XBOX ONE
+86
kefalonitis71
rage
matsupitsu
manolos87
niknilad
CRISTIANOU ROUNALDOU 7
aggelos1983
Mr_Terror
aorpanos
nattyfi
thomason93
aetolofitis
deko10ole
cupra26
SuperMarioGox
spyrosrotary
dreamdok
fylpa17
Narayan
Totti10
niknik
swordfish84
demonikman
lybio
pashos
stratos14682
stratisd
JohnSyros
oneirovaths
μαναγνώστου
alexg
punisher996
ALEX89
gbross tractor
paulbr
kokonelos
mikele13
the_stiffm3ist3r
masterchief1984
TOLISWR
dimster
PanosGR
Giorrgakis
SaFiS
AlexanderTheGR8
Littlefinger
steve-evolution
akspoogy
kasderty
xapakias
sycon
kavadias
raiden
proskopina
Nemethon
chris13gtr
socratis_g
mdd45
koulis21
vgVG1986
greenstation
gkalas
KaYoMc
siii
GladiatoR
talos
Giorgos78
kostastt
chouliog
Fall Out Boy
Hacked
giorgosmc
6xXx6
Postfire
Vag.93
rayman
ven4enco_sevilia
djbeast
teocool
cyrax
JusperX
Senzo
ItsDanik
Ep71 Power
Geo4ever
Storm1672
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 13 από 28
Σελίδα 13 από 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Απ: XBOX ONE
Ενταξει καρκινο δεν θα προκαλει(θεωρητικα το ανεφερα)!!αλλα παρενεργειες οταν φορας αυτο το πραγμα στο κεφαλι σου θα της εχεις στανταρ(πονοκεφαλους και ζαλαδες)ItsDanik έγραψε:Ποιον καρκίνο ρε σεις; είμαστε σοβαροί;
talos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008
επαιξα σημερα xboxone.
1- το μενου τρομερα εντυπωσιακο (χρωματα σχεδια κτλ) αλλα πολυπλοκο..μπερδεμα σκετο...αηδια. Tο PS4 εχει απλο κι ευκολο.
2- το χειριστιριο καλο αλλα οχι τοιποτα τρελο οπως τα λεγανε .... το ps4 μου φενεται καλυτερο. το RB θελει 3πλασια προσπαθεια να πιασει.... ενω το R1 ειναι βουτηρακι....πιανει αμεσως. Τα sticks ποιο σκληρα με καλυτερο grip απο ps4. η αποτομη εσωτερικη γωνια του stick δινει ενα ελαφρυ "τσουξιμο-υπενθιμιση" στον αντιχειρα οτι δεν προκειτε να παει πουθενα.Τα κουμπια του xboxone ειναι λες και πιανεις ρογες απο 20χρονο ξαναμενο καβλακι, ενω του PS4 λες και πατας λιγμενες σταφιδες
3-To FORZA γαμησε......(και δεν εχει και αντιπαλο -driveclub?-)
4-Το γραφικο ειναι λιγο μπερδεμα. Στο watchdogs δε καταλαβα διαφορα. Εξαλου το xboxone το ειδα σε 50 ιντσες FULL HD samsung ενω εγω παιζω σε 32ιντσες 720p, Ενοητε τα εδειχνε ποιο καθαρα-ζωντανα η 50αρα. Αλλα μου εκανε εντυπωση το UFC στο xboxone πχ τα καλαμια του μαχητη δεν φενοταν λεια! δηαλδη εκανε κατι τετραγωνακια στο περιγραμα του παιχτη. Δεν μπορω να το εξηγισω ακριβως....σαν να πιξελιαζει μια ευθια γραμη.Ενω στη μαπα τηλεοραση μου δεν το βλεπω....ξενερωσα με λιγα λογια γιατι στο ufc εχω φτασει 5ος παγκοσμιος και τα ξερω τα γραφικα.
Γενικα
Το xbox εκανε λαθος στην τιμη. Δηλαδη αν μας ελεγε οτι κοστιζει 280 ευρο με ενα παιχνιδι δωρο πιστευω δεν θα υπηρχε προβλημα απο την αρχη. ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα του απο τη στιγμη που υπαρχει ps4 με destiny 400 euro και ποσο μαλλον αν εχεις ειδη PS4
1- το μενου τρομερα εντυπωσιακο (χρωματα σχεδια κτλ) αλλα πολυπλοκο..μπερδεμα σκετο...αηδια. Tο PS4 εχει απλο κι ευκολο.
2- το χειριστιριο καλο αλλα οχι τοιποτα τρελο οπως τα λεγανε .... το ps4 μου φενεται καλυτερο. το RB θελει 3πλασια προσπαθεια να πιασει.... ενω το R1 ειναι βουτηρακι....πιανει αμεσως. Τα sticks ποιο σκληρα με καλυτερο grip απο ps4. η αποτομη εσωτερικη γωνια του stick δινει ενα ελαφρυ "τσουξιμο-υπενθιμιση" στον αντιχειρα οτι δεν προκειτε να παει πουθενα.Τα κουμπια του xboxone ειναι λες και πιανεις ρογες απο 20χρονο ξαναμενο καβλακι, ενω του PS4 λες και πατας λιγμενες σταφιδες
4-Το γραφικο ειναι λιγο μπερδεμα. Στο watchdogs δε καταλαβα διαφορα. Εξαλου το xboxone το ειδα σε 50 ιντσες FULL HD samsung ενω εγω παιζω σε 32ιντσες 720p, Ενοητε τα εδειχνε ποιο καθαρα-ζωντανα η 50αρα. Αλλα μου εκανε εντυπωση το UFC στο xboxone πχ τα καλαμια του μαχητη δεν φενοταν λεια! δηαλδη εκανε κατι τετραγωνακια στο περιγραμα του παιχτη. Δεν μπορω να το εξηγισω ακριβως....σαν να πιξελιαζει μια ευθια γραμη.Ενω στη μαπα τηλεοραση μου δεν το βλεπω....ξενερωσα με λιγα λογια γιατι στο ufc εχω φτασει 5ος παγκοσμιος και τα ξερω τα γραφικα.
Γενικα
Το xbox εκανε λαθος στην τιμη. Δηλαδη αν μας ελεγε οτι κοστιζει 280 ευρο με ενα παιχνιδι δωρο πιστευω δεν θα υπηρχε προβλημα απο την αρχη. ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα του απο τη στιγμη που υπαρχει ps4 με destiny 400 euro και ποσο μαλλον αν εχεις ειδη PS4
Giorgos78- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Giorgos78 έγραψε:επαιξα σημερα xboxone.
Γενικα
ξαναμενο 20χρονο καβλακι.....χααχαχχαχχαχα..κλαιωωωωωωωωω γιωργο
proskopina- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2651
Τόπος : αθηνα-ελληνικο
Ασχολίες : Brazilian Jiu-Jitsu
Ατάκα : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Registration date : 04/03/2011
Έχοντας παίξει αρκετές ωρίτσες πλέον με το χειριστήριο του One, νομίζω ότι μ' αρέσει καλύτερα απ' του PS4. Και οι σκανδάλες είναι πολύ καλύτερες και τα αναλογικά και η δόνηση. Γενικά φαίνεται πιο ποιοτικό/στιβαρό. Η δόνηση με πολύ μεγαλύτερη ανάλυση, δεν ξέρω πόσα μοτέρ έχει, αλλά σίγουρα τα νιώθεις περισσότερα απ' το PS4.
Τα shoulder buttons πρέπει να τα πατάς στις άκρες τους. Αν πας να το πατήσεις από πάνω, σπαταλάς τσάμπα ενέργεια.
Το shooting του Destiny πχ που είχα παίξει την alpha και beta στο PS4, το ευχαριστιέμαι περισσότερο τώρα στο One. Ίσως έχω συνηθίσει καλύτερα να έχω τον αριστερό αναλογικό πιο πάνω, καθώς έρχομαι απ' το 360...
Τα shoulder buttons πρέπει να τα πατάς στις άκρες τους. Αν πας να το πατήσεις από πάνω, σπαταλάς τσάμπα ενέργεια.
Το shooting του Destiny πχ που είχα παίξει την alpha και beta στο PS4, το ευχαριστιέμαι περισσότερο τώρα στο One. Ίσως έχω συνηθίσει καλύτερα να έχω τον αριστερό αναλογικό πιο πάνω, καθώς έρχομαι απ' το 360...
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Έβαλα το forza 5 απλά για δοκιμή μιας και τα simulation δε μου αρέσουν ιδιαίτερα. Στον οπτικό τομέα είναι απίστευτο και οι σκανδαλες με το rumble είναι κορυφαίο σκηνικό. Τα γραφικά είναι καταπληκτικά, δε το περίμενα.
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα
Registration date : 17/01/2008
Storm1672 έγραψε:Το shooting του Destiny πχ που είχα παίξει την alpha και beta στο PS4, το ευχαριστιέμαι περισσότερο τώρα στο One. Ίσως έχω συνηθίσει καλύτερα να έχω τον αριστερό αναλογικό πιο πάνω, καθώς έρχομαι απ' το 360...
Οτι controller και να βγει σαν το mouse δεν εχει στο κομματι fps θεωρητικα και πρακτικα.
Την ευχαριστηση που νιωθεις οταν εχεις στο χερι σου το mouse και πετυχαινεις το headshot με τοση ανεση ενω με το αλλο χερι μπορεις να κρατας τσιγαρο ή καφε δε τη νιωθεις με τιποτα με το ''φτωχο'' controller
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
αυτοκτονω..
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Το χειριστήριο έχει το ατού της δόνησης, αλλά η ακρίβεια και η ταχύτητα του mouse είναι αξεπέραστη...
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
Postfire έγραψε:αυτοκτονω..
giorgosmc- Xtreme Modder
....oooookeeeeey.......
Απλά λέω ότι σε FPS με τόσο στιβαρό χειρισμό, όπως το Destiny, ένιωσα ότι το χειριστήριο του Xbox One μου άρεσε καλύτερα απ' του PS4.
Storm1672- Administrator
Το χειριστήριο του one είναι καλύτερα γενικά, ειδικά η νέα δόνηση σπέρνει, ίσως θα το ήθελα λίγο πιο μαζεμένο στις λαβές.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Εμενα παλι το destiny μου φαινεται οτι εχει πολυ στενο fov. Σαν να παιζεις μεσα απο κυαλια ειναι...
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Registration date : 22/12/2008
Δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για τις next gen γιατι τα εχω δουλεψει ελαχιστα τα controller αλλα στη παλια γενια θα ελεγα πως το χειρηστηριο του 360 βολευει πολυ σε fps συγκριτικα παντα με του ps3 ενω του ps3 βολευει πολυ περισοτερο σε fighting games τυπου teken, dead or alive κτλπ και ο λογος επειδη μπορεις να εκτελεις περισοτερους συνδιασμους πληκτρων αρα και κινησεων και σε αυτο βοηθαει πολυ που τα πληκτρα του ειναι σαν ''ληγμενες σταφιδες'' που ειπε και ο φιλος σε προηγουμενο post (οποιος εχει ασχοληθει με fighting games σε ps και αντιστοιχα σε xbox γενικοτερα θα καταλαβει τι ενοω) και το αναφερω αυτο διοτι στο συγκεκριμενο τομεα που ανεφερα δηλαδη στα βασικα 4 πληκτρα μπροστα δεν εχουν αλλαξει τα controller στις next gen consoles σε σχεση με τις last gen.
giorgosmc- Xtreme Modder
πιο σκληρα ειναι τα sticks του one ή του ps4?
xapakias- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 89
Τόπος : Βουλα
Registration date : 07/06/2008
Σε μισή ώρα από τώρα το ντεμο του Horizon 2 διαθέσιμο
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
xapakias έγραψε:πιο σκληρα ειναι τα sticks του one ή του ps4?
ποιο σκληρο του xboxone....το θεμα ειναι οτι δεν ειναι το OUAOU που λεγανε ολοι. Οκ πολυ καλο το X1 αλλα και το DS4 σπερνει. Δεν εχει την παλια διαφορα του χβοχ360 που γαμουσε κι εδερνε σε σχεση με την αηδια του DS3
Τωρα τα χειριστηρια ειναι πανω κατω τα ιδια σε επιπεδο πλεον προσωπικου γουστου καθαρα. πχ εμενα μου αρεσει ο κορμοσ του ds4 τα face buttons του Χ1 οι σκανδαλες του Χ1 και τα L1 R1 (LB RB) του DS4
δεν ειναι εκεινο το πραγμα το παλιο που βλεπεις Ferrari με Lada και διαλεγεις ΠΑΝΤΑ τη ferrari (εκτος κι αν εισαι ταγμενος ρωσος (ps fanboy)
το χειριστιριο δεν ειναι κριτριο πλεον για να αγωρασεις κονσολα.
Giorgos78- Xtreme Modder
λιγοτερη νεκρη ζωνη στο κεντρο ποιο παρουσιαζει?
xapakias- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 89
Τόπος : Βουλα
Registration date : 07/06/2008
δεν το τσεκαρα αυτο γιατι επαιξα forza ποιο πολυ. μου πηρε το μυαλο και δεν το σκεφτηκα. τωρα κανω ενα τεστ να δω ποσοι ελληνες στα leaderboards παιζουν bf4....στο ps4 ειναι 405 ελληνες με set location greece
Giorgos78- Xtreme Modder
To PS4 θα έλεγα, αλλά έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και γενικότερη και των sticks.
Storm1672- Administrator
Ρε παιδιά να σας πω κάτι έχω δανειστεί το ps4 απο τον κουνιάδο μου έχω παίξει καποιες ώρες μπορω να πω οτι δεν με έχω ξετρελαθει ουτε απο το χειριστήριο που λέτε οτι πετάει μπορω να πω οτι το xboxone με τραβάει περισσότερο δεν ξέρω τι να πω είμαι λιγάκι μπερδεμένος μιας και θέλω να αγοράσω κάποια απο τις δυο κονσόλες!όλοι λέγανε θα παιζει σε αναλύσεις χαμηλότερες απο το ps4 κτλ τα παιχνίδια που έχουν βγει τρέχουν όπως και στο ps4 δεν καταλαβαίνω ο τόσο ντόρος που γίνεται πιο αδύναμη κονσόλα κτλ δεν ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος αυτή είναι η γνώμη μου ας μας πούνε και οι υπόλοιποι την δικιά τους
vgVG1986- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 137
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : Games
Ατάκα : Τούμπανο
Registration date : 09/03/2011
Τα μέχρι στιγμής multiplatform έχουν κάποιες διαφορές. πχ. Watch Dogs, Αssassin's Creed IV Black Flag... Από εκεί και πέρα είναι τα αποκλειστικά νομίζω αυτά που θα καθορίσουν ποια κονσόλα θα πάρεις... Μετά, σαν μηχάνημα ποιο σου αρέσει, τα χειριστήρια, τα λειτουργικά... κλπ
Storm1672- Administrator
οι διάφορες που λες είναι αισθητές αν δηλαδή δεν είναι δίπλα δίπλα οι εικόνες θα καταλάβεις την διάφορα?Storm1672 έγραψε:Τα μέχρι στιγμής multiplatform έχουν κάποιες διαφορές. πχ. Watch Dogs, Αssassin's Creed IV Black Flag... Από εκεί και πέρα είναι τα αποκλειστικά νομίζω αυτά που θα καθορίσουν ποια κονσόλα θα πάρεις... Μετά, σαν μηχάνημα ποιο σου αρέσει, τα χειριστήρια, τα λειτουργικά... κλπ
vgVG1986- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 137
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : Games
Ατάκα : Τούμπανο
Registration date : 09/03/2011
Οχι.
gkalas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9954
Τόπος : Αθηνα
Ασχολίες : τιποτα