[ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING
+51
nikos_l89
Vasilis1991GR
giorgosmc
kouskous
vasmeister
georgiou.cr
ANDREW8
steve-evolution
CandYmaN
chrisvelas
noob
Chrysostomos
stelgx
vk2007
greenstation
toni97
iratus7
Jimakos
tserkepanos
stratisd
RaZ1eL
akislxt
avraam1985
kosbit
antricos
tzonaras
socialwaste
triplex3
darkmage1983
warezuser
omiros314
skar1983
ZekkDarklighter
vortex
neokosmitis
Jimisballjohn
panos-f1
mg444
rayman
niknilad
PowerOfDark
forisX360
myst77
ALIEN-3-
rage
giorgos2giorgos
reinko24
koulis21
Postfire
nikos5800
mikele13
55 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 6 από 8
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: [ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING
το dashlaunch το θελει στην εκδοση 3,05+ (3,06 νομιζω ειναι το τελευταιο).Το αναβαθμισες;
Επισης δεν αλλαζει κατι δραματικα στο μενου.απλα σου "μαυριζει" την δευτερη επιλογη στο miniblade,και πατωντας βγαζει τα rooms/players/settings
Επισης δεν αλλαζει κατι δραματικα στο μενου.απλα σου "μαυριζει" την δευτερη επιλογη στο miniblade,και πατωντας βγαζει τα rooms/players/settings
akislxt- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 265
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 05/01/2009
Nαί έβαλα 3.06 αλλά δέν βλέπω τίποτα.
stratisd- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Registration date : 24/06/2010
Την κονσολα την εκανες "link to jqe360"?
Δεν εχει την επιλογη System Link ή δεν σε εαφηνει να την πατησεις;Επανεκκινηση την κονσολα φανταζομαι θα εκανες σε περιπτωση που αλλαξες καποιες ρυθμισεις/εκανες καποια update και εφαγε σκαλωμα ο FSD
Δεν εχει την επιλογη System Link ή δεν σε εαφηνει να την πατησεις;Επανεκκινηση την κονσολα φανταζομαι θα εκανες σε περιπτωση που αλλαξες καποιες ρυθμισεις/εκανες καποια update και εφαγε σκαλωμα ο FSD
akislxt- Xtreme Modder
Την βρήκα την άκρη, δέν είχα περάσει σωστά τις ρυθμίσεις στο Dashlaunch 3.06 και έκανε boot σε FSD2.2 με το menu του 2.2 στο κεντρικό button.
Tελικά έσωσα στο σωστό launch.ini και όλα βγήκαν ως δια μαγείας...
Tελικά έσωσα στο σωστό launch.ini και όλα βγήκαν ως δια μαγείας...
stratisd- Xtreme Modder
Παιδιά ξέρει κανείς γιατί κάθε φορά που κλείνω την κονσόλα το PINGPATCH γίνεται disable και πρέπει κάθε φορά να το αλλάζω ?
Επίσης όσοι έχετε πρόβλημα αλλάξτε ρούτερ . Το thomson που είχα μου είχε βγάλει την ψυχή .Έβαλα ένα ΖΤΕ του ΟΤΕ και χωρίς να ρυθμίσω τίποτα το παίζει αέρα και μέσω WIFI παρόλο που το ΧΒΟΧ το έχω σε άλλο όροφο !
Επίσης όσοι έχετε πρόβλημα αλλάξτε ρούτερ . Το thomson που είχα μου είχε βγάλει την ψυχή .Έβαλα ένα ΖΤΕ του ΟΤΕ και χωρίς να ρυθμίσω τίποτα το παίζει αέρα και μέσω WIFI παρόλο που το ΧΒΟΧ το έχω σε άλλο όροφο !
ALIEN-3-- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Registration date : 22/05/2009
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akislxt στις 18th Φεβρουάριος 2013, 20:37, 1 φορά
akislxt- Xtreme Modder
Πως νόμιζα εγώ ότι πρέπει να είναι enable? Έτσι θυμόμουν.....
Μέσα από το dashlaunch το άλλαζα πάντως κάθε φορά και δεν το κρατούσε εάν έσβηνα εντελώς την κονσόλα .Με restart το κρατούσε .
thanks πάντως !
Μέσα από το dashlaunch το άλλαζα πάντως κάθε φορά και δεν το κρατούσε εάν έσβηνα εντελώς την κονσόλα .Με restart το κρατούσε .
thanks πάντως !
ALIEN-3-- Xtreme Modder
το pingpach πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για να μην σου εξαφανιζεται η ρυθμιση καφε φορα δοκιμασε να αντιγραψεις το launch.ini στο pc και να βαλεις pingpatch=true μετα να το ξαναγραψεις στην κονσολα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για να μην σου εξαφανιζεται η ρυθμιση καφε φορα δοκιμασε να αντιγραψεις το launch.ini στο pc και να βαλεις pingpatch=true μετα να το ξαναγραψεις στην κονσολα
avraam1985- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 791
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : xbox.xbox360,psp,ps2dreamcast wii
Registration date : 29/07/2011
Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ
Με pingpach disable δεν μου παίζει όντως .Καλά το έβαζα enable
Με pingpach disable δεν μου παίζει όντως .Καλά το έβαζα enable
ALIEN-3-- Xtreme Modder
Eγώ έπαιξα σήμερα με το pingpatch enable
COD Black Ops2 και F1 2012 και πήγαιναν σφαίρα, εντυπωσιάστηκα, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.
Επίσης να δώσω τα εύσημα στο ΖΤΕ της Wind που δέν χρειάστηκε να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ούτε καρφωτές ΙP, ούτε πόρτες, ούτε παράθυρα... με την μία μπαίνει
COD Black Ops2 και F1 2012 και πήγαιναν σφαίρα, εντυπωσιάστηκα, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.
Επίσης να δώσω τα εύσημα στο ΖΤΕ της Wind που δέν χρειάστηκε να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ούτε καρφωτές ΙP, ούτε πόρτες, ούτε παράθυρα... με την μία μπαίνει
stratisd- Xtreme Modder
akislxt έγραψε:Το pingpatch πρεπει να ειναι disabled.Απο την αλλη αν για δικους σου λογους το θελεις ενεργοποιημενο,πρεπει να κανεις την αλλαγη μεσα απο το dashlaunch (launch.ini).Αν το αλλαζεις μεσα απο το miniblade (απο το μενου του κεντρικου κουμπιου),τοτε δεν ειναι μονιμο,αλλα το επαναφερει με την επανεκκινηση του FSD.Νομιζω το γραφει κιολας καπου οτι συμβαινει αυτο
Παιδες δικιο εχετε,σορρυ αν παιδεψα καποιον.Το DEVLINK θελει disabled.Το pingpatch πρεπει να ειναι enabled,το τσεκαρει αλλωστε και στο τεστ του link.Και εγω enabled το χω για να παιζω αλλα δεν το τσεκαρα στην κονσολα,απλα θυμομουν οτι πρεπει να ειναι κατι απενεργοποιημενο για να παιξει.
Ειναι και το "Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να τρεξουμε το Dashlaunch 3.04 και να απενεργοποιησουμε την επιλογη DEVLINK και PINGPATCH." που ειναι στην πρωτη σελιδατου θεματος,που αν δεν προσεξεις οτι ειναι μαλλον για την προηγουμενη εκδοση,παραπλανει
akislxt- Xtreme Modder
Exω εντυπωσιαστεί με το Link, σήμερα έπαιξα GOW Judgment και ήταν ΑΨΟΓΟ !!!
Απορώ πάντως με τόσο κόσμο που έχει JTAG/RGH κονσόλες πώς και δέν είναι περισσότεροι μέσα στα Link παιχνίδια, μόνο στο COD BO2 βλέπεις 100-150 άτομα άντε και στο GOW Judgment 20-30 τώρα που είναι φρέσκο φρέσκο, στα υπόλοιπα δέν κουνιέται φύλλο, ειδικά στην F1 2012 που είναι και απο τα αγαπημένα μου
Απορώ πάντως με τόσο κόσμο που έχει JTAG/RGH κονσόλες πώς και δέν είναι περισσότεροι μέσα στα Link παιχνίδια, μόνο στο COD BO2 βλέπεις 100-150 άτομα άντε και στο GOW Judgment 20-30 τώρα που είναι φρέσκο φρέσκο, στα υπόλοιπα δέν κουνιέται φύλλο, ειδικά στην F1 2012 που είναι και απο τα αγαπημένα μου
stratisd- Xtreme Modder
Την ίδια απορία έχω και εγώ .Πολύ λίγο κόσμο .
Εύχομαι να υπάρξει στο μέλλον κάποιο ποδοσφαιράκι που να το υποστηρίζει ?
ALIEN-3-- Xtreme Modder
Το πρώτο ποστ φτιάχτηκε, για αποφυγή παρεξηγήσεων.
Jimakos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 5625
Registration date : 17/09/2008
ΩΡΑΙΟ.ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ TU ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΤΟ TEST ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο MIKELE.THANKS...
iratus7- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 203
Registration date : 04/11/2008
ALIEN-3- έγραψε:Την ίδια απορία έχω και εγώ .Πολύ λίγο κόσμο .
και κανενα Nba θα ηταν πολυ καλο αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι ...
kosbit- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 202
Registration date : 05/11/2009
Μου βγάζει data και broadcast port status fail...
Μπορεί να μου πει κάποιος πως να το φτιάξω μέσα thomson router?
toni97- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Registration date : 04/02/2012
toni97 έγραψε:Μου βγάζει data και broadcast port status fail...
χαχαχαχαχαχχααχαχ
585v8??
αν ναι τοτε μπλε και θαλλασσα φιλε
αν βγαλεις ακρη στειλε μου
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Εγω εχω το TG585 v7.Μου βγαζει fail στο upnp.Αλλα παιζει κανονικα το SustemLink.Λεει κιολας το test οτι ειναι beta.
iratus7- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 203
Registration date : 04/11/2008
Όχι, TG782...koulis21 έγραψε:toni97 έγραψε:Μου βγάζει data και broadcast port status fail...
χαχαχαχαχαχχααχαχ
585v8??
αν ναι τοτε μπλε και θαλλασσα φιλε
αν βγαλεις ακρη στειλε μου
toni97- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Registration date : 04/02/2012
με τη σειρα μου και εγω ειμαι ενας περηφανος ιδιοκτητης ενος #@#$@$#@νου thomson tg585 v8 και φυσικα ενω εχω οτι πιο καινουργιο γαι τον fsd και ολες τις ρυθμησεις και ολα τα update κτλ κτλ κτλ... ok ΦΥΣΙΚΑ DEN PAIZEI..!! οποιος εχει καποιο ρουτερ που σιγουρα θα το βαλω πανω και θα παιξω το αγοραζω εδω και τωρα.!!. σοβαρα οποιος εχει να μου στειλει πμ...
niknilad- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 215
Τόπος : RODOS
Ασχολίες : Tuning evrywhere...
Ατάκα : λαιφ ισ σορτ.. πλει μορ......
Registration date : 26/12/2009
εμενα μια παιζει μια δεν παιζει, γαμιεται. βαρεθηκα να ασχολουμαι αν και ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του multi μεσω xboxlive δεν ειναι το system link ουτε rank ουτε levels ουτε τιποτα...παρολαυτα ειναι ευχαριστη προσθηκη το link και μπραβο τους
greenstation- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Registration date : 29/07/2009
Καλησπέρα θελω βοηθεια στο πως να εγκαταστησω dasclaunch 3.07 και πως ρυθμισεις για link σε router thomson tg585v8.
vk2007- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 184
Τόπος : Αθήνα / Ηλιουπολη
Ασχολίες : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ sex music Xbox 360
Ατάκα : ότι να ναι!! τα πάντα όλα. ..
Registration date : 24/11/2011
Για το dashlaunch πέρασε το σε ένα στικάκι και μέσα απο τoν file manager του Freestyle, τρέξε το default.xex, θα σου πει αν θέλεις να κάνεις update, το κάνεις και είσαι κομπλέ.....
Για το thompson καλύτερα να σου πουν τα παιδιά που έχουν, αν και με αυτα που ακούω καλύτερα να αλλάξεις router!!!!
Για το thompson καλύτερα να σου πουν τα παιδιά που έχουν, αν και με αυτα που ακούω καλύτερα να αλλάξεις router!!!!
RaZ1eL- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Τόπος : Πειραιάς
Ασχολίες : Οικογένεια, Μπάσκετ, Μουσική, Xbox360, PC, iPhone
Ατάκα : Στη ζωή δεν επιβιώνει ο ισχυρότερος, αλλά ο προσαρμοστικότερος...
Registration date : 17/11/2010
Σελίδα 6 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 6 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης