XBOX ONE
+71
BURNIN AMBITION
efthimis.gialamas
johnikas
socratis100
konloul007
marsiras
Greek slayer983
RaZ1eL
Panos7
Hatsos
nikpar2
Jimakos
Fall Out Boy
Deefunxion
savas
nostradamus
nikosm10
kolompos
cdcd_x
Nemethon
lpmar13
kabamaru21
ilektrolo
socratis_g
DimitrisH4CK3R
akspoogy
mikele13
sap
Ep71 Power
giorgos2giorgos
raiden
rage
punisher996
kefalonitis71
PowerOfDark
filokiprou
DoctorC
Giorugosu GR
jpm4
KaYoMc
Hacked
koulis21
Senzo
Storm1672
LIVAS
mastas
greenstation
neokosmitis
swordfish84
Giorgos78
gkalas
V -siretfel- V
aorpanos
empire
A.D.
Geo4ever
danteinferno
the_stiffm3ist3r
djbeast
Vag.93
cyrax
ItsDanik
SpLaNiS10
kavadias
fits79
talos
6xXx6
Chrysostomos
Mr_Terror
Postfire
JusperX
75 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 26 από 40
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Απ: XBOX ONE
Ολα παιζουν το ρολο τους.
Δε πιστευω ομως οτι ο καταλυτης ειναι το Show. Μετα το Show ολα αλλαξαν και αυτο με βαση το Feedback του κοσμου. Υπαρχουν πχ ανθρωποι που κανουν petition για να γυρισουν ολα οπως πριν.
Επισης δε ξερω κατα ποσο ενα show - παρουσιαση, μπορει να επηρεασει τελειως την πορεια μιας κονσολας, θεωρω οτι ειναι περιορισμενο το κοινο που θα την παρακολουθησει. (θεωρω ισως κανω λαθος).
Το Brand του PS ειναι αρκετα δυνατο, και τσαλαπατηθηκε στα πρωτα χρονια της ζωης του PS3 λογω αργης κυκλοφοριας (1 χρονο μετα), μεγαλης τιμης (200 ευρω πανω) και σχετικα λιγων παιχνιδιων. Οσο αυτο ομως αλλαξε στην πορεια, αρχισε και ανοδικη πορεια της κονσολας.
Δε ξερω τι θα γινοταν αν Xbox 360 και PS3 εβγαιναν μαζι και στην ιδια τιμη.
Noμιζω πως απλα ο κοσμος θελει PS και η σονυ φετος δινει αυτο που ο κοσμος ζηταγε με το 3 στην αρχη.
Δε πιστευω ομως οτι ο καταλυτης ειναι το Show. Μετα το Show ολα αλλαξαν και αυτο με βαση το Feedback του κοσμου. Υπαρχουν πχ ανθρωποι που κανουν petition για να γυρισουν ολα οπως πριν.
Επισης δε ξερω κατα ποσο ενα show - παρουσιαση, μπορει να επηρεασει τελειως την πορεια μιας κονσολας, θεωρω οτι ειναι περιορισμενο το κοινο που θα την παρακολουθησει. (θεωρω ισως κανω λαθος).
Το Brand του PS ειναι αρκετα δυνατο, και τσαλαπατηθηκε στα πρωτα χρονια της ζωης του PS3 λογω αργης κυκλοφοριας (1 χρονο μετα), μεγαλης τιμης (200 ευρω πανω) και σχετικα λιγων παιχνιδιων. Οσο αυτο ομως αλλαξε στην πορεια, αρχισε και ανοδικη πορεια της κονσολας.
Noμιζω πως απλα ο κοσμος θελει PS και η σονυ φετος δινει αυτο που ο κοσμος ζηταγε με το 3 στην αρχη.
cyrax- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 04/09/2012
Εσυ ειπαμε μαθε πρωτα και μετα ανοιξε συζητηση.fits79 έγραψε:Φιλε ep71 power μην θιγεις το θεμα παιχνιδια γιατι σε αυτο το τομεα το 360 μαμησε κ...
γιατι παρολο που ειχε αντιγραφα απο το πρωτο του 6μηνο σε αντιθεση με το ps3 που ειχε προς το τελος της ζωης του παρολα αυτα πουλαγε περισσοτερα παιχνιδια το 360 παρα το ps3 που θα ηταν και το αναμενομενο καθοτι το 360 ειχε αντιγραφα ενω το ps3 οχι.....
ΟΠΟΤΕ....
cyrax- Xtreme Modder
Δες λιγο ποιο πανω τα ΕΓΚΥΡΑ site με το κορυφαιο wikipedia και μετα ελα πες μου ποια ειναι 2 και ποια 3 κονσολα γιατι αν εσυ λες οτι ακομα και το wikipedia λεει αρλουμπες ενω μονο το vgchartz λεει αληθεια τοτε μαλλον εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις....cyrax έγραψε:Εσυ ειπαμε μαθε πρωτα και μετα ανοιξε συζητηση.fits79 έγραψε:Φιλε ep71 power μην θιγεις το θεμα παιχνιδια γιατι σε αυτο το τομεα το 360 μαμησε κ...
γιατι παρολο που ειχε αντιγραφα απο το πρωτο του 6μηνο σε αντιθεση με το ps3 που ειχε προς το τελος της ζωης του παρολα αυτα πουλαγε περισσοτερα παιχνιδια το 360 παρα το ps3 που θα ηταν και το αναμενομενο καθοτι το 360 ειχε αντιγραφα ενω το ps3 οχι.....
ΟΠΟΤΕ....
fits79- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008
Εσυ μου βαλες το Vgchartz οχι εγω.
cyrax- Xtreme Modder
Στα περισσοτερα που λες τα χω ηδη πει πιο πανω γιατι και για ποιους λογους το ps3 ηταν πισω στη αρχη και πως τελικα κατορθωσε (γιατι κατορθωμα ηταν) να ξεπερασει εστω και αργοτερα σε πωλησεις το 360.cyrax έγραψε:Ολα παιζουν το ρολο τους.
Ειναι καραμπαμ ομως το σοου ο υπαιτιος, στα περισσοτερα σχολια σε φορουμ ,φεησμπουκ και λοιπα, ειναι προφανης η δυσαρεσκεια και μεταστροφη hardcore οπαδων ΧΒΟΧ για την πολιτικη της.Η μεριδα που αναφερεις οτι θελει τους περιορισμους ειναι αρκετα μικρη και ειναι μειονοτητα, και μπραβο της που το αλλαξε,εστω και κατοπιν εορτης, και δε ειχε αποτελεσμα να χασει ακομη μεγαλυτερη μεριδα!
Αν εβγαιναν 360 ps3 μαζι, το 360 δεν θα επαιρνε σιγουρα προβαδισμα,αφου ουτε τιτλους ειχε στην αρχη(οπως και το ps3 στη αρχη)αλλα και γιατι οι περισσοτεροι που πηραν ps2 θα το περναν σιγουρα αν δεν ειχε την τιμη που ειχε!!
Τωρα ομως που εχει καλο line up απλα τα εκανε θαλασσα στην αρχη και τωρα τρεχει.
Ep71 Power- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011
Θεωρω ομως οτι υπαρχει και αρκετος κοσμος που δεν ασχολειτε με online κοινοτητες.
Δε ξερω τα ποσοστα (θα θελα καθαρα για την γνωση), αλλα σιγουρα ολοι εχουμε κοσμο που δε γνωριζει τπτ απο αυτα που ξερουμε για τις δυνατοτητες των κονσολων δεν γνωριζει τα Show και απλα ξερει οτι σε λιγο καιρο βγαινουν τα νεα Xbox και PS4, και η αγορα τους θα γινει καθαρα βαση Brand Name.
Δε μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο κοσμος ειναι μειονοτητα. Οχι οτι ξεπερναει το ποσοστο που ασχολειτε, αλλα σιγουρα ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσοστο αγοραστων.
Δε ξερω τα ποσοστα (θα θελα καθαρα για την γνωση), αλλα σιγουρα ολοι εχουμε κοσμο που δε γνωριζει τπτ απο αυτα που ξερουμε για τις δυνατοτητες των κονσολων δεν γνωριζει τα Show και απλα ξερει οτι σε λιγο καιρο βγαινουν τα νεα Xbox και PS4, και η αγορα τους θα γινει καθαρα βαση Brand Name.
Δε μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο κοσμος ειναι μειονοτητα. Οχι οτι ξεπερναει το ποσοστο που ασχολειτε, αλλα σιγουρα ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσοστο αγοραστων.
cyrax- Xtreme Modder
Κανεις λαθος εγω απλα συνεχισα με vgchartz γιατι αυτο ειχαν πει καποια παιδια ποιο πριν απο εμενα και επειδη βαριομουν να το ψαξω εκτενεστερα οπως εκανα ποιο μετα και ειδες τα αποτελεσματα.cyrax έγραψε:Εσυ μου βαλες το Vgchartz οχι εγω.
fits79- Xtreme Modder
Τι οποτε ρε Γρηγορη? Την παλευεις? Ειπα ποτε οτι δε πουλαγε το 360 παιχνιδια η οτι δεν ειχε φοβερους τιτλους?fits79 έγραψε:Φιλε ep71 power μην θιγεις το θεμα παιχνιδια γιατι σε αυτο το τομεα το 360 μαμησε κ...
ΟΠΟΤΕ....
Το ΤΩΡΑ λεμε!!Την αλλαγη δε τη βλεπεις?Δε θα πρεπε οι πωλησεις στους τιτλους που πουλουσαν στην προηγουμενη-τωρινη γενια περισσοτερο στο 360 ,να ηταν και τωρα παλι αντιστοιχα περισσοτερες στη νεα κονσολα της Microsοft?
Δε νομιζεις πως αλλαξε αυτο με τη νεα γενια , η μηπως δε φαινεται? Καπου οφειλεται αυτο!!Αυτο δικαιολογω πριν!!
Ep71 Power- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 597
Τόπος : Αθηνα,Αγια Μαρινα
Ασχολίες : Cars,drums and videogames
Ατάκα : Την παλευεις?
Registration date : 27/11/2011
Oι τιμες του Wiki ειναι απο το IDC, το οποιο κανει Forecasts και οχι Sale numbers, δεν δειχνει πορεια πωλησεων αλλα συνολικα νουμερα, και απο οτι βλεπω δεν ειναι και σωστα ενημερωμενο.fits79 έγραψε:Κανεις λαθος εγω απλα συνεχισα με vgchartz γιατι αυτο ειχαν πει καποια παιδια ποιο πριν απο εμενα και επειδη βαριομουν να το ψαξω εκτενεστερα οπως εκανα ποιο μετα και ειδες τα αποτελεσματα.cyrax έγραψε:Εσυ μου βαλες το Vgchartz οχι εγω.
cyrax- Xtreme Modder
Παντως θελω την υπαρξη της m$ στις κονσολες διοτι το μονοπωλιο δεν οφελει σε κανενα κλαδο της ελευθερης αγορας. Πχ οταν ειχα το ps2 fat. Στον χρονο πανω χαλασε το ματακι του λαιζερ. Το εστειλα στην σονυ μου εστειλε αλλο επισκευασμενο... με 6 μηνη εγγυηση(αφηνω στην ακρη ποσα λεφτα εδωσα σε κουριερ για να παει και να ρθει η κονσολα). Στους 7 μηνες η κονσολα χαλασε παλι. Οποτε γυρισα και ειπα να πατε να γ@μηθειτε... παιρνω το χβοχ 1...και ησυχασα μια και καλη απο βλαβες τετοιου τυπου. (πραγμα που δεν προσεξε η Μ$ στο 360 που οδηγησε πολλους να την διαολοστειλουν).
Εγώ το PS2 το πήρα ένα 4μηνο αφότου βγήκε (απο άτομο που το πήρε launch day), τόσα χρόνια που το έχω μια φορά έτυχε να κάνω καθαρισμό το ματάκι με καθαριστικό CD.
ναι λιγα περασες με την xenonaorpanos έγραψε:Παντως θελω την υπαρξη της m$ στις κονσολες διοτι το μονοπωλιο δεν οφελει σε κανενα κλαδο της ελευθερης αγορας. Πχ οταν ειχα το ps2 fat. Στον χρονο πανω χαλασε το ματακι του λαιζερ. Το εστειλα στην σονυ μου εστειλε αλλο επισκευασμενο... με 6 μηνη εγγυηση(αφηνω στην ακρη ποσα λεφτα εδωσα σε κουριερ για να παει και να ρθει η κονσολα). Στους 7 μηνες η κονσολα χαλασε παλι. Οποτε γυρισα και ειπα να πατε να γ@μηθειτε... παιρνω το χβοχ 1...και ησυχασα μια και καλη απο βλαβες τετοιου τυπου. (πραγμα που δεν προσεξε η Μ$ στο 360 που οδηγησε πολλους να την διαολοστειλουν).
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Παιδιά η Sony έχει προβάδισμα κατά την άποψη μου επειδή παρουσίασε μια κονσόλα χωρίς περιορισμούς και με αρκετά χαμηλότερη τιμή. Βέβαια, αν ισχύουν αυτά που λένε η τιμή είναι τέτοια γιατί δεν περιέχει την κάμερα αλλά εγώ προσωπικά είδα το xbox 1 ως μια πιο καλή και χρήσιμη κονσόλα γιατί οι εφαρμογές του ps4 μου φάνηκαν από αδιάφορες ως και άχρηστες
Δεν παει πουθενα η MS, εδω θα μεινει και θα ειναι και σε αρκετα καλη θεση. Εποχες με τρελα μονοπωλια εφυγαν ανεπιστρεφτη.
Υπαρχουν παιχνιδια που εχουν γινει συνονημο με κονσολες της Microsoft και μαλιστα παιχνιδια που τραβανε αρκετο ποσοστο του gaming πλυθησμου.
Υπαρχουν παιχνιδια που εχουν γινει συνονημο με κονσολες της Microsoft και μαλιστα παιχνιδια που τραβανε αρκετο ποσοστο του gaming πλυθησμου.
cyrax- Xtreme Modder
Επίσης έχω την πεποίθηση ότι η MS άρχισε να πέφτει και να μην ασχολείται με τα exclusives της (από 2010 και μετά) όχι μόνο για Kinect, αλλά και για να περάσει στην επόμενη φάση. Γι' αυτό περιμένω να δω παπάδες τώρα από μεριά της.
Όσον αφορά τις πωλήσεις, το σύνολο μετράει Γρηγόρη. Δηλαδή σκέψου πόσο πίσω ήταν και τι κατάφερε να κάνει μέσα στα τελευταία χρόνια το PS3. Για να στο θέσω αλλιώς. Βάλε το διάγραμμα των πωλήσεων τα τελευταία 2-3 χρόνια μόνο για να καταλάβεις. Αυτό που κατάφερε η Sony και επανέφερε το PS3 θεωρώ είναι πολύ δύσκολο να γίνει και χρειάζεται κόπος, καθώς αν αρχίσει η κατηφόρα δύσκολα επανέρχεται. Παρόλα αυτά παρουσίασε ένα πολύ appealing PS Plus προγραμματάκι (αν και δεν έχει φτάσει ακόμα τη χρηστικότητα του Live κατά τη γνώμη μου) και το κυριότερο: γ@μήθηκε στους πολύ καλούς exclusive τίτλους την ίδια εποχή που η MS αποφάσισε να παρατήσει τα exclusives. Γι' αυτό ήρθαν έτσι τα πράγματα.
Το βασικό είναι αυτό που ειπώθηκε και πιο πριν: όσο πιο κοντά είναι σε πωλήσεις οι 2 κονσόλες τόσο πιο κερδισμένος βγαίνει ο καταναλωτής, γιατί τόσο θα προσπαθούν οι εταιρίες να τον κερδίσουν. Αυτά θέλουμε.
Όσον αφορά τις πωλήσεις, το σύνολο μετράει Γρηγόρη. Δηλαδή σκέψου πόσο πίσω ήταν και τι κατάφερε να κάνει μέσα στα τελευταία χρόνια το PS3. Για να στο θέσω αλλιώς. Βάλε το διάγραμμα των πωλήσεων τα τελευταία 2-3 χρόνια μόνο για να καταλάβεις. Αυτό που κατάφερε η Sony και επανέφερε το PS3 θεωρώ είναι πολύ δύσκολο να γίνει και χρειάζεται κόπος, καθώς αν αρχίσει η κατηφόρα δύσκολα επανέρχεται. Παρόλα αυτά παρουσίασε ένα πολύ appealing PS Plus προγραμματάκι (αν και δεν έχει φτάσει ακόμα τη χρηστικότητα του Live κατά τη γνώμη μου) και το κυριότερο: γ@μήθηκε στους πολύ καλούς exclusive τίτλους την ίδια εποχή που η MS αποφάσισε να παρατήσει τα exclusives. Γι' αυτό ήρθαν έτσι τα πράγματα.
Το βασικό είναι αυτό που ειπώθηκε και πιο πριν: όσο πιο κοντά είναι σε πωλήσεις οι 2 κονσόλες τόσο πιο κερδισμένος βγαίνει ο καταναλωτής, γιατί τόσο θα προσπαθούν οι εταιρίες να τον κερδίσουν. Αυτά θέλουμε.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Η Sony έκανε τεράστιο κατόρθωμα με το να φέρει τις πωλήσεις του ps3 εκεί που είναι τώρα. Εκανε τεράστια λαθη με το ps3 αλλα τα μάζεψε στο τέλος και με τις απίστευτες προσφορές του ps+ και με τα παιχνίδια που έβγαλε.Η ms απο την άλλη οπως είπε και ο στορμ έριξε το βαρος στην επόμενη γενιά αρκετά νωρίς και μάλλον θα δούμε τρελά πράγματα απο αυτην στο θεμα games.Οι μονοι κερδισμένοι εμείς είμαστε απο τέτοια κόντρα.Η Nintendo ρίχνει και επισημα την τιμή του wii u και κυκλοφορεί ολα τα δυνατα της χαρτιά μεσα στο εξάμηνο οποτε καταλαβαινετε οτι παραπονεμενος δε θα μείνει κανείς μας.Ας ελπίσουμε τα multiplatform παιχνίδια παντως να δείχνουν εστω και 1 pixel καλύτερα στο ps4 γιατί θα έχουμε αυτοκτονίες. Κάποιος με κάποιο μαγικό τρόπο έχει πεισει τα sony fanboys (πολύ δύσκολο) οτι το ps4 ειναι κτηνος.
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Βασικά αυτήν την άποψη δεν την είχα σκεφτεί καθόλου και με έριξε από τα σύννεφα... Πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη το WiiU έχει ήδη πεθάνει για τα άτομα που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη γενιά. Δεν λέω ότι η κονσόλα είναι χάλια ή ότι δεν θα πάει καλά.... ίσα ίσα πιστεύω ότι το WiiU θα πάει όπως πήγε το Wii απλά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που δημιούργησαν οι άλλες κονσόλεςStorm1672 έγραψε: Επίσης έχω την πεποίθηση ότι η MS άρχισε να πέφτει και να μην ασχολείται με τα exclusives της (από 2010 και μετά) όχι μόνο για Kinect, αλλά και για να περάσει στην επόμενη φάση. Γι' αυτό περιμένω να δω παπάδες τώρα από μεριά της.
Έχει πεθάνει για τα ατομα που περιμενουν την επομενη γενιά και θα παει τοσο καλα όσο το wii u;Για explain.
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Δεν είναι θέμα απαιτήσεων. Και οι κονσόλες δεν ανταποκρίνονται στα standards που έχει θέσει το PC, άλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει χώρος για μερίδιο στην αγορά. Αλιμονο αν πήγαινε έτσι το πράγμα, θα υπήρχε παντού μονοπώλιο. Το Wii u απλά είναι μια πρόταση που απευθύνεται και σε ένα διαφορετικό κοινό.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Ναι οκ το ακουσαμε και αυτο οτι το wikipedia δεν ειναι ενημερωμενο και τα νουμερα που λεει δεν ειναι αληθεια.cyrax έγραψε:Oι τιμες του Wiki ειναι απο το IDC, το οποιο κανει Forecasts και οχι Sale numbers, δεν δειχνει πορεια πωλησεων αλλα συνολικα νουμερα, και απο οτι βλεπω δεν ειναι και σωστα ενημερωμενο.fits79 έγραψε:Κανεις λαθος εγω απλα συνεχισα με vgchartz γιατι αυτο ειχαν πει καποια παιδια ποιο πριν απο εμενα και επειδη βαριομουν να το ψαξω εκτενεστερα οπως εκανα ποιο μετα και ειδες τα αποτελεσματα.cyrax έγραψε:Εσυ μου βαλες το Vgchartz οχι εγω.
Οκ εσυ πιστευε οτι το vgchartz ειναι το ποιο αξιοπιστο site επειδη δειχνει το ps3 πρωτο.
Οκ δεν θα το συνεχισς πιστευε οτι θελεις
fits79- Xtreme Modder
Και σου ξαναλεω εσυ μου απαντησες με ενα λινκ απο το Vgchartz και σου απαντησα μεσω αυτου.
ΤΟ Wikipedia αναφερει τις πωλησεις του PS3 για μεχρι Ιανουαριο και του Xbox μεχρι και Ιουνιο απο εναν οργανισμο που κανει Forecasts και οχι μετρησεις πωλησεων (απο οσο γνωριζω), οποτε ναι θα το παρω σοβαρα.....
Ετσι να επιμενεις δυνατα, ισως το πιστεψεις.
ΤΟ Wikipedia αναφερει τις πωλησεις του PS3 για μεχρι Ιανουαριο και του Xbox μεχρι και Ιουνιο απο εναν οργανισμο που κανει Forecasts και οχι μετρησεις πωλησεων (απο οσο γνωριζω), οποτε ναι θα το παρω σοβαρα.....
Ετσι να επιμενεις δυνατα, ισως το πιστεψεις.
cyrax- Xtreme Modder
Οπως ειπα σου εχω απαντησει παμπολες φορες ποιο πριν οτι καταλαβες, καταλαβες δεν το συνεχιζω άλλο γιατι τελειωμο δεν εχει αυτη η συζητηση.
Οσο αφορα τους αλλους εννοειτε οτι η sony εκανε τρομερη δουλεια και εφτασε τις πωλησεις μιας κονσολας που βγηκε κοντα ενα χρονο πριν απο αυτην.
Αλλα αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Οσο αφορα τους αλλους εννοειτε οτι η sony εκανε τρομερη δουλεια και εφτασε τις πωλησεις μιας κονσολας που βγηκε κοντα ενα χρονο πριν απο αυτην.
Αλλα αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
fits79- Xtreme Modder
ρε συ ναι μεν το xbox 360 και το PS3 πήγαν καλά στις πωλήσεις αλλά πόσα wii πουλήθηκαν στην αγορά χωρίς να συμπεριλάβω τους nintendo fan που το αγοράζουν από επιλογή. Οι περισσότεροι στην αγορά που θέλουν να πάρουν στο μικρό ανιψάκι ή τον γιό ή το εγγόνι μια κονσόλα καλή αλλά φθηνη καταλήγουν στο wii. Έτσι ακριβώς πιστεύω ότι θα γίνει και με το wii Ugkalas έγραψε:Έχει πεθάνει για τα ατομα που περιμενουν την επομενη γενιά και θα παει τοσο καλα όσο το wii u;Για explain.
το κακο που ειναι?
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 26 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης