XBOX ONE install games
2 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 1 από 1
XBOX ONE install games
καλησπερα παιδια..ξερει κανεις γιατι σερνεται η εγκατασταση ενος παιχνιδιου στο xbox one??συγκεκριμενα ξεκινησα χτες το βραδυ στις 1030 την εγκατασταση του forza motorsport 5(με κωδικο οχι δισκακι) και τελειωσε σημερα στις 1130 το πρωι...επισης 7 ωρες μου πηρε για το ryse son of rome(με δισκακι) και 6 ωρες για τον dead rising 3(με δισκακι)....υποψην η ταχυτητα του ιντερνετ μου ειναι 1.6mbs ψιλοτεζα δηλαδη και την κονσολα την εχω συνδεδεμενη με το modem με καλωδιο και οχι wifi....δοκιμασα και τον τροπο εγκαταστασης off line(xbox live)που ειδα στο youtube και παλι τα ιδια...τι γινεται ρε παιδια??αυτη τη στιγμη περναω σε ενα xbox one ενος φιλου το son of rome το οποιο το εχω ξεκινησει απο τις 12 το πρωι και βρισκεται στο 85%..ξερει κανεις τι γινεται??καμια γνωμη??ευχαριστω...
loveparade- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Registration date : 12/11/2009
Απ: XBOX ONE install games
Κατεβάζει 40+ gb στην περίπτωση του Forza 5, 40+ gb για Ryse και 30+ gb για το Dead Rising. Στην περίπτωσή σου ιδανικά κατεβάζεις στο περίπου 5,5, πες 6 GB την ώρα. Για να κατεβάσεις 40gb θες, 6,5 ώρες συνεπώς κι όλα αυτά υπό ψιλο-ιδανικές συνθήκες.
Προχτές κατέβαζα το Max: The Curse of Brotherhood (2,5GB) και κατέβηκε σε 2 ώρες επειδή προφανώς έχουν πιττάρει οι servers τους αυτές τις μέρες.
Οπότε υπολόγισε όλα αυτά συνολικά και δες ότι καλά τη βγάζουμε. Εγώ από προχτές κατεβάζω κι ακόμα δεν έχουν τελειώσει.
Το Ryse και Dead Rising που είναι από δισκάκι παίζει να έκανε κάνα update, δεν έχω ιδέα. Eπίσης στο επίσημο help λένε ότι αν αργεί το install από δισκάκι, καλύτερα να είστε offline, όταν γίνεται το install.
Προχτές κατέβαζα το Max: The Curse of Brotherhood (2,5GB) και κατέβηκε σε 2 ώρες επειδή προφανώς έχουν πιττάρει οι servers τους αυτές τις μέρες.
Οπότε υπολόγισε όλα αυτά συνολικά και δες ότι καλά τη βγάζουμε. Εγώ από προχτές κατεβάζω κι ακόμα δεν έχουν τελειώσει.
Το Ryse και Dead Rising που είναι από δισκάκι παίζει να έκανε κάνα update, δεν έχω ιδέα. Eπίσης στο επίσημο help λένε ότι αν αργεί το install από δισκάκι, καλύτερα να είστε offline, όταν γίνεται το install.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης