www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 4 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από Storm1672 17th Ιούλιος 2013, 18:06

http://kotaku.com/the-xbox-one-got-a-lot-of-boos-at-evo-2013-785287814

Για να δείτε πόσο της μόδας είναι... Razz
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από djbeast 17th Ιούλιος 2013, 19:08

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
της αρκούδας το κράξιμο!
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3180
Τόπος : Κορυδαλλός
Ασχολίες : Video games
Ατάκα : Είναι σόκινγκ η ατάκα μου , να τη γράψω?
Registration date : 11/08/2008

Δημοσίευση από gkalas 17th Ιούλιος 2013, 20:22

Storm1672 έγραψε:http://kotaku.com/the-xbox-one-got-a-lot-of-boos-at-evo-2013-785287814

Για να δείτε πόσο της μόδας είναι... Razz
Oτι και να συμβαινει εγω το εχω στανταρ οτι το one θα πουλησει.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Δημοσίευση από Storm1672 17th Ιούλιος 2013, 20:29

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πουλήσει. Απλά δε θα υπάρχει ανταγωνισμός με το PS4 νομίζω. Τουλάχιστον στα επίπεδα του 360-PS3 που έχουν ακριβώς ίδιες πωλήσεις.
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από djbeast 17th Ιούλιος 2013, 23:36

Συμφωνώ με τον storm.Κακά τα ψέματα , στη νέα γενιά η sony μπαίνει πολύ επιθετικά και δυναμικά.Από την άλλη , την microsoft την έτρωγε ο κώλος της με τα drm κτλ.
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 17th Ιούλιος 2013, 23:58

Επιθετικα τι εννοεις ακριβως?Επειδη ειπε οτι δε θα ισχυουν οι περιορισμοι?Το οτι τα δειγματα παιχνιδιων μεχρι στιγμης ειναι για κλαματα (τελευταιο παραδειγμα το drive club) ειναι και αυτο στα πλαισια της επιθετικης της πολιτικης?Το μονο γερο που εχει το ps4 μεχρι στιγμης ειναι η τιμη.Σε ολα τα αλλα δεν εχω δει το παραμικρο που να με κανει να τη θελω και ειδικα στα παιχνιδια που εχει παρουσιασει.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από mastas 18th Ιούλιος 2013, 00:30

Ετσι είναι,μόνο τα αυτονόητα έχει κάνει απλά,απο παιχνίδια δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρων αφού ειχε και λιγότερα και χειρότερα σε παρουσίαση games απο το X1,προσπαθεί να αντιγράψει και να συμμαζέψει το δίκτυο της και να βάλει πράγματα που υπάρχουν στο Live απο την προηγούμενη γενιά,ούτε κάτι πρωτότυπο ούτε τίποτα επιθετικό έκανε, πέραν του οτι βρήκε την ευκαιρία να τρόλαρει την MS σχετικά με τις αποφάσεις που είχε πάρει,εκμεταλευόμενη αυτό κέρδισε εντυπώσεις στην E3 επειδή οι άλλοι αυτοκτόνησαν μόνοι τους γιατί δεν περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις μέχρι που αναγκάστηκαν φυσικά και τα πήραν πίσω εν τάχυ
mastas
mastas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ασχολίες : PC (Οχι και πολλά πράγματα σε αυτό λογο παλαιότητας του)παιχνιδάκια στο360 κυρίως,Cinema,good books,music,Martial arts "stuff",mysteries etc..
Registration date : 08/07/2008

Δημοσίευση από talos 18th Ιούλιος 2013, 00:36

gkalas έγραψε:Επιθετικα τι εννοεις ακριβως?Επειδη ειπε οτι δε θα ισχυουν οι περιορισμοι?Το οτι τα δειγματα παιχνιδιων μεχρι στιγμης ειναι για κλαματα (τελευταιο παραδειγμα το drive club) ειναι και αυτο στα πλαισια της επιθετικης της πολιτικης?Το μονο γερο που εχει το ps4 μεχρι στιγμης ειναι η τιμη.Σε ολα τα αλλα δεν εχω δει το παραμικρο που να με κανει να τη θελω και ειδικα στα παιχνιδια που εχει παρουσιασει.
Γενικα φαινεται οτι σε θεμα παιχνιδων αυτην την στιγμη η σονυ εχει δρομο ακομα να διαβει!!δεν εχει τον αποκλειστικο τιτλο που θα σε κανει να πας να παρεις την κονσολα πρωτη μερα.Εγω ευχομαι να πανε και τα 3 μηχανηματα καλα (και το γουι-γιου μεσα)διοτι ετσι βγαινουμε κερδισμενοι εμεις σαν καταναλωτες που ειμαστε.Ο υγιεις ανταγωνισμος μονο καλο κανει στις τσεπες μας(μειωση τιμων&προσφορες κ.τ.λ)
talos
talos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008

Δημοσίευση από A.D. 18th Ιούλιος 2013, 00:37

Χαρείτε το καλοκαιρακι οσοι μπορείτε και περι one kai ps4 συζηταμε οταν βγουν στη φορα και τα δοκμασουν καποιοι.

A.D.
A.D.
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 97
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 25/02/2013

Δημοσίευση από gkalas 18th Ιούλιος 2013, 00:49

mastas έγραψε:Ετσι είναι,μόνο τα αυτονόητα έχει κάνει απλά,απο παιχνίδια δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρων αφού ειχε και λιγότερα και χειρότερα σε παρουσίαση games απο το X1,προσπαθεί να αντιγράψει και να συμμαζέψει το δίκτυο της και να βάλει πράγματα που υπάρχουν στο Live απο την προηγούμενη γενιά,ούτε κάτι πρωτότυπο ούτε τίποτα επιθετικό έκανε, πέραν του οτι βρήκε την ευκαιρία να τρόλαρει την MS σχετικά με τις αποφάσεις που είχε πάρει,εκμεταλευόμενη αυτό κέρδισε εντυπώσεις στην E3 επειδή οι άλλοι αυτοκτόνησαν μόνοι τους γιατί δεν περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις μέχρι που αναγκάστηκαν φυσικά και τα πήραν πίσω εν τάχυ
Aυτο λεω φιλε μου.Τη θεωρουν νικητρια επειδη εκανε τα αυτονοητα αλλα το αλλο αυτονοητο που ειναι για μια κονσολα δηλαδη τα παιχνιδια το εχει αφησει στην ακρη.Δεν εχει δειξει τιποτα η μαλλον εχει δειξει καποια δειγματα που ειναι απογοητευτικα.

talos έγραψε:
gkalas έγραψε:Επιθετικα τι εννοεις ακριβως?Επειδη ειπε οτι δε θα ισχυουν οι περιορισμοι?Το οτι τα δειγματα παιχνιδιων μεχρι στιγμης ειναι για κλαματα (τελευταιο παραδειγμα το drive club) ειναι και αυτο στα πλαισια της επιθετικης της πολιτικης?Το μονο γερο που εχει το ps4 μεχρι στιγμης ειναι η τιμη.Σε ολα τα αλλα δεν εχω δει το παραμικρο που να με κανει να τη θελω και ειδικα στα παιχνιδια που εχει παρουσιασει.
Γενικα φαινεται οτι σε θεμα παιχνιδων αυτην την στιγμη η σονυ εχει δρομο ακομα να διαβει!!δεν εχει τον αποκλειστικο τιτλο που θα σε κανει να πας να παρεις την κονσολα πρωτη μερα.Εγω ευχομαι να πανε και τα 3 μηχανηματα καλα (και το γουι-γιου μεσα)διοτι ετσι βγαινουμε κερδισμενοι εμεις σαν καταναλωτες που ειμαστε.Ο υγιεις ανταγωνισμος μονο καλο κανει στις τσεπες μας(μειωση τιμων&προσφορες κ.τ.λ)
Εννοειται οτι θελουμε να πανε ολες καλα αλλα το να μη βλεπουν τα σκατα της μιας εταιριας και να βλεπουν της αλλης μονο αντικειμενικο δεν ειναι.Η ms οσες μαλακιες και αν εκανε εδειξε και 2-3 παιχνιδακια που ειπες οτι ειναι ορατη η διαφορα με τον προκατοχο.Η sony δεν εχει δειξει το παραμικρο μεχρι στιγμης.Εννοειται βεβαια οτι και οι 2 θα δειξουν αλλα εμενα αυτη τη στιγμη η sony δε με πειθει στο παραμικρο για να αγορασω την κονσολα της.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από talos 18th Ιούλιος 2013, 00:58

Ναι γιωργο η σονυ αυτην την στιγμη της λειπει ο κραχτης!!το μεγαλο αποκλειστικο μπαμ!!που θα σε κανει να πεις αμαν εδω ειμαστε για αυτο το παιχνιδι θα παω να παρω την κονσολα της σονυ.
Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για τις κωλοεταιριες!!!!αυτες ειναι πολυεθνικες που το μονο που σκεφτονται ειναι το ποσα κομματια θα πουλησουν και ποσα λεφτα θα βγαλουν.Ουτε τους νοιαζει αν ο γιωργος π.χ τσακωθηκε με τον σπυρο επειδη υποστιριξε π.χ το θεμα της μαικροσοφτ για το ντι-αρ εμ!!το μονο που τους νοιαζει ειναι γινονται καθε μερα πιο πλουσιες και πιο δυνατες!!και αυτος ειναι ο πραγματικος τους σκοπος.
talos
talos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008

Δημοσίευση από djbeast 18th Ιούλιος 2013, 02:04

Ίσως δεν το έγραψα και τόσο καλά , μάλλον δεν επεκτάθηκα.
Το ότι πέρασε στην επίθεση με το τρολάρισμα που έκανε στην Ε3 , ήθελα να πω.Εκμεταλλεύτηκε την πολύ άσχημη στιγμή της microsoft και βρήκε έδαφος για επίθεση.Αυτό και μόνο της έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση.Το θεωρώ έξυπνο και φυσικά και θα το έκανε για το κέρδος της.Για την τιμή απλά λέω ότι δεν το περίμενα (όπως πολλοί άλλοι) λόγω που η sony είναι γενικά ακριβούτσικη εταιρία.Αλλά πήρε το μάθημά της.Και το θέμα της τιμής το θεωρώ επίθεση από πλευράς της.Μήπως νομίζει έστω και κάποιος πως αν μπορούσε δε θα χρέωνε παραπανω το ps4?

+1 στον talos
Δεν έχει κράχτη αυτή την στιγμή η sony.Εκεί είναι που χωλαίνει.

Γενικά , έστω και χωρίς πολλά παιχνίδια , έστω και χωρίς καλά παιχνίδια (συγκρινόμενα με τον ανταγωνισμό πάντα) , θεωρώ ότι είναι μπροστά.Από συζητήσεις στο net , videos στο youtube κτλ , αυτό καταλαβαίνω με το φτωχό μυαλουδάκι μου.
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 03:32

Ναι αλλα η sony εχει "πανω απο 140 τιτλους υπο αναπτυξη" για το PS4.. Γελανε και οι σπανακοπιτες.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008

Δημοσίευση από Storm1672 18th Ιούλιος 2013, 03:33

Oύτε η MS, ούτε η Sony έχουν κράχτη ακόμα. Ωραίο το Forza 5 και το Dead Rising 3, αλλά το ίδιο και περισσότερο μ' αρέσουν και τα Killzone και inFamous. Πάντως και στις 2 θα έχουμε κάποιο καλό launch game να πάρουμε (και το DriveClub δωρεάν απ' το PS Plus Smile)
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Senzo 18th Ιούλιος 2013, 04:22

Και η δυο είναι πολύ καλες. Θα έχουν γαματα games. Είναι δύσκολο να πει κάποιος απο τώρα οτι η μια κονσόλα είναι καλύτερη απο την αλλη. Το μονο που μπορούμε να κρίνουμε μέχρι στιγμής είναι η τιμες τους. Όπως και να το κάνουμε παιζει πολύ σημαντικό ρολο. Γιαυτό κ μέχρι στιγμης η sony κερδιζει σε αυτό το θέμα. Οποτε μέχρι στιγμής 1 - 0 για την sony. Razz
Senzo
Senzo
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008

Δημοσίευση από djbeast 18th Ιούλιος 2013, 06:32

Πάντως το forza 5 εγώ το θεωρώ κράχτη storm.Το πιο επιτυχημένο racing της τωρινής γενιάς , στην καλύτερή του εμφάνιση και μάλιστα σαν τίτλος εκκίνησης για την νέα γενιά.
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από aorpanos 18th Ιούλιος 2013, 08:36

Παιδια ξεχνατε το Ryse. Αυτος δεν ειναι major launch title?? Μπορει σε καποιους να μην αρεσει τα στοιχεια του gameplay που εδειξαν.Δεν παει ομως να ειναι τιτλος κραχτης για την Μ$.
aorpanos
aorpanos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2175
Τόπος : Koridallos
Ασχολίες : Cab Drive
Ατάκα : Ετσι για το Rock
Registration date : 21/01/2008

http://rockmelodic-radio.com/

Δημοσίευση από greenstation 18th Ιούλιος 2013, 09:49

Οπως λεει ο aorpanos ryse και forza5 κανουν μπαμ και σε προκαλουν να κανεις δικο σου ενα Xone
greenstation
greenstation
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Registration date : 29/07/2009

Δημοσίευση από djbeast 18th Ιούλιος 2013, 10:44

Κρατάω μικρό καλάθι για το ryse.
Κάποιοι που το είδαν από κοντά και παίξαν το παιχνίδι δεν έχουν καλές εντυπώσεις. Μέχρι την τελική κυκλοφορία μπορεί να το βελτιώσουν βέβαια.
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 18th Ιούλιος 2013, 11:27

Storm μεχρι στιγμης forza και ryse μου πεταξαν τα ματια εξω.Το killzone το λατρευω και εννοειται οτι για μενα ειναι κραχτης αλλα αυτα που ειδα τουλαχιστον στον οπτικο τομεα δε με κανουν να λεω οτι ειναι και τεχνολογικο θαυμα.Μεχρι να κυκλοφορησουν βεβαια πολλα θα αλλαξουν αλλα με τα μεχρι στιγμης δεδομενα η Sony μας παρουσιασε το καταπληκτικο και ανεπαναληπτο (δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα) No Drm και βεβαια κανενα παιχνιδι που να σε εντυπωσιασει και κερδισε απο τωρα τη μαχη των κονσολων.Οποισδηποτε δεν ειναι fanboy απλα γελαει με την καταντια τoυ σημερινου gamer.Για το driver club φυσικο ειναι να το δινουν δωρεαν γιατι αμα δεις βιντεο μεχρι στιγμης θυμιζει racing στα πρωτα χρονια του ps3. Βεβαια οπως λεει και ο Danik η Sony ετοιμαζει 8 εκατομυρια exclusives.Παρτε την κονσολα και καποια στιγμη στο μελλον θα τα δειτε.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 12:38

Καλα μεταξυ μας καμια κονσολα δεν ειναι τεχνολογικο θαυμα. Στις αποκλειστικοτητες θα κριθει. Προς το παρον η MS εχει δειξει πιο πολλα. 100 ευρω δεν λενε τιποτα για μενα αν ειναι καλο το integration του kinect και το βλεπουμε μεσα σε ολα τα παιχνιδια να σκιζει.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 18th Ιούλιος 2013, 13:55

Ναι ρε φιλε αλλα εγω ειδα στο one παιχνιδια που εδειχναν οτι μιλαμε για καινουργια κονσολα ενω στο ps4 δεν ειδα τιποτα.Εγω μιλαγα απο την αρχη για παταγωδη αποτυχια του ps4 στην E3 αλλα με μεγαλη μου εκπληξη ειδα κοσμο να πανηγυριζει και να μιλαει για πανευκολη επικρατηση μιας κονσολας που περα απο το drm δεν εδειξε τιποτα αλλο.Αυτη τη στιγμη για μενα το one εχει ξεκαθαρο προβαδισμα για αγορα εκτος και αν το PS4 δειξει παιχνιδια που αυτο ειναι το ζζητουμενο για μενα.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από djbeast 18th Ιούλιος 2013, 14:48

@gkalas
George , η sony θα το τιγκάρει το ps4 στις αποκλειστικότητες.Σου θυμίζω το ps3 που τελευταίο χρόνο σκίζει σε αποκλειστικότητες.Μην φοβάσαι για παιχνίδια.Μιλάμε για την sony που ο εγωισμός της είναι μεγαλύτερος από την επιτυχία των κονσολών της.Στην παρούσα γενιά ήρθε Χ το παιχνίδι αν και η sony σκύλιασε να ξεπεράσει το xbox360.Με το ps4 θα είναι πρώτη , τουλάχιστον έτσι δείχνει το πράγμα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την djbeast στις 18th Ιούλιος 2013, 19:10, 1 φορά
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 16:39

Το "σκυλιασε" δεν λέει και πολλά. Και η ms μπορεί να σκυλιασει. Επίσης η θέληση και ο εγωισμός πάλι δεν λένε τίποτα. Δε νομίζω να θέλει η Sony να βλέπει το PS vita να χαροπαλευει. Απλα δεν μπορεί να κανει πολλά γιαυτό...

Το βασικό πρόβλημα του Xbox είναι ότι την είδαν συνδικαλιστές οι gamers και σκοπεύουν να το boycottαρουν χωρίς να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι κακιά η ms αλλά πολύ απλά η εξέλιξη των πραγμάτων, ένα παράθυρο στο μέλλον (το όποιο μάλιστα έκλεισε προσωρινά για χάρη των χρηστών)...
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 16:49

Ο κυριος λογος που δεν θα παρω One ειναι οι αλλαγες που προσπαθησαν να επιβαλουν.
Και μετα απ αυτο ερχεται η εμπιστοσυνη που εχω πλεον στη Sony σχετικα με τις αποκλειστικοτητες. ΝΑΙ, και γω μπουκοταρω σκοπευμενα και για να το θεσω πιο λακωνικα, MS can suck my dick... Δε με νοιαζει γιατι εκανε ο,τι εκανε ουτε γιατι το αλλαξε.

Επισης δε μπορεις να κατηγορεις εκεινους που μπουκοταρουν για τον Α ή Β λογο την κονσολα της MS. Μαγκια τους. Δινει και νοημα στη MS να προσπαθησει να τους κερδισει πισω στο μελλον.

Τελος η διαφορα μεταξυ των οσων ταξανε οι 2 πλευρες δεν ειναι τετοια ωστε να μπορει καποιος να πει πως θα παρει One ή 4 με κλειστα τα ματια. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μπαινει στη μεση fanboism, απλο γουστο ή factors σαν το παραπανω σχετικα με την "φερεγγυοτητα" της sony.

Δε μιλαμε για προοδο. Γαμω την πουτανα μου, πριν λιγους μηνες που το συζητουσαμε ολοι εδω μεσα στο vs pc μιλουσατε για απλοτητα. Με αυτα που θελει να βαλει η Microsoft κανει την κονσολα της SteamBox...Εχω steam, δεν θελω αλλο.

Θελω την κονσολα μου Σπαρτιατικη. Να μπορει να παιξει ο μικρος μου αδερφος χωρις να υπογραφει συμβασεις. Να βαζει το δισκακι ο παππους μου και να παιζει Fifa.
Σε καθε αλλη περιπτωση να μην βγει κονσολα. Να παρουν ολοι οι αλλοι PC για να παει επιτελους μπροστα το ρημαδι το gaming..
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Σελίδα 4 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή