Οδηγός αναβάθμισης RGH
+86
Hacked
kvasil
Mr_Terror
d_gkal
Blaqdgr
petrofskaya
billdoxa
andersgr
vezouviosath08
C1oud
stratisd
olegaros
giorgosmc
vasilis_ts
goan7
spyros.tsi
Chrysostomos
kosbit
rageilias
dimitrisarta
O Thios Tom
Morfh87
thomason93
invisiblesurfer
vasi
venom13
klainmaingr
gkalas
lousifer2008
Candlemass
skar1983
xbox360gamers
james9
Zorg
Evangelos
stayros32001
steve-evolution
jpm4
hellcine
green chaos
auron12
Phobia
Alkis30
thanosgr
rage
talos
panos1973
elouros
lalos
iratus7
RaZ1eL
billias
nikosm10
DoctorC
madgamer1908
cycloholic
gio
matsupitsu
greenstation
niknilad
PowerOfDark
vk2007
tzonaras
arbaden
DmC10
kolitiri
polifotos
mg444
reinko24
sokairyk
Totti10
neokosmitis
gust
mikele13
koulis21
kasderty
avraam1985
ShadowSora
ax0r7ag0z
aorpanos
SCORPIOS_X
Jimyb3
nikdeli
Jimakos
Postfire
vortex
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 26 από 30
Σελίδα 26 από 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Απ: Οδηγός αναβάθμισης RGH
Υπαρχει και ο συντομος δρομος για να μη μπλεκεις με ολα αυτα, εχει ανεβει και οδηγος στο φορουμ αν και ειναι περισοτερο ριψοκινδυνο, εγω ετσι ειχα αναβαθμισει παλιοτερα σε 16547, μου πηρε γυρω στο 10λεπτο η ολη διαδικασια και δεν επαθε κατι η κονσολα.
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
Σύντομο δρόμο εννοείς update μεσω LAN?
thomason93- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Registration date : 06/01/2009
Eπειδη δεν βρισκω τον οδηγο εδω αυτη τι στιγμη ειναι αυτη η διαδικασια που υπαρχει στο παρακατω Link
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οχι οτι θυμαμαι καλα τι ειχα κανει γιατι παει αρκετος καιρος αλλα παντως ηταν αρκετα γρηγορη διαδικασια, αν δε κανω λαθος επειδη η κονσολα σου ειναι jasper και δεν εχει wifi ισως πρεπει με καποιο τροπο να τη συνδεσεις στο internet ή lan για να γινει ομως να ξερεις πως ειναι ριψοκυνδινη η συγκεκριμενη διαδικασια και οχι τοσο ασφαλη οσο ο γνωστος πολυπλοκος (και χρονοβορος) τροπος.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οχι οτι θυμαμαι καλα τι ειχα κανει γιατι παει αρκετος καιρος αλλα παντως ηταν αρκετα γρηγορη διαδικασια, αν δε κανω λαθος επειδη η κονσολα σου ειναι jasper και δεν εχει wifi ισως πρεπει με καποιο τροπο να τη συνδεσεις στο internet ή lan για να γινει ομως να ξερεις πως ειναι ριψοκυνδινη η συγκεκριμενη διαδικασια και οχι τοσο ασφαλη οσο ο γνωστος πολυπλοκος (και χρονοβορος) τροπος.
giorgosmc- Xtreme Modder
Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μετακινήσω το xbox κοντα στο router για να το συνδεσω με ethernet αυτη τη στιγμη, αν και είναι πολύ πιο γρήγορος ο τρόπος..
Αναγκαστικά old school way...
Ξέρεις αν απλά με το 16756 θα παίζουν τα καινούργια games ή χρειάζεται και dashlaunch 3.12?
Αναγκαστικά old school way...
Ξέρεις αν απλά με το 16756 θα παίζουν τα καινούργια games ή χρειάζεται και dashlaunch 3.12?
Φιλε μου μεχρι στιγμης δεν εχει βγει game στο xbox360 που να απαιτει υποχρεωτικα 16756 για να παιξει, σκεψου πως ακομα και με 16537 παιζεις τα παντα, τωρα αν για προληπτικους λογους θες να αναβαθμισεις μηπως στο μελλον απαιτει καποιο game πιο καινουριο dashboard κακο δε κανεις σιγουρα και φυσικα και θα τρεχουν ολα τα games, σχετικα με το dashlaunch δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα αλλα καλο θα ηταν να εχεις οτι πιο προσφατο σε update.
giorgosmc- Xtreme Modder
Α και με 16537 παιζουν τα παντα? Γιατι καπου διαβασα οτι για το FIFA 15 ήθελε update, γι αυτο και εκατσα να το κάνω.. και εγω 16537 έχω αυτη τη στιγμή, οπότε μόνο μελλοντικά ίσως είναι απαραίτητο το update.
Τότε θα κάνω μόνο το 3.12 dashlaunch μιας και το κατεβασά και αφήνω το dashboard για το μελλον.
Σ ευχαριστώ για τη πληροφορηση
Τότε θα κάνω μόνο το 3.12 dashlaunch μιας και το κατεβασά και αφήνω το dashboard για το μελλον.
thomason93 έγραψε:Α και με 16537 παιζουν τα παντα? Γιατι καπου διαβασα οτι για το FIFA 15 ήθελε update, γι αυτο και εκατσα να το κάνω.. και εγω 16537 έχω αυτη τη στιγμή, οπότε μόνο μελλοντικά ίσως είναι απαραίτητο το update.
Δε θα εχεις κανενα προβλημα με το fifa, κι εγω ετσι διαβασα αλλα απο τη στιγμη που εχω 16547 και μου τρεχει μια χαρα δεν νομιζω να εχεις προβλημα εσυ.
giorgosmc- Xtreme Modder
παιδια καλησπερα μια ερωτηση. τι dashboard χρειαζεται να εχω ετσι ωστε να μπορω να παιξω το nba2k15, fifa15, pes15? πριν ενα χρονο που προσπαθησα να κανω τα καινουργια παιχνιδια δεν επαιζαν και ποτε δεν καταλαβα την διαδικασια και ετσι το εφτιαξε το παιδι που το εκανε rgh.θελω μια σιγουρη απαντηση μην παθω το ιδιο ξενερωμα.
σας ευχαριστω
σας ευχαριστω
vezouviosath08- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 08/10/2014
2.0.16537
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Δεν παίζει ρόλο το dashlaunch που λέει ένα παιδί πιο πάνω?
Πάντως αυτό το dashboard έχω από πέρσι οπότε όταν πάω σπίτι θα περάσω το καινούργιο nba2k15.
Δεν παίζει ρόλο το dashlaunch που λέει ένα παιδί πιο πάνω?
Πάντως αυτό το dashboard έχω από πέρσι οπότε όταν πάω σπίτι θα περάσω το καινούργιο nba2k15.
vezouviosath08- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 08/10/2014
μια χαρα θα εισαι.
Postfire- Xtreme Modder
Εχω dashlaunch 16547 τωρα, θα μπορω να παιζω με αυτο ολα τα games μεχρι να σταματησει το 360 να βγαζει παιχνιδια ή θα εχω προβληματα σε μελλοντικα games?
Δηλαδη να αναγκαστω να αναβαθμισω καποια στιγμη ή να μην ανησυχω?
Δηλαδη να αναγκαστω να αναβαθμισω καποια στιγμη ή να μην ανησυχω?
giorgosmc- Xtreme Modder
αυτο κανεις δεν το ξερει αλλα μαλλον θα βγει
Postfire- Xtreme Modder
Καταλαβα, τη χρειαζετε για να μπορεσω να κανω γρηγορο update σε 16767?
Ρωταω διοτι ο οδηγος εδω ειναι για 16537 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μπορεις να μου στειλεις καποιο link με το XeBuild_QuickUpdate 16767?
Ρωταω διοτι ο οδηγος εδω ειναι για 16537 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μπορεις να μου στειλεις καποιο link με το XeBuild_QuickUpdate 16767?
giorgosmc- Xtreme Modder
δεν θα κανεις σε 16767 θα κανεις σε 16747
δεν δουλευει σωστα το dashlaunch 3.12 περα του 16747
δεν δουλευει σωστα το dashlaunch 3.12 περα του 16747
Postfire- Xtreme Modder
Εκανα update σε 16747, εκανα και update το avatar και ολα καλα, ομως οταν μπαινω στο μενου του dashlaunch και παταω το κεντρικο στρογγυλο κουμπι του controller τερμα κατω δεξια μου γραφει 14719!! πως ειναι δυνατον? οταν παταω το ιδιο κουμπι στα system settings ή οπουδηποτε αλλου μου βγαζει κανονικα 16747 κανονικα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
giorgosmc- Xtreme Modder
μεσα απο τον fsd πηγαινε settings/gredits τι κερνελ λεει?
Postfire- Xtreme Modder
Postfire έγραψε:μεσα απο τον fsd πηγαινε settings/gredits τι κερνελ λεει?
16747 λεει αν ενοεις εδω
giorgosmc- Xtreme Modder
αυτο εχεις
Postfire- Xtreme Modder
Καλησπερα παιδια!
Τωρα που τελειωνει ο στρατος λεω να επιστρεψω στο gaming αλλα εχω μεινει πολυ πισω.
Εχω το 16202 dash και 3.06(? νομιζω) fsd. Tα καινουργια παιχνιδια θελουν τον 16747 απ'οτι εχω δει.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με αναβαθμισεις, οποτε θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει με λιγα λογια τι να κανω για να το αναβαθμισω.
Βρηκα τον γρηγορο τροπο μεσω δικτυου. Να το δοκιμασω ετσι ή θα εχω προβλημα?
Τωρα που τελειωνει ο στρατος λεω να επιστρεψω στο gaming αλλα εχω μεινει πολυ πισω.
Εχω το 16202 dash και 3.06(? νομιζω) fsd. Tα καινουργια παιχνιδια θελουν τον 16747 απ'οτι εχω δει.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με αναβαθμισεις, οποτε θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει με λιγα λογια τι να κανω για να το αναβαθμισω.
Βρηκα τον γρηγορο τροπο μεσω δικτυου. Να το δοκιμασω ετσι ή θα εχω προβλημα?
andersgr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 403
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 21/10/2012
Εχει εναν οδηγό στο site, είναι μια χαρά, το έκανα και εγώ πριν 3 εβδομάδες.
stratisd- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 156
Registration date : 24/06/2010
Εχει ενα ρισκο η γρηγορη διαδικασια σε σχεση με την αργη, εμενα προσωπικα μου εγινε μια χαρα η αναβαθμιση με το γρηγορο τροπο, δεν ειχα θεμα, απλα υπαρχει ενας κινδυνος παραπανω.
giorgosmc- Xtreme Modder
Έχω ένα πρόβλημα με το update του dashboard.
Κάνω κανονικά το αρχείο updflash.bin, το βάζω σε στικάκι, πατάω eject και εκεί αφού βρίσκει το αρχείο μου βγάζει error: uda0:/updflash.bin - size 50331648 is not a valid image size
Τί φταίει?
Κάνω κανονικά το αρχείο updflash.bin, το βάζω σε στικάκι, πατάω eject και εκεί αφού βρίσκει το αρχείο μου βγάζει error: uda0:/updflash.bin - size 50331648 is not a valid image size
Τί φταίει?
billdoxa- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 08/01/2013
τι κονσολα εχεις?
πως εφτιαξες το freeboot image?
Postfire- Xtreme Modder
Postfire έγραψε:τι κονσολα εχεις?
έχω την slim (corona4gb).
Με το jrunner έφτιαξα το updflash.bin (χρησιμοποιώντας το αρχείο nanddump1.bin το οποίο είχε μέσα στο cd που μου δώσανε από το μαγαζί που έκανε το rgh).
billdoxa- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 08/01/2013
Σελίδα 26 από 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Παρόμοια θέματα
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 26 από 30
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης