XBOX ONE
+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 22 από 40
Σελίδα 22 από 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Απ: XBOX ONE
cdcd_x έγραψε:οοοοοκκκ , δεν προκειται καν να παραθεσω link . Προφανως δεν ξερεις καν για τι μιλαμε....greenstation έγραψε:φιλε εισαι ανενημερωτος, σιγα μην παρω τον αποκωδιποιητη-ρουφιανο των κουτοπονηρων αμερικανων....''αφωσιομενους'' server εχουν ολα τα cod ειτε για ps3 ειτε για χβοχ....
θα βαλω εγω μωρε
http://www.cod7blackops.com/dedicated-servers/
και αν εννοεις dedicated servers το να παιζεις multi σε servers της εταιριας καθαρα που εχει το game και οχι σε Hosted της ms ή της σονυ απο την εταιρια που εχει το παιχνιδι παλι λαθος κανεις
greenstation- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Registration date : 29/07/2009
χαχαχαχαχαχαgreenstation έγραψε:cdcd_x έγραψε:οοοοοκκκ , δεν προκειται καν να παραθεσω link . Προφανως δεν ξερεις καν για τι μιλαμε....greenstation έγραψε:φιλε εισαι ανενημερωτος, σιγα μην παρω τον αποκωδιποιητη-ρουφιανο των κουτοπονηρων αμερικανων....''αφωσιομενους'' server εχουν ολα τα cod ειτε για ps3 ειτε για χβοχ....
θα βαλω εγω μωρε
http://www.cod7blackops.com/dedicated-servers/
απο την πρωτη γραμμη του λινκ σου
This doesn't apply to the console versions; Xbox 360 and PlayStation 3 gamers won't have dedicated servers available.
αν δεν ξερεις αγγλικα λεει : οτι ειναι μονο για PC και οχι για κονσολες
cdcd_x- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 70
Registration date : 08/05/2008
gow 3 γελαει ο κοσμος...halo 4 αθλια παλετα χρωματων cartoon αισθηση, γενικα παιδικο (προσωπικη κριση αλλα κανενα δεν μου αρεσε, για αλλους επικο)...φορζα 4 ετη φωτος μπροστα απο gran turismo αλλα ειχαν και μια διαφορα χρονικη + της μαλακιας που καναν τοσο καιρο να το φτιαξουν το gt...απο εκει και περα κλαις με ολα τα unacharted(επος) τα god of war(τιμιο) restistance 3(χρονια μπροστα) killzone 3(επικο) heavyrain(γαματα) last of us(θεε μου) castelvania(εγινε πορτ απο ps3 προς xbox)Geo4ever έγραψε:Μία ερώτηση που ακριβώς είδατε την υπεροχή του PS3 έναντι στο 360 στον οπτικό τομέα; Το Halo 4 το έχετε παίξει και μιλάω να ασχοληθεί κάποιος μαζί του όχι το έβαλα 2 λεπτά και τέρμα, το Halo 4 λοιπόν είναι το πιο όμορφο οπτικά FPS όλης της προηγούμενης γενιάς, τα GOW 3 και Judgement τα έχετε παίξει το Forza 4 και Horizon είναι τα best looking racings της γενιάς. Άρα πώς γίνεται σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών το 360 να είναι πρώτο και να συνεχίζουμε να μιλάμε για υπεροχή του PS3.
Η απάντηση είναι απλή και την έδωσε ο Danik πιο πίσω, ΤΑ ΛΕΦΤΑ, αν τα σκάσεις θα έχεις και αποτέλεσμα.
επειδη ξερω αγγλικα και σου απαντησα ειπα μηπως επειδη δεν ξερεις και εννοουσες το παρακατω.... με τους ''αφοσιωμενους'' server σου μωρεcdcd_x έγραψε:παιζεις Multi online ? BF4 , COD , TITANFALL πας και παιρνεις ενα Χ1 και εχεις dedicated servers μεχρι και στο ....Tetris , και αφηνεις τους αλλους να ψαχνονται να βρουν καλο host
[quote=
και αν εννοεις dedicated servers το να παιζεις multi σε servers της εταιριας καθαρα που εχει το game και οχι σε Hosted της ms ή της σονυ απο την εταιρια που εχει το παιχνιδι παλι λαθος κανεις
[/quote]
αλλα οτι και να εννοουσες απο τα δυο ακυρο εφαγες
χαχαχαχα
Deadicated servers ενα πραγμα σημαινει
Μου αρεσει που το συνεχιζεις, αστο ..ξεφτυλιζεσαι
cdcd_x- Modder
πεθαμενoi servers??cdcd_x έγραψε:χαχαχαχα
ναι ρε παιδια αλλα το xboxlive σαν υπηρεσια και ποιοτητα ειναι ανωτερο!!!...πως να το κανουμε.
Δεν γνωριζω για το PSN+ τι ποιοτητα εχει....αλλα και καλυτερη να ειναι εγω ειμαι ερωτευμενος με το dasboard του xbox live ....εχτες στην gamescom ψιφιζες επιτοπου τι ηθελες να κανει reveal o dev του battlefield στο live event player τησ κονσολας
Ρωταγε ο Bongos τι θελετε να απολακυψουμε?..... παταγες εσυ το κουμπι και σε 10 δευτερολεπτα εβγενε το αποτελεσμα στο αφεντικο της dice στον καναπε....και εκανε ενα μικρο reveal
Κι οπως ειπε ενας φιλος "αν θες δυναμη πηγενε στο PC , πανω κατω οι κονσολες ιδιες ειναι...αντε 25% δυνατοτερο το PS4.......online καλο θα εχει ομως?
και στην τελικη εμενα με συμφερει να παρω κινεκτ γιατι ειμαι παντρεμενος στο βολο και οι δικοι μου θα βλεπουν τη μπεμπα μεσω κινεκτ απο pc στη λαμια.....γινετε αυτο ετσι??
skype απο xboxone να μιλας με καποιον στο pc
πραγματικα δεν ξερω τι να αγορασω???
ειναι και οι dedicated servers....... του xboxone που κανεις δεν ξερει τι θα κανουν
Δεν γνωριζω για το PSN+ τι ποιοτητα εχει....αλλα και καλυτερη να ειναι εγω ειμαι ερωτευμενος με το dasboard του xbox live ....εχτες στην gamescom ψιφιζες επιτοπου τι ηθελες να κανει reveal o dev του battlefield στο live event player τησ κονσολας
Ρωταγε ο Bongos τι θελετε να απολακυψουμε?..... παταγες εσυ το κουμπι και σε 10 δευτερολεπτα εβγενε το αποτελεσμα στο αφεντικο της dice στον καναπε....και εκανε ενα μικρο reveal
Κι οπως ειπε ενας φιλος "αν θες δυναμη πηγενε στο PC , πανω κατω οι κονσολες ιδιες ειναι...αντε 25% δυνατοτερο το PS4.......online καλο θα εχει ομως?
και στην τελικη εμενα με συμφερει να παρω κινεκτ γιατι ειμαι παντρεμενος στο βολο και οι δικοι μου θα βλεπουν τη μπεμπα μεσω κινεκτ απο pc στη λαμια.....γινετε αυτο ετσι??
skype απο xboxone να μιλας με καποιον στο pc
πραγματικα δεν ξερω τι να αγορασω???
ειναι και οι dedicated servers....... του xboxone που κανεις δεν ξερει τι θα κανουν
Giorgos78- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008
ρε εδω ο cdcdcd δεν ξερει αγγλικα τον βοηθαμε να καταλαβουμε τι εννοει με το dedicated server αφου οπως λεει στο xbox one θα εχει μεχρι και στο tertis και στα cod κτλπ. μετα του λεμε οτι δεν παιζουν dedicated servers σε κονσολες με λινκ και τον ξαναρωταμε μηπως εννοουσε hosted serves και εχει και αποψη εκφαζοντας την με χλευασμο και ΙQ τυροπιτας
αν θες κονσολα να παρεις play giwrgo, αν θες κονσολα - αποκωδικοποιητη και μανουρες και να χασεις μαλλον απο αλλου παρε το one
αν θες κονσολα να παρεις play giwrgo, αν θες κονσολα - αποκωδικοποιητη και μανουρες και να χασεις μαλλον απο αλλου παρε το one
Αυτό έλειπε, να είναι κατώτερο το XBL, το οποίο επί δέκα χρόνια τώρα για να το χρησιμοποιήσεις, πρέπει να πληρώσεις.
Ειναι καλυτερο το xbox live οντως...το psn plus ισως το φτασει σε λιγους μηνες γιατι εχει κανει δυνατο ξεκινημα
Το + είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Αυτά που προσφέρει είναι τρομερά.
Τώρα με το PS4 να δούμε τι θα γίνει.
Τώρα με το PS4 να δούμε τι θα γίνει.
Μια ερώτηση: εγώ που θέλω να μαθαίνω νέα για το Xbox one σε ποιο τοπικ πρέπει να κοιταω;
Σε αυτό...
lpmar13- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1103
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : Football
Ατάκα : Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Registration date : 05/06/2011
Εδώ θα μαθαίνεις μέχρι και την ώρα που κοιμάται ο Gates.
Hacked- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9642
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ασχολίες : Ιατρική/Νοσηλευτική,xbox,pc
Registration date : 31/05/2009
Ποσο χρονων εισαι? Εισαι πανω απο 16? Σοβαρα τωρα , γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω απο την συνταξη ,ορθογραφια και την "τρικυμια" που διακρινει τα posts σου.greenstation έγραψε:ρε εδω ο cdcdcd δεν ξερει αγγλικα τον βοηθαμε να καταλαβουμε τι εννοει με το dedicated server αφου οπως λεει στο xbox one θα εχει μεχρι και στο tertis και στα cod κτλπ. μετα του λεμε οτι δεν παιζουν dedicated servers σε κονσολες με λινκ και τον ξαναρωταμε μηπως εννοουσε hosted serves και εχει και αποψη εκφαζοντας την με χλευασμο και ΙQ τυροπιτας
Λεω οτι στο Χ1 θα υπαρχουν dedicated servers σε ολα τα παιχνιδια, και απαντας οτι ολα τα COD ειχαν παντα σε ps3 και xbox.
(και να ξερεις οτι οσο και να κανεις edit μετα το ποστ σου , αφου σε εχω κανει quote το κανεις χειροτερα.)
Πριν το edit
greenstation έγραψε:
φιλε εισαι ανενημερωτος, σιγα μην παρω τον αποκωδιποιητη-ρουφιανο των κουτοπονηρων αμερικανων....''αφωσιομενους'' server εχουν ολα τα cod ειτε για ps3 ειτε για χβοχ....
και στο τελευταιο ποστ σου
" μετα του λεμε οτι δεν παιζουν dedicated servers σε κονσολες με λινκ"
!!!!!!
Φανταζομαι οτι εισαι το troll/διασκεδαστης του φορουμ , μια και απο οτι βλεπω σου απανταει καποιος μια φορα στα 20 ποστ σου , οποτε το "κλεινω" εδω και παιρνεις την πρωτη (και μοναδικη ειναι η αληθεια , αφου ειμαι ακρως ανεκτικος σε τετοια θεματα ειδικα στο ιντερνετ) θεση στην ignore list .
cdcd_x- Modder
admin και να σβηνει, ανεπιτρεπτο...
Σκουπα φαρασι στους mod λεμε!
Σκουπα φαρασι στους mod λεμε!
rage- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 903
Τόπος : Λαρισα
Ατάκα : AssDicted
Registration date : 19/10/2010
Ρε cdcddvdbluray το λινκ που σου απαντησα στην χαζομαρα σου πσνω δεν το δες? Dedicated servers δεν ειχαν ουτε θα εχουν οι κονσολες και σου πα για hosted. Τεσπα εγω σε εβαλα gayfriendlylist
1ον πως στο διαλο λετε οτι μπορει να συγκριθει το psn με το xbox live οταν το psn ηταν 4 μηνες κλειστο ισως και παραπανω γιατι καποιοι αποφασισαν να κανουν πλακα στην σονυ
2ον οποιος θελει να αγορασει το ps4 γιατι ερχεται εδω να ξεκατινιαζεται και να βριζει κατα του xbox one και δεν παει στο τοπικ που υπαρχει για το PS4?
Οριμαστε. Κανετε λες και ειστε οι CEO καθε εταιριας και βριζεστε λες και κερδιζετε κατι αν πουλησει η sony ή η microsoft παραπανω .
Και αν ειναι να συγκρινεται πραγματα , να τα συγκρινεται σε ολος το ευρος τους. Μπορει εσας να μην σας νοιαζει το γεγονος οτι θα εισαι με 1080 60 fps skype call στο xbox ενω αλλους να τους νοιαζει. Ακομη και το psn και το xbox live απο εδω και περα θα ειναι επι πληρωμη. Οποτε αφηστε τα τσαμπα και αυτα που ισχυουν για την προηγούμενη γενια και όχι για αυτη. Ακομη το xbox ερχεται με το kinect ενω το ps4 ερχετε με ενα χειριστήριο . Και τελος λογος για την εμφανιση δεν παιζει καθως τα παντα ειναι θεμα γουστου. Πχ εμενα μου αρεσει πιο πολυ το one απο το ps4 που ειναι λες και το εχει πατησει τρενο στην στροφη . (Για να μην παιχτει λογος fanboyσμου εχω ειδη κανει προπαραγγελεια και τα δυο απο Κοτσο). Τελος παρτε οποια κονσολα σας κανει να χυνεται μολις την βλεπεται και πιστεψτε με ειτε παρετε one ειτε ps4 το ιδιο ευχαρηστημενοι θα εισαστε. Τωρα σταματηστε να το παιζετε Μεσσιας και να προσπαθειτε να αλλαζεται την γνωμη των αλλων επειδη θελετε να συμφωνουν με εσας.
2ον οποιος θελει να αγορασει το ps4 γιατι ερχεται εδω να ξεκατινιαζεται και να βριζει κατα του xbox one και δεν παει στο τοπικ που υπαρχει για το PS4?
Οριμαστε. Κανετε λες και ειστε οι CEO καθε εταιριας και βριζεστε λες και κερδιζετε κατι αν πουλησει η sony ή η microsoft παραπανω .
Και αν ειναι να συγκρινεται πραγματα , να τα συγκρινεται σε ολος το ευρος τους. Μπορει εσας να μην σας νοιαζει το γεγονος οτι θα εισαι με 1080 60 fps skype call στο xbox ενω αλλους να τους νοιαζει. Ακομη και το psn και το xbox live απο εδω και περα θα ειναι επι πληρωμη. Οποτε αφηστε τα τσαμπα και αυτα που ισχυουν για την προηγούμενη γενια και όχι για αυτη. Ακομη το xbox ερχεται με το kinect ενω το ps4 ερχετε με ενα χειριστήριο . Και τελος λογος για την εμφανιση δεν παιζει καθως τα παντα ειναι θεμα γουστου. Πχ εμενα μου αρεσει πιο πολυ το one απο το ps4 που ειναι λες και το εχει πατησει τρενο στην στροφη . (Για να μην παιχτει λογος fanboyσμου εχω ειδη κανει προπαραγγελεια και τα δυο απο Κοτσο). Τελος παρτε οποια κονσολα σας κανει να χυνεται μολις την βλεπεται και πιστεψτε με ειτε παρετε one ειτε ps4 το ιδιο ευχαρηστημενοι θα εισαστε. Τωρα σταματηστε να το παιζετε Μεσσιας και να προσπαθειτε να αλλαζεται την γνωμη των αλλων επειδη θελετε να συμφωνουν με εσας.
+1
To τοπικ εχει καταντησει versus....μπαινω να δω κανα νεο για xbox one και μονίμως πέφτω πάνω σε κοκορομαχίες.....Δεν ξερω αν το ιδιο γινεται στο αντιστοιχο του ps4,εδω παντως εχουν ξεφυγει.....Ας ανοιχτει ενα versus,αν δεν υπαρχει, να ξεκατινιαζεται οποιος θελει....
To τοπικ εχει καταντησει versus....μπαινω να δω κανα νεο για xbox one και μονίμως πέφτω πάνω σε κοκορομαχίες.....Δεν ξερω αν το ιδιο γινεται στο αντιστοιχο του ps4,εδω παντως εχουν ξεφυγει.....Ας ανοιχτει ενα versus,αν δεν υπαρχει, να ξεκατινιαζεται οποιος θελει....
Μια διευκρινηση...
This ain't da madafuckin' IGN-Gamespot-Eurogamer...
Το τοπικ θα θεωρηθει offtopic οταν αρχισουν να μιλανε για τυροπιτες.
Εφοσον υπαρχει κουβεντα για το One ειναι ολα οκ. Και το verus οταν βασιζεται σε facts rumors κλπ για το One ειναι αποδεκτο. Δεν γινεται καθε φορα που προκυπτει θεμα που σηκωνει συγκριση να πηγαινει η κουβεντα σε versus topic.
Δεν ειμαστε δημοσιογραφικο site. Ειμαστε φορουμ. Που σημαινει συζηταμε. Δεν ξερω αν στο μυαλο σας εχετε καποιον που θα σας δινει λινκ απο ειδησεις και σεις θα λετε +1 +φωνω και αλλα references απο παιδικα λευκωματα. Αν θελετε να συμμετεχετε στην κουβεντα οπως εξελισσεται να το κανετε. Διαφορετικα καντε unsubscribe απο το τοπικ και στειλτε μου πμ να σας δωσω λινκ απο ενημερωτικα site να μαθαινετε τι παιζει απο τον χωρο του gaming.
This ain't da madafuckin' IGN-Gamespot-Eurogamer...
Το τοπικ θα θεωρηθει offtopic οταν αρχισουν να μιλανε για τυροπιτες.
Εφοσον υπαρχει κουβεντα για το One ειναι ολα οκ. Και το verus οταν βασιζεται σε facts rumors κλπ για το One ειναι αποδεκτο. Δεν γινεται καθε φορα που προκυπτει θεμα που σηκωνει συγκριση να πηγαινει η κουβεντα σε versus topic.
Δεν ειμαστε δημοσιογραφικο site. Ειμαστε φορουμ. Που σημαινει συζηταμε. Δεν ξερω αν στο μυαλο σας εχετε καποιον που θα σας δινει λινκ απο ειδησεις και σεις θα λετε +1 +φωνω και αλλα references απο παιδικα λευκωματα. Αν θελετε να συμμετεχετε στην κουβεντα οπως εξελισσεται να το κανετε. Διαφορετικα καντε unsubscribe απο το τοπικ και στειλτε μου πμ να σας δωσω λινκ απο ενημερωτικα site να μαθαινετε τι παιζει απο τον χωρο του gaming.
POLITE TO XBOX apo tin VALUEACT metoxo tis MS pou ediokse ton BALMER?
www.n4g.com
www.n4g.com
Giorgos78- Xtreme Modder
Παιδια γιατι η ms δεν εκανε gamescon press conference ??
Και το λεω αυτο γιατη η sony & ea εκαναν τουλαχιστον μιας ωρας και κατι ενω η ms εκανε μια υποτιποδης press conference κοντα μισης ωρας.
Και το λεω αυτο γιατη η sony & ea εκαναν τουλαχιστον μιας ωρας και κατι ενω η ms εκανε μια υποτιποδης press conference κοντα μισης ωρας.
fits79- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008
den bori na vrethei ENAS gnosti na kanei ena thrent na mas pei ti pezi me cloud dedicated servers.....me xbox live.SE ENA POST
........sto PS4Forums.gr vgike o allos kai ipe oti cloud den ginete
........sto PS4Forums.gr vgike o allos kai ipe oti cloud den ginete
Giorgos78- Xtreme Modder
απαγορευονται τα greeklish ρε παιδια.
γιωργο μπορει να γραφεις απο χβοχ αλλα φαντασου να γραφουνε ολοι απο χβοχ
θα γεμισει το φορουμ με greeklish παλι