Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
+66
soulfunkdjx
BabisL
kouskous
yiazoo
gianniotis10
Mr_Terror
Bech
psifio
V -siretfel- V
paulbr
Candlemass
billdoxa
toni97
invisiblesurfer
razkal
Chrysostomos
Blinky
the_stiffm3ist3r
giorgosmc
maros4
zeremefico
KaYoMc
Totti10
efthimis.kavoukoglou
stelgx
kosbit
andersgr
greekcos
simonis
aorpanos
gkalas
nikos5800
jimmis1974
C1oud
myst77
socialwaste
vadergr
dilis
georgiou.cr
Mastro803
titan
stelios.travezeas
nannaki
spartan
rayman
koulis21
thanosgr
vortex
antreasM77
vasi
InFamous
dorinpro
billias
codmdantes
asteriosgr
avraam1985
gust
kazumagr
djbeast
talos
paranoicb
mikele13
Jimyb3
Al3xgrc
vagelis130687
Postfire
70 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 18 από 27
Σελίδα 18 από 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
μονο 2 φακελουσ με αφηνει να φτιαξω τον xbox360 και content\χωρις τα μηδενηκα εδω .
kosbit- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 202
Registration date : 05/11/2009
οκ postfire πρεπει να σε τρελλανα λοιπον πρπει να τα καταφερα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ ...
kosbit- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 202
Registration date : 05/11/2009
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Ρε παιδιά συγνώμη έχω διαβάσει όλο το topic και έχω ψιλό χάσει το μπούσουλα..εγώ πήρα ένα xbox rgh με σκληρό εσωτερικό 250gb που ήταν όλα έτοιμα φακελοι,fsd..κτλ.Τωρα θέλω να βάλω έναν εξωτερικό μεγαλύτερο τι κάνω;κουμπωνω τον εξωτερικό,φτιάχνω τους φακέλους και τα μονοπάτια και τέλος;θα τους βλέπει και τους δυο μετά;ρωτάω για να μην κάνω καμία λαλακια..
stelgx- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 22/02/2009
"κουμπωνω τον εξωτερικό,φτιάχνω τους φακέλους και τα μονοπάτια και τέλος..."
ετσι ακριβως....
ετσι ακριβως....
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
stelgx- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 22/02/2009
Καλησπερα παιδια.
Η αληθεια ειναι οτι έχετε κανει πολυ καλη δουλεια αλλα εγω το εχω χασει.
Αυτος που μου εκανε την κονσολα μου RGH μου εδωσε 2 cd
Το ενα ειναι XEXMENOU και το αλλο εχει 11 φακελους και το εχω χασει λιγο ποιο πρεπει να βαλω που και ποιες διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω.Το λεεω γτ κανω αυτα που λεει στην αρχη ο οδηγος αλλα δεν μου εφανιζει Hdd1(εσωτερικο σκληρο) αλλα μονο το usb0(το stickακι που εχω βαλει τα προγραμματα).Αρα που πρεπει να κανω copy τους 2 φακελους και το αρχειο launch.ini?
Υ.Γ. Μπορω να παιξω απο στικακι usb η πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εξωτερικος σκληρος με ρευμα
Υ.Γ.1 Πειτε μου ακριβως τι φακελους πρεπει να εχω και τι πρεπει να εχει μεσα στον καθενα(γτ βλεπω σε ολους σας ενα φακελο με 16 μηδενικα και δεν ξερω αν πρεπει να τον φτιαξω εγω η αν θα φτιαχτει μονος του και τι πρεπει να εχει μεσα)
Σας παρακαλω βοηθηστε ειμαι9 ΑΣΧΕΤΟΣ
Η αληθεια ειναι οτι έχετε κανει πολυ καλη δουλεια αλλα εγω το εχω χασει.
Αυτος που μου εκανε την κονσολα μου RGH μου εδωσε 2 cd
Το ενα ειναι XEXMENOU και το αλλο εχει 11 φακελους και το εχω χασει λιγο ποιο πρεπει να βαλω που και ποιες διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω.Το λεεω γτ κανω αυτα που λεει στην αρχη ο οδηγος αλλα δεν μου εφανιζει Hdd1(εσωτερικο σκληρο) αλλα μονο το usb0(το stickακι που εχω βαλει τα προγραμματα).Αρα που πρεπει να κανω copy τους 2 φακελους και το αρχειο launch.ini?
Υ.Γ. Μπορω να παιξω απο στικακι usb η πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εξωτερικος σκληρος με ρευμα
Υ.Γ.1 Πειτε μου ακριβως τι φακελους πρεπει να εχω και τι πρεπει να εχει μεσα στον καθενα(γτ βλεπω σε ολους σας ενα φακελο με 16 μηδενικα και δεν ξερω αν πρεπει να τον φτιαξω εγω η αν θα φτιαχτει μονος του και τι πρεπει να εχει μεσα)
Σας παρακαλω βοηθηστε ειμαι9 ΑΣΧΕΤΟΣ
efthimis.kavoukoglou- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 39
Registration date : 29/10/2011
Ξεχασα να σας πω τι φακελους εχω.
1)DASHLAUCHN 3.05
2)EXTRACT ISO
3)FLASH 360
4)FreeStyle
5)Fsd indexer
6)QuickBoot 1.1
7)RGH
8)XBOX360 JTAG ΟΔΗΓΙΕΣ(οι οποιες ειναι μηδαμινες σε σχεση με τον οδηγο σας)
9)ΧΜ360
και εχω και 2 αρχεια:
1)freestyle1.2
2)NXE2GOD
1)DASHLAUCHN 3.05
2)EXTRACT ISO
3)FLASH 360
4)FreeStyle
5)Fsd indexer
6)QuickBoot 1.1
7)RGH
8)XBOX360 JTAG ΟΔΗΓΙΕΣ(οι οποιες ειναι μηδαμινες σε σχεση με τον οδηγο σας)
9)ΧΜ360
και εχω και 2 αρχεια:
1)freestyle1.2
2)NXE2GOD
ναι μπορεις να παιξεις απο εξωτερικο δισκο ή στικακι.
εδω ειναι ο οδηγος για τους βασικους βακελους και το σεταρισμα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
διαβασε τον οδηγο τα λεει ολα
εδω ειναι ο οδηγος για τους βασικους βακελους και το σεταρισμα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Postfire στις 29th Ιανουάριος 2013, 15:10, 1 φορά
Postfire- Xtreme Modder
παιδια και παλι καλησπερα αλλα παλι δεν μπορεσα να κανω τπτ.που πρεπει να τα βαλω πρωτα για να κανω εγκατασταση στον εξωτερικο σκληρο?
και επισεις βρηκα ψαχνοντας αυτο:RGHdisk.zipμε αυτο δουλευει αλλα το θεμα ειναι να μπορεσω να το κανω και εγω.οχι να το παρω τελειως ετοιμο.
απο την αλλη πηγα να δω τι εχει μεσα και να το κανω μονος μου και υπαρχουν καποια που εγω δεν τα εχω η δεν ξερω που θα τα βρω.μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω η απλα να χρεισημοποιησω αυτο το .zip και να τελειωσει το ολο θεμα?
και επισεις βρηκα ψαχνοντας αυτο:RGHdisk.zipμε αυτο δουλευει αλλα το θεμα ειναι να μπορεσω να το κανω και εγω.οχι να το παρω τελειως ετοιμο.
απο την αλλη πηγα να δω τι εχει μεσα και να το κανω μονος μου και υπαρχουν καποια που εγω δεν τα εχω η δεν ξερω που θα τα βρω.μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω η απλα να χρεισημοποιησω αυτο το .zip και να τελειωσει το ολο θεμα?
Postfire- Xtreme Modder
κατεβασε απλα τον καινουργιο FSD, αντεγραψε το φακελο στο σκληρο (π.χ FSD3.0B), φτιαξε και το launch.ini να δειχνει στο σωστο path και δε χρειαζεται κατι αλλο. Ο φακελος Content\16μηδενικα ειναι μονο σε εσωτερικους σκληρους, στον εξωτερικο δεν υπαρχει κανενας λογος να τον ονομασει κανεις ετσι η να τον εχει καν. Τα arcade θα τα φορτωνει και απο ενα φακελο με ονομα "Paola" που λεει ο λογος.
δες και αυτο μπας και σε βοηθησει να καταλαβεις τι παιζει : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
δες και αυτο μπας και σε βοηθησει να καταλαβεις τι παιζει : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
vortex έγραψε:κατεβασε απλα τον καινουργιο FSD, αντεγραψε το φακελο στο σκληρο (π.χ FSD3.0B), φτιαξε και το launch.ini να δειχνει στο σωστο path και δε χρειαζεται κατι αλλο. Ο φακελος Content\16μηδενικα ειναι μονο σε εσωτερικους σκληρους, στον εξωτερικο δεν υπαρχει κανενας λογος να τον ονομασει κανεις ετσι η να τον εχει καν. Τα arcade θα τα φορτωνει και απο ενα φακελο με ονομα "Paola" που λεει ο λογος.
οκ.ευχαριστω.
θα το κανω και θα σας πω.
μια τελευταια ερωτηση.
το launch.ini πως το φτιαχνω.
τι πρεπει να εχει.εχω κατεβασει και αυτο που εχει ετοιμο στον οδηγο στο πρωτο post και εχω ανοιξει και αυτο που υπαρχει μεσα στο .zip στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
δεν καταλαβα τι πρεπει να εχει και πως πρεπει να τα "διορθωσω"
μπορει καποιος να μου δωσει καποιο ετοιμο η να μου πειτε ποιο απο τα δυο να χρεισημοποιησω και τι πρεπει να αλλαξω μεσα.
σε εσωτερικο δισκο θα τα βαλεις μαζι και τον fsd?
Postfire- Xtreme Modder
οχι σε εσωτερικο.απο εξωτερικο θελω να παιζω και αφου γινεται να τα εχω ολα στο εξωτερικο
σου εχω στειλει pm.
τον fsd 3.483 το dashlaunch 3.06 και το launch.ini
θα τα κανεις αποσυμπιεση πρωτα και θα βαλεις τους φακελους στον εσωτερικο δισκο στο ροοτ
μετα μπες απο τον δισκο στον φακελο dashlaunch 3.06 και τρεξε το default.xex και εισαι κομπλε
τον fsd 3.483 το dashlaunch 3.06 και το launch.ini
θα τα κανεις αποσυμπιεση πρωτα και θα βαλεις τους φακελους στον εσωτερικο δισκο στο ροοτ
μετα μπες απο τον δισκο στον φακελο dashlaunch 3.06 και τρεξε το default.xex και εισαι κομπλε
Postfire- Xtreme Modder
Καλησπερα παιδια.Εχω 2 ερωτησεις.
1)Σημερα εβαλα τον fsd 3 και ενω εφτιαξα κανονικα τα paths για να βλεπει τα παιχνιδια,στα ΧΒΟΧ 1 παιχνιδια και στα emulators δεν τα βλεπει τα πρωτα και δεν βλεπει καποιους emulator...
2)εχω τον dashlunch 3.05...για να βαλω τον 3.06 απλα τον κατεβαζω,τον περναω σε ενα στικακι fat32 και στη συνεχεια κανω αυτο.... Αφου τα αντιγραψουμε παμε μεσα στον Hdd1 και μπαινουμε μεσα στον φακελο "Dashlaunch" και βρισκουμε το default.xex και το τρεχουμε με το "A". Στην ερωτηση που ακολουθει για να περασει τα updates παταμε "Α"(Υes)
Τωρα θα μας ζητησει να κανουμε shutdown "A"
Μετα στην ερωτηση οτι βρηκε το launch.ini και αν θελουμε να κανουμε αλλαγες παταμε "B" (No)??????????????
Ευχαριστω πολυ
1)Σημερα εβαλα τον fsd 3 και ενω εφτιαξα κανονικα τα paths για να βλεπει τα παιχνιδια,στα ΧΒΟΧ 1 παιχνιδια και στα emulators δεν τα βλεπει τα πρωτα και δεν βλεπει καποιους emulator...
2)εχω τον dashlunch 3.05...για να βαλω τον 3.06 απλα τον κατεβαζω,τον περναω σε ενα στικακι fat32 και στη συνεχεια κανω αυτο.... Αφου τα αντιγραψουμε παμε μεσα στον Hdd1 και μπαινουμε μεσα στον φακελο "Dashlaunch" και βρισκουμε το default.xex και το τρεχουμε με το "A". Στην ερωτηση που ακολουθει για να περασει τα updates παταμε "Α"(Υes)
Μετα στην ερωτηση οτι βρηκε το launch.ini και αν θελουμε να κανουμε αλλαγες παταμε "B" (No)??????????????
Ευχαριστω πολυ
Totti10- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 23/10/2010
1.κατι δεν κανεις καλα με τα paths,δεν εξηγηται αλλιως..
2.πατας NO
2.πατας NO
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Totti10 έγραψε:Καλησπερα παιδια.Εχω 2 ερωτησεις.
Ευχαριστω πολυ
στο 2 απλα θα αντιγραψεις τον φακελο dashlaunch 3.06 στο ροοτ του δισκου (που ειναι και το 3.05 το παλιο) μπαινεις μεσα
στον φακελο του dashlaunch 3.06 μετα μπαινεις στον φακελο Installer και τρεχεις το default.xex
θα σου γραψει να κανεις αναβαθμιση και πατας install ή update δεν θυμαμαι ακριβως,και εισαι κομπλε.
μετα σβισε το παλιο 3.05
Postfire- Xtreme Modder
Κανονικα τα εβαλα τα paths δεν ξερω γιατι το κανει.Στα αλλα games και arcade περασαν μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω.Postfire ενα π.μ. με λινκ σε παρακαλω για το 3.06....
Totti10- Xtreme Modder
Ρε συ totti μπες ενα google και βρεστο, μη τα θελετε ολα μασημενα στο στομα.
Εχεις δικιο Vortex απλα ηθελα ενα σιγουρο.Ευχαριστω postfire...Αν υπαρχει καμια ιδεα για το αλλο θεμα να δοκιμασω...
Totti10- Xtreme Modder
τι scan depth εχεις βαλει στα παθς?
Postfire- Xtreme Modder
εχω 2 στα xbox360,4 στα arcade,2 στα homebrow και 2 στα emulator.Τα 360 τα βλεπει μια χαρα και τα arcade,τα emulator δεν τα βλεπει ολα και 1 παιχνιδι xbox 1 που εχω δεν το βγαζει καθολου.
Totti10- Xtreme Modder
φιλε μου στον εσωτερικο τα περνας???
KaYoMc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Ασχολίες : Gaming
Ατάκα : Που θα παει δεν θα σπασει μην κανεις update για να σε ενταξει
Registration date : 01/12/2012
Σελίδα 18 από 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Παρόμοια θέματα
» Οδηγος εγκατάστασης HD textures
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 18 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης