XBOX ONE
+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 7 από 28
Σελίδα 7 από 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Απ: XBOX ONE
Εγώ νομίζω άλλο είπε. Πάω πάσο όμως φιλαράκι για να μην τα κάνουμε όλα λίμπα, μην τα κάνουμε ρημαδιό εδώ μέσα.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Επειδή εδώ ανοιξε κουβέντα για σύγκριση γραφικών next Gen και last Gen απο το φίλο θα πεταχτώ κι εγώ με τη σειρά μου να καταθεσω το εξής συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα όχι σαν χρηστής next Gen αλλα σαν ψαγμένος σχετικά αλλα και σε διάφορα μαγαζιά που έχω κάνει βόλτες και έχω παίξει λιγάκι και σε ps4 και σε xboxone, σαφώς και διαφορα υπάρχει και μάλιστα πιστεύω χαοτικη ως προς το κομμάτι του antialiasing σε κάποια συγκεκριμένα games τουλαχιστον, αλλα επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλα σε καμια μα σε καμια περίπτωση δεν θα βγουν games για αυτές τις 2 κονσόλες που θα βλεπεις σαγόνια να πέφτουν και σάλια να τρέχουν απο την εκπληξη των γραφικών, θα μου πείτε αυτο μπορεί να μη γινει και ποτέ σε κονσόλα αλλα συγκεκριμένα για one και ps4 οκ καλύτερα γραφικά αλλα σε καμια περίπτωση "SUPER WOW"
Και προσωπικά απο το να προχωρήσω σε αγορα μιας νέας κονσόλας η οποια δε θα μου προσφέρει και κάτι τόσο ξεχωριστό σε σχέση με τη προηγούμενη όχι δε θα το σκεφτόμουν καν παρά μόνο όταν σκάσει στην αγορα μετά απο καμία 7ετια στα 150 ευρώ όπως έκανα και με το 360 βεβαια βαση των δικών μου στάνταρ χωρίς να θέλω να κατακρίνω τους φανατικους κονσολακιδες και εκείνους που θα πηγεναν και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας να αγορασουν ps4 επειδή αρκουντε στο απλα "καλύτερο του προηγούμενου"
Αν προχωρούσα λοιπόν τώρα σε κάποια αγορά σχετική με gaming την οποια εχω και στα υποψην μου αν μου κατσει κανα μπαρκο απο καμια καλη εταιρεια αυτη τη περιοδο μιας και το κυνηγάμε για εκεί τελευταια θα πήγαινα σε ένα συστηματακι με Intel Xeon 8πυρινο και μια πολύ καλή κάρτα γραφικών, κουμπονα και μια 42αρα επάνω, ένα χειριστιριακι, ένα 8.1 έτσι για την εμπειρία και έφυγα, και μετά θα πας στο φιλαράκι σου να παίξετε κανα game στο ps4 και θα νομίζεις ότι επέστρεψες σε παλιές εποχές.
Τόσο απλα.
Και μια συμβουλή, μη μπαίνετε καν στο κόπο να συγκρίνετε κονσόλα με κονσόλα στο κομμάτι των γραφικών ειτε είναι last Gen ειτε είναι next Gen είτε είναι οτιδήποτε, η κονσόλα ήταν, είναι και θα είναι κονσόλα, τώρα το ποσο μπορεί να προχωρήσει η τεχνολογία και τι θα αξιωθούμε να δουμε στο μέλλον αυτο ειμαι ο τελευταίος που μπορεί να το ξέρει αλλα τα δεδομενα για τώρα είναι αυτα.
Και προσωπικά απο το να προχωρήσω σε αγορα μιας νέας κονσόλας η οποια δε θα μου προσφέρει και κάτι τόσο ξεχωριστό σε σχέση με τη προηγούμενη όχι δε θα το σκεφτόμουν καν παρά μόνο όταν σκάσει στην αγορα μετά απο καμία 7ετια στα 150 ευρώ όπως έκανα και με το 360 βεβαια βαση των δικών μου στάνταρ χωρίς να θέλω να κατακρίνω τους φανατικους κονσολακιδες και εκείνους που θα πηγεναν και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας να αγορασουν ps4 επειδή αρκουντε στο απλα "καλύτερο του προηγούμενου"
Αν προχωρούσα λοιπόν τώρα σε κάποια αγορά σχετική με gaming την οποια εχω και στα υποψην μου αν μου κατσει κανα μπαρκο απο καμια καλη εταιρεια αυτη τη περιοδο μιας και το κυνηγάμε για εκεί τελευταια θα πήγαινα σε ένα συστηματακι με Intel Xeon 8πυρινο και μια πολύ καλή κάρτα γραφικών, κουμπονα και μια 42αρα επάνω, ένα χειριστιριακι, ένα 8.1 έτσι για την εμπειρία και έφυγα, και μετά θα πας στο φιλαράκι σου να παίξετε κανα game στο ps4 και θα νομίζεις ότι επέστρεψες σε παλιές εποχές.
Τόσο απλα.
Και μια συμβουλή, μη μπαίνετε καν στο κόπο να συγκρίνετε κονσόλα με κονσόλα στο κομμάτι των γραφικών ειτε είναι last Gen ειτε είναι next Gen είτε είναι οτιδήποτε, η κονσόλα ήταν, είναι και θα είναι κονσόλα, τώρα το ποσο μπορεί να προχωρήσει η τεχνολογία και τι θα αξιωθούμε να δουμε στο μέλλον αυτο ειμαι ο τελευταίος που μπορεί να το ξέρει αλλα τα δεδομενα για τώρα είναι αυτα.
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
και εσυ συγκρηση console vs pc κανεις
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Postfire έγραψε:και εσυ συγκρηση console vs pc κανεις
Μπορείς να το δεις κι έτσι
giorgosmc- Xtreme Modder
Ενα πράγμα που με ξενερωνει απιστευτα στο pc ειναι οτι τα παιχνιδια ειναι φτιαγμένα κυριως για mouse-keyboard και αν πας να παιξεις με χειριστήριο μερικές φορες ο χειρισμός ειναι κατωτερος αυτου των κονσολών πχ. δοκιμαστε να παιξετε battlefield με χειριστήριο..αθλιο
Nemethon- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 552
Τόπος : With Your Girlfriend
Ασχολίες : Έχω καράβια...
Ατάκα : ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΑΡ ΑΠΑΙΔΕΥΤΥ ΤΙΝΟΣ ΕΣΤΙ ΤΟ ΜΗ ΔΥΝΑΣΘΑΙ ΣΙΩΠΑΝ
Registration date : 02/12/2008
ο χειρισμος με mouse δινει μεγαλυτερη ακριβεια στα fps.
xapakias- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 89
Τόπος : Βουλα
Registration date : 07/06/2008
giorgosmc έγραψε:Επειδή εδώ ανοιξε κουβέντα για σύγκριση γραφικών next Gen και last Gen απο το φίλο θα πεταχτώ κι εγώ με τη σειρά μου να καταθεσω το εξής συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα όχι σαν χρηστής next Gen αλλα σαν ψαγμένος σχετικά αλλα και σε διάφορα μαγαζιά που έχω κάνει βόλτες και έχω παίξει λιγάκι και σε ps4 και σε xboxone, σαφώς και διαφορα υπάρχει και μάλιστα πιστεύω χαοτικη ως προς το κομμάτι του antialiasing σε κάποια συγκεκριμένα games τουλαχιστον, αλλα επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλα σε καμια μα σε καμια περίπτωση δεν θα βγουν games για αυτές τις 2 κονσόλες που θα βλεπεις σαγόνια να πέφτουν και σάλια να τρέχουν απο την εκπληξη των γραφικών, θα μου πείτε αυτο μπορεί να μη γινει και ποτέ σε κονσόλα αλλα συγκεκριμένα για one και ps4 οκ καλύτερα γραφικά αλλα σε καμια περίπτωση "SUPER WOW"
Τόσο απλα.
Οπως τα λες ειναι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που λεγονται exclusives...
να δω την χαρα τον pc gamers οταν δεν θα εχουν να παιξουν το νεο zelda, το νεο uncharted και το νεο halo
Αναφερω μονο τα πιο γνωστα καθως υπαρχουν και ποσα αλλα απο πισω
Να λετε καλα που ενδιαφερθηκε ο kojima και θα σας βγαλει το metal gear για το πσ αλλιως παλι με τον simulator θα την παλευατε
teocool- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3031
Τόπος : Πύλος
Ασχολίες : Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα!
Ατάκα : WTF
Registration date : 07/11/2010
Nαι ρε γαμωτο,εμεις οι PC gamers απο exclusives χαλια.Ειδικα κατι:
Divinity: Original Sin
Wasteland 2
Pillars of Eternity
Torment Tides of Numenera
Grim Dawn
Kingdom Come : Deliverance
Unreal Tournament
Star Citizen
Assetto Corsa
Starcraft 2 : Legacy of the void
Mount and Blade 2
Civilization:Beyond Earth
Planetary Annihilation
Dreamfall Chapters και αλλα που δεν θυμαμαι.
Παιχνιδια της πλακας μπροστα στα ΑΑΑ των PS4-ONE!!!!
Wasteland 2
Pillars of Eternity
Grim Dawn
Unreal Tournament
Star Citizen
Assetto Corsa
Mount and Blade 2
Planetary Annihilation
chris13gtr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Τόπος : Χαλκιδα
Registration date : 01/08/2011
xapakias έγραψε:ο χειρισμος με mouse δινει μεγαλυτερη ακριβεια στα fps.
εννοειται!δεν αντιλέγω! απλα για μενα ειναι πιο βολικο το χειριστήριο γιατι μου αρεσει να απλώνομαι στον καναπέ οταν παιζω.
Nemethon- Xtreme Modder
Αυτο που λεει ο chris13gtr.
Οι PCακιδες δεν ειναι απλα master race...Εχουν δικη τους ταυτοτητα στο gaming. Παιζουν games που ενδεχομενως ο casual κονσολακιας να σνομπαρει...Και το αντιστροφο...
Οι PCακιδες δεν ειναι απλα master race...Εχουν δικη τους ταυτοτητα στο gaming. Παιζουν games που ενδεχομενως ο casual κονσολακιας να σνομπαρει...Και το αντιστροφο...
Παντως επειδη το εχω φιλοσοφησει το θεμα δε μπορω να πω πως ειμαι ουτε κονσολακιας ουτε PCακιας, οκ τα περισοτερα χρονια εχω ασχοληθει με κονσολες στο κομματι του gaming μεχρι και σημερα αλλα γενικα θα ελεγα gamer απλα, τιποτα αλλο και οπως κατσει ειτε ειναι pc ειτε κονσολα ανα καιρους και ανα περιοδους και αυτο το λεω επειδη στο προηγουμενο post ειπα εντελως αντικειμενικα τη γνωμη μου χωρις να ειμαι σε καποιο στρατοπεδο, και κατι ακομα αν και δεν εχει νοημα μια τετοιου ειδους συγκριση αν καποιος τελως παντων εμπαινε στη διαδικασια να συγκρινει σε γενικο τομεα κονσολα και pc στο gaming κομματι οπως κανατε τωρα εγω ενα εχω να πω απλα και νοικοκυρεμενα (επειδη με βαλατε στο τρυπακι της συγκρισης ) υπαρχουν exclusives που ειναι μονο για pc οπως υπαρχουν και exclusives που ειναι μονο για κονσολες, το να μπεις στη διαδικασια και πεις στο ps4 εχει 10 περισοτερα η δεκα λιγοτερα η 10 καλυτερα...βασικα μη μπεις καν, αλλα κακα τα ψεματα και καταληγω εκει που θελω ο αρθμος των games και της ποικιλιας των games για pc δεν μπορει να συγκριθει ουτε για αστειο με αυτων των κονσολων και μιλαω εντελως γενικα οχι μονο για exclusives που μπορει και να χανει σε ποιοτητα και ποσοτητα το pc αλλα μιλαω για ΟΛΑ τα games που εχουν κυκλοφορησει και θα κυκλοφορησουν μεχρι σημερα.
Δευτερον, η κονσολα ειναι μια κονσολα για να παιζεις παιχνιδια μεχρι ενα διαστημα καλως ή κακως οπως γινοταν παντα και δε σχολιαζω καν για multimedia, fb, skype και διαφορα αλλα που εχουν κανει τωρα στις κονσολες τις οποιες πανε να τις κανουνε ''και καλα να μοιαζουν με pc'' αλλα δεν προκειτε να γινει αυτο δηλαδη ο ταδε να παει να πει ''wow βγηκε το ps4 θα το αγορασω και θα σερφαρω αμετρητες ωρες ακουγοντας μουσικη και κανοντας live streaming'' γιατι ρε αδερφε οπως και να το κανεις οταν αγοραζεις ps4 δε το αγοραζεις για να μπαινεις viber και να σερφαρεις αλλα για να παιζεις!
Τωρα απο την αλλη μερια το pc αρχικα το αγοραζεις και απο εκει και επειτα μπορεις να το μετατρεψεις σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες, θες multimedia, παρε multimedia, θες μονο ιντερνετ, παρε μονο ιντερνετ, θες μονο gaming, παρε μονο gaming, τα θες ΟΛΑ μαζι, παρτα ολα μαζι παρε και μια 40αρα, συνδεσε του και ενα ασυρματο χειρηστηριο, απλωσου και στον καναπε ρε αδερφε στη τελικη (δεν ειναι προνομιο μονο του κονσολακια αυτο) και τελως καταληγω με απλα λογια στο οτι το pc το αγοραζεις και απο εκει και επειτα εχεις τη δυνατοτητα να το μετατρεψεις και να κανεις οτιδηποτε γουσταρεις βεβαια αναλογως και το ποσο βαθεια εισαι διατεθειμενος να βαλεις το χερι στη τσεπη και σαν αντικειμενικος χρηστης ξανα τονιζω πως αναμεσα σε κονσολα και pc δινω πολλα περισοτερα συν στο pc ακομη και στο κομματι του gaming.
Τωρα γουσταρεις να δωσεις 400 ευρωπουλα και να τη βγαλεις για μια γεματη 10ετια χωρις αναβαθμισεις παιζοντας οτι game γουσταρεις και οτι πιο καινουριο κυκλοφορει καλως, ετσι κανω κι εγω δηλαδη, απο την αλλη θελεις να παρεις pc και να του βαλεις ''τερας'' επεξεργαστη και καρτα γραφικων παλι καλως ΑΛΛΑ με το pc οπως και να το κανεις θα ειναι μια διαφορετικη εμπειρια και απο θεμα γραφικων και απο αλλα θεματα τα οποια ανεφερα προηγουμενως.
Εν τελει οτι πληρωνεις περνεις και αν χρεωνα ενα - στα pc θα ηταν οικονομικοι οι λογοι διοτι για να εχεις τη πιο ωραια εμπειρια στο gaming πρεπει να βαλεις αρκετα βαθεια το χερι στη τσεπη, απο εκει και επειτα τα κριτηρια, τα στανταρ σου, οι απαιτησεις σου και το τι μπορει να ''αντεξει'' η τσεπη σου ειναι καθαρα επιλογη δικη σου(εκτος απο τη τσεπη σου!)
Δευτερον, η κονσολα ειναι μια κονσολα για να παιζεις παιχνιδια μεχρι ενα διαστημα καλως ή κακως οπως γινοταν παντα και δε σχολιαζω καν για multimedia, fb, skype και διαφορα αλλα που εχουν κανει τωρα στις κονσολες τις οποιες πανε να τις κανουνε ''και καλα να μοιαζουν με pc'' αλλα δεν προκειτε να γινει αυτο δηλαδη ο ταδε να παει να πει ''wow βγηκε το ps4 θα το αγορασω και θα σερφαρω αμετρητες ωρες ακουγοντας μουσικη και κανοντας live streaming'' γιατι ρε αδερφε οπως και να το κανεις οταν αγοραζεις ps4 δε το αγοραζεις για να μπαινεις viber και να σερφαρεις αλλα για να παιζεις!
Τωρα απο την αλλη μερια το pc αρχικα το αγοραζεις και απο εκει και επειτα μπορεις να το μετατρεψεις σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες, θες multimedia, παρε multimedia, θες μονο ιντερνετ, παρε μονο ιντερνετ, θες μονο gaming, παρε μονο gaming, τα θες ΟΛΑ μαζι, παρτα ολα μαζι παρε και μια 40αρα, συνδεσε του και ενα ασυρματο χειρηστηριο, απλωσου και στον καναπε ρε αδερφε στη τελικη (δεν ειναι προνομιο μονο του κονσολακια αυτο) και τελως καταληγω με απλα λογια στο οτι το pc το αγοραζεις και απο εκει και επειτα εχεις τη δυνατοτητα να το μετατρεψεις και να κανεις οτιδηποτε γουσταρεις βεβαια αναλογως και το ποσο βαθεια εισαι διατεθειμενος να βαλεις το χερι στη τσεπη και σαν αντικειμενικος χρηστης ξανα τονιζω πως αναμεσα σε κονσολα και pc δινω πολλα περισοτερα συν στο pc ακομη και στο κομματι του gaming.
Τωρα γουσταρεις να δωσεις 400 ευρωπουλα και να τη βγαλεις για μια γεματη 10ετια χωρις αναβαθμισεις παιζοντας οτι game γουσταρεις και οτι πιο καινουριο κυκλοφορει καλως, ετσι κανω κι εγω δηλαδη, απο την αλλη θελεις να παρεις pc και να του βαλεις ''τερας'' επεξεργαστη και καρτα γραφικων παλι καλως ΑΛΛΑ με το pc οπως και να το κανεις θα ειναι μια διαφορετικη εμπειρια και απο θεμα γραφικων και απο αλλα θεματα τα οποια ανεφερα προηγουμενως.
Εν τελει οτι πληρωνεις περνεις και αν χρεωνα ενα - στα pc θα ηταν οικονομικοι οι λογοι διοτι για να εχεις τη πιο ωραια εμπειρια στο gaming πρεπει να βαλεις αρκετα βαθεια το χερι στη τσεπη, απο εκει και επειτα τα κριτηρια, τα στανταρ σου, οι απαιτησεις σου και το τι μπορει να ''αντεξει'' η τσεπη σου ειναι καθαρα επιλογη δικη σου(εκτος απο τη τσεπη σου!)
giorgosmc- Xtreme Modder
teocool έγραψε:
Οπως τα λες ειναι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που λεγονται exclusives...
να δω την χαρα τον pc gamers οταν δεν θα εχουν να παιξουν το νεο zelda, το νεο uncharted και το νεο halo
Αναφερω μονο τα πιο γνωστα καθως υπαρχουν και ποσα αλλα απο πισω
Να λετε καλα που ενδιαφερθηκε ο kojima και θα σας βγαλει το metal gear για το πσ αλλιως παλι με τον simulator θα την παλευατε
Δηλαδη στο XBOX θα παιξει κανεις uncharted? H στο WiiU? Η μηπως θα παιξει κανεις στο PS4 Zelda η halo?
Αυτό που λες θα ισχυε για καποιον που εχει και τις τρεις κονσόλες. Αν είναι ετσι ας παρει και PC Exlusives θα υπαρχουν παντα και παντα οποιος δεν εχει όλα τα συστηματα θα χανει καποιους τιτλους. Αυτό που συμβαινει τωρα προς το παρον είναι ότι οι κονσόλες χανουν κι αυτες πολλα exlusives που ερχονται στο PC και σε μια μονο κονσολα. Ενδεχομένως από πλευρας πληθώρας τιτλων η καλυτερη πλατφορμα να είναι το PC. Ναι το ειπα και ισχυει (πλεον και προς το παρον). Μπορει να αργουν λιγο αλλα ερχονται πολλα.
Dead Rising 3, Ryse, Titanfall τα χανουν οι PS4ακηδες αλλα όχι οι PCακηδες
Outlast, Grim Fandago, No man's sky τα χανουν οι XBoxακηδες, αλλα όχι οι PCακηδες
Τωρα, αν καποιος θελει τοσο πολύ αυτά τα 3 παιχνίδια που απομενουν exlusives, ας σκασει τις 400αρες...
I will wait. Το μονο σιγουρο είναι το Wii U
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
το outlast θα βγει νομιζω στο one απλα μερικους μηνες πιο μετα και το Grim Fandago ειναι remastered..και οχι νεο παιχνιδι αλλα καλως το ανεφερες γιατι ειναι παιχνιδαρα
Nemethon- Xtreme Modder
Παιδιά όσο αφορά το χειρισμό που προανέφερα, αφορούσε το σταυρουδακι για το χειριστήριο του ps4 κύριος γιατι βολεύει το σημείο που ειναι πάνω στο χηριστιριο. Ενό το το αναλογικό το εχει κατα τη γνώμη μου χαμηλά. Αντίθετα στο χ βοχ δεν έχω κάποιο θεμα με το αναλογικό του γιατι με βολεύει πάνω αριστερά. Γι αυτό και ρώτησα παίζεται τελικά ο σταυρος στο ps4. Φυσικά όπως έγραψε και ο φίλος ειναι θεμα συνήθειας. Τώρα ατο θεμα των γραφικών η διάφορα ανάμεσα στη παλιά γενιά με τη νέα δεν εχει σημαντική διάφορα ακόμα. Ενό όταν η διάφορα ανάμεσα σε γενιά ps1/ps2/ps3 ειναι χαώδης μεταξύ τους και το πρώτο που αντκριζες όταν πρωτοβγαινανε ηταν αυτό σε πολυ αισθητό βαθμό. Και κατι ακόμα μια διευκρίνηση θα ήθελα για το Xbox one, τελικά θέλει απαραίτητα Ίντερνετ γι να παίζει ή μονο στην αρχική του λειτουργία ειναι απαραίτητο; Μπορεί να παίξει και χωρίς Ίντερνετ;
sycon- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Registration date : 09/04/2014
sycon έγραψε:Παιδιά όσο αφορά το χειρισμό που προανέφερα, αφορούσε το σταυρουδακι για το χειριστήριο του ps4 κύριος γιατι βολεύει το σημείο που ειναι πάνω στο χηριστιριο. Ενό το το αναλογικό το εχει κατα τη γνώμη μου χαμηλά. Αντίθετα στο χ βοχ δεν έχω κάποιο θεμα με το αναλογικό του γιατι με βολεύει πάνω αριστερά. Γι αυτό και ρώτησα παίζεται τελικά ο σταυρος στο ps4. Φυσικά όπως έγραψε και ο φίλος ειναι θεμα συνήθειας. Τώρα ατο θεμα των γραφικών η διάφορα ανάμεσα στη παλιά γενιά με τη νέα δεν εχει σημαντική διάφορα ακόμα. Ενό όταν η διάφορα ανάμεσα σε γενιά ps1/ps2/ps3 ειναι χαώδης μεταξύ τους και το πρώτο που αντκριζες όταν πρωτοβγαινανε ηταν αυτό σε πολυ αισθητό βαθμό. Και κατι ακόμα μια διευκρίνηση θα ήθελα για το Xbox one, τελικά θέλει απαραίτητα Ίντερνετ γι να παίζει ή μονο στην αρχική του λειτουργία ειναι απαραίτητο; Μπορεί να παίξει και χωρίς Ίντερνετ;
συμφωνω απολυτα φιλε.ας βαλουν επιτελους τον αναλογικο πανω να παιξουμε σαν ανθρωποι
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί το έχουμε ξανασυζητήσει και υπάρχουν άρθρα αν googlάρεις, αλλά μην περιμένεις να δεις τέτοια άλματα. Η διαφορά για το "κοινό" μάτι είναι με απλά λόγια λιγότερο αισθητή γιατί αλλιώς φάνηκε η διαφορά από τα 100 πολύγωνα στα 5000 και αλλιώς από τα 5000 στα 50000. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση (που ήδη είναι πολλά τα 5000), τόσο μεγαλύτερο "μεγεθυντικό φακό" χρειάζεσαι για να δεις. Στη δεύτερη περίπτωση αν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τεχνικά τι πράγματα βλέπεις, δε θα δεις διαφορά. Δες το Infamous: Second Son στο PS4. Αν θεωρείς ότι δεν είναι μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, τότε περίμενε παιχνίδια του 2017-18 μήπως σου αλλάξουν γνώμη.sycon έγραψε:Τώρα ατο θεμα των γραφικών η διάφορα ανάμεσα στη παλιά γενιά με τη νέα δεν εχει σημαντική διάφορα ακόμα. Ενό όταν η διάφορα ανάμεσα σε γενιά ps1/ps2/ps3 ειναι χαώδης μεταξύ τους και το πρώτο που αντκριζες όταν πρωτοβγαινανε ηταν αυτό σε πολυ αισθητό βαθμό.
Aπ' όσο ξέρω τα updates μπορείς να τα περάσεις και με USB, οπότε όχι δε χρειάζεσαι σύνδεση στο internet, ούτε για την αρχική λειτουργία κατά πάσα πιθανότητα.sycon έγραψε:Και κατι ακόμα μια διευκρίνηση θα ήθελα για το Xbox one, τελικά θέλει απαραίτητα Ίντερνετ γι να παίζει ή μονο στην αρχική του λειτουργία ειναι απαραίτητο; Μπορεί να παίξει και χωρίς Ίντερνετ;
Όσο για τα exclusives των PC που γράφουν από πάνω, λυπάμαι. Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που λέει ο Vag ότι υπάρχουν παιχνίδια καλά που σνομπάρονται εκατέρωθεν, αλλά ας μη γελιόμαστε... Μπορεί να είναι πολύ καλά κάποια, αλλά οι κονσολάκηδες τα σνομπάρουν επειδή κάποια μπορεί να είναι ιδιότροπα, εκτός γούστου, πολύ συγκεκριμένου είδους κλπ. Όπως αυτά που έγραψε ο chris. Μακάρι να γίνουν mainstream κάποια απ' αυτά όπως το Εlite ή το S... το άλλο διαστημικό, το ξέχασα γμτ. Αλλά υπάρχει ποτέ περίπτωση να έχουν την απήχηση ενός Uncharted ή ενός Last of Us; Είναι άλλο πράγμα. Τελείως. Τα PC είναι ντεφορμέ τα τελευταία χρόνια, αν και σε καλύτερη μοίρα όσο περνάει ο καιρός (βοήθησαν πολύ τα indie). Τα ξαναλέμε όταν βγει Half-Life 3.
Storm1672- Administrator
Storm1672 έγραψε:Αλλά υπάρχει ποτέ περίπτωση να έχουν την απήχηση ενός Uncharted ή ενός Last of Us; Είναι άλλο πράγμα. Τελείως. Τα PC είναι ντεφορμέ τα τελευταία χρόνια, αν και σε καλύτερη μοίρα όσο περνάει ο καιρός (βοήθησαν πολύ τα indie). Τα ξαναλέμε όταν βγει Half-Life 3.
Αυτο που λες τωρα δεν ισχυει. Το οτι δεν ασχολουμαστε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Αυτη τη στιγμη τα most played games και αυτα με το μεγαλυτερο revenue ειναι το LOL και το WOW κλπ. Ανεξαρτητου κονσολας. Στην πολυκατοικια μου εχω 4 γειτονες που παιζουν lol. Και ενας εγω που παιζω "παιχνιδια με νοημα". Πηγα τριημερο σε εναν φιλο μου που ηταν εκει με τα ξαδερφακια του. Ολα ειχαν απο ενα laptop και επαιζαν hearthstone και lol (και ο ιδιος ο φιλος μου). Μονο εγω πηγα εκει με το 3DS. Τετοια παραδειγματα απειρα εχω να σου λεω ολη μερα. Παρ'ολ'αυτα, τα περισσοτερα hot "console only" games ερχονται by default στο pc. Μαλιστα ειναι πολλα αυτα που βγαινουν μονο σε μια κονσολα + pc. Στο X1 τι εχει μεινει δηλαδη; Forza και ΚΙ (απο αυτα που εχουν βγει σημερα). wow, 2 games.
ItsDanik- Xtreme Modder
Στεφανε!!!οι κονσολες ειναι μονο 9 μηνες στην αγορα και νομιζεις οτι θα μεινουν μονο με αυτες τις αποκλειστικοτητες? (αν πιστευεις κατι τετιο κανεις μεγαλο λαθος) βιαζεσαι!!!!.Ενταξει σιγουρα τα μουλτιπλατφορμ τρεχουν ανωτερα απο τις προηγουμενες κονσολες στους υπολογιστες(ολλοι το ξερουμε αυτο)οπως και απο τις τωρινες σε αρκετα σημεια,αλλα ρε φιλε το πισι δεν εχει κανεναν μεγαλο αποκλειστικο τιτλο ωστε να σε κανει να πεις!!ποπο ρε φιλε τωρα εγω που εχω μονο κονσολα τι θα κανω????Το μονο τιτλο που ειχα ζηλεψει πραγματικα ηταν το crysis 1(οταν ειχε πρωτοβγει).Αυτος μαλιστα ηταν wow factor παιχνιδι!! που σε εκανε να το κοιτας με ανοιχτο το στομα και να θελεις να το παιξεις.Απο τοτε ομως υπαρχει μια στασιμοτητα στο κομματι αυτο.
Υ.Γ Οσο αναφορα το κομματι των αποκλειστικων (συγκεκριμενα για το χβοχ-ονε) σε ερωτηση που κανανε στον σπενσερ για την αποκλειστικοτητα του tomb raider!!και αν θα υπαρχουν παρομοιες συμφωνιες στο μελλον!!!ο ιδιος απαντησε οτι ειδη μας εχει ανοιξει η ορεξη.(οπωτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας)
Υ.Γ 2 Ειδη με της 4κ αναλυσεις το pc gaming γινεται ακομα πιο πολυ ακριβο χομπι.Εκτος που για να τρεξεις παιχνιδια(π.χ το ryse son of rome) στην συγκριμενη αναλυση θελεις ενα τερας σε ιπποδυναμη( αυτο που αναφερω!!το δηλωσε επισημος ενας απο τους προγραμματιστες της κραιτεκ στην παρουσιαση του παιχνιδιου για υπολογιστες στην gamecom)θα πρεπει να σκασεις και μια 700αρα για μια παρομοια οθονη.Οπωτε ας ειμαστε ρεαλιστες και ας μην προσπαθουμε να υποβαθμιζουμε τις κονσολες συνεχως για τον εναν και για τον αλλο λογο.Ενας που ειναι μπουπλης(με λιγα λογια εχει να τα σκασει)θα παει σε πιο hardcore μονοπατια,και θα επιλεξει το συγκεκριμενο μοτιβο.Ο μεσος χρηστης gamer ομως που δεν εχει να σκαει συνεχως λεφτα απο τις τσεπες του για να φτασει σε αυτο το επιπεδο,θα παρει την κονσολα του και δεν θα κοιταξει ουτε αναλυσεις αλλα ουτε περισσοτερα πιξελ.
Υ.Γ 3 Για το wii u ομως που αυτο το διαστημα βγαζει διαμαντακια!!!και εχει πολυ καλους αποκλειστικους τιτλους,δεν σας εχω δει να το συγκρινεται καθολου με το πισι!!!γιατι ομως?.Εμ εκει δεν υπαρχει η κακια σονυ και η μαικροσοφτ ωστε να ριξουμε την χολη μας πανω τους.Εκει υπαρχει μονο η καλη και η γλυκια νιντεντο!!που δεν δεχεται συγκρισεις απο πουθενα. Και μιλαμε για το πιο αδυναμο μηχανημα(τεχνικως)στην γενια που διανυουμε.
Υ.Γ Οσο αναφορα το κομματι των αποκλειστικων (συγκεκριμενα για το χβοχ-ονε) σε ερωτηση που κανανε στον σπενσερ για την αποκλειστικοτητα του tomb raider!!και αν θα υπαρχουν παρομοιες συμφωνιες στο μελλον!!!ο ιδιος απαντησε οτι ειδη μας εχει ανοιξει η ορεξη.(οπωτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας)
Υ.Γ 2 Ειδη με της 4κ αναλυσεις το pc gaming γινεται ακομα πιο πολυ ακριβο χομπι.Εκτος που για να τρεξεις παιχνιδια(π.χ το ryse son of rome) στην συγκριμενη αναλυση θελεις ενα τερας σε ιπποδυναμη( αυτο που αναφερω!!το δηλωσε επισημος ενας απο τους προγραμματιστες της κραιτεκ στην παρουσιαση του παιχνιδιου για υπολογιστες στην gamecom)θα πρεπει να σκασεις και μια 700αρα για μια παρομοια οθονη.Οπωτε ας ειμαστε ρεαλιστες και ας μην προσπαθουμε να υποβαθμιζουμε τις κονσολες συνεχως για τον εναν και για τον αλλο λογο.Ενας που ειναι μπουπλης(με λιγα λογια εχει να τα σκασει)θα παει σε πιο hardcore μονοπατια,και θα επιλεξει το συγκεκριμενο μοτιβο.Ο μεσος χρηστης gamer ομως που δεν εχει να σκαει συνεχως λεφτα απο τις τσεπες του για να φτασει σε αυτο το επιπεδο,θα παρει την κονσολα του και δεν θα κοιταξει ουτε αναλυσεις αλλα ουτε περισσοτερα πιξελ.
Υ.Γ 3 Για το wii u ομως που αυτο το διαστημα βγαζει διαμαντακια!!!και εχει πολυ καλους αποκλειστικους τιτλους,δεν σας εχω δει να το συγκρινεται καθολου με το πισι!!!γιατι ομως?.Εμ εκει δεν υπαρχει η κακια σονυ και η μαικροσοφτ ωστε να ριξουμε την χολη μας πανω τους.Εκει υπαρχει μονο η καλη και η γλυκια νιντεντο!!που δεν δεχεται συγκρισεις απο πουθενα. Και μιλαμε για το πιο αδυναμο μηχανημα(τεχνικως)στην γενια που διανυουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την talos στις 20th Αυγουστός 2014, 03:53, 1 φορά
talos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008
chris13gtr έγραψε:Nαι ρε γαμωτο,εμεις οι PC gamers απο exclusives χαλια.Ειδικα κατι:
Wasteland 2
Pillars of Eternity
Grim Dawn
Unreal Tournament
Star Citizen
Assetto Corsa
Mount and Blade 2
Planetary Annihilation
Συγνωμη δηλαδη εγω που εχω pc gaming!!ειναι κακο να πω οτι ολλοι σχεδον αυτοι οι τιτλοι που μας αναφερεις(εκτος απο το star citizen,που πραγματικα φαινεται εκπληκτικο)μου ειναι παντελως αδιαφοροι για τα γουστα μου?
talos- Xtreme Modder
Ειπαμε δυο κουβεντες για αποκλειστικοτητες και αρχισες παλι να λες για γραφικα και για 4κ και για μουπληδες... τι να πω... ειναι απο αλλο ανεκδοτο η φαση σας...
ItsDanik- Xtreme Modder
Ρε παιδιά πότε θα τελειώσει αυτό το θέμα? Ο καθένας θα παίζει όπου θέλει....εγώ έχω κονσόλες και έχω πλέον συνηθίσει στις κονσόλες και εκεί μου αρέσει να παίζω...παίζω και στο λάπτοπ αλλά προτιμώ τις κονσόλες...το ότι θα χάσω μερικά καλά παιχνίδια λογικό μου φαίνεται μιας και δεν έχω και τόσο καλό pc..δεν θα έλεγα όχι σε ένα καλό pc (όπως κανένας από εδώ μέσα δεν θα έκανε) αλλά εφόσον έχω κονσόλες σε αυτές θα παίζω...το ιδανικό για κάθε gamer θα ήταν να είχε όλες τις κονσόλες και ένα δυνατό pc αλλά επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...και είναι χαζομάρα να έρχεται κάποιος (δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα) και να λέει πως αυτό που έχεις δεν είναι καλό και εγώ έχω καλύτερο...οι συζητήσεις για το τι είναι καλύτερο πιστεύω πως είναι περιττές ...καλύτερο για τον καθένα είναι αυτό που τον ενδιαφέρει και αυτό που έχει....τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς? συζητείστε για τα ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ είτε είναι για pc είτε για κονσόλες και όχι να λέτε για το ποιο είναι πιο δυνατό και ποιο όχι... χωρίς παρεξήγηση αλλά έρχομαι από δουλειά τα ξημερώματα και μπαίνω κατευθείαν στο φόρουμ να διαβάσω νέα για παιχνίδια...και το μόνο που βλέπω σε πολλές ενότητες είναι συζητήσεις PCvsPS4vsXBONE και τέτοιες βλακείες...έχει καταντήσει κουραστικό...Τέλος να πω πως πραγματικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον συγκεκριμένα απο εδώ μέσα μιας και ξέρω μόνο 2-3 άτομα καλά...οι συζητήσεις είναι το πρόβλημά μου!
kasderty- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 600
Τόπος : Εύβοια, Λιμνη
Registration date : 17/01/2011
Μαλιστα!!!!οτι πεις.ItsDanik έγραψε:Ειπαμε δυο κουβεντες για αποκλειστικοτητες και αρχισες παλι να λες για γραφικα και για 4κ και για μουπληδες... τι να πω... ειναι απο αλλο ανεκδοτο η φαση σας...
talos- Xtreme Modder
Στεφ το ξερεις οτι εσυ φταις ετσι?
Το ξερεις οτι επαναλαμβανομαστε συνεχεια και ο καθενας εχει την λοξα του. Ο,τι και να κατσεις να πεις, σου εχουν βαλει ταμπελα, εχει σηκωσει ο καθενας και τα λαβαρα του στρατοπεδου που υποστηριζει και.. "εμπρος βαδην - μαρς"...
Αν θες να χαλαρωσουν τα νευρα σου κανε αυτο που κανω εγω. Καθε φορα που βλεπεις...αυτα που βλεπεις - ξερεις τι εννοω- παρε μια βαθια ανασα και κλεισε το παραθυρο...
Εγω αυτο κανω τελευταια και νιωθω πιο ηρεμος.
Το ξερεις οτι επαναλαμβανομαστε συνεχεια και ο καθενας εχει την λοξα του. Ο,τι και να κατσεις να πεις, σου εχουν βαλει ταμπελα, εχει σηκωσει ο καθενας και τα λαβαρα του στρατοπεδου που υποστηριζει και.. "εμπρος βαδην - μαρς"...
Αν θες να χαλαρωσουν τα νευρα σου κανε αυτο που κανω εγω. Καθε φορα που βλεπεις...αυτα που βλεπεις - ξερεις τι εννοω- παρε μια βαθια ανασα και κλεισε το παραθυρο...
Εγω αυτο κανω τελευταια και νιωθω πιο ηρεμος.
Ποτε δε θα σταματησει αυτο το θεμα γιατι κακα τα ψεμματα ολοι γουσταρουμε τις κοντριτσες.Ο πιο ευτυχισμενος ειμαι εγω τελικα που παιρνω το one τον Σεπτεμβρη και το ps4 τα Χριστουγεννα και ξενιαζω απο τις κοντρες Για να πω και εγω την αποψη μου καθε κατοχος ενος format χανει τα διαμαντια του αλλου οποτε ο μονος κερδισμενος ειναι αυτος που τα εχει ολα.Ποιος ειναι χαρουμενος που δε θα παιξει Zelda,metroid,ποιος ειναι χαρουμενος που δε θα παιξει uncharted και ποιος ειναι χαρουμενος που δε θα παιξει halo,gears of war οπως και τα αποκλειστικα του pc?Ολοι καπου χαμενοι ειναι.kasderty έγραψε:Ρε παιδιά πότε θα τελειώσει αυτό το θέμα? Ο καθένας θα παίζει όπου θέλει....εγώ έχω κονσόλες και έχω πλέον συνηθίσει στις κονσόλες και εκεί μου αρέσει να παίζω...παίζω και στο λάπτοπ αλλά προτιμώ τις κονσόλες...το ότι θα χάσω μερικά καλά παιχνίδια λογικό μου φαίνεται μιας και δεν έχω και τόσο καλό pc..δεν θα έλεγα όχι σε ένα καλό pc (όπως κανένας από εδώ μέσα δεν θα έκανε) αλλά εφόσον έχω κονσόλες σε αυτές θα παίζω...το ιδανικό για κάθε gamer θα ήταν να είχε όλες τις κονσόλες και ένα δυνατό pc αλλά επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...και είναι χαζομάρα να έρχεται κάποιος (δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα) και να λέει πως αυτό που έχεις δεν είναι καλό και εγώ έχω καλύτερο...οι συζητήσεις για το τι είναι καλύτερο πιστεύω πως είναι περιττές ...καλύτερο για τον καθένα είναι αυτό που τον ενδιαφέρει και αυτό που έχει....τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς? συζητείστε για τα ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ είτε είναι για pc είτε για κονσόλες και όχι να λέτε για το ποιο είναι πιο δυνατό και ποιο όχι... χωρίς παρεξήγηση αλλά έρχομαι από δουλειά τα ξημερώματα και μπαίνω κατευθείαν στο φόρουμ να διαβάσω νέα για παιχνίδια...και το μόνο που βλέπω σε πολλές ενότητες είναι συζητήσεις PCvsPS4vsXBONE και τέτοιες βλακείες...έχει καταντήσει κουραστικό...Τέλος να πω πως πραγματικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον συγκεκριμένα απο εδώ μέσα μιας και ξέρω μόνο 2-3 άτομα καλά...οι συζητήσεις είναι το πρόβλημά μου!
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Σιγά, μωρέ, κουβέντα κάνουμε. Αφού το ευχαριστιόμαστε.
Όπως και να 'χει, απλά δεν έλαβα καθόλου υπόψη μου αυτά τα "παιχνίδια" (WoW, LOL) γιατί μιλάμε για πολύ συγκεκριμένη πτυχή του gaming, αλλά ναι, ισχύει. Όπως ισχύει κι ο τύπος που παίζει μόνο FIFA/Pro.
Έχεις δίκιο. Και το Xbox ακόμα δεν έχει μαζέψει παιχνίδια και ήδη δίνει αυτά που έχει στο PC. Όπως είπε κι ο Spencer, αν έχουν σκάσει λεφτά για ένα παιχνίδι (πχ. Ryse) δε θα το αφήσουν να βγει και για τον ανταγωνισμό, αλλά θέλουν να βγάλει λεφτά η Crytek πχ. βγάζοντάς το στο PC...ItsDanik έγραψε:Αυτο που λες τωρα δεν ισχυει. Το οτι δεν ασχολουμαστε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Αυτη τη στιγμη τα most played games και αυτα με το μεγαλυτερο revenue ειναι το LOL και το WOW κλπ. Ανεξαρτητου κονσολας. Στην πολυκατοικια μου εχω 4 γειτονες που παιζουν lol. Και ενας εγω που παιζω "παιχνιδια με νοημα". Πηγα τριημερο σε εναν φιλο μου που ηταν εκει με τα ξαδερφακια του. Ολα ειχαν απο ενα laptop και επαιζαν hearthstone και lol (και ο ιδιος ο φιλος μου). Μονο εγω πηγα εκει με το 3DS. Τετοια παραδειγματα απειρα εχω να σου λεω ολη μερα. Παρ'ολ'αυτα, τα περισσοτερα hot "console only" games ερχονται by default στο pc. Μαλιστα ειναι πολλα αυτα που βγαινουν μονο σε μια κονσολα + pc. Στο X1 τι εχει μεινει δηλαδη; Forza και ΚΙ (απο αυτα που εχουν βγει σημερα). wow, 2 games.
Όπως και να 'χει, απλά δεν έλαβα καθόλου υπόψη μου αυτά τα "παιχνίδια" (WoW, LOL) γιατί μιλάμε για πολύ συγκεκριμένη πτυχή του gaming, αλλά ναι, ισχύει. Όπως ισχύει κι ο τύπος που παίζει μόνο FIFA/Pro.
Storm1672- Administrator
Σελίδα 7 από 28 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 7 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης