Οδηγός αναβάθμισης RGH
+86
Hacked
kvasil
Mr_Terror
d_gkal
Blaqdgr
petrofskaya
billdoxa
andersgr
vezouviosath08
C1oud
stratisd
olegaros
giorgosmc
vasilis_ts
goan7
spyros.tsi
Chrysostomos
kosbit
rageilias
dimitrisarta
O Thios Tom
Morfh87
thomason93
invisiblesurfer
vasi
venom13
klainmaingr
gkalas
lousifer2008
Candlemass
skar1983
xbox360gamers
james9
Zorg
Evangelos
stayros32001
steve-evolution
jpm4
hellcine
green chaos
auron12
Phobia
Alkis30
thanosgr
rage
talos
panos1973
elouros
lalos
iratus7
RaZ1eL
billias
nikosm10
DoctorC
madgamer1908
cycloholic
gio
matsupitsu
greenstation
niknilad
PowerOfDark
vk2007
tzonaras
arbaden
DmC10
kolitiri
polifotos
mg444
reinko24
sokairyk
Totti10
neokosmitis
gust
mikele13
koulis21
kasderty
avraam1985
ShadowSora
ax0r7ag0z
aorpanos
SCORPIOS_X
Jimyb3
nikdeli
Jimakos
Postfire
vortex
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 27 από 30
Σελίδα 27 από 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Απ: Οδηγός αναβάθμισης RGH
στις κορονα δεν βλεπεις xell
πρεπει να κατεβασεις το Simple 360 NAND Flasher 1.2 (εχει βγει και το 1.4)και ακολουθησεις αυτο εδω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
φτιαξε το image με το jrunner και ακολουθα αυτα που σου εδωσα
πρεπει να κατεβασεις το Simple 360 NAND Flasher 1.2 (εχει βγει και το 1.4)και ακολουθησεις αυτο εδω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Postfire έγραψε:στις κορονα δεν βλεπεις xell
Σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις το έκανα.
Όμως δεν αναγνωρίζει το kinect. Τί χρειάζεται?
billdoxa- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 08/01/2013
πιον κερνελ εκανες αναβαθμιση στον τελευταιο 2.0.17150?
αν ναι κατεβαζεις το επισημο update 2.0.17150 κανεις αποσυμπιεση και τον φακελο τον μετανομαζεις σε $$ystemupdate
το βαζεις σε στικακι φατ32 και μετα απο nxe(μαμα dashboard) το κανεις
αν ναι κατεβαζεις το επισημο update 2.0.17150 κανεις αποσυμπιεση και τον φακελο τον μετανομαζεις σε $$ystemupdate
Postfire- Xtreme Modder
Postfire έγραψε:avatar update.
Οκ ευχαριστώ για μία ακόμα φορά. Το έκανα κανονικα. (2.0.17150)
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!
billdoxa- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 08/01/2013
Postfire- Xtreme Modder
Καλησπέρα! Εχω ενα xbox 360 elite που μου το ειχαν κανει RGH πριν 2 χρονια περιπου και τωρα εχει σταματησει να παιζει τα καινουρια παιχνιδια απο το δισκο. Εχει Dash Version 2.2 Rev725 και Kernel version 2.0.15574.0 . Αν ακολουθησω τα βηματα του 1ου post σε αυτο το thread θα μπορεσω να κανω το update και να παιζει τα καινουρια παιχνιδια η πρεπει να δω καπου αλλου?
petrofskaya- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Registration date : 28/10/2011
εχεις τα backup nand ?
Postfire- Xtreme Modder
Οχι δεν τα εχω. Και γενικα ειμαι πολυ αρχαριος. Ειμαι στο σημειο οπου ανοιξα την κονσολα απο το eject, εφτιαξε το αρχειο στο στικακι το flash360, και τωρα εφτιαξα το image με το Jrunner με το Dash 17150. Να σταματησω? κανω κατι λαθος?
ΠΡΙΝ φτιαξεις το teliko image κανε retail
επιλέγετε "Retail" και στη συνέχεια Create Image
Το J-Runner θα δημιουργήσει εναν καινούργιο φάκελο με όνομα τον σειριακό αριθμό της κονσόλας και μεσα εκει
θα γράψει το αρχείο updflash.bin που είναι η retail nand. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να μετονομάσετε αυτο το
αρχείο σε nandflash_retail.bin προς αποφυγή σύγχυσης στη συνέχεια.
Στη συνέχεια θα επαναλάβετε τη διαδικασία του J-Runner φορτώνοντας αυτό το αρχείο (nandflash_retail.bin) βάζοντας
το CPUΚΕΥ ξανά αλλά επιλέγοντας αυτη τη φορά "Glitch" αντί για "Retail" και το τελευταίο dashboard.
Τα launch.ini options μπορείτε αμα θέλετε να τα αγνοήσετε μιας και θα χρησιμοποιηθει το launch.ini που έχετε ηδη στην κονσόλα.
Πατάτε λοιπόν "Create Image" και το πρόγραμμα φτιάχνει ξανά ενα αρχείο "updflash.bin" που είναι πλέον το αρχείο που θα
χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε την κονσόλα σας αντιγράφοντας το σε ενα USB stick και ανάβοντας την κονσόλα απ το EJECT.
Το J-Runner θα δημιουργήσει εναν καινούργιο φάκελο με όνομα τον σειριακό αριθμό της κονσόλας και μεσα εκει
θα γράψει το αρχείο updflash.bin που είναι η retail nand. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να μετονομάσετε αυτο το
αρχείο σε nandflash_retail.bin προς αποφυγή σύγχυσης στη συνέχεια.
Στη συνέχεια θα επαναλάβετε τη διαδικασία του J-Runner φορτώνοντας αυτό το αρχείο (nandflash_retail.bin) βάζοντας
το CPUΚΕΥ ξανά αλλά επιλέγοντας αυτη τη φορά "Glitch" αντί για "Retail" και το τελευταίο dashboard.
Τα launch.ini options μπορείτε αμα θέλετε να τα αγνοήσετε μιας και θα χρησιμοποιηθει το launch.ini που έχετε ηδη στην κονσόλα.
Πατάτε λοιπόν "Create Image" και το πρόγραμμα φτιάχνει ξανά ενα αρχείο "updflash.bin" που είναι πλέον το αρχείο που θα
χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε την κονσόλα σας αντιγράφοντας το σε ενα USB stick και ανάβοντας την κονσόλα απ το EJECT.
Postfire- Xtreme Modder
Ναι ναι ειναι και στον οδηγο αυτο αν δεν κανω λαθος.
Εχω αλλο θεμα ομως. Τσεκαρα το retail και μολις πατησα να το τελευταιο dash απο το drop down διπλα, εδειχνε οτι το κατεβασε αλλα πλεον δεν μπορω να επιλεξω καμια κουκιδα απο διπλα, ουτε retail (ξεμαρκαριστηκε μονο του), αλλα ουτε και καποια απο τις αλλες επιλογες. Οταν πατησω create image μου λεει no dash selected ενω φανηκε οτι την κατεβασε. Τι κανω λαθος?
EDIT: Το προβλημα αυτο διορθωθηκε με ενα restart του Jrunner. Πατησα create image και τωρα μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ERROR: hacked or unknown SMC binary found? you should use a clean SMC binary for a retail image!
***** FATAL BUILD ERROR: -4 unable to complete NAND image
Να ξαναφτιαξω το binary απο το xbox?
EDIT2: Βρηκα τη λυση στον οδηγο, οποτε κανω αυτα που λεει για να το διορθωσω και επανερχομαι αν προκυψει προβλημα
Εχω αλλο θεμα ομως. Τσεκαρα το retail και μολις πατησα να το τελευταιο dash απο το drop down διπλα, εδειχνε οτι το κατεβασε αλλα πλεον δεν μπορω να επιλεξω καμια κουκιδα απο διπλα, ουτε retail (ξεμαρκαριστηκε μονο του), αλλα ουτε και καποια απο τις αλλες επιλογες. Οταν πατησω create image μου λεει no dash selected ενω φανηκε οτι την κατεβασε. Τι κανω λαθος?
EDIT: Το προβλημα αυτο διορθωθηκε με ενα restart του Jrunner. Πατησα create image και τωρα μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ERROR: hacked or unknown SMC binary found? you should use a clean SMC binary for a retail image!
***** FATAL BUILD ERROR: -4 unable to complete NAND image
Να ξαναφτιαξω το binary απο το xbox?
EDIT2: Βρηκα τη λυση στον οδηγο, οποτε κανω αυτα που λεει για να το διορθωσω και επανερχομαι αν προκυψει προβλημα
διαβασε καλα τον οδηγο τα λεει ολα
(29/11/2012) Εαν το Jrunner κατα την δημιουργια Retail Image bgalei:
******* ERROR: hacked SMC found? you should use a clean smc for a retail image!
Ακολουθήστε τα βηματα μεσα στο spoiler απο κατω.
(29/11/2012) Εαν το Jrunner κατα την δημιουργια Retail Image bgalei:
******* ERROR: hacked SMC found? you should use a clean smc for a retail image!
Ακολουθήστε τα βηματα μεσα στο spoiler απο κατω.
Postfire- Xtreme Modder
Φανηκε να εγινε το update. Ανοιξε το xbox και δεν μπορω να μπω στην custom dashboard, με βγαζει στην official. Πως το αλλαζω αυτο?
διαβασε εδω
πρεπει να τρεξεις το dashlaunch 3.14 μια φορα και να επιλεξεις εκει που ειναι τα βασικα προγραμματα(π.χ εσωτερικος δισκος -hhd1)
διαβασε εδω
πρεπει να τρεξεις το dashlaunch 3.14 μια φορα και να επιλεξεις εκει που ειναι τα βασικα προγραμματα(π.χ εσωτερικος δισκος -hhd1)
Postfire- Xtreme Modder
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Το κοιταω τωρα
Δεν χρειαστηκε τιποτα απο τον οδηγ, απλως ξανα εκανα το update αυτη την φορα εχοντας τσεκαρισμενο το include dashboard και το ini file. Στο επομενο boot ηταν ετοιμο. Ευχαριστω πολυ!
Για ποσα χρονια θα βγαζει ακομα παιχνιδια αυτη η κονσολα ρε παιδια και χρειαζοντε τοσα update?
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
Παιδια εχω προβλημα...
Λοιπόν, πρώτον δεν δούλευε το flash360, μου εβγαλε error, οποτε βρήκα το nandflash και χρησιμοποίησα αυτό να κάνω dump το flash. Μπήκα XeLL για να σημειώσω το κλειδί του CPU, το οποιο το διπλό και τριπλό τσέκαρα. Μετά στο jrunner επέλεξα retail, έβαλα το nand, το cpu key, και πάτησα create image, αλλα μου πέταξε error οποτε κατέβασα τα clean smc και το έβαλα στον αντίστοιχο φάκελο.
Αφού λοιπόν είχα το "retail" image, ξανά ξεκίνησα την διαδικασία, επιλέγοντας αυτή τι φορα το jtag, ανεβάζοντας την νέα εικόνα (αφού το "μετανομασα" σε nandflash_retail.bin). Πήρα το νέο αρχείο updflash.bin το πέρασα σε σκληρό, μπήκα στην xell όπου το βρήκε και έκανε την αναβάθμιση μονο του.
Από τότε δεν κάνει tpt η κονσόλα
Λοιπόν, πρώτον δεν δούλευε το flash360, μου εβγαλε error, οποτε βρήκα το nandflash και χρησιμοποίησα αυτό να κάνω dump το flash. Μπήκα XeLL για να σημειώσω το κλειδί του CPU, το οποιο το διπλό και τριπλό τσέκαρα. Μετά στο jrunner επέλεξα retail, έβαλα το nand, το cpu key, και πάτησα create image, αλλα μου πέταξε error οποτε κατέβασα τα clean smc και το έβαλα στον αντίστοιχο φάκελο.
Αφού λοιπόν είχα το "retail" image, ξανά ξεκίνησα την διαδικασία, επιλέγοντας αυτή τι φορα το jtag, ανεβάζοντας την νέα εικόνα (αφού το "μετανομασα" σε nandflash_retail.bin). Πήρα το νέο αρχείο updflash.bin το πέρασα σε σκληρό, μπήκα στην xell όπου το βρήκε και έκανε την αναβάθμιση μονο του.
Από τότε δεν κάνει tpt η κονσόλα
Blaqdgr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 676
Ασχολίες : Μεταφραστης, καθηγητης υπολογιστων, και...GAMING!
Ατάκα : Non Servium!
Registration date : 22/12/2011
Την εχω τωρα και πανω απο μιση ωρα και απλα δεν βοοταρει
Blaqdgr- Xtreme Modder
κατι δεν εκανες σωστα.
τωρα θελει να κολληθει programmer και να προγραματιστει εκ νεου
τωρα θελει να κολληθει programmer και να προγραματιστει εκ νεου
Postfire- Xtreme Modder
Μαλιστα, εγω βρισκομαι ιωαννινα. Υπαρχει καποιος ο οποιος μπορω να του το στειλω? και περα απο τα μεταφορικα, ποσο θα μου κοστισει?
Blaqdgr- Xtreme Modder
επιτυχης αναβαθμιση σε slim E σε κερνελ 2.0.17349
δουλευει και το dashlaunch 3.14
δουλευει και το dashlaunch 3.14
Postfire- Xtreme Modder
στο jrunner για να κανω τα πρωτα βηματα
δοκιμασα και με τα 2 και με βγαζει -----------------------------------------------------------
xeBuild Finished. Have a nice day.
---------------------------------------------------------------
Failed
εχω ομως κρατημενη nand απο προηγουμενο φλασαρισμα. να προχωρησω παρακατω;
πρεπει να επιλεξω το dash που εχει τωρα η κονσολα(17150); ή το νεοτερο (17489)?Ανοίγετε το J-Runner
φορτώνετε το αρχείο (flashdmp.bin) που εγραψε το flash360 στο USB stick.
βάζετε το CPUKEY (που έχετε αντιγράψει ανάβοντας την κονσόλα απ το EJECT και μπαίνοντας σε Xell)
δοκιμασα και με τα 2 και με βγαζει -----------------------------------------------------------
xeBuild Finished. Have a nice day.
---------------------------------------------------------------
Failed
εχω ομως κρατημενη nand απο προηγουμενο φλασαρισμα. να προχωρησω παρακατω;
d_gkal- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Registration date : 29/10/2014
εκανα μια προσπαθεια και επελεξα rgh2. ειναι σωστο; ή πρεπει να επιλεξω jtag;
d_gkal- Member
τι κονσολα εχεις?
Postfire- Xtreme Modder
σλιμ με τρινιτι
d_gkal- Member
Σελίδα 27 από 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Παρόμοια θέματα
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 27 από 30
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης