www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

[ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING

+51
nikos_l89
Vasilis1991GR
giorgosmc
kouskous
vasmeister
georgiou.cr
ANDREW8
steve-evolution
CandYmaN
chrisvelas
noob
Chrysostomos
stelgx
vk2007
greenstation
toni97
iratus7
Jimakos
tserkepanos
stratisd
RaZ1eL
akislxt
avraam1985
kosbit
antricos
tzonaras
socialwaste
triplex3
darkmage1983
warezuser
omiros314
skar1983
ZekkDarklighter
vortex
neokosmitis
Jimisballjohn
panos-f1
mg444
rayman
niknilad
PowerOfDark
forisX360
myst77
ALIEN-3-
rage
giorgos2giorgos
reinko24
koulis21
Postfire
nikos5800
mikele13
55 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Πήγαινε κάτω

[ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING - Σελίδα 8 Empty Απ: [ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING

Δημοσίευση από vasmeister 6th Νοέμβριος 2013, 18:27

παίδες έχω θέμα!!! Σήμερα πήγα να κάνω τα settings για να παίξω μέσω link, στο JQE360 λέει successfully configured conection to server, όμως όταν πατάω να κάνει τέστ στο F3plugin μου βγάζει μαύρη οθόνη. Pingpatch-enabled,devlink disabled,link enabled, upnp for port mapping enabled. Να προσθέσω πως πριν λίγες μέρες έκανε κανονικά τα τέστ και έπαιξα κομπλέ. Οι θύρες επίσης είναι ανοιχτές χειροκίνητα στο ρούτερ μου.
vasmeister
vasmeister
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 171
Τόπος : Αττική
Ασχολίες : Τεχνικός Υπολογιστικών Συστημάτων & Δικτύων, Πωλητής στην FM group+Avon Cosmetics
Ατάκα : Aν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...
Registration date : 05/08/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING - Σελίδα 8 Empty Απ: [ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING

Δημοσίευση από Chrysostomos 18th Νοέμβριος 2013, 15:32

fixed και αυτό.
Chrysostomos
Chrysostomos
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 795
Τόπος : Κορυδαλλός
Ατάκα : Αντίο Ζωή
Registration date : 07/03/2013

Δημοσίευση από kouskous 31st Δεκember 2013, 10:36

καλημερα στην παρεα ο οδηγος αυτος υποστηριζει ολα τα παιχνιδια η καποια?
kouskous
kouskous
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 58
Τόπος : Καματρρελο
Ατάκα : περπατα ελαφρα γιατι πατας στα ονειρα μου...
Registration date : 26/11/2012

Δημοσίευση από avraam1985 31st Δεκember 2013, 10:59

μονο αυτα που εχουν system link
avraam1985
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 791
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : xbox.xbox360,psp,ps2dreamcast wii
Registration date : 29/07/2011

Δημοσίευση από kouskous 31st Δεκember 2013, 11:06

υπαρχει καποια λιστα με αυτα τα παιχνιδια? σορρυ αλλα δεν γνωριζω...
kouskous
kouskous
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 58
Τόπος : Καματρρελο
Ατάκα : περπατα ελαφρα γιατι πατας στα ονειρα μου...
Registration date : 26/11/2012

Δημοσίευση από avraam1985 31st Δεκember 2013, 11:17

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
avraam1985
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 791
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : xbox.xbox360,psp,ps2dreamcast wii
Registration date : 29/07/2011

Δημοσίευση από giorgosmc 23rd Μάρτιος 2014, 03:12

Εχω δοκιμασει οτι υπαρχει και δε μπορω με τη καμια να συνδεθω σε δωματια στο call of duty black ops 2 μα με τιποτα ενω στο test ειμαι σε ολα pass και το game ειναι ενημερωμενο με το τελευταιο title update το 16, επισης ειμαι ενημερωμενος με ολα τα update, skins, plugins, kernel 16547 τα παντα ολα. Παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα επαιζα μια χαρα το black ops 2 με την ιδια κονσολα και wifi οπως ειμαι τωρα ταχυτητα σφαιρα αλλα δεν θυμαμε σχετικα με τον αν ειχα το ιδιο modem τοτε γιατι εχω αλλαξει πολλα σε περιπτωση που φταιει αυτο.
Λοιπον οσο αφορα το game τωρα μου βγαζει το room στο system link κανονικα παταω επανω δειχνει πως το εχει επιλεξει αλλα δεν εμφανιζει δωματια στο πινακα του παιχνιδιου τυχαινει μετα απο πολλες προσπαθειες με το ζορι να εμφανισει τελικα και οταν εμφανισει και παταω επανω μου βγαζει ''unable to join game session'' εχω βαρεθει να βλεπω αυτο το μηνημα, γενικα κανει οτι να 'ναι, παρακατω ανεβαζω τα παντα απο οτι ρυθμησεις εχω σε μοντεμ και κονσολα μηπως τις δειτε και μπορεσετε να με βοηθησετε.  Εχω κανει οτι υπαρχει ολοσωστα οπως τα γραφουνε σε πολλα site πραγματικα τα παντα εκτος κι αν μου διεφυγε κατι ανθρωποι ειμαστε. Θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσε καποιος γιατι εχω δοκιμασει τα παντα, εχω διαβασει οτι υπαρχει στο ιντερνετ και δεν εχω βγαλει καμια ακρη απολυτως. Η κονσολα ειναι συνδεδεμενη με wifi στο δικτυο και δεν εχω  καποιο προβλημα με τη συνδεση κατεβαζει τα παντα εξωφυλλα κλπ  
  Καταρχην να ρωτησω μηπως παιζει ρολο ο dashlaunch που εχω(εχω τον 3.11) ενα αυτο, δευτερον να βαλω να τσεκαρω αν ειναι false το devlink και απο το launch.ini, μηπως θελει καποια ρυθμηση απο το φακελο ''installer'' του dashlaunch, μηπως επειδη στις ip settings της κονσολας εχω βαλει για Primary DNS Server την ιδια διευθυνση με τη προεπιλεγμενη πυλη μου η επειδη η wan ip μου ξεκιναει με τη μορφη 36.2....? απλως ρωταω διοτι δε το κατεχω και πολυ με αυτα, δε μπορω να καταλαβω τι γινετε αφου τα εχω κανει ολα σωστα γι αυτο ψαχνω τη παραμικρη λεπτομερεια.
Παρακαλω θερμα ας βοηθησει καποιος.

Επειδη για να με βοηθησει καποιος πρεπει να ξερει και τις ρυθμισεις που εχω κανει παρακατω ειναι ολες οι ρυθμησεις μου αναλυτικα:
Dashlaunch settings:
Network
pingpatch:enabled
signnotice:disable
liveblock:enabled
livestrong:disabled
xhttp:enabled
nonetstore:enabled
devlink:disabled
sockpatch:disable
autofake:disable
fakelive:disable

Timers
hddtimer:210s
hddalive:disabled
tmptime:10s
tempport:Port 7030
tempbcast:disabled

Plugins
plugin1:none
plugin2:none
plugin3:none
plugin4:none
plugin5:none

Configurator
ftpserv:disabled
ftpport:port 21
updserv:disabled
calaunch:disabled
fahrenheit:disabled

System Link Dashlaunch information settings: Deevlink:off
                                                            Pingpatch:on
                                                            Contpatch:off

Version Info: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
*ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ MODEM(Στο ''private ip address'' εχω βαλει το τελευταιο ψηφιο της ip οπως πρεπει στο μοντεμ μου που εχω βαλει και στις ρυθμησεις του network του κανονικου μενου της κονσολας στα system settings δηλαδη του ip της κονσολας): [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Firewall:disable
DMZ:enable
UPNP:enable(εχω δοκιμασει και διαφορετικα)

*ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: (Στην επιλογη F3Plugin εχω δοκιμασει τα παντα και enable upnp και disable κλπ κλπ αν υπαρχει κατι να επιλεξω που δε γνωριζω πειτε μου)    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
                                  [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τελως στις ρυθμησεις Configure Network του xbox στο κανονικο μενου
εχω ως εξης:
IP address:την ip που μου εδειξε οταν πατησα ipconfig στο cmd και στο
τελως το διαφορετικο ψηφιο το οποιο ηταν και προεπιλεγμενο
Subnet Mask:τη subnet mask μου
gateway:τη προεπιλεγμενη πυλη μου

DNS Settings
Primary DNS Server:το ιδιο με τη gateway
Secondary DNS server: 0.0.0.0

Additional settings: ειναι ολα Not set
*Aυτες ηταν οι ρυθμησεις αν θελετε να σας στειλω και αλλες για το
μοντεμ κλπ πειτε μου και σορυ αν σας κουρασα με ολα αυτα.  help

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgosmc στις 24th Μάρτιος 2014, 00:46, 3 φορές συνολικά
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010

Δημοσίευση από Vasilis1991GR 2nd Απρίλιος 2014, 23:21

Παιδιά καλησπέρα. Είναι τεσταρισμένη η διαδικασία για το live? Ψάχνω καιρό τώρα ώστε να μπορώ να παίξω online. Ευχαριστώ.
Vasilis1991GR
Vasilis1991GR
n00b
n00b

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : Πάτρα
Registration date : 02/10/2012

Δημοσίευση από Postfire 3rd Απρίλιος 2014, 00:04

δεν ειναι για χβοχlive αυτο
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

[ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING - Σελίδα 8 Empty update freestyle plugin

Δημοσίευση από nikos_l89 7th Απρίλιος 2014, 01:01

Έκανα update στο freestyle plugin και δεν μου διαβαζει το fsd, το έχω σε εξωτερικό σκληρό και τώρα που τον βάζω είναι σαν να μην τον έβαλα. Πες μου τι να κάνω.
nikos_l89
nikos_l89
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 109
Registration date : 10/08/2013

Δημοσίευση από partali7 23rd Ιούλιος 2014, 16:15

Καλησπερα. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπει rgh κονσολα στο live? Ενδιαφερομαι μονο και μονο για να κατεβασω τα dlc του pes 2014. Εχω προσπαθησει να τα βρω μεσω ιντερνετ αλλα δυστυχως τιποτα!!
partali7
partali7
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 266
Τόπος : Αιγαλεω
Registration date : 27/12/2008

Δημοσίευση από Postfire 23rd Ιούλιος 2014, 16:27

Mad 
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

Δημοσίευση από nikos_l89 1st Σεπτέμβριος 2014, 11:09

Μπράβο για την μετάφραση, όμως όταν πατάω το link console δεν βγάζει κάτι. Δηλαδή αν συνδέεται ή οχι. Και θα ήθελα να μάθω πως φτιάχνω τις διόδους στο modem.
εχω zte modem του οτε. Και τέλος το site [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έχει αλλάξει μήπως αυτό επηρεάζει την διαδικασία. Ευχαριστώ
nikos_l89
nikos_l89
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 109
Registration date : 10/08/2013

Δημοσίευση από giorgosmc 3rd Σεπτέμβριος 2014, 00:06

Οταν παιζω με link στο cod black ops 2 σε rgh ενω εχω συνδεσει τη κονσολα καλωδιακα με ethernet και εχω βαλει πανω και καινουριο modem για πιο λογο σε πολους server ακομα το σημα ειναι σκατα ενω βλεπω οι αλλοι ειναι με φουλ?
Αντιθετα οταν φτιαχνω room εχω φουλ σημα, γιατι γινεται αυτο?
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από stelgx 9th Νοέμβριος 2014, 00:17

Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει ένα ρουτερ που να μπαίνει αποδεδειγμένα πολύ εύκολα ή σχετικά εύκολα στο link,να πάω να το αγοράσω..γιατί το Thomson της forthnet μου έχει βγάλει την Παναγία..
stelgx
stelgx
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 22/02/2009

Δημοσίευση από giorgosmc 9th Νοέμβριος 2014, 00:25

Πρωτον μακρια απο thomson, δευτερον αν θες ενα μοντεμ που θα σου κρατησει καιρο παρε ενα καλο και προσωπικα οταν προκειτε για μοντεμ πρεπει να βαλεις βαθεια το χερι στη τσεπη γιατι κατω κατω απο 100 ευρω τουλαχιστον κυκλοφορει πολυ σαβουρα.

Εχουν περασει απειρα μοντεμ απο τα χερια μου γι αυτο το λεω αυτο.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από stelgx 9th Νοέμβριος 2014, 00:36

Κοίτα το thomson με έχει βγάλει αρκετό καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο θέμα που έχω είναι με τι link..έχεις δίκιο με την σαβούρα αλλά πάνω απο 100 πολύ δύσκολο..
stelgx
stelgx
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 22/02/2009

Δημοσίευση από koulis21 9th Νοέμβριος 2014, 00:46

Χαχαχαχαχ α .ακου thomson.εγώ το πεταξα παντως
koulis21
koulis21
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010

Δημοσίευση από arturius79 16th Νοέμβριος 2014, 12:22

Καλησπέρα και από εμένα.
Τελικά έχουμε βρει την απάντηση στο γιατί αν και το setup και τα test για το Link τα δείχνουν ok μέσα στα παιχνίδια σου βγάζει connection error όταν πας να συνδεθείς;
Υπάρχει λύση ή όχι;
arturius79
arturius79
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 31
Τόπος : Νίκαια
Registration date : 25/11/2012

Δημοσίευση από jeep13 27th Απρίλιος 2015, 10:57

γεια σας, να ρωτησω και 'γω κατι.
προσπαθω να συνδεθω, αλλα στο τεστ βγαζει fail sto tcp kai sto udp.
Ομως δε μπορω να κανω κατι με το ρουτερ, επειδη ειμαι σε δημοσιο.
jeep13
jeep13
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Registration date : 29/08/2010

Δημοσίευση από sakiskozani92 27th Σεπτέμβριος 2015, 17:19

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν μπαινει στην σελιδα παρχει αλλη λύση?
sakiskozani92
sakiskozani92
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 20
Ατάκα : ερχεται ο μπιτζιμπιτζιδης?? δεν αντεληφθην ποιος ειναι ο μπιτζιμπιτζιδης??
Registration date : 02/06/2013

Σελίδα 8 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
»  ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης