XBOX ONE
+91
g.s.d.a
jowl_tnt
spyrosrotary
treybal
kefalonitis71
xapakias
lefteris4
ruy_hadoken
pl1987
sap
konloul007
GladiatoR
SaFiS
earthworld
teocool
proskopina
pashos
giorgosmc
filokiprou
masterchief1984
akspoogy
PanosGR
jmirko15
Fall Out Boy
panakk87
garrett156
pantnick
PowerOfDark
DJLeft
jorge7
kirgom
LIVAS
blackmore
DJTaurus
eliasg
xidakis
kavadias
timvorixos
Yodas
koulis21
madtheo1994
neymar32
the_stiffm3ist3r
gnone1980
socratis_g
BlackSnow
Nemethon
TrapOne3
μαναγνώστου
vasmeister
Jimakos
paulbr
chris13gtr
JohnSyros
andersgr
jpm4
diacom
Geo4ever
fits79
Totti10
dlevel
mikele13
clack
codmdantes
thomason93
greenstation
Storm1672
kokonelos
Senzo
DoctorC
rage
djbeast
Littlefinger
JusperX
Vag.93
punisher996
cyrax
ItsDanik
Hacked
gkalas
cdcd_x
KaYoMc
6xXx6
Mr_Terror
empire
aorpanos
Giorgos78
Reptile
hellcine
talos
Postfire
95 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 33 από 40
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Απ: XBOX ONE
Storm δεν είναι ότι σου φαίνεται μιλάμε όντως για διαφορετικό στυλ όπως και εσύ πολύ σωστά εξήγησες, και πιστεύω ότι όποιος έχει παίξει τα παιχνίδια μπορεί να το διακρίνει χωρίς δυσκολία.
Πάντως χωρίς να έχω παίξει το Ryse, δεν νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι mechanics αλλά το στόρυ, δλδ αν όπως είπες δεν το πρόσεξες τότε τέρμα χωρίς να έχεις κάποιο σκοπό/τυρί είναι αδύνατον να συνεχίσεις να σκοτώνεις ανούσια εχθρούς. Αλλά μου κάνει εντύπωση τόσο ξερό το έδωσαν δλδ ούτε upgrades ούτε κάποιο looting ούτε σενάριο ούτε λίφο puzzle να σπάει η μονοτονία. Πραγματικά θα θέλω να το δω αυτό το παιχνίδι γιατί έτσι όπως το λες μου θυμίζεις το the warriors of troy με καλύτερα γραφικά.
Α γράψε και κανένα review δεν είναι κακό διόρθωσε και το λινκ για το σαιτ πλέον δεν λειτουργεί.
Πάντως χωρίς να έχω παίξει το Ryse, δεν νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι mechanics αλλά το στόρυ, δλδ αν όπως είπες δεν το πρόσεξες τότε τέρμα χωρίς να έχεις κάποιο σκοπό/τυρί είναι αδύνατον να συνεχίσεις να σκοτώνεις ανούσια εχθρούς. Αλλά μου κάνει εντύπωση τόσο ξερό το έδωσαν δλδ ούτε upgrades ούτε κάποιο looting ούτε σενάριο ούτε λίφο puzzle να σπάει η μονοτονία. Πραγματικά θα θέλω να το δω αυτό το παιχνίδι γιατί έτσι όπως το λες μου θυμίζεις το the warriors of troy με καλύτερα γραφικά.
Α γράψε και κανένα review δεν είναι κακό διόρθωσε και το λινκ για το σαιτ πλέον δεν λειτουργεί.
Geo4ever- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2433
Τόπος : Πρέβεζα
Ατάκα : Η Ιστορία θα κρίνει...
Registration date : 15/12/2009
Δεν το έπαιξα μόνος μου ρε. Και έχασα και το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού. Πάντως ακριβώς αυτά που είπες είναι. Δεν έχει τίποτα. Καθόλου looting. Καθόλου puzzles. Τα bosses είναι 3 νομίζω σύνολο και κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με το υπόλοιπο παιχνίδι για να τα βγάλεις. Έχουν 3 επιθέσεις (μετρημένες) ο καθένας και τις κάνουν με τη σειρά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
Ειλικρινά σου μιλάω, όσο έβλεπα ότι το κράζανε τόσο έλεγα ότι δεν μπορεί... θα υπερβάλλουν κλασικά. Κι όμως. Το στόρυ δεν πρέπει να είναι το χειρότερο σημείο του. Έχει ένα υποτυπώδες storytelling έτσι όπως κατάλαβα. Με 1 ας πούμε ανατροπή που βρωμάει από χιλιόμετρα. Δεν είναι ό,τι χειρότερο δλδ σ' αυτόν τον τομέα. Είναι μέτριο. Απλά απογοητεύτηκα γιατί παίρνουν τέτοιο υλικό (Ρώμη) και φτιάχνουν ένα παιχνίδι που δεν έχει ούτε ένα σημείο να πεις γαμώ... Η πιο γαμάτη wow στιγμή ας πούμε νομίζω είναι αυτή που είδαμε στην Ε3 με την απόβαση απ' τα καράβια... Ξενέρωτο τελείως.
Α, upgrades έχει. Έχει ένα συστηματάκι στη μάχη όπου, όταν κάνεις finishing move, κερδίζεις έξτρα πόντους. Οι έξτρα πόντοι πάνε σε 1 απ' τις 4 διαθέσιμες κατηγορίες. Είτε health, είτε focus (υπερδύναμη κλασικά slo mo κλπ), είτε παραπάνω xp, είτε άλλο ένα που δε θυμάμαι καθόλου γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε. Ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει με το σταυρό (πάνω κάτω κλπ.) πάνε εκεί οι πόντοι. Οπότε πχ. αν έχει low health, το βάζεις στο bonus health και προσπαθείς να κάνεις κάποιο finishing move. Βέβαια είναι λίγο κακορυθμισμένο γιατί αν σκοτώσεις έναν γεμίζει αρκετή ενέργεια (στο νορμαλ), ενώ το focus γεμίζει ακόμα πιο γρήγορα.
Αν έχεις ανεβάσει έστω και λίγο τα upgrades, αγοράζοντάς τα με xp, τότε το focus πχ πέφτει πάρα πολύ αργά, που σημαίνει ότι ενεργοποιώντας το, προλαβαίνεις (με button mashing) να φας 5-6 άνετα... Κακορυθμισμένο. Αυτή είναι η ελαφρή στρατηγική που έγραψα.
Θέλω να πω και κάτι θετικό γιατί δεν είναι το χειρότερο παιχνίδι, απλά είναι απογοητευτικό το πόσο λίγη δουλειά ρίξανε σε σχέση με το budget του και τον οπτικό τομέα. Τα γραφικά είναι από άλλο πλανήτη. Και επίσης εγώ καταυχαριστήθηκα τα finishing moves (και double finishing moves). Έχει μπόλικα και παρά το γεγονός ότι σκοτώνεις εκατοντάδες άτομα μες στο παιχνίδι και είναι το μόνο που κάνεις, δε βαρέθηκα να τα βλέπω, έστω κι αν έβλεπα τα ίδια. Ένα αρνητικό που μου ήρθε τώρα είναι ότι έχει τραγικά λίγα μοντέλα εχθρών. Συνολικά 8 chapters, στα πρώτα 4 πρέπει να είδαμε σύνολο... 5 διαφορετικά. ΜΟΝΟ. Θα τα ξανάπαιζα άλλη μία μετά από καιρό για να το δω και στο Hard μήπως αλλάζει κάτι...
Ειλικρινά σου μιλάω, όσο έβλεπα ότι το κράζανε τόσο έλεγα ότι δεν μπορεί... θα υπερβάλλουν κλασικά. Κι όμως. Το στόρυ δεν πρέπει να είναι το χειρότερο σημείο του. Έχει ένα υποτυπώδες storytelling έτσι όπως κατάλαβα. Με 1 ας πούμε ανατροπή που βρωμάει από χιλιόμετρα. Δεν είναι ό,τι χειρότερο δλδ σ' αυτόν τον τομέα. Είναι μέτριο. Απλά απογοητεύτηκα γιατί παίρνουν τέτοιο υλικό (Ρώμη) και φτιάχνουν ένα παιχνίδι που δεν έχει ούτε ένα σημείο να πεις γαμώ... Η πιο γαμάτη wow στιγμή ας πούμε νομίζω είναι αυτή που είδαμε στην Ε3 με την απόβαση απ' τα καράβια... Ξενέρωτο τελείως.
Α, upgrades έχει. Έχει ένα συστηματάκι στη μάχη όπου, όταν κάνεις finishing move, κερδίζεις έξτρα πόντους. Οι έξτρα πόντοι πάνε σε 1 απ' τις 4 διαθέσιμες κατηγορίες. Είτε health, είτε focus (υπερδύναμη κλασικά slo mo κλπ), είτε παραπάνω xp, είτε άλλο ένα που δε θυμάμαι καθόλου γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε. Ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει με το σταυρό (πάνω κάτω κλπ.) πάνε εκεί οι πόντοι. Οπότε πχ. αν έχει low health, το βάζεις στο bonus health και προσπαθείς να κάνεις κάποιο finishing move. Βέβαια είναι λίγο κακορυθμισμένο γιατί αν σκοτώσεις έναν γεμίζει αρκετή ενέργεια (στο νορμαλ), ενώ το focus γεμίζει ακόμα πιο γρήγορα.
Αν έχεις ανεβάσει έστω και λίγο τα upgrades, αγοράζοντάς τα με xp, τότε το focus πχ πέφτει πάρα πολύ αργά, που σημαίνει ότι ενεργοποιώντας το, προλαβαίνεις (με button mashing) να φας 5-6 άνετα... Κακορυθμισμένο. Αυτή είναι η ελαφρή στρατηγική που έγραψα.
Θέλω να πω και κάτι θετικό γιατί δεν είναι το χειρότερο παιχνίδι, απλά είναι απογοητευτικό το πόσο λίγη δουλειά ρίξανε σε σχέση με το budget του και τον οπτικό τομέα. Τα γραφικά είναι από άλλο πλανήτη. Και επίσης εγώ καταυχαριστήθηκα τα finishing moves (και double finishing moves). Έχει μπόλικα και παρά το γεγονός ότι σκοτώνεις εκατοντάδες άτομα μες στο παιχνίδι και είναι το μόνο που κάνεις, δε βαρέθηκα να τα βλέπω, έστω κι αν έβλεπα τα ίδια. Ένα αρνητικό που μου ήρθε τώρα είναι ότι έχει τραγικά λίγα μοντέλα εχθρών. Συνολικά 8 chapters, στα πρώτα 4 πρέπει να είδαμε σύνολο... 5 διαφορετικά. ΜΟΝΟ. Θα τα ξανάπαιζα άλλη μία μετά από καιρό για να το δω και στο Hard μήπως αλλάζει κάτι...
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
Πόσο μεγάλο είναι στο νόρμαλ από ένα μέσο παίχτη. Έχει κάποιο είδους collectible, γενικά το δεύτερο walkthrought δικαιολογείτε έστω από κάτι υποτυπώδες.
Η αρένα λέει τπτ; Με το τσιιγκέλι στα βγάζουμε.
Η αρένα λέει τπτ; Με το τσιιγκέλι στα βγάζουμε.
Geo4ever- Xtreme Modder
Χαχαχαχα. Έχω γράψει 7 κατεβατά. Δεν αξίζει καν. Το παιχνίδι το τερματίσαμε χάνοντας αρκετές φορές μέσα σε 6,5 ώρες απ' ό,τι υπολογίσαμε. Οι σκηνές του (που κάποιες διαρκούν αρκετά λεπτά) είναι unskippable. Έχει collectible στη μορφή scrolls, vistas και κάτι άλλο νομίζω. Πανομοιότυπο πράγμα βέβαια, απλά πας πάνω τους και πατάς Α. Δεν είναι καν κρυμμένα. Είναι μες στη μούρη μας. Το multi δεν το είδαμε η αλήθεια είναι... Δεύτερο playthrough στα καπάκια πάντως πιστεύω θα είναι επώδυνο λόγω επαναληψιμότητας. Σου λέω, είχα πολύ καιρό να δω παιχνίδι που να επαναλαμβάνεται τόσο πολύ το gameplay του. Oύτε για τα achievements δε θα το έκανα το δεύτερο στα καπάκια (μεγάλη κουβέντα...)
Storm1672- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 18604
Τόπος : Between Love and Hate
Ασχολίες : Higher Existing
Ατάκα : Journey back to the dark side...
Registration date : 23/01/2008
απλα θελαν να προλαβουν την κυκλοφορεια του xbox one.για να υπαρχει απο την πρωτη μερα. ενω θα μπορουσε να ειναι καλο. προφανως το πεταξαν οπως ναναι. κριμας.
ισως το 2 να ειναι καλυτερο οταν και αν βγει
ισως το 2 να ειναι καλυτερο οταν και αν βγει
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
Να ρωτησω κατι, επειδη εχω ακουσει και δει οτι τα γραφικα του killzone για το πσ4 ειναι φοβερα.Εχει παιχνιδι το xbox1 που να πιανει τα γραφικα του killzone?
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
και το infamous εχει πολυ καλα,
καλη ερωτιση ομως.
παντος το ryse ειναι σωστο παραδειγμα οτι δεν μετρανε τα γραφικα σε ενα game αλλα το game play και το story
καλη ερωτιση ομως.
παντος το ryse ειναι σωστο παραδειγμα οτι δεν μετρανε τα γραφικα σε ενα game αλλα το game play και το story
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
το ryse εχει πολυ καλα γραφικα
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Ναι senzo και το infamous εχει πολυ καλα γραφικα.
Mr_Terror- Xtreme Modder
Τα γραφικα της cry-engine στο ryse σκοτωνουν. Και του infamous επίσης.Το killzone πέρα απο τις 3 πιστες σε ανοιχτά περιβαλοντα δεν βλέπεις και τις τρέλες διάφορες με το 3. Φταίνε οι devs που μας έβαλαν να παίζουμε νύχτα η' σε μπουντρουμια στο διάστημα..Άνετα θα μπορούσαν να είχαν μια δυο πιστες στο δάσος ηˊ μέσα στην πολη ημέρα.
aorpanos ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ
Mr_Terror- Xtreme Modder
Ψιτ, οχι πολλα πολλα με τον κουμπαρο!!! Αν δεν την ηθελες να μην την διαβασες.
kefalonitis71- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 563
Τόπος : Κορυδαλλός
Ασχολίες : Φτιάχνω μόνος μου την μπίρα που πίνω
Registration date : 08/09/2011
Εμένα αρχίζει και με πείθει.
Geo4ever- Xtreme Modder
αν σε πειθει τοτε και εχεις τα χρηματα αγορασε το ειναι απλο
Littlefinger- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 437
Registration date : 16/10/2013
Μάλιστα και μου εξηγείς κάτι το οποίο είναι απλό γιατί.. ;
Τέλος πάντων το αποτέλεσμα του βίντεο είναι εντυπωσιακό, οι συνθήκες δυστυχώς δε διευκρινίζονται.
Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν έχουν θάψει το cloud αλλά αντιθέτως φέρνουν συνεχώς καινούργια πράγματα στη δημοσιότητα σημαίνει 2 πράγματα.
1)Όντως θα έχει πρακτική εφαρμογή το cloud, μελλοντικά πάντα.
ή
2)Μας δουλεύουν εσκεμμένα για να αγοράσουμε την κονσόλα τους, που με άλλα λόγια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παραπλανητική διαφήμιση.
Ο καθένα διαλέγει πλευρά.
Εγώ προσωπικά παραμένω σκεπτικός αλλά όσο βλέπω νέα στοιχεία συγκλίνω προς την 1η εκδοχή.
Θα περιμένω και την directx12 και βλέπουμε.
Και για να μην αφήνω τον Littlefinger με απορίες, αν είχα την άνεση θα την είχα πάρει ήδη την κονσόλα και ας μην ίσχυε τπτ. Αλλά κάποια στιγμή θα αγοραστεί σίγουρα όπως και να έχει.
Τέλος πάντων το αποτέλεσμα του βίντεο είναι εντυπωσιακό, οι συνθήκες δυστυχώς δε διευκρινίζονται.
Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν έχουν θάψει το cloud αλλά αντιθέτως φέρνουν συνεχώς καινούργια πράγματα στη δημοσιότητα σημαίνει 2 πράγματα.
1)Όντως θα έχει πρακτική εφαρμογή το cloud, μελλοντικά πάντα.
ή
2)Μας δουλεύουν εσκεμμένα για να αγοράσουμε την κονσόλα τους, που με άλλα λόγια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παραπλανητική διαφήμιση.
Ο καθένα διαλέγει πλευρά.
Εγώ προσωπικά παραμένω σκεπτικός αλλά όσο βλέπω νέα στοιχεία συγκλίνω προς την 1η εκδοχή.
Θα περιμένω και την directx12 και βλέπουμε.
Και για να μην αφήνω τον Littlefinger με απορίες, αν είχα την άνεση θα την είχα πάρει ήδη την κονσόλα και ας μην ίσχυε τπτ. Αλλά κάποια στιγμή θα αγοραστεί σίγουρα όπως και να έχει.
Geo4ever- Xtreme Modder
για αυτο αν ξαναδιαβαζες αυτο που εγραψα,ειπα πως αν εχεις τα φραγκα πας και το αγοραζεις..
its so simple
its so simple
Littlefinger- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 437
Registration date : 16/10/2013
Και ξαναρωτάω μου εξηγείς κάτι αυτονόητο γιατί;
Geo4ever- Xtreme Modder
http://www.gamespot.com/articles/5-year-old-cracks-xbox-one-security-by-discovering-simple-flaw/1100-6418774/
punisher996- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 253
Τόπος : Θεασσαλονικη
Ασχολίες : Gaming,motorcycles
Ατάκα : -Half of me wants to strangle you-And the other half?-To hit you with a truck
Registration date : 09/10/2011
To Cloud ειναι το DRM με περουκα. Απλα για ξερετε...
Ασχετα απο το γεγονος οτι ειμαι σιγουρος πως στην Ελλαδα δεν θα δουλεψει ποτε, ειναι μια always online υπηρεσια.
Πηγε να το κανει η nVidia με το GRID και πηρε τα @@ μου επ ωμου...τα ιδια θα γινουν και με την MS. Εκτος κι αν το επιβαλουν καποια στιγμη ή το ενσωματωσουν στις βασικες υπηρεσιες τους.
Ασχετα απο το γεγονος οτι ειμαι σιγουρος πως στην Ελλαδα δεν θα δουλεψει ποτε, ειναι μια always online υπηρεσια.
Πηγε να το κανει η nVidia με το GRID και πηρε τα @@ μου επ ωμου...τα ιδια θα γινουν και με την MS. Εκτος κι αν το επιβαλουν καποια στιγμη ή το ενσωματωσουν στις βασικες υπηρεσιες τους.
http://www.insomnia.gr/_/articles/games/xbox/%CE%BF-phil-spencer-%CF%84%CE%BF%CF%85-xbox-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%AC-r6431
Mr_Terror- Xtreme Modder
καπου διαβασα οτι η ms θα υποστηριζει το xbox360 3 για χρονια ακομα... και μεσα στο 2014 θα βγαλει 100 τιτλους γι αυτο!
GladiatoR- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 72
Τόπος : χανια
Ατάκα : οεο
Registration date : 27/12/2010
100;;;;
Hacked- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9642
Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ
Ασχολίες : Ιατρική/Νοσηλευτική,xbox,pc
Registration date : 31/05/2009