XBOX ONE
+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 20 από 40
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Απ: XBOX ONE
Φερτε αρνια να σουβλισουμε μαζι με τον οφθαλμιατρο!
ΥΓ: Εχετε παρει χαμπαρι οτι το Χ1 ερχεται μαζι με το kinect? Οτι το Wii U ερχεται μαζι με το tablet? Το PS4 ερχεται με τα παπαρια του, γι' αυτο ειναι πιο φθηνο. Ελεος με την καραμελα της ακριβειας. Το gaming ειναι ακριβο σπορ. Οποιος δεν εχει, υπαρχει λυση, μενει στο 360/PS3 του προς το παρον και βλεπει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα, αγοραζει "next gen" κονσολα οταν πεσει η τιμη της η οταν σπασει.
ΥΓ: Εχετε παρει χαμπαρι οτι το Χ1 ερχεται μαζι με το kinect? Οτι το Wii U ερχεται μαζι με το tablet? Το PS4 ερχεται με τα παπαρια του, γι' αυτο ειναι πιο φθηνο. Ελεος με την καραμελα της ακριβειας. Το gaming ειναι ακριβο σπορ. Οποιος δεν εχει, υπαρχει λυση, μενει στο 360/PS3 του προς το παρον και βλεπει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα, αγοραζει "next gen" κονσολα οταν πεσει η τιμη της η οταν σπασει.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Σ'ότι αφορά το έντονο είσαι λάθος.Η MS πριν 3-4 χρόνια είχε 10-12 first party studios....ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τι γίνεται πλέον και συμπληρώνω....."Microsoft Studios contains 28 studios worldwide, 23 for game development (343 Industries, Rare, Lionhead, Turn 10, Twisted Pixel, and Black Tusk, which comprises multiple teams working on multiple titles concurrently) and 6 for entertainment technology advancement and publishing. In pure studio count, Microsoft is the largest internal development group for a console manufacturer:" ακολουθεί και η λίστα στο link που σου παρέθεσα.Ep71 Power έγραψε:
Και για φτασει την Σονυ με τα απειρα στουντιο υπο τη κατοχη της, που ασχολουνται και δημιουργουν μηχανες γραφικων απο το μηδεν και αξοιοποιουν το καθε μηχανημα που εβγαζε και δε βασιζονται απλα σε εκδοση παιχνιδων με μηχανες τριτων, θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!Ειναι τουλαχιστον μια γενια πισω απο τη Microsoft σε θεμα εμπειρων και καταξιωμενων στουντιο, μηπως ειναι λαθος και αυτο?
Συμπέρασμα:η MS έχει πλέον/εν έτη '13 τα περισσότερα first party studios και στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούνται απο 2-3 ομάδες....μέσα σ'όλα συμπεριέλαβε και την πολύ πιο "βαθιά τσέπη" που έχει σε σχέση με την Sony που της δίνει την δυνατότητα να εξαγοράσει/εξασφαλίσει απο 3rd party studios exclusives(βλέπε Crytek,EPIC,platinum που "ακούγεται" πολύ έντονα τελευταία κ.λ.π)!!!!Και επαναλαμβάνω η MS θα "δώσει" πολλά games,ήδη έκανε καλύτερη αρχή απο την Sony που sorry αλλά μας "ζάλισε" με τα indies προχθες!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την empire στις 22nd Αυγουστός 2013, 14:28, 2 φορές συνολικά
empire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010
Gkalas, την παρακολουθεις καιρο αυτη τη γενια? Γιατι εγω θυμαμαι uncharted1+2,killzone 2, resistance,motorstorm,mgs4 και καποια αλλα αξιολογα αποκλειστικα, να ειναι απο τοπ 2009 και κατω..Ητη 3χρονια απο τοτε που βγηκε το ps3.
Γιατι δε παμε και λιγο αντιστροφα, για οναμασε 5, excluives αξιολογα απο την Microsοft, που να μην ηταν συνεχειες απο προηγουμενα ηδη franchises, απο το 2010 και μετα?
Για δοκιμασε! Ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησεις!!Ειλικρινα
Γιατι δε παμε και λιγο αντιστροφα, για οναμασε 5, excluives αξιολογα απο την Microsοft, που να μην ηταν συνεχειες απο προηγουμενα ηδη franchises, απο το 2010 και μετα?
Για δοκιμασε! Ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησεις!!Ειλικρινα
Ep71 Power- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011
Απο τα νεα στουντιο που αναφερεις, διευκρυνησε μου σε παρακαλω ποσα απο αυτα εχουν βγαλει ΑΑΑ τιτλους τα περασμενα χρονια, και ποση εμπειρια εχει το καθενα απο αυτα με την microsοft.empire έγραψε:Σ'ότι αφορά το έντονο είσαι λάθος.Η MS πριν 4-5 χρόνια είχε 10-12 first party studios....ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τι γίνεται πλέον και συμπληρώνω....."Microsoft Studios contains 28 studios worldwide, 23 for game development (343 Industries, Rare, Lionhead, Turn 10, Twisted Pixel, and Black Tusk, which comprises multiple teams working on multiple titles concurrently) and 6 for entertainment technology advancement and publishing. In pure studio count, Microsoft is the largest internal development group for a console manufacturer:" ακολουθεί και η λίστα στο link που σου παρέθεσα.Ep71 Power έγραψε:
Και για φτασει την Σονυ με τα απειρα στουντιο υπο τη κατοχη της, που ασχολουνται και δημιουργουν μηχανες γραφικων απο το μηδεν και αξοιοποιουν το καθε μηχανημα που εβγαζε και δε βασιζονται απλα σε εκδοση παιχνιδων με μηχανες τριτων, θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!Ειναι τουλαχιστον μια γενια πισω απο τη Microsoft σε θεμα εμπειρων και καταξιωμενων στουντιο, μηπως ειναι λαθος και αυτο?
Συμπέρασμα:η MS έχει πλέον/εν έτη '13 τα περισσότερα first party studios και στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούνται απο 2-3 ομάδες....μέσα σ'όλα συμπεριέλαβε και την πολύ πιο "βαθιά τσέπη" που έχει σε σχέση με την Sony που της δίνει την δυνατότητα να εξαγοράσει/εξασφαλίσει απο 3rd party studios exclusives(βλέπε Crytek,EPIC,platinum που "ακούγεται" πολύ έντονα τελευταία κ.λ.π)!!!!Και επαναλαμβάνω η MS θα "δώσει" πολλά games,ήδη έκανε καλύτερη αρχή απο την Sony που sorry αλλά μας "ζάλισε" με τα indies προχθες!!!!
(δεν βαζω ουτε καν υποψη τα ποσα απο αυτα τα στουντιο θα επιλεξουν δικες τους μηχανες γραφικων για το ΧΒΟΧ1, ειτε 1rst ειτε 3rd παρτυ..)
Μετα δες ποσο καιρο ειναι με την Σονυ τα στουντιο της και τι τιτλους εβγαλαν, εστω και καθυστερημενα και μετα απο πολυ καιρο, κανε συγκρισεις.
και δεν ειπα οτι δεν εκανε βημα, αλλα οτι ακομη θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ για να φτασει το επιπεδο των internal στουντιο, τα οποια εχουν πολυ καιρο εμπειρια και συνεργασια με τη Σονυ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ep71 Power στις 22nd Αυγουστός 2013, 14:35, 1 φορά
Τιποτα δεν θελει δουλεια. Αμα σταξουν τα φραγκα ολα θα γινουν.
ItsDanik- Xtreme Modder
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε
1ον) για το κινεκτ, ελπίζω να βγει το ίδιο επιτυχημενο με τον προκάτοχό του.
αλλά και πάλι άρχισε τις κωλοτούμπες η Μ$, δεν πρόλαβε να βγάλει το μηχάνημα στα ράφια, και είπε οτι τελικά δεν θα είναι απαραίτητο το κινεκτ και θα βγάλει και πιο φθηνο πακέτο μετά. κοινώς δώστε λεφτά εσείς να αγοράσετε ολο το πακέτο, και αν μετά βγει σκουπιδαριο η κατάσταση βλεπουμε.
2ον) Τα games δεν είναι ακριβό χομπυ, ακριβό είναι το σκι,το κάπνισμα οι μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το ότι θα κοστίζουν 60-70 ευρώ τα παιχνίδια, αυτό γίνεται μόνο στους πρώτους μήνες ζωής της κονσόλας(τοτε μονο είναι ακριβό χόμπυ). μετά εξωμαλίνονται τα πράγματα. και επειδή έχετε πάθει αμοκ με τους launch τιτλους του (κακάσχημου) Χ1. εγώ ρωτάω πόσοι παραπάνω θα έιναι απο τους Ps4, και πόσοι απο εσάς θα αγοράσε πάνω απο 3-4 στην αρχή
ιτςντάνικ, δεν ξέρω αν είσαι απο τους προνομιούχους λεφτάδες (σου ευχομαι πραγματικά να τα αγοράσεις όλα). αλλά οι περισότεροι τους πρώτους μήνες θα παρουν 1-2 παιχνίδια, καμια ανταλλαγή και κανενα μεταχειρισμένο.
1ον) για το κινεκτ, ελπίζω να βγει το ίδιο επιτυχημενο με τον προκάτοχό του.
αλλά και πάλι άρχισε τις κωλοτούμπες η Μ$, δεν πρόλαβε να βγάλει το μηχάνημα στα ράφια, και είπε οτι τελικά δεν θα είναι απαραίτητο το κινεκτ και θα βγάλει και πιο φθηνο πακέτο μετά. κοινώς δώστε λεφτά εσείς να αγοράσετε ολο το πακέτο, και αν μετά βγει σκουπιδαριο η κατάσταση βλεπουμε.
2ον) Τα games δεν είναι ακριβό χομπυ, ακριβό είναι το σκι,το κάπνισμα οι μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το ότι θα κοστίζουν 60-70 ευρώ τα παιχνίδια, αυτό γίνεται μόνο στους πρώτους μήνες ζωής της κονσόλας(τοτε μονο είναι ακριβό χόμπυ). μετά εξωμαλίνονται τα πράγματα. και επειδή έχετε πάθει αμοκ με τους launch τιτλους του (κακάσχημου) Χ1. εγώ ρωτάω πόσοι παραπάνω θα έιναι απο τους Ps4, και πόσοι απο εσάς θα αγοράσε πάνω απο 3-4 στην αρχή
ιτςντάνικ, δεν ξέρω αν είσαι απο τους προνομιούχους λεφτάδες (σου ευχομαι πραγματικά να τα αγοράσεις όλα). αλλά οι περισότεροι τους πρώτους μήνες θα παρουν 1-2 παιχνίδια, καμια ανταλλαγή και κανενα μεταχειρισμένο.
socratis_g- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3186
Registration date : 25/08/2008
Αν τα σταξουν για κινεκτ τιτλους(παλι), καλως θα ναι (παλι) τριτοι και καταιδρωμενοι εξ αρχης.
Γιατι και το που τα σταζουν εχει σημασια,αν ειναι να τα σταζω γαι time exclusives που προειπα, περαστικα μας!!
Γιατι και το που τα σταζουν εχει σημασια,αν ειναι να τα σταζω γαι time exclusives που προειπα, περαστικα μας!!
Διάβασε καλύτερα, δεν ειπα οτι η ms εχει περισσότερα studios ουτε οτι εβγαλε παραπάνω αποκλειστικοτητες αλλα το οτι εχει απειρα studios ουτε το πιο τρελαμενο fan boy δε το λεει.Εβγαλε 10 δυνατες αποκλειστικοτητες ολες κι ολες και μου το γραφεις λες και επαιξες καμια 30αρια.Τα videogames τα τιμαω εδω και 25 χρόνια και εχω οτι υπάρχει σε κονσόλα. Το ps4 αυτη τη χρονική στιγμη ειναι οτι πιο τραγικό εχει παρουσιάσει η sony.Δεν εχει δειξει πραγματικά τίποτα και αναλωνεστε να γραφετε οτι τα studios της κάποτε θα βγαλουν παιχνιδαρες λες και ειστε μέντιουμ.Σωκρατη εσένα σου ειπε καποιος οτι της sony τα παιχνίδια θα εχουν 25 ευρω;
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Θα συμμετειχα αλλα αγορασα στο PS3 το Dragon's Dogma και εχω φαει αγριο σκαλωμα...
Ξερετε την θεση μου. Fuck Hardware, the both suck. Απο παιχνιδια προτιμω PS4. Καποια στιγμη θα τσιμπησω και το One. Ο,τι κουβεντα κανω αφορα το ποια θα παρω πρωτη και ποια θα ειναι στην καρδια μου.
Αυτα, παω να λιωσω...
Ξερετε την θεση μου. Fuck Hardware, the both suck. Απο παιχνιδια προτιμω PS4. Καποια στιγμη θα τσιμπησω και το One. Ο,τι κουβεντα κανω αφορα το ποια θα παρω πρωτη και ποια θα ειναι στην καρδια μου.
Αυτα, παω να λιωσω...
Η συνοχή/συνεργασία των fisrt party studios είναι "εσωτερικά" θέματα των εταιρειών οπότε μην έχεις απο μένα την απαίτηση να γνωρίζω.Εγώ ξέρω ότι η MS εκτός απο τα πολύ περισσότερα φράγκα που διαθέτει σε σχέση με την SONY και της επιτρέπουν 3rd party exclusives τα τελευταία 2-3 χρόνια δημιουργούσε συνεχώς first party studios(περισσότερα απο την SONY πλέον) τα οποία και προετοιμάζονταν για την επόμενη γενιά....και μέχρι τώρα,μετά απο E3 και Gamescom έχει πολύ ανώτερο launch σε τίτλους σε σχέση με την SONY!!!!Ep71 Power έγραψε:
Απο τα νεα στουντιο που αναφερεις, διευκρυνησε μου σε παρακαλω ποσα απο αυτα εχουν βγαλει ΑΑΑ τιτλους τα περασμενα χρονια, και ποση εμπειρια εχει το καθενα απο αυτα με την microsοft.
Μετα δες ποσο καιρο ειναι με την Σονυ τα στουντιο της και τι τιτλους εβγαλαν, εστω και καθυστερημενα και μετα απο πολυ καιρο, κανε συγκρισεις.
και δεν ειπα οτι δεν εκανε βημα, αλλα οτι ακομη θελει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ για να φτασει το επιπεδο των internal στουντιο, τα οποια εχουν πολυ καιρο εμπειρια και συνεργασια με τη Σονυ.
Αναμένεται και το TGS που "ακούγεται" και άλλο exclusive....Crackdown 3 και έχουμε τους άλλους που ασχολούνται ακόμα με το TLG το οποίο και ανακοίνωσαν απο την E3 του '09 να μας λένε "η ανάπτυξή του μπορεί να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ώριμο στάδιο, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για το Sony Japan Studio"....no comment!
Επειδή "έβγαλε" η ND 2 γαμάτα ips δεν σημαίνει ότι ο consumer θα περιμένει κάθε 2-3 χρόνια μια ND για να παίξει έναν ποιοτικό τίτλο ή ακόμα και την SM.Με απλά λόγια δεν μπορεί στην επόμενη γενιά η SONY να "στηρίζεται" κυρίως σε 2-3 studios για ποιοτικούς τίτλους,όταν οι άλλοι έχουν πλέον περισσότερα και λόγω "τσέπης" μπορούν να εξασφαλίσουν 3rd party exclusives.
Αυτό που "μ'ανησυχεί" με την MS είναι ότι πρέπει πλέον να υπάρξει ένα balance μεταξύ hardcore και casual τίτλων και όχι να "γέρνει" η ζυγαριά προς casual που αδιαμφισβήτητα ως εταιρεία που είναι (σαφώς) και τους "ενδιαφέρει"(όπως άλλωστε και την SONY)....μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό το "κοινό" έδωσε την πρώτη θέση στις πωλήσεις στο WII την τρέχουσα γενιά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την empire στις 22nd Αυγουστός 2013, 14:50, 1 φορά
empire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2035
Registration date : 23/06/2010
Δε εγραψα οτι ειπες τα παραπανω, εγω απλα σου υπενθυμιζω πως παιχνιδια καλα αποκλειστικα δεν εβγαζε μονο απο το 2011 και επειτα η σονυ, γιατι ειπες οτι εκανε 5 χρονια να βγαλει αξιολογο αποκλειστικο(σε αυτο σου απαντησα) ..δηλαδη την 5ετια 2006-2011, η σονυ κοιμοτανε..Δε χρειαζοταν να περιμενεις τοσο να δεις αποκλειστικο, απλα τα τρανταχτα 10 που σωστα αναφερεις βγηκαν αργοτερα.
Αυτο ομως δε σημαινει ππως το υπολοιπο διαστημα η σονυ εκατσε με σταυρωμενα χερια και περιμενε..Πηρε ρισκα, εκανε και μπολικα αποτυχημενα αποκλειστικα.Η microsoft ομως εκανε κατι χειροτερο, αναπυθηκε στις πωλησεις των διασημοτερων franchises(gears halo forza), εκανε απο αυτα αρκετο αρμεργμα, και απο κει και επειτα, timed exclusives -kinect, και να μην πω για τα exclusives που αφησε και εφυγαν απο τα χερια της..(Mass Effect-Ninja Gainden franchise κανεις?)
Αυτο ομως δε σημαινει ππως το υπολοιπο διαστημα η σονυ εκατσε με σταυρωμενα χερια και περιμενε..Πηρε ρισκα, εκανε και μπολικα αποτυχημενα αποκλειστικα.Η microsoft ομως εκανε κατι χειροτερο, αναπυθηκε στις πωλησεις των διασημοτερων franchises(gears halo forza), εκανε απο αυτα αρκετο αρμεργμα, και απο κει και επειτα, timed exclusives -kinect, και να μην πω για τα exclusives που αφησε και εφυγαν απο τα χερια της..(Mass Effect-Ninja Gainden franchise κανεις?)
Σε όλες τις τρέχουσες κονσόλες πάντως αυτό γίνεται. μωλις περάσει κάποιο διάστημα οι τιμές τόσο πέφτουν, και δε μιλάω για μαγαζιά όπως πλαίσιο.gkalas έγραψε:Σωκρατη εσένα σου ειπε καποιος οτι της sony τα παιχνίδια θα εχουν 25 ευρω;
To kinect θα παει χαλια μονο αν ειναι προαιρετικο αξεσουαρ. Ευχομαι πραγματικα να μην το αφαιρεσουν. Φανταζεσαι να ηταν το WiiMote εξτρα αγορα; Δεν θα το επαιρνε κανεις και θα το υποστηριζαν μονο κατι τιτλοι της πουτσας. Εγινε ομως μεγαλη επιτυχια επειδη το ειχαν ολοι οποτε οι devs μπορουσαν να γραψουν με ασφαλεια εφαρμογες εκει πανω χωρις να τρεμουν οτι δεν θα πουλησει επειδη δεν εχουν ολοι wiimote. Αυτο παει να κανει και η microsoft τωρα. Αν κωλοτουμπιασουν και στο υποχρεωτικο kinect, χανει καθε νοημα αυτη η γενια. Θα ειναι το ιδιο πραγμα με την προηγουμενη, με updated (αλλα still outdated) graphics.
Να το χεσω. Αν γινει κατι τετοιο εγω δεν προκειται να αγορασω τιποτα. Οσο για τα λεφτα και για το τι θα αγορασω, εγω δεν εχω αναγκη αυτη τη στιγμη. Θα αγορασω ολες τις κονσολες πολυ αργοτερα που θα εχει πεσει η τιμη τους για να παιξω τις 5-10 παιχνιδαρες που θα εχει η καθε κονσολα απο αποκλειστικοτητες (γιατι τοσα ειναι, που για ολοκληρη γενια ειναι απαραδεκτο figure). Ετσι κι αλλιως τωρα δεν θα εχουν πολλες αποκλειστικοτητες της προκοπης. Τα multiplatform στο PC και αγιος ο θεος...
Να το χεσω. Αν γινει κατι τετοιο εγω δεν προκειται να αγορασω τιποτα. Οσο για τα λεφτα και για το τι θα αγορασω, εγω δεν εχω αναγκη αυτη τη στιγμη. Θα αγορασω ολες τις κονσολες πολυ αργοτερα που θα εχει πεσει η τιμη τους για να παιξω τις 5-10 παιχνιδαρες που θα εχει η καθε κονσολα απο αποκλειστικοτητες (γιατι τοσα ειναι, που για ολοκληρη γενια ειναι απαραδεκτο figure). Ετσι κι αλλιως τωρα δεν θα εχουν πολλες αποκλειστικοτητες της προκοπης. Τα multiplatform στο PC και αγιος ο θεος...
ItsDanik- Xtreme Modder
γαμπρέ δε σε βλέπω ενημερωμένο. το κινεκτ ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικό. αποτελεί μία απο τις κωλοτούμπες της Μ$.
http://www.gameover.gr/xboxone/news/To-Xbox-One-%CE%B8%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF-Kinect.25219.html
Πιο μετα θα βγει και πακέτο χωρίς αυτό.
Το να με υποχρεώνει να δώσω τώρα +100 ευρω για κάτι που μπορεί στο μέλλον να το εχω για να κανω browse στο menu tou X1...?
http://www.gameover.gr/xboxone/news/To-Xbox-One-%CE%B8%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF-Kinect.25219.html
Το να με υποχρεώνει να δώσω τώρα +100 ευρω για κάτι που μπορεί στο μέλλον να το εχω για να κανω browse στο menu tou X1...?
και στην τελική, επιτυχημένη θα είναι η κονσόλα με τον περισότερο λαό απο κατω, αυτό παίζει ρόλο στα πάντα.
μπείτε youtube και δείτε τις παρουσιασεις του Χ1 και του ps4. στα εκκατομύρια views Που έχουν τα βιντεάκια δείτε πόσα dislikes έχει το Χ1 και πόσα το ps4.
Αν ακόμα νομίζετε ότι είναι μούφα και αυτά, η Μ$ θα κράταγε σταθερό χαρατκήρα των όσων είπε. Βλέπει τις μαλακίες της, και έχει τρελαθει στην κωλοτούμπα για να μαζεψει τα σπασμενα της.
μπείτε youtube και δείτε τις παρουσιασεις του Χ1 και του ps4. στα εκκατομύρια views Που έχουν τα βιντεάκια δείτε πόσα dislikes έχει το Χ1 και πόσα το ps4.
Αν ακόμα νομίζετε ότι είναι μούφα και αυτά, η Μ$ θα κράταγε σταθερό χαρατκήρα των όσων είπε. Βλέπει τις μαλακίες της, και έχει τρελαθει στην κωλοτούμπα για να μαζεψει τα σπασμενα της.
Γνωριζεις εσυ, εγω η και τα ιδια νεοσυστατα στουντιο αν οτι αναπτυξουν βγει διαμαντι η αν θα κανει τρελες πωλησεις?Κανεις δε το ξερει, ουτε καν οι ιδιοι!!empire έγραψε:Η συνοχή/συνεργασία των fisrt party studios είναι "εσωτερικά" θέματα των εταιρειών οπότε μην έχεις απο μένα την απαίτηση να γνωρίζω.Εγώ ξέρω ότι η MS εκτός απο τα πολύ περισσότερα φράγκα που διαθέτει σε σχέση με την SONY και της επιτρέπουν 3rd party exclusives τα τελευταία 2-3 χρόνια δημιουργούσε συνεχώς first party studios(περισσότερα απο την SONY πλέον) τα οποία και προετοιμάζονταν για την επόμενη γενιά....και μέχρι τώρα,μετά απο E3 και Gamescom έχει πολύ ανώτερο launch σε τίτλους σε σχέση με την SONY!!!!Ep71 Power έγραψε:
Απο τα νεα στουντιο που αναφερεις, διευκρυνησε μου σε παρακαλω ποσα απο αυτα εχουν βγαλει ΑΑΑ τιτλους τα περασμενα χρονια, και ποση εμπειρια εχει το καθενα απο αυτα με την microsοft.
Αναμένεται και το TGS που "ακούγεται" και άλλο exclusive....Crackdown 3 και έχουμε τους άλλους που ασχολούνται ακόμα με το TLG το οποίο και ανακοίνωσαν απο την E3 του '09 να μας λένε "η ανάπτυξή του μπορεί να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ώριμο στάδιο, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για το Sony Japan Studio"....no comment!
Επειδή "έβγαλε" η ND 2 γαμάτα ips δεν σημαίνει ότι ο consumer θα περιμένει κάθε 2-3 χρόνια μια ND για να παίξει έναν ποιοτικό τίτλο ή ακόμα και την SM.Με απλά λόγια δεν μπορεί στην επόμενη γενιά η SONY να "στηρίζεται" κυρίως σε 2-3 studios για ποιοτικούς τίτλους,όταν οι άλλοι έχουν πλέον περισσότερα και λόγω "τσέπης" μπορούν να εξασφαλίσουν 3rd party exclusives.
Αυτό που "μ'ανησυχεί" με την MS είναι ότι πρέπει πλέον να υπάρξει ένα balance μεταξύ hardcore και casual τίτλων και όχι να "γέρνει" η ζυγαριά προς casual που αδιαμφισβήτητα ως εταιρεία που είναι (σαφώς) και τους "ενδιαφέρει"(όπως άλλωστε και την SONY)....μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό το "κοινό" έδωσε την πρώτη θέση στις πωλήσεις στο WII την τρέχουσα γενιά.
Απλα μπορουμε με τις πιθανοτητες καπως να πονταρουμε οτι θα γινει επιτυχια βγει ο τιτλος αν το αναπτυσει ομαδα με αρκετη εμπειρια και αριστο βιογραφικο πισω της!!
Το αλλο το καλο, που θελω να μου εξηγησεις επισης, μηπως εχεις ηδη παιξει και τα παιχνιδια το ΧΒΟΧ 1 στο launch και να πεις με απολυτη βεβαιοτητα οτι ειναι θεικα η απλως καλα?
Ενταξει, δε λεω να μην ενθουσιαζομαστε με τη νεα γενια που ερχεται αλλα τετοιου ειδους συμπερασματα, ας τα βγαλουμε αφου παιξουμε τα ιδια τα παιχνιδια, γιατι μπορει να εκπλαγουμε ευχαριστα , αλλα και δυσσαρεστα!!
Σιγουρα ειναι θετικη η προσπαθεια να αναπτυξει με νεα στουντιο νεες ιδεες, ποσες ομως απο αυτες μπορουν να εγγυηθουν επιτυχια? Μονο ο χρονος θα δειξει!
socratis_g έγραψε:και στην τελική, επιτυχημένη θα είναι η κονσόλα με τον περισότερο λαό απο κατω, αυτό παίζει ρόλο στα πάντα.
Γαμπρε χαχαχ! Και τι γαμπρος! Κλαρινογαμπρος!socratis_g έγραψε:γαμπρέ δε σε βλέπω ενημερωμένο. το κινεκτ ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικό. αποτελεί μία απο τις κωλοτούμπες της Μ$.
Ρε συ εδω δεν λεει αυτο. Λεει οτι απλα μπορει να ξεκινησει το μηχανημα χωρις το kinect. Και λεει η ms οτι επειδη η κονσολα εχει σχεδιαστει για να λειτουργει με αυτο, δεν συνιστα στους παικτες να το κλεινουν. Απλα μπορει να πλοηγεισαι στα μενου χωρις αυτο. ΟΚ. Δεν λεει πουθενα για πακετο χωρις kinect. Αν το εχουν ολοι, δεν αλλαζει κατι, οι εταιρειες θα βγαλουν games που θα το αξιοποιουν. Αν τελικα γινει αυτο που λες, εκει πηγε απατο το X1.
ItsDanik- Xtreme Modder
το είχα διαβασει στο ινσόμνια ότι θα βγάλει και πακετό χωρίς kinect
Ep71 Power έγραψε:socratis_g έγραψε:και στην τελική, επιτυχημένη θα είναι η κονσόλα με τον περισότερο λαό απο κατω, αυτό παίζει ρόλο στα πάντα.
Τις πωλήσεις θα δούμε και οχι τα likes.
gkalas- Xtreme Modder
εσυ λες να πάει καλύτερα το X1 apo to PS4 με τα μέχι σήμερα δεδομενα?
Αν συνεχίσει το ps4 να μην ανακοινώνει τίτλους ναι το πιστεύω. Δε μου λενε τιποτα τα σχόλια των fanboys απο καθε εταιρία. Ετσι λέγανε και για την προηγούμενη γενιά και τελικά μετα βιας κατάφερε να περάσει η sony μπροστά.
gkalas- Xtreme Modder
ΠΑ-ΠΑ-ΡΙΕΣ...
Το PS3 λανσαριστηκε μαζι με: Ridge Racer, Resistance το 2006
και το επομενο παιχνιδι της προκοπης βγηκε το 2007...το Uncharted δηλαδη...Ακολουθησε τα Χριστουγεννα GT5 και το 2008 το Metal Gear 4....
Και μου λετε δεν σας κανει το Infamous το Killzone και το Driveclub on launch.
Sorry αλλα η κουβεντα δεν ειναι σοβαρη.
Το PS3 λανσαριστηκε μαζι με: Ridge Racer, Resistance το 2006
και το επομενο παιχνιδι της προκοπης βγηκε το 2007...το Uncharted δηλαδη...Ακολουθησε τα Χριστουγεννα GT5 και το 2008 το Metal Gear 4....
Και μου λετε δεν σας κανει το Infamous το Killzone και το Driveclub on launch.
Sorry αλλα η κουβεντα δεν ειναι σοβαρη.
και εμενα μια χαρα μου φαινονται τα παιχνιδια του ps4. γιατι λετε και ξαναλετε οτι δεν ειναι πολλα? η δεν ειναι τοσο καλα οπως του xbox?
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 20 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης