη homebrew καθε γενια και πιο δυσκολα εχουμε, σ αυτην προβλεπω σπασιμο στα τελευταια τους ή και καθολου. Να ναι καλα το pc, να υποθαλπει τον πειρατη μεσα μου
Arrrrr
ItsDanik- Xtreme Modder
Σαν hack πάντως στην τελευταία γεννιά, το rgh είναι πολύ ακραία λύση αν το δεις τεχνολογικά.
Οπότε υποστηρίζω κι εγώ με επιφύλαξη την άποψη του Vag.
Οπότε υποστηρίζω κι εγώ με επιφύλαξη την άποψη του Vag.
Jimakos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 5625
Registration date : 17/09/2008
E δεν ειναι καν λυση με την εννοια του σπασιματος. Ενα workaround του κερατα ειναι με ασταθη αποτελεσματα.
Συμφωνω κι εγω εννοειται. Εδω δε λεει να σπασει το 3DS που η Nintendo εχει πολυ κακο ονομα στα κλειδωματα. Φαντασου οι κολλοσοι...
Συμφωνω κι εγω εννοειται. Εδω δε λεει να σπασει το 3DS που η Nintendo εχει πολυ κακο ονομα στα κλειδωματα. Φαντασου οι κολλοσοι...
ItsDanik- Xtreme Modder
Δεν το κατάλαβα γιατί όχι φλασάρισμα και κόπιες σε blu ray με 2,50 ευρώ βρίσκεις 25αρια και με 9 ευρώ 50αρια.
Τί δλδ επειδή συνηθίσαμε με το εντελώς τσαμπέ τόσο καιρό ξεχάσαμε τα 15 ευρα που πληρώναμε τις κόπιες στο ps1 και λέγαμε και ευχαριστώ.
Όλα θα σπάσουν με την ώρα τους και τότε καλά να είμαστε θα κράζουμε όλοι μαζί το Βαγγέλη που κάνει και δηλώσεις.
P.S. Το 3ds σπασμένο είναι.
Τί δλδ επειδή συνηθίσαμε με το εντελώς τσαμπέ τόσο καιρό ξεχάσαμε τα 15 ευρα που πληρώναμε τις κόπιες στο ps1 και λέγαμε και ευχαριστώ.
Όλα θα σπάσουν με την ώρα τους και τότε καλά να είμαστε θα κράζουμε όλοι μαζί το Βαγγέλη που κάνει και δηλώσεις.
P.S. Το 3ds σπασμένο είναι.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Δεν ειναι σπασμενο το 3DS.
Σπασμενη ειναι μια κονσολα οταν παιζει unsinged code.
Το 3DS ειναι πειρατευμενο και μαλιστα μπαλωμενο απο τη μαμα nintendo. Δεν ειναι ετσι τα σπασιματα.
Σπασμενη ειναι μια κονσολα οταν παιζει unsinged code.
Το 3DS ειναι πειρατευμενο και μαλιστα μπαλωμενο απο τη μαμα nintendo. Δεν ειναι ετσι τα σπασιματα.
ItsDanik- Xtreme Modder
Να εισαι σιγουρος οτι για το PS3 ηταν παιχνιδακι να βγαλουν firmware για να κανεις rip απο αυθεντικο Blu-Ray, να βγαλουν software που να γραφει αποτελεσματικα ISO και εν συνεχεια να βγαλουν firmware για το blu-ray drive του PS3 ωστε να διαβαζει σπασμενα ISO.
Απλα δεν το κανανε επειδη βολευε το Jailbreak
Μια κονσολα θεωρειται σπασμενη οταν τρεχει un-signed code. Αυτο που κανει το JTAG πχ. Το Flash του drive ειναι "σπασιμο" προχειρο, που μπαλωνεται με ενα απλο firmware update και ειναι στο χερι της εταιριας να σε τρολαρει βγαζοντας fw καθε μηνα.
Θα φας τα νιατα σου στο φλασαρισμα, με μπαλαντεζα SATA και ενα Seedbox να κατεβαζει 50gb με την τρομερη σου συνδεση. Και μετα θα περιμενεις κανα 24ωρο να καψεις blu-ray 50gb.
Επισης παιζει εντονο σεναριο νεας μορφης Blu-Ray στο PS4. Συνεργαζεται λεει με Panasonic για νεο φορματ νεας χωριτικοτητας. Επομενως απεχεις ενα layer jump παραπανω απο το να περιμενεις i-has και cfw για καποιον "παμφθηνο" blu-ray burner.
Απλα δεν το κανανε επειδη βολευε το Jailbreak
Μια κονσολα θεωρειται σπασμενη οταν τρεχει un-signed code. Αυτο που κανει το JTAG πχ. Το Flash του drive ειναι "σπασιμο" προχειρο, που μπαλωνεται με ενα απλο firmware update και ειναι στο χερι της εταιριας να σε τρολαρει βγαζοντας fw καθε μηνα.
Θα φας τα νιατα σου στο φλασαρισμα, με μπαλαντεζα SATA και ενα Seedbox να κατεβαζει 50gb με την τρομερη σου συνδεση. Και μετα θα περιμενεις κανα 24ωρο να καψεις blu-ray 50gb.
Επισης παιζει εντονο σεναριο νεας μορφης Blu-Ray στο PS4. Συνεργαζεται λεει με Panasonic για νεο φορματ νεας χωριτικοτητας. Επομενως απεχεις ενα layer jump παραπανω απο το να περιμενεις i-has και cfw για καποιον "παμφθηνο" blu-ray burner.
Αυτο ξαναπεστο.ItsDanik έγραψε:Ο,τι να 'ναι λετε. Κατσε να σπασει πρωτο να δεις για ποτε την συγχωρειτε την κακια microsoft
Ειδικα στην ελλαδα αν σπασει πρωτο το xbox1 τοτε να δεις που θα πανε οι πωλησεις του.....
Εγω παλι γιατι πιστευω/ελπιζω οτι αυτη η γενια κονσολων θα σπασει αρκετα γρηγορα(το πολυ στον 1 χρονο κυκλφοριας τους) και αυτο γιατι πλεον και οι δυο κονσολες εχουν παρομοιο τεχνολογικα hardware και δεν ειναι οπως ηταν στο xbox360 και ps3.
Επισης το οτι πλεον και οι δυο εταιριες θα εχουν προγραμματισμο παρεμφερες ενος υπολογιστη(Βλεπε xbox360 vs ps3).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fits79 στις 22nd Αυγουστός 2013, 04:45, 1 φορά
fits79- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008
Fits εγω πιστευω αν πιεις 2 red bull και κανεις ενα καλο ξενυχτι θα τις σπασεις μονος σου...Απ ο,τι φαινεται εχεις εντρυφησει στην x86-64 αρχιτεκτονικη και γνωριζεις καλα τις αδυναμιες της.
Απλα IGNORE στα ποστ σου και εχω αναφερει απειρες φορες το λογο(Χωρις να αναφερθω στο ατομο σου εσυ μου κανεις συνεχως επιθεση)
fits79- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008
Εγω περιμενω να μου σπασεις την κονσολα να παιξω κανα παιχνιδι τσαμπα και συ με αγνοεις?
Σου εχω και μια προταση...Αφου τρεχουν με προγραμματισμο υπολογιστη, αν βγαλεις δικο σου κωδικα να τον βγαλεις FitsOS...Θα σου φτιαξω και ενα λογοτυπο σε στυλ "PITSOS" για τις κουζινες και θα χεστουμε στο ταληρο...Ψησου...
Σου εχω και μια προταση...Αφου τρεχουν με προγραμματισμο υπολογιστη, αν βγαλεις δικο σου κωδικα να τον βγαλεις FitsOS...Θα σου φτιαξω και ενα λογοτυπο σε στυλ "PITSOS" για τις κουζινες και θα χεστουμε στο ταληρο...Ψησου...
Καταρχην (δεν ξερω γιατι ασχολουμαι να απαντησω σοβαρα), η αρχιτεκτονικη δεν παιζει κανενα ρολο. Το κλειδωμα ειναι σε επιπεδο bootloader και εχει hypervisor. Πριν ξεκινησει το συστημα εχουν ολα τελειωσει. Δεν εχει καμια σημασια αν ειναι x86_64, PowerPC, ARM, SPARC η 68000. Και προφανως δεν εχει καμια σημασια "ο προγραμματισμος των δυο εταιριων που ειναι παρεμφερες ενος υπολογιστη" (ο,τι κι αν σημαινει αυτο).
ItsDanik- Xtreme Modder
Σελίδα 18 από 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 18 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης