Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
+66
soulfunkdjx
BabisL
kouskous
yiazoo
gianniotis10
Mr_Terror
Bech
psifio
V -siretfel- V
paulbr
Candlemass
billdoxa
toni97
invisiblesurfer
razkal
Chrysostomos
Blinky
the_stiffm3ist3r
giorgosmc
maros4
zeremefico
KaYoMc
Totti10
efthimis.kavoukoglou
stelgx
kosbit
andersgr
greekcos
simonis
aorpanos
gkalas
nikos5800
jimmis1974
C1oud
myst77
socialwaste
vadergr
dilis
georgiou.cr
Mastro803
titan
stelios.travezeas
nannaki
spartan
rayman
koulis21
thanosgr
vortex
antreasM77
vasi
InFamous
dorinpro
billias
codmdantes
asteriosgr
avraam1985
gust
kazumagr
djbeast
talos
paranoicb
mikele13
Jimyb3
Al3xgrc
vagelis130687
Postfire
70 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 12 από 27
Σελίδα 12 από 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
να συμπληρωσω παιδια οποιος γουσταρει μπορει να ξηλωσει τελειως το drive απο την κονσολα(δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει) και να κοτσαρει σκληρο δισκο στην θεση του.
ειχε ανεβασει ο βορτεξ πως γινετε
ειχε ανεβασει ο βορτεξ πως γινετε
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Και οταν πρεπει να κανεις update?
socialwaste- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2083
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : xbox,pc,wii,music
Ατάκα : τον ηπιαμε!
Registration date : 25/12/2010
Μολις παρελαβα το 360 rgh.
Με το xex menu περναω τα παιχνιδια στον εξωτερικο σκληρο απο το pc μου?
Υπάρχει ενα direct link?
Οποτε το ψαχνω μου βγαινουν ενα σωρο αρχεια και δεν ξερω το σωστο.
Με το xex menu περναω τα παιχνιδια στον εξωτερικο σκληρο απο το pc μου?
Υπάρχει ενα direct link?
Οποτε το ψαχνω μου βγαινουν ενα σωρο αρχεια και δεν ξερω το σωστο.
vadergr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 167
Registration date : 10/05/2008
οχι κοτσαρεις τον σκληρο σου στο pc και τα περνας με το προγραμμα exiso gui
Postfire- Xtreme Modder
Το κατεβασα μολις.Σε ευχαριστω.
vadergr- Xtreme Modder
To εβαλα αλλα κατι δεν γινεται σωστα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ακολυθω τον πιο πανω οδηγο , επιλεγω σαν destination folder το πχ E:\games που ειναι ο εξωτερικος μου δισκος, κανω load ολα τα iso που θελω , αλλα οταν πατω GO η διαδικασια κραταει μισο δευτερολεπτο , λεει οτι τα εκανε extract αλλα απλα εχει δημιουργησει στο E:\Games μονο τα folders αλλα χωρις κανενα περιεχομενο.
Στην εγκατασταση του προγραμματος χρειαστηκε να κανω ignore σε ενα αρχειο ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ακολυθω τον πιο πανω οδηγο , επιλεγω σαν destination folder το πχ E:\games που ειναι ο εξωτερικος μου δισκος, κανω load ολα τα iso που θελω , αλλα οταν πατω GO η διαδικασια κραταει μισο δευτερολεπτο , λεει οτι τα εκανε extract αλλα απλα εχει δημιουργησει στο E:\Games μονο τα folders αλλα χωρις κανενα περιεχομενο.
Στην εγκατασταση του προγραμματος χρειαστηκε να κανω ignore σε ενα αρχειο ...
vadergr- Xtreme Modder
παρε αυτο να κανεις δουλεια σου ομορφα και χωρις προβληματα.....
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Τα καταφερα.
Εφταιγε η εκδοση που κατεβασα.
Ειχα αρχικα βαλει τον installer, οταν εβαλα το αλλο αρχειο με το rar επαιξε κανονικα.
Ευχαριστω,θα εχω στα υποψιν και αυτο που μου εδειξες!
Εφταιγε η εκδοση που κατεβασα.
Ειχα αρχικα βαλει τον installer, οταν εβαλα το αλλο αρχειο με το rar επαιξε κανονικα.
Ευχαριστω,θα εχω στα υποψιν και αυτο που μου εδειξες!
vadergr- Xtreme Modder
Μια τελευταια ερωτηση (για σημερα)
Ta xbla παιχνιδια με ποιον τροπο τα περναω στον εξωτερικο?Χυμα σε ενα directory?
Ta xbla παιχνιδια με ποιον τροπο τα περναω στον εξωτερικο?Χυμα σε ενα directory?
vadergr- Xtreme Modder
η directory ειναι:
φτιαξε φακελο content και μεσα σε αυτον φακελο 0Χ16 μετα δηλωσε το path στο fsd
τα xbla τα τα βαζεις στο φακελο με τα 16 μηδενικα
φτιαξε φακελο content και μεσα σε αυτον φακελο 0Χ16 μετα δηλωσε το path στο fsd
τα xbla τα τα βαζεις στο φακελο με τα 16 μηδενικα
avraam1985- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 791
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : xbox.xbox360,psp,ps2dreamcast wii
Registration date : 29/07/2011
θα το προσπαθησω.Ευχαριστω
vadergr- Xtreme Modder
ρε παιδιά...
Τα rip των παιχνίδιών, όπως και τα XBLA πώς συμφέρει να τα περάσω στον εσωτερικό δίσκο του xbox;
1) απο εξωτερικό USB να τα κάνω copy στον εσωτερικό της κονσόλας;
ή
2) να συνδέσω τον δίσκο της κονσόλας στο pc και από εκει με κάποιο πρόγραμμα (και ποιό προτείνετε) ;
Τα rip των παιχνίδιών, όπως και τα XBLA πώς συμφέρει να τα περάσω στον εσωτερικό δίσκο του xbox;
1) απο εξωτερικό USB να τα κάνω copy στον εσωτερικό της κονσόλας;
ή
2) να συνδέσω τον δίσκο της κονσόλας στο pc και από εκει με κάποιο πρόγραμμα (και ποιό προτείνετε) ;
myst77- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 759
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ασχολίες : sports, computers
Registration date : 19/09/2008
με ftp αργει πολυ.
καλυτερα το 1
καλυτερα το 1
Postfire- Xtreme Modder
Λοιπόν έχω θέμα με τα paths από τότε που άλλαξα σκληρό. Έκανα clear data και ξαναέφτιαξα τα paths αλλά δεν τα βλέπει τα παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος για να τα βάλω είναι από το file manager και δουλεύουν μια χαρά. Tα παιχνίδια τα έχω περασμένα στο usb0\xbox360 και μέσα σε αυτόν έχω φτιάξει ένα φάκελο για το κάθε παιχνίδι όπου το έχω κάνει extract με το γνωστό τρόπο. Πήγα manage paths στο fsd πάτησα Υ για να φτιάξω νέο path. Επέλεξα με Α το usb0 μετά επέλεξα με Α το xbox360 και μετά πάτησα το Y. Έβαλα scan depth 2 (δοκίμασα και με 1 η 3), επέλεξα στις επιλογές κάτω και στις 2 xbox360 και τελικά πάτησα χ για αποθήκευση. Αλλά τζίφος. Κάνω κάτι λάθος? Επίσης δοκίμασα να διαγράψω τα paths και λέει deleting και δεν τελειώνει ποτέ! Μήπως έχει κολλήσει τίποτα στο fsd?
C1oud- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 244
Τόπος : Άγιος Δημήτριος , Αθήνα
Ασχολίες : Φυσικός!
Registration date : 13/05/2010
Σβησε τελειως τον FSD και βαλε φρεσκο και δοκιμασε, επισης δοκιμασε και scan depth 4.
Οκ thanks vortex. Ελεγα ως τελευταία λύση να δοκιμάσω επανεγκατάσταση του fsd αλλά μάλλον δε γίνεται αλλιώς. Οκ θα το κάνω αύριο και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.
C1oud- Xtreme Modder
ειναι τοσο ευκολο να σβησεις το φακελο του FSD και να βαλεις μια φρεσκια εκδοση που νομιζω οτι αδικα αγχωνεσαι.
Εγω βαζω παντα LIVE εκδοση ...αυτη που αποσυμπιεζεις (στο PC) και ειναι οι φακελοι/αρχεια ετοιμα, και απλα τα κανω copy στον εσωτερικο του xbox η στον εξωτερικο usb και δε μπλεκω με μενου εγκαταστασης κλπ...
Εγω βαζω παντα LIVE εκδοση ...αυτη που αποσυμπιεζεις (στο PC) και ειναι οι φακελοι/αρχεια ετοιμα, και απλα τα κανω copy στον εσωτερικο του xbox η στον εξωτερικο usb και δε μπλεκω με μενου εγκαταστασης κλπ...
Επειδή την πήρα την κονσόλα έτοιμη και δεν ξέρω πολλα, δηλαδή απλά να κατεβάσω το fsd3 και να αντιγράφω τα αρχεία πάνω από αυτά που είναι περασμένα στον εσωτερικό μου σκληρό και θα είμαι οκ? Αν κατεβάσω το πρώτο λινκ απο εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είμαι οκ?
C1oud- Xtreme Modder
κατεβασε καλυτερα αυτο : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
οταν το ανοιξεις με το 7zip θα δεις ενα αλλο .7z αρχειο μεσα (F3Rev58Release.7z), θα το ανοιξεις και αυτο και τα αρχεια/φακελους που εχει μεσα θα τα βαλεις σε εναν καινουργιο φακελο μεσα στο σκληρο που θα τον ονομασεις "FSD3.0B".
Μετα θα ανοιξεις το launch.ini που εχει ο σκληρος σου μεσα και θα αλλαξεις το "Default =" να κοιταει στο (Hdd η Usb):\FSD3.0B\default.xex
οταν το ανοιξεις με το 7zip θα δεις ενα αλλο .7z αρχειο μεσα (F3Rev58Release.7z), θα το ανοιξεις και αυτο και τα αρχεια/φακελους που εχει μεσα θα τα βαλεις σε εναν καινουργιο φακελο μεσα στο σκληρο που θα τον ονομασεις "FSD3.0B".
Μετα θα ανοιξεις το launch.ini που εχει ο σκληρος σου μεσα και θα αλλαξεις το "Default =" να κοιταει στο (Hdd η Usb):\FSD3.0B\default.xex
Το launch.ini το έχω στον εσωτερικό σκληρό του xbox νομίζω μόνο. Αν το κάνω αντιγραφή στον εξωτερικό θα το διαβάζει από εκεί η πρέπει να το ρυθμίσω από κάπου ώστε να ψάχνει το launch.ini εκει? Τα υπόλοιπα που μου έιπες τα έκανα εφτιαξα φάκελο και λοιπά αλλά περιμένω να δω τι να κάνω με το launch.ini.
C1oud- Xtreme Modder
μπορεις να το κανεις copy στον εξωτερικο ..και να το αλλαξεις εκει. Θα το διαβασει αυτο που θα εχει ο εξωτερικος, εκτος αν δε βρει launch.ini εκει οποτε θα διαβασει αυτο του εσωτερικου (και αν δεν εχει και εκει, θα διαβασει το launch.ini που εχει μεσα η nand ..εαν εχει γινει built με dashlaunch).
Λοιπόν το έκανα αλλά πάλι bootαρε το fsd απο τον εσωτερικό σκληρό που είχα και όχι το καινούριο που πέρασα. Πάντως άνοιξα το νέο fsd απο το file manager έφτιαξα τα paths και τα βρίσκει όλα τα παιχνίδια μια χαρά. Αλλά το θέμα είναι τώρα γιατί bootarei τον fsd απο τον εσωτερικό. Στο launch.ini που έβαλα στον εξωτερικό έβαλα το fsd του εξωτερικού. Μήπως διαβάζει το launch.ini του hdd που εκεί είναι δηλωμένο το άλλο fsd?
OK!!! Όλα καλά το έφτιαξα. Είχα κάνει ένα λάθος στο launch.ini και άλλαξα το παράδειγμα και όχι το default. Όλα καλά τώρα. Και τα paths λειτουργούν άψογα. Δεν ξέρω τι έφταιξε στο προηγούμενο. Ευχαριστώ πολύ!
OK!!! Όλα καλά το έφτιαξα. Είχα κάνει ένα λάθος στο launch.ini και άλλαξα το παράδειγμα και όχι το default. Όλα καλά τώρα. Και τα paths λειτουργούν άψογα. Δεν ξέρω τι έφταιξε στο προηγούμενο. Ευχαριστώ πολύ!
C1oud- Xtreme Modder
αυτο το fsd ειναι νεοτερο ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
επειδη και γω καποια στιγμη θα περασω τα προγραμματα μπορω στην θεση του FSD 2.2.725 να βαλω αυτο αν ειναι νεοτερο ?
Η θα πρεπει να το κανω μετα σαν αναβαθμιση?
επειδη και γω καποια στιγμη θα περασω τα προγραμματα μπορω στην θεση του FSD 2.2.725 να βαλω αυτο αν ειναι νεοτερο ?
Η θα πρεπει να το κανω μετα σαν αναβαθμιση?
jimmis1974- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 362
Ασχολίες : Ενυδρεια......
Registration date : 01/10/2012
Ναι μπορείς στη θέση του fsd 2.2 να βάλεις τον f3 απλώς διαγραφεις τον fed 2.2 και περνάς τον f3 η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια δηλαδή όπως πέρασες τον fed 2.2 έτσι θα
Περάσεις και αυτόν
Περάσεις και αυτόν
nikos5800- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 999
Registration date : 06/08/2010
δεν εχω αρχισει την διαδικασια ακομη , γιατι η κονσολα ειναι rgh αλλα δεν εχει σκληρο , σε λιγο θα προμηθευτω εσωτερικο σκληρο οποτε θα περασω τα προγραμματα .
Απλα ρωτησα αν μπρορω να βαλω αυτο.
Κατι αλλο που θελω ειναι στο launch.ini η διαδρομη ειναι : Default = Hdd:\FreeStyle\default.xex
Eπειδή το fds 2.2. η το f3 εχουν διαφορετικο ονομα φακελου (π.χ. το 2.2 εχει Fsd22725Final ) πρεπει να αλλαξω το ονομα στο launc.ini η να μετανομασω τον φακελο του fsd (οποιο βαλω) σε FreeStyle οπως ειναι στο launc.ini πριν τα γραψω στο usb φλασακι για να τα βαλω μετα με ΧΕΧ στον δισκο του ΧΒΟΧ.
Απλα ρωτησα αν μπρορω να βαλω αυτο.
Κατι αλλο που θελω ειναι στο launch.ini η διαδρομη ειναι : Default = Hdd:\FreeStyle\default.xex
Eπειδή το fds 2.2. η το f3 εχουν διαφορετικο ονομα φακελου (π.χ. το 2.2 εχει Fsd22725Final ) πρεπει να αλλαξω το ονομα στο launc.ini η να μετανομασω τον φακελο του fsd (οποιο βαλω) σε FreeStyle οπως ειναι στο launc.ini πριν τα γραψω στο usb φλασακι για να τα βαλω μετα με ΧΕΧ στον δισκο του ΧΒΟΧ.
jimmis1974- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 362
Ασχολίες : Ενυδρεια......
Registration date : 01/10/2012
Σελίδα 12 από 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Παρόμοια θέματα
» Οδηγος εγκατάστασης HD textures
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 12 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης