www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 5 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από gkalas 18th Ιούλιος 2013, 17:05

Vag.93 έγραψε:

Θελω την κονσολα μου Σπαρτιατικη. Να μπορει να παιξει ο μικρος μου αδερφος χωρις να υπογραφει συμβασεις. Να βαζει το δισκακι ο παππους μου και να παιζει Fifa.
Σε καθε αλλη περιπτωση να μην βγει κονσολα. Να παρουν ολοι οι αλλοι PC για να παει επιτελους μπροστα το ρημαδι το gaming..
Και το one και το ps4 ετσι ειναι πλεον.Δεν κατηγορω καποιον που χαλαστηκε με αυτο που πηγε να περασει η ms αλλα κατηγορω αυτους που βγαλαν το ps4 γαματη κονσολα και νικητρια επειδη τους εδειξε το no drm και ποσταρουν οτι πιπα φημη βγαινει απο τα χειλη καθε ασχετου στο net που δεν εχει σχεση με καμια εταιρια.Κλασικα θα χτυπησω και τις δυο αλλα για μενα το ps4 εχει μονο μπονους την τιμη μεχρι τωρα.Για το μελλον και τα exclusives δε μπορω να ξερω.Αλλωστε το ps3 πηρε μπρος χρονια μετα.Να το χεσω αν ειναι να περιμενω χρονια μεχρι να βγαλει 10 μαζεμενα exlusives.Μεχρι στιγμης εγω βλεπω μια κονσολα που δεν εχει δειξει ουτε ενα βιντεο για να εντυπωσιαστω και ειδα χθες και το βιντεο του drive club και σοκαριστηκα.Εχει πολυ δρομο ακομα για να με πεισει.

Edit:Το καλυτερο ειναι αυτο το γελοιο site που δειχνει ποια κονσολα προτιμαει ο καθενας και μπορεις να ψηφιζεις οσες φορες θες.Ναι,αυτο το site το ποσταρουν ως κριτηριο για τη γνωμη του κοσμου.Εκει φτασανε οι τυποι.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 17:13

Εμενα η πολιτικη της Microsoft και στα Windows phone, και στο OS και στο xbox με ξενερωνει... Γιατι ο Billακος την εχει δει Steve Jobs.
Προσπαθει να φτιαξει ενα υβριδιο της Apple μεσα στο οποιο τα παντα θα υπαρχουν σε cloud και θα πληρωνουμε μεχρι και για το update.

Για μενα μαυρισμα ξερο. Θανατος. Θα το σκεφτω αν για το γυρισω και σε Linux να φυγει η αηδια εντελως απο πανω μου...

Αντι να εστιαζουν στην προοδο, εστιαζουν στο πως θα μας αρμεγουν. Λες και εχουν αρνητικο προσημο ποτε στον προυπολογισμο. Μονιμως κερδη εχουν. Και μολις ειδαν οτι τους pwnαρε η Sony εκαναν κωλοτουμπα.

Και μη μου πει κανεις "και οι 2 τα ιδια θα κανανε"...Γιατι υπηρχαν rumors πολυ πριν την Ε3...H Sony ελεγε "we are listening" και η MS ελεγε "we are don't give a shit, stay with 360" (και καλα...το τονιζω γιατι υπαρχουν ατομα που θα το πιστεψουν)

Μαυρισμα στο One και με τα 2 χερια... Οταν βαλουν μυαλο το αγοραζω ευκολα. Φημιζομαι για την διαλλακτικοτητα μου. Πηδαω απο AMD σε Nvidia και απο xbox σε playstation με τεραστια ευκολια και συνεχως...Δεν βαφομαι...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Δημοσίευση από Geo4ever 18th Ιούλιος 2013, 18:29

Νομίζω ότι ο παραλληλισμός της MS με την Apple είναι μακράν αποτυχημένος.
Χαίρομαι πάντως που έστω και κάποιοι μπορούν να διακρίνουν τη ζημιά που έγινε με όλες αυτές τις φωνές, ας είναι και ένα πολύ μικρό κομμάτι δυστυχώς.
Πάντως για την ιστορία η MS έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές ότι τα windows δεν έχουν εξελιχθεί και λόγω της χρηστικότητας τα διατηρούν ίδια, χωρίς φαντασία κ.τ.λ.
Η MS είναι εταιρία με τρομερό προσανατολισμό στον πελάτη και στο casual χαρακτήρα των προϊόντων της, με το ONE πήγε να κάνει αλλαγές, δεν έγιναν δεκτές και τις άλλαξε, πιο ο λόγος να μιλάμε ακόμα για μαύρισμα κράξιμο μποϋκοτάζ.Πραγματικά τί σας ενοχλεί ΑΥΤΗ τη στιγμή στην κονσόλα; Μήπως έχει καταντήσει το όλο θέμα όπως στο βίντεο παρακάτω;

Σπόιλερ:
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 18:52

Μα αυτο γραφω. Οτι τωρα δε με ενοχλει, αλλα επειδη η Microsoft κανει στροφη προς Apple μερια και απλα στην προκειμενη περιπτωση δεν της βγηκε, εγω προσωπικα ριχνω μαυρο. Μου την σπασανε. Δε με νοιαζει αν το διορθωσανε...ΑΝ και το τονιζω ΑΝ τελικα θα ειναι ολα τοσο απλα οσο τα παρουσιαζουν ή αν θα μας τον φορεσουν διαφορετικα..

Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι το σεναριο με το DRM επαιζε γερα μηνες πριν βγουν στην Ε3 και το feedback δεν τους ενοιαξε καθολου. Ηταν αποφασισμενοι να το βαλουν. Θεωρησαν οτι οι απωλειες θα ειναι μικρες. Κι επειδη ειδαν τα polls που ηταν αναλογιας 20-80% κανανε αμεσως κωλοτουμπα.

Αυτο δεν ειναι feedback. Ειναι απλη μαθηματικη λογικη. Φυσικα και δεν ειναι μαλακες να χασουν ολο το κοινο. Και τον κωλο τους θα δινανε για 10% πωλησεις παραπανω...

Οσο για τον παραλληλισμο με την Apple, ριξε μια ματια στις δικλειδες που χρησιμοποιουνται στα windows phone και στις αλλαγες που φερανε τα Windows 8 / 8.1 και τo Office που δουλευει σε cloud. Το αποτυχημενο δεν ξερω που το βρηκες..

Δεν λεω πως ειναι η απολυτη θεση η δικη μου. και πως ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο. Απλα απο μενα θα το τσιμπησουν το ακυρο και εδω και 2 γεννιες παιρνω xbox...Περασα απο φαση που μισουσα τη Sony...Κι ομως..MS can suck my dick now...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 19:07

Μην ανησυχειτε, στην επομενη γενια δεν θα υπαρχει συστημα χωρις DRM και always online...
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008

Δημοσίευση από Postfire 18th Ιούλιος 2013, 19:08

κακα γεραματα θα με βρουν Razz 
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

Δημοσίευση από Geo4ever 18th Ιούλιος 2013, 19:08

Το αποτυχημένο το θεωρώ ότι η Apple βγάζει προϊόντα υπερτιμημένα και καλά ποιοτικά με prestige που προσδίδουν κύρος στην ελίτ των καταναλωτών που τα έχει, από την άλλη η MS βγάζει προϊόντα πάρε κόσμε, με αυτή τη βάση συγκρίνω εγώ, τώρα για τα κλειδώματα, είναι δικαίωμα τους να προστατεύουν τα πνευματικά τους δικαιώματα δε το βρίσκω ούτε κακό ούτε παράλογο.
Τώρα για τις κωλοτούμπες και τα υπόλοιπα εγώ δε συμφωνώ, προσωπικά δε με ενοχλούσαν εξ αρχής οι αλλαγές αλλά τέλος πάντων, πρότεινε αλλαγές τις κατάργησε end of story, τώρα τιμωρίες και συνομωσιολογίες ότι θα βρει άλλο τρόπο να μας τα πάρει είναι μπούρδες, όλοι θέλουν μας τα πάρουν το θέμα είναι τί μας δίνουν σαν αντάλλαγμα, οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να κρίνουμε και το one με gaming κριτήρια. Και επειδή μου άρεσε την πρώτη φορά η φωτό την ξαναβάζω.
Όλη η αλήθεια για το One
Σπόιλερ:
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 18th Ιούλιος 2013, 19:11

Χαχαχαχαχα Δημοσθενη εσυ?
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Δημοσίευση από Geo4ever 18th Ιούλιος 2013, 19:14

Ε τί να πω σε λίγο θα γίνουν και συναυλίες στυλ woodstock για το One, έλεος.
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 19:17

Αλλο να προστατευεις τα δικαιωματα σου και αλλο να τον πηδας τον αλλον.
Σαφως και μιλαω για κλειδωματα και οποιος ενδιαφερεται και για κατι αλλο περα απο το pes και το cod τα κοιταει κι αυτα... Για μενα ειναι factor στην αγορα κονσολας το ποσο με περιοριζει.
Σε καλυπτω με τα ποστ μου σε ο,τι εχεις πει μεχρι τωρα.
Εγω ρωταω και επειδη "μου αρεσε την πρωτη φορα" ξαναρωταω:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ???
Οχι στο One, αλλα την κονσολα που λες εσυ οτι δεν θα εχεις προβλημα αν στην πλασαρουν με DRM... Γιατι να δωσεις 500? για μια κονσολα που ουσιαστικα ειναι pc...Και χαλια pc...Δεν εχει καμια διαφορα.

Στο θεμα των δικαιωματων μαζι σου. Και γω ξενερωνω οταν μπαινει στην κουβεντα η πειρατεια σχετικα με το ποια κονσολα θα αγορασει καποιος, αν και ειναι κι αυτη μια αποψη...

Αυτα που σου αναφερω δεν ειναι συνομωσιολογιες. Ειναι καθαρα facts. Τοσα αρθρα επισημα διαβαζουμε απο κατι ΕΑ κλπ που μιλανε για αρση DRM λιγο πριν την Ε3 και μετα μασανε τα λογια τους παλι.

Και τελος το "gaming" στοιχειο....Μου λετε πως αυτο μετραει αλλα οπως ανεφερα και στο πρωτο ποστ, ΚΑΜΙΑ απο τις 2 πλευρες δεν εδειξε αρκετα παραπανω ωστε να πεις οτι ειναι ενας λογος να παρεις την κονσολα...Και σιγουρα σε βαθος χρονου δεν ξερετε τι θα γινει. Μονο οικασιες μπορουμε να κανουμε και αν το παμε βαση ιστοριας, η Microsoft δεν τα πηγαινε ποτε καλα σ αυτον τον τομεα σε σχεση με τη Sony...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 19:22

Τι γκρινιαζετε μωρε με την απλοτητα; Αφου ετσι κι αλλιως τις σπατε τις κονσολες και μετα ψαχνεστε με firmwares, multiman, jtag, fsd, τσιπακια, φλασαρισματα, πραγματα που ειναι πολυ πιο δυσκολα απο ενα install & play στο PC...
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από djbeast 18th Ιούλιος 2013, 19:22

ItsDanik έγραψε:Μην ανησυχειτε, στην επομενη γενια δεν θα υπαρχει συστημα χωρις DRM και always online...

Aυτό πιστεύω και εγώ.
Επίσης πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν παιχνίδια σε retail μορφή σε 10 χρόνια από τωρα , όλα θα είναι σε ψηφιακή διανομή.Λογικό να υπάρχει και DRM λοιπόν καθώς και άλλοι περιορισμοί.
djbeast
djbeast
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3180
Τόπος : Κορυδαλλός
Ασχολίες : Video games
Ατάκα : Είναι σόκινγκ η ατάκα μου , να τη γράψω?
Registration date : 11/08/2008

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 19:26

Ειθε τη μερα που θα παψουν τα retail, να μην εχουμε xbox only παιχνιδια, αλλα να υπαρχουν ολα στο steam. Εκεινη θα ειναι η μερα που θα παψω να ασχολουμαι με κονσολες.

Επισης υπαρχει η τεχνικη απλοτητα και η πρακτικη απλοτητα. Αν εχεις τις γνωσεις να χειριζεσαι Homebrew δεν υπαρχει κατι πολυπλοκο. Εχεις μια σειρα απο απλες διαδικασιες μπροστα σου. Οταν σε υποχρεωνουν να κανεις δηλωση για να δωσεις αλλου το παιχνιδι σου πχ, οχι αυτο δεν εχει να κανει σε τιποτα με τον FSD και τον μουλτιμαν.

και μιλαω γενικα. Δεν σκοπευω να σπασω την νεα κονσολα που θα παρω...Εχω το pc για τροφοδοσια απο θειο...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Geo4ever 18th Ιούλιος 2013, 19:54

Βαγγέλη καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις από την αρχή που διάβασα τα ποστ σου, αυτό που λέω είναι είτε συμφωνεί κάποιος είτε όχι με τις αλλαγές μήπως δώσαμε πολύ παραπάνω σημασία και βαρύτητα από ότι έπρεπε, και στην τελική δε θα εφαρμοστούν όποτε όλα καλά. Γιατί πρέπει να τα ανάγουμε όλα σε περιορισμό των δικαιωμάτων μας και μπούρδες.
Και αν όντως θέλετε ένα προϊόν να κράξετε γιατί μας το λανσάρουν και είναι άχρηστο ορίστε ένα "" ΤΑ TABLETS"
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Vag.93 18th Ιούλιος 2013, 20:07

Καλα, μην σε δω να αγοραζεις surface για το smartglass Razz
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από ItsDanik 18th Ιούλιος 2013, 20:19

Γαμανε τα tablets ρε σεις. 10 ωρες αυτονομια και χωραει στην τσεπη σου, ενω κανει 200 ευρω. Κανενα laptop δεν στα προσφερει αυτα.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Geo4ever 18th Ιούλιος 2013, 20:29

ItsDanik έγραψε: και χωραει στην τσεπη σου
Ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι είπε, το 3dsXL δε χωράει, αυτά χωράνε ε; Κωλοτούμπας και ο Στέφανος, φάτε τον.
Σοβαρά τώρα , οι περισσότερες λειτουργίες που προσφέρουν τα tablets υπερκαλύπτονται από ένα σύγχρονο smartphone οι υπόλοιπες απλά είναι για ελάχιστους, άποψη μου και τέλος το offtopic.
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 19th Ιούλιος 2013, 00:21

Προφανως κανενα απο τα δυο δεν χωραει, αλλα ενα 7" tablet τεσπα ειναι πολυ μικρο για αυτα που προσφερει.
Ξαναλεω οταν εισαι εξω την μπαταρια του κινητου την τρως σε 2 ωρες ανετοτατα αν θες games/internet/ταινιες κλπ.
Το tablet αν ειναι μικρο ξεπερναει τις 8 ωρες και σε περιπτωσεις φτανει τις 10. Δεν υπαρχει συγκριση. Κατα τα αλλα back on topic Smile
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από talos 19th Ιούλιος 2013, 01:35

ItsDanik έγραψε:Γαμανε τα tablets ρε σεις. 10 ωρες αυτονομια και χωραει στην τσεπη σου, ενω κανει 200 ευρω. Κανενα laptop δεν στα προσφερει αυτα.
Ερχεται και απο εβδομαδα το νεο νεχους 2 7αρακι με 4γιγα μνημη .Χιλιες φορες ταμπλετακια παρα λαπ-τοπ την σημερινη εποχη(σορυ για το οφτοπικ παιδια Embarassed )
talos
talos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008

Δημοσίευση από koulis21 19th Ιούλιος 2013, 02:28

talos έγραψε:
ItsDanik έγραψε:Γαμανε τα tablets ρε σεις. 10 ωρες αυτονομια και χωραει στην τσεπη σου, ενω κανει 200 ευρω. Κανενα laptop δεν στα προσφερει αυτα.
Ερχεται και απο εβδομαδα το νεο νεχους 2 7αρακι με 4γιγα μνημη .Χιλιες φορες ταμπλετακια παρα λαπ-τοπ την σημερινη εποχη(σορυ για το οφτοπικ παιδια Embarassed )

2gb μνημη θα εχει μαλλον
koulis21
koulis21
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010

Δημοσίευση από cyrax 19th Ιούλιος 2013, 07:51

Εγω παλι δε μπορω να δω στο θεμα παιχνιδιων μια απο τις δυο να υπερτερει προς το παρων, ουτε η MS εχει καμμια σοβαρη παιχνιδαρα περαν του Forza, ουτε η Sony εδειξε κατι νεο περαν των συνεχειων των καλων Franchise της.

Εδειξαν οτι εχουν δειξει και στην προηγουμενη γεννια με καλυτερα γραφικα.

Η δικια μου ψηφος για την ωρα παει στη σονυ γιατι στο κομματι παιχνιδια εχει δειξει καλυτερα δειγματα με το PS3, με την νεα γεννια δε μπορω να ξερω τι θα βγαλουν σε βαθος χρονου και ουτε μπορω να κρινω με βαση 5 demo's ποια θα εχει καλυτερα παιχνιδια και γραφικα οποτε το μονο μου κριτηριο ειναι η προηγουμενη γεννια και ποσο ικανοποιημενος εμεινα σαν πελατης εχοντας και τις δυο κονσολες.

Αν αλλαξει κατι απο τη μερια της MS σε βαθος χρονου θα αγοραστει και το X1.
cyrax
cyrax
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 04/09/2012

Δημοσίευση από Giorgos78 20th Ιούλιος 2013, 23:13

http://www.dualshockers.com/2013/07/20/xbox-ones-kinect-will-be-able-to-model-games-characters-after-you/

http://www.examiner.com/article/xbox-360-users-may-not-be-able-to-chat-with-xbox-one-users
Giorgos78
Giorgos78
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008

Δημοσίευση από Vag.93 23rd Ιούλιος 2013, 16:40

http://e-pcmag.gr/news/epistrefei-o-bill-gates-gia-na-sosei-ti-microsoft

Μπιλαρος να ξεβρωμισει ο τοπος!!! Razz
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Mr_Terror 23rd Ιούλιος 2013, 18:20

για μενα αν θελει η ms να πετυχει το χβοχ 1
πρεπει να ερχεται ετοιμο φλασαρισμενο να παιζει κοπιες.
μονο τοτε εχει πιθανοτητες να πουλησει η κονσολα.biggrin 
Mr_Terror
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008

Δημοσίευση από empire 23rd Ιούλιος 2013, 18:26

Vag.93 έγραψε:http://e-pcmag.gr/news/epistrefei-o-bill-gates-gia-na-sosei-ti-microsoft

Μπιλαρος να ξεβρωμισει ο τοπος!!! Razz

Μλκες το είχα γράψει πριν μερικές βδομάδες ότι θα επιστρέψειVery Happy .....who the fuck knows,αλλά παίζει πολύ έντονα για ν'αρχίσουν τέτοιες φήμες!!!!
Σας το γράφω απο τώρα....αν επιστρέψει και "χωθεί" στο X1,μην σας κάνει καμία εντύπωση αν η MS αρχίζει ν'αγοράζει ΚΑΙ 3rd party studios!!!!
Εν τω μεταξύ ο τίτλος του άρθρου είναι τέρμα άκυρος,αν παραθέσουμε μόνο τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του '13 όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η MS είχε(ακόμα μια φορά) πολλά δισ. δολάρια κέρδη απλά λίγο μειωμένα.
empire
empire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010

Σελίδα 5 από 40 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης