www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

XBOX ONE

+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις

Σελίδα 11 από 28 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

XBOX ONE - Σελίδα 11 Empty Απ: XBOX ONE

Δημοσίευση από giorgosmc 8th Σεπτέμβριος 2014, 22:55

Vag.93 έγραψε:Tomb Raider αξιζαν τα παλια...εποχες PS1...με το ζορι PS2...
Πλεον αυτα που παιζουμε δεν ειναι Tomb Raider. Ειναι Raider σκετο...Το Ατσαρτι εχει περισσοτερα Tombs πλεον...

Ενταξει τι να πουμε τωρα για παλιες εποχες, δε φτανουν 100 σελιδες ας το αφησουμε καλυτερα γιατι καταστραφηκε το topic Razz
Ας πουμε μονο πως τοτε παιζαμε ''Games'' και οποιος καταλαβε καταλαβε...
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Vag.93 8th Σεπτέμβριος 2014, 23:09

Και τωρα παιζω "Games"...Απο το Tomb Raider συγκεκριμενα εχω πολλα παραπονα ομως...
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Δημοσίευση από dimster 9th Σεπτέμβριος 2014, 00:41

Ασε μας ρε φιλε giorgosmc που μπαινεις στο τοπικ εσυ και οι μαριονετες και γραφετε για το ps3 k το ps4. Καντε ενα τοπικ κ γραφτε τις φανφαρες σας.
Το παιχνιδια ειναι καθαρα θεμα γουστου και για να μην σε ποιανουν κοροιδο στην ζωη σου να κοιτας την ποιοτητα κ οχι την ποσοτητα. Αντε να πουμε με τα παιχνιδια ταινιες του ps3.
dimster
dimster
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 382
Registration date : 22/07/2009

Δημοσίευση από giorgosmc 9th Σεπτέμβριος 2014, 03:12

dimster έγραψε:Το παιχνιδια ειναι καθαρα θεμα γουστου
dimster έγραψε:Αντε να πουμε με τα παιχνιδια ταινιες του ps3.
dimster έγραψε:για να μην σε ποιανουν κοροιδο στην ζωη σου να κοιτας την ποιοτητα κ οχι την ποσοτητα

XBOX ONE - Σελίδα 11 15f1tv9
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από chris13gtr 9th Σεπτέμβριος 2014, 11:28

Vag.93 έγραψε:Tomb Raider αξιζαν τα παλια...εποχες PS1...με το ζορι PS2...
Πλεον αυτα που παιζουμε δεν ειναι Tomb Raider. Ειναι Raider σκετο...Το Ατσαρτι εχει περισσοτερα Tombs πλεον...

Μεχρι εκει,δεν υπαρχει Tomb Raider πλεον.
Ευτυχως στο φορουμ δεν υπαρχουν φανμποις και ακουγονται καθαρα αντικειμενικες αποψεις,οπως του "giorgosmc" για παραδειγμα!!! Very Happy
chris13gtr
chris13gtr
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Χαλκιδα
Registration date : 01/08/2011

Δημοσίευση από giorgosmc 9th Σεπτέμβριος 2014, 13:15

Και να σκεφτεις οτι εγω που λεω πως εχω πιο ψηλα τα exclusives του ps3 εκτος του οτι δεν ειχα ποτε ps3 ζητημα αν εχω ασχοληθει σοβαρα με 1 game απο τα παραπανω που ανεφερα ασχετως αν εχω δοκιμασει να παιξω ελαχιστα καποια απο αυτα, αλλά παιδια το ψαχνω αρκετα το θεμα και ενημερωνομε οσο μου το επιτρεπει ο χρονος που εχω, και στη δικια μου περιπτωση δεν ισχυει ο κανονας ''αν δε τιμησεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει'' ουτε φαν του xbox ειμαι ουτε του ps3 ουτε κανενος, αφηνω τη σκεψη μου ελευθερη και λεω αυτο που πιστευω, ετσι πιστευω πως ειναι το σωστο, γιατι ρε παιδια καταναλωτες ειμαστε, ποσοστα δεν περνουμε ουτε απο τη ms ουτε απο τη sony, τους εχω και χεσμενους, το βασικο ειναι ενα, ολα ειναι θεμα γουστου και ο καθενας κοιταει να τη βολεψει οπως εκεινος γουσταρει συμφωνα με τα δικα του θελω και τις δικες του προτιμησεις και εξυπηρετωντας το δικο του συμφερων και οχι του διπλανου, εδω εχω κραξει παιχνιδια σαν το batman, halo και αλλες παιχνιδαρες και οι περισοτεροι καραφλιασατε του τυπου ''πω πω τι ειπε τωρα το παλικαρι'' και το βρισκω και φυσιολογικο τι στιγμη που αρεσει σε τοσους, θα ειμαι εγω και αλλοι 5 απο τους 100 και τι να λεει? αλοιμονο αν ολα αρεσαν σε ολους.
Ο καθε ενας βλεπει και κρινει τα πραγματα απο τη δικη του οπτικη γωνια και μονο.
Αν εσυ εχεις 1000 λογους γιατι κατι ειναι καλυτερο απο κατι αλλο εγω μπορει να εχω αλλους 1000 λογους για το αντιθετο και παει λεγοντας αν με πιανετε.. ετσι παει το πραμα.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από chris13gtr 9th Σεπτέμβριος 2014, 13:33

Aκριβως οπως το ειπες,θεμα γουστου ειναι και ο καθενας απο μας εχει μια υποκειμενικη αποψη,οσο αφορα τα video-games.Oπως εγω για παραδειγμα,σιχαινομαι τα Final-Fantasy(JRPGs γενικοτερα) τα Sims και αρκετα αλλα παιχνιδια.Αντικειμενικα τα πιο πολλα απο αυτα ειναι πολυ ποιοτικα παιχνιδια ασχετα αν δε τα γουσταρω,δε φτανω σε σημειο ομως να τα κραζω μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσουν.
chris13gtr
chris13gtr
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Χαλκιδα
Registration date : 01/08/2011

Δημοσίευση από giorgosmc 9th Σεπτέμβριος 2014, 13:48

chris13gtr έγραψε:Aκριβως οπως το ειπες,θεμα γουστου ειναι και ο καθενας απο μας εχει μια υποκειμενικη αποψη,οσο αφορα τα video-games.Oπως εγω για παραδειγμα,σιχαινομαι τα Final-Fantasy(JRPGs γενικοτερα) τα Sims και αρκετα αλλα παιχνιδια.Αντικειμενικα τα πιο πολλα απο αυτα ειναι πολυ ποιοτικα παιχνιδια ασχετα αν δε τα γουσταρω,δε φτανω σε σημειο ομως να τα κραζω μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσουν.

Οταν ειπα ''κραζω'' σχημα λογου, δεν ενοουσα πως οποτε βρω ευκαιρεια τα βριζω και λεω τα χιλιο δυο, την εχω πει πολλες φορες την αποψη μου για καποια παιχνιδια λογου χαρη πως τα θεωρω κακα, στραβα και αλλα πολλα αλλα τονιζω παντα πως αυτη ειναι η δικη μου αποψη κι εγω προσωπικα τα θεωρω και τα βλεπω ετσι οποτε και τα χαρακτηριζω οπως τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από TOLISWR 9th Σεπτέμβριος 2014, 21:12

γεια χαρα! θελω τις γνωσεις σας. εχθες πηρα το xbone και μια τηλεοραση sony w605b 48''. η τηλεοραση ειναι 200hz αλλα τα πραγματικα ειναι 50. χανω πολυ απο την ποιοτητα του xbone ή δεν θα εχει διαφορες με μια 100hz;
TOLISWR
TOLISWR
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ασχολίες : ARCADE!!!
Registration date : 17/02/2010

Δημοσίευση από GladiatoR 9th Σεπτέμβριος 2014, 22:09

200 hz ειναι η tv που λες ...που ειδες οτι ειναι 50 μονο?... θα θελει καμια ρυθμιση στα display and sound settings toy xbox one μαλλον
GladiatoR
GladiatoR
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 72
Τόπος : χανια
Ατάκα : οεο
Registration date : 27/12/2010

Δημοσίευση από giorgosmc 9th Σεπτέμβριος 2014, 22:58

TOLISWR έγραψε:γεια χαρα! θελω τις γνωσεις σας. εχθες πηρα το xbone και μια τηλεοραση sony w605b 48''. η τηλεοραση ειναι 200hz αλλα τα πραγματικα ειναι 50. χανω πολυ απο την ποιοτητα του xbone ή δεν θα εχει διαφορες με μια 100hz;

Ρε παιδια μη ψηριζετε τη μαιμου τοσο πολυ, οχι φιλε δε θα χανεις τιποτα απο τη ποιοτητα του xboxone, και 5000 hz να ηταν και 1 hz να ηταν παλι δε θα εχανες.
Το ανθρωπινο ματι δεν ειναι ικανο να καταλαβει τις συγκεκριμενες διαφορες. Αυτα τα hz ειναι μυθος, η τηλεοραση που αγορασες κανει 600 ευρω και ειναι μια περα για περα αξιοπιστη μαρκα, αν επερνες καμια κινεζια στα 150 ευρω εκει ναι θα εβλεπες διαφορες, γι' αυτο απολαυσε τη και μη κολας σε νουμερα και στατιστικα γιατι απλα ειναι μυθος.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Giorgos78 10th Σεπτέμβριος 2014, 01:17

ρε παιδια απο περιεργεια μηπως μπορει καποιος να βαλει στο bf4 στο battleog set location greece να δουμε ποσοι ελληνες xboxone εχουν register την ελλαδα? στο ps4 εχουμε 405 REGISTERED σημερα .
Giorgos78
Giorgos78
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008

Δημοσίευση από Storm1672 10th Σεπτέμβριος 2014, 03:03

TOLISWR έγραψε:γεια χαρα! θελω τις γνωσεις σας. εχθες πηρα το xbone και μια τηλεοραση sony w605b 48''. η τηλεοραση ειναι 200hz αλλα τα πραγματικα ειναι 50. χανω πολυ απο την ποιοτητα του xbone ή δεν θα εχει διαφορες με μια 100hz;
Τα παιχνίδια δεν παίζουν με Hz, παίζουν με framerates. Αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει 60 fps, 60 δηλαδή καρέ ανά δευτερόλεπτο για την κίνησή του, τότε ταιριάζει γάντι με τα 60 Hz, δηλαδή τις 60 σαρώσεις της οθόνης σου το δευτερόλεπτο.

Μέχρι 50/60 διαφορετικές σαρώσεις κάνει η TV κανονικά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά/αμερικάνικα πρότυπα. Τα 100Hz και πάνω είναι τρικ-ονομασίες. Ισχύουν αλλά όχι όπως τα κανονικά. πχ στα 100 Hz κάνει 50 σαρώσεις με υλικό απ' αυτό που δίνει η πηγή σου και δημιουργεί άλλες 50 πανομοιότυπες. Με λίγα λόγια, βλέπεις ένα κανονικό frame και ένα copy. Επειδή όμως είναι περισσότερες οι σαρώσεις, το μάτι βλέπει κίνηση πιο "βούτυρο", πιο ζωντανή. Είναι τρικ όμως. Δε βλέπεις παραπάνω πληροφορία. Απ' την άλλη μεριά, η πηγή (το παιχνίδι) δίνει εώς 60 fps (σπάνιο ως τώρα στο Xbox One έτσι κι αλλιώς...)  που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα frames που βλέπεις το δευτερόλεπτο, είναι "φτιαγμένα" απ' την οθόνη σου. Οι τεχνολογίες με τα 200 και 400Hz κλπ. έχουν καλύτερη απόδοση αυτής της τεχνικής, ώστε να μην δημιουργούνται artifacts στην εικόνα.

Αυτές οι τεχνολογίες 100/200/400 για τις LED οθόνες μπορεί να έχουν τη χρησιμότητά τους, αλλά είναι και θα είναι μπακάλικη λύση για πιο ομαλή κίνηση.
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008

Δημοσίευση από ItsDanik 10th Σεπτέμβριος 2014, 04:19

Ο,τι να 'ναι. Αν ηταν 1Ηz η οθονη θα ηταν viewmaster. Το interpolation που λεει ο storm δεν το ενεργοποιείς ουτε κατά διανοια όταν παιζεις games αν δεν θες να πατας A και να πηδαει ο χαρακτηρας μετα από 400 ms.

Bottom line, δεν χανεις κατι ουσιαστικο, απλα γινεται ένα frame interpolation με αποτέλεσμα να είναι λιγο πιο jerky το animation απ'οτι θα ηταν σε μια 60Ηz TV. Aλλα αυτος δεν είναι λογος να μην ψειριζεις τη μαϊμου, ουτε αυτό που σου προσφερουν τα 400Hz είναι απλα το frame interpolation ("ενδιάμεσα frames")...

Μια χαρα καταλαβαινει το ματι διαφορες...
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008

Δημοσίευση από Vag.93 10th Σεπτέμβριος 2014, 06:15

Μην πεις για fluidity...θα σε πάρουν με τις πέτρες... Razz
Vag.93
Vag.93
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 12084
Ασχολίες : Web Development
Ατάκα : What doesn't kill you, gives you XP
Registration date : 27/06/2009

http://www.360-gr.com/

Δημοσίευση από Littlefinger 10th Σεπτέμβριος 2014, 09:49

Giorgos78 έγραψε:ρε παιδια απο περιεργεια μηπως μπορει καποιος να βαλει στο bf4 στο battleog set location greece να δουμε ποσοι ελληνες xboxone εχουν register την ελλαδα? στο ps4 εχουμε 405 REGISTERED σημερα .
παρε το βραβειο τωρα
XBOX ONE - Σελίδα 11 Big-prize-color
Littlefinger
Littlefinger
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 437
Registration date : 16/10/2013

Δημοσίευση από masterchief1984 10th Σεπτέμβριος 2014, 11:57

Καλημέρα!Σχετικά με το χειριστήριο του one επειδή ακούγονται διάφορες γνώμες θα συμφωνήσω με ένα φίλο πιο πάνω που είπε ότι με 5-10 λεπτά χρήση δε βγαίνει συμπέρασμα..Εγώ από 5 Σεπτέμβρη που πήρα το one έχω παίξει 2 ώρες το forza και γύρω στις 4 ώρες το wolfenstein και το χειριστήριο μου φαίνεται πάρα πολύ καλό..ήμουν και εγώ υποψιασμένος γιατί είχα ακούσει διάφορα,αλλά τελικά όντως είναι υποκειμενικό θέμα και αν δεν το δει ο καθένας μέσα από την προσωπική χρήση δε θα βγάλει συμπέρασμα!Για εμένα οι εντυπώσεις είναι θετικές!Θυμίζει λίγο το χειριστήριο της razer για first person shooter ειδική έκδοση που έχει βγει για το xbox360.. το είχα πάρει τα Χριστούγεννα για το 360 και αμέσως αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν έπαιξα με το one..
masterchief1984
masterchief1984
Junior Member
Junior Member

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ
Registration date : 08/02/2014

Δημοσίευση από Storm1672 10th Σεπτέμβριος 2014, 14:56

ItsDanik έγραψε:Ο,τι να 'ναι. Αν ηταν 1Ηz η οθονη θα ηταν viewmaster. Το interpolation που λεει ο storm δεν το ενεργοποιείς ουτε κατά διανοια όταν παιζεις games αν δεν θες να πατας A και να πηδαει ο χαρακτηρας μετα από 400 ms.

Bottom line, δεν χανεις κατι ουσιαστικο, απλα γινεται ένα frame interpolation με αποτέλεσμα να είναι λιγο πιο jerky το animation απ'οτι θα ηταν σε μια 60Ηz TV. Aλλα αυτος δεν είναι λογος να μην ψειριζεις τη μαϊμου, ουτε αυτό που σου προσφερουν τα 400Hz είναι απλα το frame interpolation ("ενδιάμεσα frames")...

Μια χαρα καταλαβαινει το ματι διαφορες...
Εννοείται βλέπει διαφορές το μάτι και απ' την άλλη δεν είναι τραγική η απόκριση. Μια χαρά είναι. Έχω παίξει μπόλικους μήνες με ενεργοποιημένες αυτές τις λειτουργίες. Το Far Cry 3 πχ που στο 360 είχε απάλευτο framerate, γινόταν ελαφρώς πιο jerky, αλλά ένιωθες ότι έβλεπες πιο... νορμάλ framerate. Αλλά κι εγώ προτείνω απενεργοποίηση. Τα 400Hz σε LED είναι εικονικό... Επίσης δεν υπάρχει τηλεόραση πλέον (όπως αυτή που λέει ο φίλος ότι είναι στα 100Hz) που δεν υποστηρίζει και 50 και 60Hz. Αν απενεργοποιήσει το interpolation, θα το βλέπει ακριβώς έτσι όπως το δίνει η πηγή του. Οι κονσόλες πχ. στα 60Hz.
Storm1672
Storm1672
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008

Δημοσίευση από TOLISWR 10th Σεπτέμβριος 2014, 15:25

οι κονσολες ειναι 60hz. η τηλεοραση μου που πρακτικα εχει πανελ 50hz (200 με την cpu) τα παιζει τα 60hz; ενοειται οτι δεν θα ενεργοποιησω συμπληρωματικα εφε.
TOLISWR
TOLISWR
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ασχολίες : ARCADE!!!
Registration date : 17/02/2010

Δημοσίευση από giorgosmc 10th Σεπτέμβριος 2014, 15:49

Διαφορα μεταξυ 50 και 100hz μπορει κανεις να διαπιστωσει στις παλιες crt και αυτο ηταν ενα ανεπαισθητο τρεμοπαιγμα στα ευαισθητα ματια, γι αυτο το λογο βγηκαν τα 100hz  και ουτε ο καθεξης που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να διπλασιαζουν το καθε frame και να το προβαλουν αμεσως μετα και πριν το κανονικο επομενο.
Στις lcd δεν προσφερει τιποτα αφου αυτες και με 50hz δεν εχουν flicker.
κολπο marketing με λιγα λογια.
Μη μπερδευουμε βεβαια τα hz με τα frames, αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Τα hz ειναι η συχνοτητα με την οποια αλλαζει η εικονα σε ενα μονιτορ ή τηλεοραση ενω frames ειναι ο αριθμος των εικονων που περιεχει ενα video μεσα σε ενα δευτερολεπτο.
Μπορει μια τηλεοραση που παιζει στα 50hz να αναπαραγει οποιοδηποτε video ανεξαρτητα απο ποσα frames περιλαμβανει αυτο.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από ItsDanik 10th Σεπτέμβριος 2014, 17:18

Καποια frames ομως θα παιξουν 2 φορες και καποια αλλα θα παιξουν μονο μια αν προβαλλεις 24fps output σε 60 Hz panel. Αυτο εισαγει προβληματα judder και δημιουργει το φαινομενο peak&hold. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζετε.
ItsDanik
ItsDanik
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008

Δημοσίευση από giorgosmc 10th Σεπτέμβριος 2014, 18:10

Γι αυτο υπαρχει και η τεχνικη του motion interpolation με το πλεονεκτημα πως το αντικειμενο σε κινηση βρισκεται στο ιδιο σημειο μονο για 10ms μετα σβηνει στιγμιαια και τα επομενα 10ms βρισκεται στο σημειο που ο επεξεργαστης εικονας εχει υπολογισει πως πρεπει να βρισκεται αλλα και παλι πιθανον να εχουμε προβλημα διοτι στην ουσια ο επεξεργαστης προσπαθει να μαντεψει και σε αρκετες περιπτωσεις το blur αντικαθισταται απο τεχνουργηματα και αλλοιωνεται το ολο αποτελεσμα.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Giorgos78 11th Σεπτέμβριος 2014, 01:27

380 με Titanfall και linect? δηλαδή τα Χριστούγεννα τι θα γίνει ;
https://twitter.com/gamestopde/status/509753111293231104
Giorgos78
Giorgos78
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008

Δημοσίευση από gkalas 11th Σεπτέμβριος 2014, 01:30

Mπας και ειναι μεταχειρο ρε συ?Το gamestop πουλαει και μεταχειρισμενα.
gkalas
gkalas
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008

Δημοσίευση από dimster 11th Σεπτέμβριος 2014, 02:35

Giorgos78 έγραψε:380 με Titanfall και linect? δηλαδή τα Χριστούγεννα τι θα γίνει ;
https://twitter.com/gamestopde/status/509753111293231104

Μεμονωμενη προσφορα ειναι επειδη ανοιγει καινουριο καταστημα. Δεν ισχυει για ολα τα gamestop.
dimster
dimster
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 382
Registration date : 22/07/2009

Σελίδα 11 από 28 Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης