XBOX ONE
+91
g.s.d.a
jowl_tnt
spyrosrotary
treybal
kefalonitis71
xapakias
lefteris4
ruy_hadoken
pl1987
sap
konloul007
GladiatoR
SaFiS
earthworld
teocool
proskopina
pashos
giorgosmc
filokiprou
masterchief1984
akspoogy
PanosGR
jmirko15
Fall Out Boy
panakk87
garrett156
pantnick
PowerOfDark
DJLeft
jorge7
kirgom
LIVAS
blackmore
DJTaurus
eliasg
xidakis
kavadias
timvorixos
Yodas
koulis21
madtheo1994
neymar32
the_stiffm3ist3r
gnone1980
socratis_g
BlackSnow
Nemethon
TrapOne3
μαναγνώστου
vasmeister
Jimakos
paulbr
chris13gtr
JohnSyros
andersgr
jpm4
diacom
Geo4ever
fits79
Totti10
dlevel
mikele13
clack
codmdantes
thomason93
greenstation
Storm1672
kokonelos
Senzo
DoctorC
rage
djbeast
Littlefinger
JusperX
Vag.93
punisher996
cyrax
ItsDanik
Hacked
gkalas
cdcd_x
KaYoMc
6xXx6
Mr_Terror
empire
aorpanos
Giorgos78
Reptile
hellcine
talos
Postfire
95 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 39 από 40
Σελίδα 39 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Απ: XBOX ONE
Μάαααααλιστα να βάλουν και μία download list να είμαστε ακριβώς στα ίδια.
Οκ μου αρέσει έτσι όπως κατέληξε πλέον διαλέγεις μόνο exclusives fair and square.
Οκ μου αρέσει έτσι όπως κατέληξε πλέον διαλέγεις μόνο exclusives fair and square.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
εμενα δεν μου αρεσει αυτο.... γιατι τοσο καιρο με τα 500 κατι ευρο δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω..... οποτε προτιμησα ps4.... Tωρα που εχουμε price drop και πιθανες ανακοινωσεις στην Ε3 για Halo 5 & Gears Of War αρχιζω να νοιωθω ενα αγγουρι να με γαργαλαει στον πωπο...... γιατι θελω και το One...
Κριμα για το kinect 2.0, καταδικαστηκε να μεινει κι αυτο ενα gimmickαδικο προαιρετικο αξεσουαρ. Φτυνει στα μουτρα οσουν τα εσκασαν στο launch για να το παρουν. Απο την αλλη, πολυ πιο ανταγωνιστικο με την ιδια τιμη. Οσο για το "δεν υπαρχει λογος αγορας", εγω που τα εχω δει και τα 2, μπορω να πω πως στο ps4 δεν εχω δει παιχνιδι που να πω wow και οταν ειδα forza5 και dead rising ζηλεψα ασχημα. Το μελλον (και κυριως η Ε3) θα δειξει.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Που ειναι τα JTAG, RGH και Firmwares??? Αντεεεεεεε
Τοσο καιρο περιμενουμε :Ρ
BTW, εγω με Kinect το θελω. Κοπανιεται η κοπελα και εγω χαζευω :Ρ
Α, και μονο που εχει το Forza 5 και Horizon 2, δικαιολογειται η αγορα :Ρ
Τοσο καιρο περιμενουμε :Ρ
BTW, εγω με Kinect το θελω. Κοπανιεται η κοπελα και εγω χαζευω :Ρ
Α, και μονο που εχει το Forza 5 και Horizon 2, δικαιολογειται η αγορα :Ρ
Shadowjump- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Registration date : 28/07/2009
Είσαι ωραίος
Hacked- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9642
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ασχολίες : Ιατρική/Νοσηλευτική,xbox,pc
Registration date : 31/05/2009
Τι λεγανε μερικοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει μελοντικα xbox one χωρις κινεκτ?την microsoft την ρωτησατε?
talos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008
Ετσι κ αλλιος δουλευε κανα παιχνιδι με το κινεκτ; σου εδινε καμια εξτρα εμπηρια στα cod η bf πχ? Η ειχε φτιαχτει μονο για κινεκτ games οπως το παλιο? Αλλιος ποιο λογος που το ειχαν μαζι;
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
talos έγραψε:Τι λεγανε μερικοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει μελοντικα xbox one χωρις κινεκτ?την microsoft την ρωτησατε?
καλά ναι και εδώ μέσα κάποιοι "ειδήμονες" τον κόβανε φέτες ότι δεν βγαίνει χωρίς kinect
kavadias- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1960
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : πιανίστας σε μπουρδέλο
Ατάκα : στ' αρχίδια μας
Registration date : 07/07/2008
Καλα σημερα τα site που γραφουν για το One μου θυμιζουν εφημεριδες της ΑΕΚ...
Ειναι σε φαση "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"...
Συμφωνα με αρθρα, πλεον θα αποδεσμευτει το μεριδιο της "δυναμης" που εχει καβατζα για το Kinect η GPU και το One θα γινει και 10% καλυτερο...
Τωρα επειδη θυμαμαι τις συζητησεις με τους "ειδημονες" που λετε και σεις, λεγανε καποιοι πως το One ειναι ενιαιο συστημα και πως δεν πιστευουν να βγει χωρις Kinect. Η Microsoft ειχε δηλωσει πως ο λογος που το συστημα θα ηταν αδιασπαστο, ειναι οτι στοχευει σε αξιοποιηση του Kinect. Βασιζομενοι σ αυτο και στο γεγονος οτι το λειτουργικο ηταν χτισμενο ωστε να εχει μονιμως ηχητικο και κινητικο input, σωστα υποθεσανε ολοι οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι.
Ε, εφαγε την πουτσα τωρα και τρεχουν για κομπρεσες στου κωλου τα 9μερα... Δεν εχουν καν την αξιοπρεπεια να ριξουν την τιμη κατω απο τα 400 ευρω...Λες και ειναι ισαξιο το συστημα με της Sony. Ωραια και ρομαντικα τα λεγαμε πριν κυκλοφορησουν οι κονσολες και ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του βαση rumors... Τωρα που εχει πεσει ξυλο ομως σε ΟΛΑ τα multiplatform γελαω οταν ακουω για "ισαξια" συστηματα...
Ο Στεφανος εχει το pc του και λεει και τις τρελες του για τα exclusive...νταξει αυτο να το καταπιω...Αλλα να για καποιον που δεν εχει το pc του Στεφανου και θελει να παιζει τα παντα σε μια κονσολα, πραγματικα δεν ξερω με ποια λογικη θα παει να παρει One....Για να παιζει Halo και Forza? 10 καλα παιχνιδια που θα βγαλει το One τα παιζει σε φιλο του, σε δανεικη κονσολα ή αγοραζει το χρεπι οταν πεσει η τιμη του...
Ειναι σε φαση "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"...
Συμφωνα με αρθρα, πλεον θα αποδεσμευτει το μεριδιο της "δυναμης" που εχει καβατζα για το Kinect η GPU και το One θα γινει και 10% καλυτερο...
Τωρα επειδη θυμαμαι τις συζητησεις με τους "ειδημονες" που λετε και σεις, λεγανε καποιοι πως το One ειναι ενιαιο συστημα και πως δεν πιστευουν να βγει χωρις Kinect. Η Microsoft ειχε δηλωσει πως ο λογος που το συστημα θα ηταν αδιασπαστο, ειναι οτι στοχευει σε αξιοποιηση του Kinect. Βασιζομενοι σ αυτο και στο γεγονος οτι το λειτουργικο ηταν χτισμενο ωστε να εχει μονιμως ηχητικο και κινητικο input, σωστα υποθεσανε ολοι οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι.
Ε, εφαγε την πουτσα τωρα και τρεχουν για κομπρεσες στου κωλου τα 9μερα... Δεν εχουν καν την αξιοπρεπεια να ριξουν την τιμη κατω απο τα 400 ευρω...Λες και ειναι ισαξιο το συστημα με της Sony. Ωραια και ρομαντικα τα λεγαμε πριν κυκλοφορησουν οι κονσολες και ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του βαση rumors... Τωρα που εχει πεσει ξυλο ομως σε ΟΛΑ τα multiplatform γελαω οταν ακουω για "ισαξια" συστηματα...
Ο Στεφανος εχει το pc του και λεει και τις τρελες του για τα exclusive...νταξει αυτο να το καταπιω...Αλλα να για καποιον που δεν εχει το pc του Στεφανου και θελει να παιζει τα παντα σε μια κονσολα, πραγματικα δεν ξερω με ποια λογικη θα παει να παρει One....Για να παιζει Halo και Forza? 10 καλα παιχνιδια που θα βγαλει το One τα παιζει σε φιλο του, σε δανεικη κονσολα ή αγοραζει το χρεπι οταν πεσει η τιμη του...
Καταρχήν χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν ήταν πολύ λογικό να πιστεύει κάποιος ότι το κινεκτ δε θα φύγει καθώς και έτσι ήταν χτισμένο όλο το σύστημα (πλέον θα γίνουν αλλαγές στο interface ελέω χειριστηρίου) και κατά δεύτερον είναι εντελώς παράλογη η κίνηση να πετάξουν στα σκουπίδια μία επένδυση χωρίς καλά καλά να έχει δοκιμαστεί. Εγώ προσωπικά πίστευα ότι θα βγει πακέτο χωρίς κινεκτ αλλά όχι τόσο άμεσα, έτσι όπως το πάει η MS αν της το ζητήσουμε θα μας δίνει δώρο και μία πίπα 15 λεπτη με κάθε αγορά της κονσόλας.
Κατά τα άλλα πλέον το one κοστίζει 399<400 (ακούς Βαγγέλη), σίγουρα θα αποδεσμευτούν πόροι (το 10% μου ακούγεται υπερβολή τρελή) έχει και κάτι directx/cloud ακόμα να δείξει οπότε βλέπουμε. Στα multiplatforms εγώ μόνο στο Ground zeroes έχω δει διαφορά έως τώρα,και πάλι θα πω το γνωστό το ps2 είναι πιο επιτυχημένη κονσόλα (εμπορικά) και γελούσε ο κόσμος από το πόσο αδύναμη ήταν, οπότε για εμένα η μάχη ξεκινά πάλι εκ νέου.
Α μία ερώτηση που προκύπτει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, Τί θα γίνεται αν κάποιος έχει "επάνω" το κινεκτ και θέλει να παίξει ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί με το extra 10%,λογικά θα χρειάζεται απενεργποίηση ή κάτι παρόμοιο;;;
Κατά τα άλλα πλέον το one κοστίζει 399<400 (ακούς Βαγγέλη), σίγουρα θα αποδεσμευτούν πόροι (το 10% μου ακούγεται υπερβολή τρελή) έχει και κάτι directx/cloud ακόμα να δείξει οπότε βλέπουμε. Στα multiplatforms εγώ μόνο στο Ground zeroes έχω δει διαφορά έως τώρα,και πάλι θα πω το γνωστό το ps2 είναι πιο επιτυχημένη κονσόλα (εμπορικά) και γελούσε ο κόσμος από το πόσο αδύναμη ήταν, οπότε για εμένα η μάχη ξεκινά πάλι εκ νέου.
Α μία ερώτηση που προκύπτει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, Τί θα γίνεται αν κάποιος έχει "επάνω" το κινεκτ και θέλει να παίξει ένα παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί με το extra 10%,λογικά θα χρειάζεται απενεργποίηση ή κάτι παρόμοιο;;;
Geo4ever- Xtreme Modder
Εγω ειχα XBOX. Δεν πηρα ποτε PS2. Επαιξα τα καλα του σε δανεικη κονσολα απο φιλο.
Μετα ειχα 360 γιατι ηταν πιο συμφερουσα αγορα απο τo PS3. Μου χαρισανε PS3 πριν 1μιση χρονο και επαιξα ολα τα exclusives.
Τωρα εχω PS4. Εχω και καβατζα One για τις αποκλειστικοτητες αν θελω να τις παιξω απο φιλο που μου εχει πει οποτε γουσταρω να το ζητησω.
Αρα νομιζω ζυγιζω τις επιλογες μου γενικα και δεν ειναι μονο θεμα "σημαιας".
Εχω κανει μαραθωνιο το Ryse μαζι με τον Storm και τον Hollow και το τελειωσαμε σε ενα απογευμα...Δεν τρελαθηκε κανεις μας...Αρκετοι απο δω ειδαν το livestream. Εχουμε streamαρει το μισο Dead Rising το οποιο το βρηκαμε διασκεδαστικο αλλα δεν βαρεσανε και παλαμακια τα βυζια μας...Και εχουμε ριξει και το σκατο του αιωνα στο forza για το ποσο γαμηθηκε στο μενου του και γενικοτερα στα αμαξια και τις πιστες που δινει.
Γενικα εχω παιξει ο,τι εχει βγει μεχρι τωρα και πραγματικα ψαχνω λογους...Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβαινω...
edit: Geo ενδεχομενως να εχει στα settings "Kinect Mode". Σε διαφορετικη περιπτωση μπορει η αποδοση να αλλαζει "δυναμικα". Δηλαδη απλα να "κλανει" οταν εχει πανω το Kinect και συ να το τραβας απο το καλωδιο
Μετα ειχα 360 γιατι ηταν πιο συμφερουσα αγορα απο τo PS3. Μου χαρισανε PS3 πριν 1μιση χρονο και επαιξα ολα τα exclusives.
Τωρα εχω PS4. Εχω και καβατζα One για τις αποκλειστικοτητες αν θελω να τις παιξω απο φιλο που μου εχει πει οποτε γουσταρω να το ζητησω.
Αρα νομιζω ζυγιζω τις επιλογες μου γενικα και δεν ειναι μονο θεμα "σημαιας".
Εχω κανει μαραθωνιο το Ryse μαζι με τον Storm και τον Hollow και το τελειωσαμε σε ενα απογευμα...Δεν τρελαθηκε κανεις μας...Αρκετοι απο δω ειδαν το livestream. Εχουμε streamαρει το μισο Dead Rising το οποιο το βρηκαμε διασκεδαστικο αλλα δεν βαρεσανε και παλαμακια τα βυζια μας...Και εχουμε ριξει και το σκατο του αιωνα στο forza για το ποσο γαμηθηκε στο μενου του και γενικοτερα στα αμαξια και τις πιστες που δινει.
Γενικα εχω παιξει ο,τι εχει βγει μεχρι τωρα και πραγματικα ψαχνω λογους...Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβαινω...
edit: Geo ενδεχομενως να εχει στα settings "Kinect Mode". Σε διαφορετικη περιπτωση μπορει η αποδοση να αλλαζει "δυναμικα". Δηλαδη απλα να "κλανει" οταν εχει πανω το Kinect και συ να το τραβας απο το καλωδιο
Εγώ πάλι , έχοντας και τις δυο νέες κονσόλες , χέστηκα πια είναι καλύτερη και πια όχι.
Στην ουσία η διαφορά στο hardware είναι μικρή (θυμίζει λίγο το xbox360 και το ps3).
Aπό την άλλη , θα καραγουστάρω να παίξω όλες τις καλές αποκλειστικότητες και των δυο εταιριών , εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που τις αγόρασα , το gaming.Μη χαλιέστε κάποιοι , σε κάνα δυο χρόνια θα τις έχουν αγοράσει και αυτοί που κράζουν - εκτός και αν μιλάμε για φανμποϊλίκι.Μη χαλιέστε!!!
Στην ουσία η διαφορά στο hardware είναι μικρή (θυμίζει λίγο το xbox360 και το ps3).
Aπό την άλλη , θα καραγουστάρω να παίξω όλες τις καλές αποκλειστικότητες και των δυο εταιριών , εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που τις αγόρασα , το gaming.Μη χαλιέστε κάποιοι , σε κάνα δυο χρόνια θα τις έχουν αγοράσει και αυτοί που κράζουν - εκτός και αν μιλάμε για φανμποϊλίκι.Μη χαλιέστε!!!
djbeast- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3180
Τόπος : Κορυδαλλός
Ασχολίες : Video games
Ατάκα : Είναι σόκινγκ η ατάκα μου , να τη γράψω?
Registration date : 11/08/2008
Ενδιαφέρον... Μπαίνουμε να μάθουμε για τις εξελίξεις στο gaming και το μόνο που βλέπουμε είναι προσωπικές απόψεις απο τα ΙΔΙΑ άτομα.....εχει χαλάσει πολύ το φόρουμ....
djbeast έγραψε:Εγώ πάλι , έχοντας και τις δυο νέες κονσόλες , χέστηκα πια είναι καλύτερη και πια όχι.
και εγω ειμαι μαζι σου γιατι τις εχω και τις δυο και γω
KaYoMc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 449
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Ασχολίες : Gaming
Ατάκα : Που θα παει δεν θα σπασει μην κανεις update για να σε ενταξει
Registration date : 01/12/2012
Παντος για το halo ειπαν 1080p με 60 .
Αρα μπορει να τα βγαλει η κονσολα.
Πιστευω σε κανενα χρονο θα εχουν λυθει αυτα τα θεματα
Αρα μπορει να τα βγαλει η κονσολα.
Πιστευω σε κανενα χρονο θα εχουν λυθει αυτα τα θεματα
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
Νίκο θεωρώ ότι είσαι τρομακτικά υπερβολικός, σε όλα τα φόρουμ τα νέα γράφονται και σχολιάζονται, τώρα να το ήθελες διαφορετικά δοσμένο ώστε να είναι πιο εύκολο να διαβάσεις μόνο τα νέα, άλλο πράγμα. Και επίσης ακούς τις απόψεις ατόμων που κατέχουν τις κονσόλες και έχουν δουλέψει σε αυτές, για εμένα ότι καλύτερο για να διαμορφώσεις άποψη.
Βαγγελή να δεχτώ ότι δεν έχεις εντυπωσιαστείς από το ΟΝΕ δλδ από το 4 έχεις εντυπωσιαστεί, γιατί εγώ το έχω και μαζεύει σκόνη φουλ.
Βαγγελή να δεχτώ ότι δεν έχεις εντυπωσιαστείς από το ΟΝΕ δλδ από το 4 έχεις εντυπωσιαστεί, γιατί εγώ το έχω και μαζεύει σκόνη φουλ.
Geo4ever- Xtreme Modder
Geo ουτε με το 4 εχω χεστει απο την χαρα μου...Απλα αναπτυσω την θεση μου σχετικα με την πιο συμφερουσα αγορα...Και φερνω σαν παραδειγμα τα παιχνιδια του One που ουσιαστικα ειναι ο μονος λογος να το σκεφτεις...
Οσο για το Νικο..μαλλον δεν εχει καταλαβει τι εστι φορουμ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum
Ειναι ενας τοπος για συζητηση. Οχι το in.gr
Οσο για το Νικο..μαλλον δεν εχει καταλαβει τι εστι φορουμ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum
Ειναι ενας τοπος για συζητηση. Οχι το in.gr
Οκ προς το παρόν όλα δείχνουν ps4 αλλά εγώ κρατάω πολλές πισινές για το τί θα δείχνει το μέλλον, βλέπω μεγάλη διάθεση από τη MS αν χτυπηθεί σώμα με σώμα.
Geo4ever- Xtreme Modder
Σωστά εγώ δεν ξέρω τι εστι φορουμ.....όχι ότι το τοπικ δεν εχει καμία σχέση με νέα για το ΟΝΕ , αλλά μόνο ανθρώπους που θέλουν να πείσουν τους άλλους μισους ότι η άποψη τους είναι αντικειμενικά η σωστή...επειδή έχοντας φτάσει 32 χρόνων μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι ορισμένα πράγματα,θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον admin που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω τι εστι φόρουμ μέσω λινκ, προφανώς πιστεύοντας ότι είμαι άσχετος ή χαζος, αν και πιστεύω πιο σωστό θα ήταν να μου δώσει λινκ απο το αντίστοιχο τοπικ του φόρουμ όπου θα μπορώ να ενημερωνόμαι για αυτό που με ενδιαφέρει.
Η αληθεια ειναι οτι ημουν κι εγω ενας απο αυτους που πιστευε οτι δεν θα βγει χωρις kinect γιατι πιστευα αυτα που ελεγαν. Γνωμη μου εξακολουθει να ειναι οτι επρεπε να μεινει αδιασπαστο αν ηθελαν να ειναι το kinect κατι παραπανω απο ενα gimmicky αξεσουαρ. Τωρα πια ειναι ενα PS4 με αλλο library και specs. :/ Oh well
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
Τον κοβανε φετες λεει!!! κλαιω απο τα γελιααααααααααααααkavadias έγραψε:talos έγραψε:Τι λεγανε μερικοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει μελοντικα xbox one χωρις κινεκτ?την microsoft την ρωτησατε?
καλά ναι και εδώ μέσα κάποιοι "ειδήμονες" τον κόβανε φέτες ότι δεν βγαίνει χωρίς kinect
talos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3030
Registration date : 05/07/2008
απλα βλεπει η ms οτι χανει εδαφος αρκετα και προσπαθει με καθει τροπο να μαζεψει τα πραγματα.
για μενα λαθος καποιες κινησεις που επρεπε να κρατησει αφου αυτο ηθελε να πλασαρει εξ αρχης.
απλα πεφτει πιο χαμηλα.
απλα στην e3 βλεπω να πεφτει η σφαλιαρα συννεφο απο την sony
για μενα λαθος καποιες κινησεις που επρεπε να κρατησει αφου αυτο ηθελε να πλασαρει εξ αρχης.
απλα πεφτει πιο χαμηλα.
απλα στην e3 βλεπω να πεφτει η σφαλιαρα συννεφο απο την sony
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Ήμουν κι εγώ απ' αυτούς που νόμιζαν ότι δε θα έφευγε το Kinect. Microsoft = Αξιοπιστία. Δεν.
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
τ μονο παιχνιδι απο αυτα π εχω δει κ μς εξιταρει ειναι το sunset overdrive κ αυτο γτ ειναι μεσα κ insomniac κ δν τ συζηταω...
με τα τωρινα δεδομενα ισως ειναι η τελευταια κονσολα π θ επαιρνα...σειρα μετα τ πσ4 εχει το wiiu κ μετα το ονε κ αυτο αν...
με τα τωρινα δεδομενα ισως ειναι η τελευταια κονσολα π θ επαιρνα...σειρα μετα τ πσ4 εχει το wiiu κ μετα το ονε κ αυτο αν...
teocool- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 3031
Τόπος : Πύλος
Ασχολίες : Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα!
Ατάκα : WTF
Registration date : 07/11/2010
Σελίδα 39 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 39 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης