Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
+66
soulfunkdjx
BabisL
kouskous
yiazoo
gianniotis10
Mr_Terror
Bech
psifio
V -siretfel- V
paulbr
Candlemass
billdoxa
toni97
invisiblesurfer
razkal
Chrysostomos
Blinky
the_stiffm3ist3r
giorgosmc
maros4
zeremefico
KaYoMc
Totti10
efthimis.kavoukoglou
stelgx
kosbit
andersgr
greekcos
simonis
aorpanos
gkalas
nikos5800
jimmis1974
C1oud
myst77
socialwaste
vadergr
dilis
georgiou.cr
Mastro803
titan
stelios.travezeas
nannaki
spartan
rayman
koulis21
thanosgr
vortex
antreasM77
vasi
InFamous
dorinpro
billias
codmdantes
asteriosgr
avraam1985
gust
kazumagr
djbeast
talos
paranoicb
mikele13
Jimyb3
Al3xgrc
vagelis130687
Postfire
70 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 22 από 27
Σελίδα 22 από 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
jimmis1974- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 362
Ασχολίες : Ενυδρεια......
Registration date : 01/10/2012
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
κατι τελευταιο γιατι σε ενα αλλο rgh ειχα πιο παλιο freestyle.
σε αυτον πως μπορουμε να παμε στο dash του XBOX?
γιατι στον αλλον οταν παταγα το ΧΒΟΧ button υπηρχε επιλογη ΧΒΟΧ Home και κρατωντας πατημενο το RB πηγενε στο dash του ΧΒΟΧ.
τωρα εδω δεν υπαρχει επιλογη τετια !!
σε αυτον πως μπορουμε να παμε στο dash του XBOX?
γιατι στον αλλον οταν παταγα το ΧΒΟΧ button υπηρχε επιλογη ΧΒΟΧ Home και κρατωντας πατημενο το RB πηγενε στο dash του ΧΒΟΧ.
τωρα εδω δεν υπαρχει επιλογη τετια !!
χβοχ button μετα πατα το Y KΡΑΤΑς ΤΟ rb οπως πριν
Postfire- Xtreme Modder
Γεια χαρά forum!
Είμαι καινούριος και θα ήθελα βοήθεια σε κάτι. Παρέλαβα πρόσφατα τo Xbox360 PHAT με rgh (freestyle 3) και θέλω να τον συνδέσω με έναν εξωτερικό "Seagate Expansion 2TB usb 3.0" από τον οποίο έχω κάνει partition 400 Gb (αφού του έχω κάνει format σε FAT32). Όμως όποτε προσπαθώ να φτιάξω τα gamepaths δεν μου εμφανίζει πουθενά το usb0 (ή κάτι αντίστοιχο). Συγκεκριμένα στην "Drive list" μου εμφανίζει μόνο τα "Dvd, Game, Hdd1, OnBoardMU".Δοκίμασα να κάνω από την αρχή το partition και το format του σκληρού, μπας και αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Στην συνέχεια έκανα το ίδιο με ένα usb stick 8 Gb και εκεί το εντόπισε κανονικά στο Drive list ως usb0. Κοντολογίς, το partition του εξωτερικού σκληρού δεν το εντοπίζει αλλά το usb στικάκι μου το εντοπίζει. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας; Μήπως θα πρέπει να κάνω format σε FAT32 όλο τον σκληρό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
PS1: To format σε FAT32 το έχω κάνει με "MiniTool Partition Wizard Home Edition" και "EaseUS Partition Master 9.3.0"
PS2: Στο partition που θέλω να περάσω τα game paths έχω φτιάξει και τους πέντε φακέλους(xbox360, homebrew etc) , όπως αναφέρει και το tutorial.
PS3: έχω δοκιμάσει να το συνδέσω και στις μπροστινές usb θήρες αλλά και στην πίσω. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά το δοκίμασα και αυτό.
PS4: ο εξωτερικός σκληρός έχει εξωτερική τροφοδοσία
PS5: όποτε συνδέω τον εξωτερικό σκληρό το Xbox360 μου εμφανίζει μια ειδοποίηση "Detected storage device change. Refreshing mounted drives". Εγώ από αυτό καταλαβαίνω πως εντοπίζει τον δίσκο αλλά δεν μπορεί να τον διαβάσει.
Είμαι καινούριος και θα ήθελα βοήθεια σε κάτι. Παρέλαβα πρόσφατα τo Xbox360 PHAT με rgh (freestyle 3) και θέλω να τον συνδέσω με έναν εξωτερικό "Seagate Expansion 2TB usb 3.0" από τον οποίο έχω κάνει partition 400 Gb (αφού του έχω κάνει format σε FAT32). Όμως όποτε προσπαθώ να φτιάξω τα gamepaths δεν μου εμφανίζει πουθενά το usb0 (ή κάτι αντίστοιχο). Συγκεκριμένα στην "Drive list" μου εμφανίζει μόνο τα "Dvd, Game, Hdd1, OnBoardMU".Δοκίμασα να κάνω από την αρχή το partition και το format του σκληρού, μπας και αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Στην συνέχεια έκανα το ίδιο με ένα usb stick 8 Gb και εκεί το εντόπισε κανονικά στο Drive list ως usb0. Κοντολογίς, το partition του εξωτερικού σκληρού δεν το εντοπίζει αλλά το usb στικάκι μου το εντοπίζει. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας; Μήπως θα πρέπει να κάνω format σε FAT32 όλο τον σκληρό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
PS1: To format σε FAT32 το έχω κάνει με "MiniTool Partition Wizard Home Edition" και "EaseUS Partition Master 9.3.0"
PS2: Στο partition που θέλω να περάσω τα game paths έχω φτιάξει και τους πέντε φακέλους(xbox360, homebrew etc) , όπως αναφέρει και το tutorial.
PS3: έχω δοκιμάσει να το συνδέσω και στις μπροστινές usb θήρες αλλά και στην πίσω. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά το δοκίμασα και αυτό.
PS4: ο εξωτερικός σκληρός έχει εξωτερική τροφοδοσία
PS5: όποτε συνδέω τον εξωτερικό σκληρό το Xbox360 μου εμφανίζει μια ειδοποίηση "Detected storage device change. Refreshing mounted drives". Εγώ από αυτό καταλαβαίνω πως εντοπίζει τον δίσκο αλλά δεν μπορεί να τον διαβάσει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bech στις 8th Ιανουάριος 2014, 23:12, 3 φορές συνολικά
Bech- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 07/10/2013
την απαντηση την γραφεις μονος σου USB 3.0
δεν βλεπει το ΧΒΟΧ σκληρο δισκο USB 3.0, οποτε πας αναγκαστηκα σε θηκη USB 2.0
jimmis1974 έγραψε:την απαντηση την γραφεις μονος σου USB 3.0
. . . D'oh! Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ατυχήσαμεν...
Bech- Junior Member
Μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο usb 3
με usb 2.Δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα.
Αν μπορεις δοκιμασε το.
Αν μπορεις δοκιμασε το.
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
δεν εχει σχεση το καλωδιο , εχω δοκιμασει και γω απειρους εξωτερικους USB 3.0 , δεν τους βλεπει !!
εχει να κανει η πλακετα της θηκης USB 3, δεν μπορει να την διαβασει το ΧΒΟΧ, οποτε ξεχασε την την θηκη USB 3.0.
εχει να κανει η πλακετα της θηκης USB 3, δεν μπορει να την διαβασει το ΧΒΟΧ, οποτε ξεχασε την την θηκη USB 3.0.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jimmis1974 στις 8th Ιανουάριος 2014, 22:57, 1 φορά
Mr_Terror έγραψε:Μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο usb 3
Αν μπορεις δοκιμασε το.
Δεν είναι κακή ιδέα. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ Mr_Terror!
Bech- Junior Member
Αν το fat32 partition δεν είναι το 1ο partition του δίσκου, δεν θα το δεί το xbox...
USB3.0 σκληροί δουλεύουν κανονικά με το XBOX, γενικά.
USB3.0 σκληροί δουλεύουν κανονικά με το XBOX, γενικά.
Candlemass- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 12/01/2012
---Re-edit---Bech έγραψε:Mr_Terror έγραψε:Μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο usb 3
Αν μπορεις δοκιμασε το.
Δεν είναι κακή ιδέα. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! Ευχαριστώ Mr_Terror!
Άκυρο. Ο ένας ακροδέκτης του καλωδίου είναι διαφορετικός από το κλασικό usb 2.0, οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Bech- Junior Member
ναι μολις αυτο εβλεπα.
Με καλωδιο προεκτασης usb 2 μπορεις να δοκιμασεις.
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
μπορεις να βαλεις στην θηκη ενα καλωδιο USB που εχουν τα smartphone (π.χ. Samsung Galaxy) που στη μια μερια ειναι microUSB και στην αλλη USB .
θα το βαλεις στη μια υποδοχη της θηκης , αλλα και παλι δεν θα το δει το ΧΒΟΧ γιατι επαναλαμβανω εχει σχεση η πλακετα που εχει η θηκη μεσα που ειναι USB 3.0 οποτε οσο και να παιξεις με καλωδια δεν θα εχεις αποτελεσμα !!
θα το βαλεις στη μια υποδοχη της θηκης , αλλα και παλι δεν θα το δει το ΧΒΟΧ γιατι επαναλαμβανω εχει σχεση η πλακετα που εχει η θηκη μεσα που ειναι USB 3.0 οποτε οσο και να παιξεις με καλωδια δεν θα εχεις αποτελεσμα !!
Mr_Terror έγραψε:ναι μολις αυτο εβλεπα.
Δοκίμασα και με καλώδιο επέκτασης usb 2.0. Τζίφος...
Thanks που το πρότεινες πάντως.
Bech- Junior Member
jimmis1974 έγραψε:μπορεις να βαλεις στην θηκη ενα καλωδιο USB που εχουν τα smartphone (π.χ. Samsung Galaxy) που στη μια μερια ειναι microUSB και στην αλλη USB .
Πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο jimmis1974. Πωωω και είχα κάνει όνειρα για αυτόν τον σκληρό...
Bech- Junior Member
εχω συναντησει ασυμβατοτητες με usb 3 δισκους οχι με ολους αλλα με μερικους
Postfire- Xtreme Modder
εχω αρκετους φιλους που μου φεραν σκληρους USB3 και κανενας δεν τον βρηκε το ΧΒΟΧ, αλλα και σε PS3 φιλου παλι δεν τους βλεπει !!
Ειναι θεμα πλακετας θηκης.
Φιλε bech τι σκληρο φοραει η κονσολα ?
βρες καναν 500Gb και αλλαξε τον αν ειναι μικρος , εστω και μεταχειρισμενους βρησκεις ανετα .
βρες καναν 500Gb και αλλαξε τον αν ειναι μικρος , εστω και μεταχειρισμενους βρησκεις ανετα .
jimmis1974 έγραψε:εχω αρκετους φιλους που μου φεραν σκληρους USB3 και κανενας δεν τον βρηκε το ΧΒΟΧ, αλλα και σε PS3 φιλου παλι δεν τους βλεπει !!
Ρε τι έπαθα! 2Tb και να μην μπορώ να παίξω ένα Grand Theft Auto...
Νομίζω ότι φοράει 20Gb σκληρό δίσκο (δυστυχώς μου ακούγεται πολύ μικρός). Μάλλον θα πρέπει να κάνω αυτό που μου προτείνεις jimmis1974.
Μήπως ξέρεις καμία ενδεικτική τιμή; (Εγκυκλοπεδικά ρωτάω πάντα)
Forum ευχαριστώ πολύ πάντως. Τα reply σας ήταν άμεσα.
Bech- Junior Member
Επειδή και εγώ έναν Seagate 2TB χρησιμοποιώ, άνοιξε πρώτα το xbox χωρίς τον σκληρό πάνω, αφού ολοκληρωθεί το φόρτωμα του FreeStyle, τότε βάλε τον σκληρό, όταν σου εμφανίσει ότι τον βρήκε, πάτησε το κεντρικό κουμπί στο χειριστήριο και επέλεξε την πρώτη επιλογή, ώστε να κάνεις επανεκκίνηση το FreeStyle, εμένα έτσι μετά τον εμφανίζει στο file manager, έτσι θα μπορέσεις να ορίσεις και τα Path.
Γενικά με αυτόν τον τρόπο φορτώνει και τα παιχνίδια του σκληρού.
Έχω μερικές απορίες, πέρασα κανονικά τις τελευταίες εκδόσεις του F3, DashLaunch και βλέπω στο root της κονσόλας, εκεί που δείχνει flash,hdd1,hddx,usb0 να έχει ένα φάκελο game με φακέλους μέσα να μοιάζουν σε αυτούς του FreeStyle, έχει και ένα default.xex το οποίο προσπάθησα να το τρέξω αλλά το μόνο που γίνεται είναι να κολλάει η κονσόλα. Είναι φυσιολογικό, να το διαγράψω ή να το αφήσω;
Επίσης εκεί που είναι τα παιχνίδια του XBOX 360 μου εμφανίζεται και ένα παιχνίδι με το όνομα "game room", δεν θυμάμαι να έχω πουθενά κανένα τέτοιο παιχνίδι.
Έχω μερικές απορίες, πέρασα κανονικά τις τελευταίες εκδόσεις του F3, DashLaunch και βλέπω στο root της κονσόλας, εκεί που δείχνει flash,hdd1,hddx,usb0 να έχει ένα φάκελο game με φακέλους μέσα να μοιάζουν σε αυτούς του FreeStyle, έχει και ένα default.xex το οποίο προσπάθησα να το τρέξω αλλά το μόνο που γίνεται είναι να κολλάει η κονσόλα. Είναι φυσιολογικό, να το διαγράψω ή να το αφήσω;
Επίσης εκεί που είναι τα παιχνίδια του XBOX 360 μου εμφανίζεται και ένα παιχνίδι με το όνομα "game room", δεν θυμάμαι να έχω πουθενά κανένα τέτοιο παιχνίδι.
Jimyb3 έγραψε:Επειδή και εγώ έναν Seagate 2TB χρησιμοποιώ, άνοιξε πρώτα το xbox χωρίς τον σκληρό πάνω, αφού ολοκληρωθεί το φόρτωμα του FreeStyle, τότε βάλε τον σκληρό, όταν σου εμφανίσει ότι τον βρήκε, πάτησε το κεντρικό κουμπί στο χειριστήριο και επέλεξε την πρώτη επιλογή, ώστε να κάνεις επανεκκίνηση το FreeStyle, εμένα έτσι μετά τον εμφανίζει στο file manager, έτσι θα μπορέσεις να ορίσεις και τα Path.
Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. -_-
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
Bech- Junior Member
Παιδιά καλημέρα! Μετα από πολύ καιρό είπα να ασχοληθώ και πάλι με την rgh της οποίας το πέρασμα των προγραμμάτων έιχα αφήσει για πολύ καιρό στη μέση ( ) Το έιχα αφήσει εκεί όπου δε ξεκινούμε με fsd αλλά με το menu του xbox και το xex το δίαβαζε απο cd. Το άνοιξα πάλι (επιτέλους!) με σκοπο να ασοληθώ και μόλις πήγα να τρέξω το xex μου γράφει fatal crash intercepted, διαβασα ότι και κάποιο άλλο παιδί έιχε το ίδιο θέμα και έιπα να ξαναγράψω το xex αλλά μου μάλλον πεθαίνει το drive στο laptop και δe μπορώ να ολοκλήρώσω καμία εγγραφή δίσκου... με παίρνει να κάνω τίποτα από στικάκι;
V -siretfel- V- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Τόπος : Maine
Ασχολίες : Διαβασμα,Μουσική,Μοντελισμος,Βινυλιο
Registration date : 14/10/2010
βαζεις το στικακι στο xbox και μεσα απο το nxe κανεις costumize το στικακι.
μετα βαζεις το στικακι στο λαπτοπ και με το προγραμμα USBXTAFGUI v44 ανοιγεις το στικακι και φτιαχνεις φακελο content/0000000000000000/code9999 και βαζεις απο το φακελο του xemenu το code9999
μετα το βαζεις στην κονσολα και μεσα απο nxe πας my games και τρεχεις το xexmenu.
αν δυσκολευτεις εχω οδηγο στην υπογραφη μου
μετα βαζεις το στικακι στο λαπτοπ και με το προγραμμα USBXTAFGUI v44 ανοιγεις το στικακι και φτιαχνεις φακελο content/0000000000000000/code9999 και βαζεις απο το φακελο του xemenu το code9999
μετα το βαζεις στην κονσολα και μεσα απο nxe πας my games και τρεχεις το xexmenu.
αν δυσκολευτεις εχω οδηγο στην υπογραφη μου
Postfire- Xtreme Modder
Νίκο καλησπέρα! Το δοκιμάζω και σου λέω αν πέτυχε...
΄μαλλον το βρήκα ...
Δεν το βρήκα... παω στο φάκελο Dashlaunch, ανοιγω το φάκελο installer και τρέχω το default.xex έχω κάνει επιλογή Hdd αλλά δε μου γυρίζει σε FSD... καμια ιδέα κανείς;
΄μαλλον το βρήκα ...
Δεν το βρήκα... παω στο φάκελο Dashlaunch, ανοιγω το φάκελο installer και τρέχω το default.xex έχω κάνει επιλογή Hdd αλλά δε μου γυρίζει σε FSD... καμια ιδέα κανείς;
Σελίδα 22 από 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Παρόμοια θέματα
» Οδηγος εγκατάστασης HD textures
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 22 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης