offline gaming στο xboxone
2 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 1 από 1
offline gaming στο xboxone
Kαλημέρα παιδιά!Εδώ και δυο βδομάδες έχω το xboxone χωρίς το kinect.Έχω εγκαταστήσει από το live το forza 5 ,το minecraft, το killer instinct και έχω και σε δισκάκι το wolfenstein.Δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι αν έχω κλειστό το modem ,διότι για να κάνω sign in μου βγάζει ότι πρέπει να μπω στο live !!Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω??Aν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου πει!
masterchief1984- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ
Registration date : 08/02/2014
Απ: offline gaming στο xboxone
φιλε μου καταρχην καλοριζικη η κονσολαρα και καλα παιχνιδια..λοιπον πρωτα πρωτα θα κανεις sign in oταν ανοιξεις την κονσολα..στην συνεχεια θα πας settings και θα επιλέξεις το κουτακι αριστερα της οθονης που λεει sign in security passkey..θα σου ανοιξουν 5 κουτακια και θα επιλεξεις το δευτερο απο αριστερα που λεει no barriers και εισαι κομπλε..θα μπορεις να παιζεις και με κλειστο το modem αλλα μονο τα παιχνιδια που δεν θελουν xbox live πχ forza motorsport 5
προσοχη αν δεν κανεις sign in οταν ανοιξεις την κοσολα οταν θα πας settings δεν θα σου εμφανιστει η επιλογη που σου λεω πιο πανω(sign in security passkey)ελπιζω να βοηθησα
προσοχη αν δεν κανεις sign in οταν ανοιξεις την κοσολα οταν θα πας settings δεν θα σου εμφανιστει η επιλογη που σου λεω πιο πανω(sign in security passkey)ελπιζω να βοηθησα
loveparade- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Registration date : 12/11/2009
@loveparade Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση !Θα το κάνω πιο μετά όταν επιστρέψω σπίτι και ελπίζω να βγάλω άκρη!!
να σαι καλα φιλε μου...αν δεν βαριεσαι στειλε μνμ αν τα καταφερες...XBOX FOR EVER!!!!
loveparade- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Registration date : 12/11/2009
αν και άργησα πολύ να απαντήσω....όλα κομπλέ!Ευχαριστώ!
Παρόμοια θέματα
» Φλασαρισμα xboxone?
» Ελληνικοί υπότιτλοι στο XboxOne
» Server μεσω skype για xboxone παιχνιδια
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING
» Ελληνικοί υπότιτλοι στο XboxOne
» Server μεσω skype για xboxone παιχνιδια
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ F3-LINK-GAMING