www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις

Σελίδα 19 από 40 Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 19 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από ItsDanik 22nd Αυγουστός 2013, 04:53

Καλα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το σπασει ο Fits ρε. Μη μασας. Get that Photoshop working (για το logo).
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από fits79 22nd Αυγουστός 2013, 05:33

Οκ πλεον ειναι και επισημο απαγορευεται καποιος να πει απλα την αποψη του.
Οκ πεστε οτι δεν ειπα τιποτα συγνωμη που ειπα και τη γνωμη μου ετσι....

fits79
fits79
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008

Δημοσίευση από nikpar2 22nd Αυγουστός 2013, 09:08

Παιδιά ξέρη κάποιος να μου απαντήσει.
Αν πάρω προπαραγγελια το xbox one από amazon.uk θα έχει δώρο το fifa 14?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BE4OUBG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Τη standard edition
Ευχαριστώ πολύ
nikpar2
nikpar2
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Registration date : 13/05/2008

Δημοσίευση από Ep71 Power 22nd Αυγουστός 2013, 09:37

empire έγραψε:
ItsDanik έγραψε:Ο,τι να 'ναι λετε. Κατσε να σπασει πρωτο να δεις για ποτε την συγχωρειτε την κακια microsoft Wink
Το καλύτερο post της ημέρας....αν δεν "σπάσει" το ps4/ή "σπάσει" 4-5 χρόνια αργότερα ενώ το X1 έχει "σπάσει" μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια οι "κωλοτούμπες" της MS σε σχέση με αυτό που θ'ακολουθήσει απο τους "hardcore" gamers θα είναι το πολύ πταίσμα!!!
good-night
Ναι βεβαια, μα πως δε το σκεφτηκα? Με παραπανω τιμη, κατωτερο hardware(πιο μεγαλη διαφορα απο τη προηγουμενη γενια) και τιτλους αναμασηματα,kinect oriented games-tv implementation,το ΧΒΟΧ 1 σιγουρα θα κανει παταγο!!

................

Ας επιστρεψουμε στη πραγματικοτητα, το PS4  εχει ηδη παρει προβαδισμα τοσο σε προτιμηση κοινου, οσο και σε θετικοτερη σταση απο Developers και gamers,απο αυτη των ανταγωνιστων.Ο μονος υπαιτιος γι αυτο ηταν η αρχικη σταση της Microsoft και οι "νεωτερισμοι" της. Η ζημια Ε-Γ-Ι-Ν-Ε!Μπορει να αλλαξει αυτο στη πορεια, απλα δε θα συνεβαινε αν εξαρχης ακουγε τις Κασσανδρες.Τωρα θα πρεπει εκτος απο τις δικες τιης αδυναμιες, να παλεψει και με ενα ισχυρο πλεον σε ολα τα μετωπα αντιπαλο.

Ο κυριος τροπος να επανελθει ειναι να κανει αυτο που επρεπε να κανει και στη προηγουμενη γενια,αφου την τιμη να φτασει σε ανταγωντισκο επιπεδο δεν την συμφερει ακομη, λογω kinekt.

Ανανεωμενα παιχνιδια και να δωσει κινητρα στον αλλο να το παρει το μηχανημα.Ενω με το 360 στη αρχη ξεκινησε δυναμικα, αρχισε να ξεφουσκωνει στη πορεια(οκ, να αγοραζει πρωτη timed exclusive dlc s και να βγαλει κανα δυο πρωτοτυπα παιχνιδια και να δωσει βαση στο κινεκτ, ασφαλως δε κραταν το ενδιαφερον για πολυ), το ps3 ενω δεν ειχε τιτλους εξαρχης(στα 2-3 πρωτα χρονια), μετα τιμησε οσους περιμεναν περισσοτερο και με το παραπανω.

Εξου και η δευτερη θεση σε πωλησεις παγκοσμιως, που τη κερδισε επαξια, προσφερωντας νεες εμπειριες και δεν αρκεστηκε στη στασιμοτητα και επαναληψη του 360.

Τι να κανω το Wii u  σπασμενο τωρα, τι στιγμη που οι τιτλοι που κινουν ενδιαφερον ειναι βια μετρημενοι στα δαχτυλα δυο χεριων?Και το psp εσπασε νωρις και το 3ds δε το φτασε ακομη σε πωλησεις!Οταν το ps3  εσπασε και αυτο , που αργησε , δε το πηραν οι περισσοτεροι για να παιξουν multιplatform!

Οι τιτλοι ειναι που κινουν τις πωλησεις.Ηardware, χωρις software, ειναι καταδικασμενο.Βλεπε saturn-dreamcast.

Γνωμη μου και σε οποιον αρεσει.Και μην ανησυχειτε , η πορεια θα δειξει αν τελικα εκανε ζημια η οχι η πολιτικη της microsoft στην ιδια(βασικα εχει ηδη ξεκινησει).Στο τελος της γενιας, τα ξαναλεμε!

Υ.Γ.ελπιζω και στο καθε τυφλο στον εγκεφαλο να καταλαβει που ηταν μεχρι προτεινος η κυρια προτιμηση μου στη προηγουμενη-τωρινη γενια, αν τσεκαρει την υπογραφη μου.Ας μη βιαστει να με κατηγορησει για Sony fanboy καλυτερα, θα ειναι παντελως λαθος.Απλα με τα παραπανω ειμαι αντικειμενικος, και ας μην μου αρεσει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ep71 Power στις 22nd Αυγουστός 2013, 10:17, 1 φορά
Ep71 Power
Ep71 Power
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011

Δημοσίευση από mikele13 22nd Αυγουστός 2013, 10:03

nikpar2 έγραψε:Παιδιά ξέρη κάποιος να μου απαντήσει.
Αν πάρω προπαραγγελια το xbox one από amazon.uk θα έχει δώρο το fifa 14?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BE4OUBG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Τη standard edition
Ευχαριστώ πολύ
αυτο ισχυει στην day one edition...
mikele13
mikele13
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010

Δημοσίευση από socratis_g 22nd Αυγουστός 2013, 10:15

Vag.93 έγραψε:Εγω περιμενω να μου σπασεις την κονσολα να παιξω κανα παιχνιδι τσαμπα και συ με αγνοεις? Sad 

Σου εχω και μια προταση...Αφου τρεχουν με προγραμματισμο υπολογιστη, αν βγαλεις δικο σου κωδικα να τον βγαλεις FitsOS...Θα σου φτιαξω και ενα λογοτυπο σε στυλ "PITSOS" για τις κουζινες και θα χεστουμε στο ταληρο...Ψησου...
:lollol:

Μπορείς να μου αλλάξεις το username mou? θέλω να λέγομαι Pits79 :lollol::lollol:
socratis_g
socratis_g
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3186
Registration date : 25/08/2008

Δημοσίευση από nikpar2 22nd Αυγουστός 2013, 10:52

Όποιος θέλει day one έχει ακόμα απόθεμα το amazon.fr
http://www.amazon.fr/Console-Xbox-One-Edition-Day/dp/B00CUGKF2A/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96
nikpar2
nikpar2
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Registration date : 13/05/2008

Δημοσίευση από empire 22nd Αυγουστός 2013, 11:05

Ep71 Power έγραψε:
spoiler:
Μια χαρά post είναι,γιατί να σε "κατηγορήσουν" για fanboy:?: Πάντως πιστεύω ότι η MS θα "δώσει" πολλά games με τόσα first party studios που έχει πλέον....ήδη έκανε καλύτερη αρχή σε σχέση με την Sony....θα δείξει!relax
empire
empire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010

Δημοσίευση από the_stiffm3ist3r 22nd Αυγουστός 2013, 11:47

τωρα που εχετε καλομαθει ολοι
να παιζετε τα παιχνιδια day one
στις σπασμενες πως θα την
παλευετε να παιζετε ενα παιχνιδακι
το μηνα, και αν, στις νεες κονσολες? clown 
the_stiffm3ist3r
the_stiffm3ist3r
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7403
Ατάκα : cool story bro!!!
Registration date : 25/09/2009

Δημοσίευση από ItsDanik 22nd Αυγουστός 2013, 12:01

Ep71 Power έγραψε:Οι τιτλοι ειναι που κινουν τις πωλησεις.Ηardware, χωρις software, ειναι καταδικασμενο.Βλεπε saturn-dreamcast.
Κι εσυ θελεις να μου πεις οτι το XBOX One σου φαινεται για κονσολα χωρις software? Πως το χρησιμοποιεις αυτο σαν επιχειρημα υπερ του PS4, εξηγησε μου. Το ΧΒΟΧ1 εχει παρουσιασει πολυ περισσοτερα παιχνιδια ως τωρα. Γενικα τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου και απο αυτα που μου ελεγες χθες απο αυτα που ελεγες χθες περι αποκλειστικοτητων PC κλπ. Ηρεμησε λιγο. Καμια ζημια δεν εγινε απαραιτητα, στο μυαλο σας ειναι. Το σκορ ειναι 0-0. Ολα θα κριθουν στους τιτλους.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 22nd Αυγουστός 2013, 12:33

Εp71 συμφωνώ οτι τα παιχνίδια κάνουν τη διαφορά και το ps4 δεν έχει δείξει τίποτα εν αντιθέσει με το one.Αυτη τη στιγμή ως κονσόλα παιχνιδιών το one ειναι καλύτερη επιλογή. Οντως τα εχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα στο μυαλό σου.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Δημοσίευση από Ep71 Power 22nd Αυγουστός 2013, 13:06

γiα σταθειτε λιγο ρε παλικαρια, ειπα ποτε οτι εδειξε το ps4 κατι παραπανω απο το ΧΒΟΧ1 σε τιτλους στο launch και δε το θυμαμαι? Μηπως μπερδευετε αυτα που λεω με δικες σας αντιπαραθεσεις?το χω πει σε προηγουμενο ποστ ηδη οτι ειχε καλυτερο launch, ανοιξτε λιγο τα ματακια να φυγει η τσιμπλα!!Ελεος δηλαδη!!

Τοση ωρα λεω οτι πλεον το ΧΒΟΧ 1 μετα απο την κακιστη πρωτη εντυπωση(ναι κυριοι,η πρωτη εντυπωση ειναι αληθεια,μετραει!!), το μονο που μπορει να κανει για να ισοφαρισει(και αν) ειναι να κανει καινουργια ip! Η μηπως δε το ειδατε και αυτο?

Και για φτασει την Σονυ με τα απειρα στουντιο υπο τη κατοχη της, που ασχολουνται και δημιουργουν μηχανες γραφικων απο το μηδεν και αξοιοποιουν το καθε μηχανημα που εβγαζε και δε βασιζονται απλα σε εκδοση παιχνιδων με μηχανες τριτων, θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!Ειναι τουλαχιστον μια γενια πισω απο τη Microsoft  σε θεμα εμπειρων και καταξιωμενων στουντιο, μηπως ειναι λαθος και αυτο?

Και οπως ειπα και πριν αλλα μαλλον παλι τα μπουρδουκλωσατε μερικοι, και το 360 ειπα πως ειχε πολυ καλυτερες χρονιες στην αρχη απο το ps3, αλλα μετα τα 2-3 πρωτα χρονια που αρχισαν να βγαινουν ομολογουμενως πολυ καλα αποκλειστικα και για την πλατφορμα της Σονυ, αρχισε το 360 να αναμασα τα ιδια ip και να ξεφουσκωνει σε πωλησεις ενω το ps3 αντιθετως, αυξησε ραγδαια και υπερκαλυψε το κενο σε πωλησεις απο τον αντιπαλο!!

Κατι τετοιο πιστευω, μπορει να κανω και λαθος βεβαια, θα γινει και σε αυτη τη γενια που μας ερχεται, παλι θα περιμενουμε καλους τιτλους τα πρωτα χρονια στη ΣΟΝΥ και μετα θα σκασουν συνεχως τιτλοι ΑΑΑ.Το παν ειναι και το ΧΒΟΧ 1 να συνεχισει την καλη δουλεια στο launch και να μην τα παρατησει στα μισα οπως εκανε με το 360, που αναμασα τα ιδια ip απο το 2010, ασχετως αν ειναι και αυτα απιθανα!!

Πιο ελληνικα δε μπορω να το πω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ep71 Power στις 22nd Αυγουστός 2013, 13:15, 1 φορά
Ep71 Power
Ep71 Power
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Vag.93 22nd Αυγουστός 2013, 13:14

Παιδια δεν ξερω που κολλατε. Εγω δεν τον βλεπω καθολου μπερδεμενο παντως. Με τα περισσοτερα συμφωνω. Γινεται καποια υπεραπλουστευση της πολιτικης marketing απο την MS αλλα κατα τ αλλα σωστα τα γραφει...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Δημοσίευση από Ep71 Power 22nd Αυγουστός 2013, 13:29

Vag 93 ευχαριστω, και εγω δε καταλαβαινω γιατι αρνουνται μερικοι πεισματικα να καταλαβουν πως το φιασκο αυτο με την mIcrosoft, ειχε αρνητικο αντικτυπο πως να το κανουμε δηλαδη?Δε ειναι κατι που μου αρεσει, ουτε ειπα πως δε θα παρω ΧΒΟΧ1 μελλοντικα!!Αλλα ειναι κατι που δυστυχως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Ξερετε ποσους γνωστους εχω, που παροτι λατρεις του 360 , με τα πισωγυρισματα και κακη πρωτη εντυπωση του ΧΒΟΧ 1, αρνουνται πλεον να αγορασουν την κονσολα , μεχρι να δουν οτι πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση να επαναφερει παλι τους περιορισμους, αλλα να δουν και τιτλους που θα δικαιολογουν την προτιμηση τους αυτοι?

Ολοι οσοι πλεον βλεπουν μετα απο ολα αυτα το Ps4 σαν πρωτη κονσολα επιλογη για την επομενη γενια, σε γκαλοπ δημοσκοπησεις και προπαραγγελιες,ακομη και οι ιδιοι developers, ολοι ειναι παραλογοι δηλαδη?

Ποσοι απο εδω μεσα ειπαν οτι εγω πλεον ps4 και βλεπουμε αργοτερα για ΧΒΟΧ 1?Ολοι μα ολοι ειναι παρανοηκοι?Καπους λογους ειχαν, τους εχουμε αναφερει παμπολλες φορες γιατι και πως "αλλαξοπιστησαν"!!

Προς τι αυτη η αρνηση λες και δε συνεβει τιποτα με τη κακη αρνητικη πρωτη εντυπωση?

Οι γνωμες εμου εσου δεν εχουν παντα αντικτυπο στ αυτια  των υπευθυνων της καθε εταιρειας.Οι πωλησεις ομως εχουν κατηγορηματικο αντικτυπο, και εκει ειναι που θα φανει ποιο μηχανημα φαινεται στη προτιμηση του κοσμου ουγκ gamer-καταναλωτη.

Το γιατι συμβαινει αυτο, το παμε ηδη!
Ep71 Power
Ep71 Power
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 22nd Αυγουστός 2013, 13:40

Εγω μπερδεμενο τον βλεπω Razz
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από A.D. 22nd Αυγουστός 2013, 13:41

Προς Το Παρον τα exclusive του xbox one υπερισχυουν απο αυτα του ps4.Tιποτα αλλο.
A.D.
A.D.
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 97
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 25/02/2013

Δημοσίευση από ItsDanik 22nd Αυγουστός 2013, 13:42

Μην τα παιξεις, τιμωρησε τους! lol! 
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από JusperX 22nd Αυγουστός 2013, 13:43

the_stiffm3ist3r έγραψε:τωρα που εχετε καλομαθει ολοι
να παιζετε τα παιχνιδια day one
στις σπασμενες πως θα την
παλευετε να παιζετε ενα παιχνιδακι
το μηνα, και αν, στις νεες κονσολες? clown 
Είμαστε ήδη μαθημένοι απο το PS3, so no worries there. Smile 
JusperX
JusperX
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 6639
Τόπος : Θεσ/νικη
Ασχολίες : PC, PS3, X360, Wii, TEI
Ατάκα : Screw u guyz!, i'm going home..!
Registration date : 25/08/2009

http://gamewave.forumotion.com/

Δημοσίευση από Geo4ever 22nd Αυγουστός 2013, 13:44

Εγώ επιμένω ότι από τη στιγμή που μία κονσόλα παίζει αντίγραφα έχει σπάσει, οκ καμία σχέση με το να δέχεται homebrew εφαρμογές όμως πρακτικά την κάνει τη δουλειά της, και ναι αναφέρομαι στο 3ds.
Από την άλλη αναγνωρίζω τα εμπόδια που αναφέρει ο Vag μέγεθος iso, ακριβά αναλώσιμα ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την αγορά με τόσο έντονα τοπικά κριτήρια, κοινώς επειδή στο Ελλάδα το να κατεβάζεις με 1,2Mb θεωρείτε κατόρθωμα δε σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και αλλού και επίσης μιλάμε ότι οι κονσόλες βγαίνουν 2014 οπότε στην καλύτερη των περιπτώσεων να σπάσουν το 2015 από το fits (το παρακάνετε αλλά τέλος πάντων), επομένως αν σκεφτούμε ότι ήδη σε κάποιες περιοχές έχουμε ταχύτητες 50άρες σε 1,5 χρόνο λογικά θα έχουν διαδοθεί όπως και τα αναλώσιμα θα είναι πιο οικονομικά που ακόμα και τώρα με 8 ευρώ παίρνεις δισκάκι 50gb.
Συνοψίζοντας,δεν πρέπει να σκεφτόμαστε με κριτήρια 2013 για κάτι που θα συμβεί στην καλύτερη το 2015,και προς θεού όχι με γνώμονα το Ελλάδα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Geo4ever στις 22nd Αυγουστός 2013, 13:46, 1 φορά
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009

Δημοσίευση από ItsDanik 22nd Αυγουστός 2013, 13:46

Βασικα δεν πρεπει να σκεφτομαστε με γνωμονα την πειρατεια ουσιαστικα.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Geo4ever 22nd Αυγουστός 2013, 13:53

Με το 3ds να σου πω την αλήθεια αυτό που λες ισχύει δε με απασχολεί η πειρατεία γιατί έως τώρα τα 7-8 παιχνιδάκια τα αγόρασα είτε μεταχειρισμένα είτε κανονικά λαι επειδή ήταν σε βάθος χρόνου οι αγορές δε μου φάνηκε. Όμως με τα ρημάδια τις οικιακές δε μπορώ να πω το ίδιο γιατί μου έρχεται πρώτα ο θεός το ps4 με το καλημέρα θέλω BF4, Killzone, FIFA, NBA2k, Blag Flag, Watch Dogs οπότε άνθρωπος είμαι θα σκεφτώ με γνώμονα την πειρατεία ή αλλιώς πρέπει να γίνω πόρνος για να τα αγοράσω.
Geo4ever
Geo4ever
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009

Δημοσίευση από Ep71 Power 22nd Αυγουστός 2013, 13:59

ItsDanik έγραψε:Εγω μπερδεμενο τον βλεπω Razz
Ενας οφθαλμιατρος στο φορουμ παρακαλω?

Και για το παρακατω ποστ σου ,αν πηγαινε για μενα να τους τιμωρησω, μηπως να σε παμε μια βολτουλα στο Δρομοκαητειο? Εγραψα η εννοησα πουθενα οτι οτι δεν θα παιξω ΧΒΟΧ1?

Ο οφθαλμιατρος ακομη να ρθει? Επειγον περιστατικο λεμε..Wink
Ep71 Power
Ep71 Power
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από gkalas 22nd Αυγουστός 2013, 14:09

Βαγγέλη εγω απλα λέω οτι για μενα χειρότερο αντίκτυπο εχει η sony μεχρι στιγμής με τα μηδαμινα πράγματα που εχει δείξει παρα η ms απο τη στιγμή που τα πήρε ολα πίσω. Δε καταλαβαίνω απλά πως κάποιοι κραζουν τη ms αλλα στη πλευρά της Sony δε βλέπουν τιποτα το μεμπτό.Η κονσόλα θέλει παιχνίδια και η Sony δε δείχνει τιποτα το wow.Για τα απειρα studios απλα ασχολίαστο. Τα απειρα studios της θυμήθηκαν να βγάλουν παιχνίδια τον 5ο χρονο ζωης της κονσόλας. Αντε να περιμένουμε αλλα 5 τωρα.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Δημοσίευση από socratis_g 22nd Αυγουστός 2013, 14:16

έχετε λισαξει με τους περισότερους αποκλειστικούς launch τίτλους του Χ1 σε σχέση με το ps3. δεν αναφέρομαι για αυτά που θα βγουν και στις 2 κονσόλες

Εχετε παρει χαμπάρι ότι το Χ1 θα έχει 100 ευρώ πιο ακριβά, και ότι το πιο φθηνό παιχνίδι θα εχει 60 ευρώ?

Τι σκατά, κληρονόμοι του Ωνάση είστε όλοι εδώ μέσα?και θα τα αγοράζετε 2-2 τα παιχνίδια.
socratis_g
socratis_g
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 3186
Registration date : 25/08/2008

Δημοσίευση από lpmar13 22nd Αυγουστός 2013, 14:18

goodpost 
lpmar13
lpmar13
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1103
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : Football
Ατάκα : Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Registration date : 05/06/2011

Σελίδα 19 από 40 Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης