XBOX ONE
+91
g.s.d.a
jowl_tnt
spyrosrotary
treybal
kefalonitis71
xapakias
lefteris4
ruy_hadoken
pl1987
sap
konloul007
GladiatoR
SaFiS
earthworld
teocool
proskopina
pashos
giorgosmc
filokiprou
masterchief1984
akspoogy
PanosGR
jmirko15
Fall Out Boy
panakk87
garrett156
pantnick
PowerOfDark
DJLeft
jorge7
kirgom
LIVAS
blackmore
DJTaurus
eliasg
xidakis
kavadias
timvorixos
Yodas
koulis21
madtheo1994
neymar32
the_stiffm3ist3r
gnone1980
socratis_g
BlackSnow
Nemethon
TrapOne3
μαναγνώστου
vasmeister
Jimakos
paulbr
chris13gtr
JohnSyros
andersgr
jpm4
diacom
Geo4ever
fits79
Totti10
dlevel
mikele13
clack
codmdantes
thomason93
greenstation
Storm1672
kokonelos
Senzo
DoctorC
rage
djbeast
Littlefinger
JusperX
Vag.93
punisher996
cyrax
ItsDanik
Hacked
gkalas
cdcd_x
KaYoMc
6xXx6
Mr_Terror
empire
aorpanos
Giorgos78
Reptile
hellcine
talos
Postfire
95 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 25 από 40
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Απ: XBOX ONE
fits79 έγραψε:Αρχισες παλι το τρολ?
Εχεις δει ποτε πολλες κονσολες να ερχονται ΧΩΡΙΣ καθολου χειρηστηριο???
ΠΑΝΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το βασικο πακετο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ηταν
κονσολα + τροφοδοτικο + 1 χειρηστηριο και καλωδιο εικονας τιποτα αλλο.
Αν οπως λες ερχοταν κονσολα χωρις καθολου χειρηστηριο με τι θα επαιζες?
Ειπαμε μην λεμε και κουλαμαρες τωρα...
Το κινεκτ 2 ειναι ενα περιφεριακο που και να μην το ειχε στο βασικο πακετο μια χαρα θα δουλευε η κονσολα αφου το εχει παραδεχτει και η ιδια η ms οποτε μην μου λες ιστοριες για αγριους κ.τ.λ.
Η microsoft οτι και να λεει στο μπλα-μπλα, στην ουσια αφου το δινει υποχρεωτικα, χρειαζεται για τη λειτουργια της κονσολας.
Κι εγω μπορω μονο με τιμονιερα να κανω navigate στα menus, δεν σημαινει οτι το χειριστηριο ειναι προαιρετικο αξεσουαρακι.
ItsDanik- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7532
Τόπος : Athens
Registration date : 22/12/2008
H κονσολα παντοτε ερχοταν με τα απαραιτητα για τη λειτουργια της.
Σε αυτη την περιπτωση το kinect ειναι core στοιχειο της κονσολας, και για την σωστη και γενικη χρηση του πρεπει να υπαρχει σε ολα τα bundle.
Kαλα κανει και το δινει μαζι με αυτην.
Σε αυτη την περιπτωση το kinect ειναι core στοιχειο της κονσολας, και για την σωστη και γενικη χρηση του πρεπει να υπαρχει σε ολα τα bundle.
Kαλα κανει και το δινει μαζι με αυτην.
cyrax- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 04/09/2012
εκμεταλλεύονται τα παιχνιδια της το kinect? απο αυτα που εχουν κυκλοφορήσει μεχρι τωρα?
Senzo- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 6363
Ατάκα : Ps3: Senzo-X
Registration date : 19/01/2008
Στα περισσοτερα εχει φωνητικες εντολες και μαλιστα δουλευει με πολυ καλη ακριβεια.
Ολο το μενου ειναι voice integraded.
Ολο το μενου ειναι voice integraded.
cyrax- Xtreme Modder
στο μενου το ξερω εκει ειναι αδιαφορο. στα παιχνιδια μας ενδιαφερει, δινει καποια επιπλεων εμπειρια? αξιζουν τα 100 επιπλεον ωστε να πει καποιος οτι του δινει ποιο πολλα στα games σε σχεση με το ps4?
Senzo- Xtreme Modder
Ας διναν ενα μικροφωνο ρε παιδια.
Και στο kinect στο 360 εχει τετοιες εντολες. Στο 2κ13 δοκιμασα ολες τις αποστασεις, δεν ακουγε τιποτα και τελικα αλλαξε απο το ραδιοφωνο που ειχα ανοιχτο. Για το καινουργιο δεν ξερω ποσο το βελτιωσανε αλλα εγω δε θα το χρησιμοποιω για να δινω εντολες. Για μενα το χειριστηριο φτανει. Δε νομιζω να ειναι τοσο χρησιμο το kinect.
Ακομα νωρις ειναι βεβαια, μπορει να το αξιοποιησουν, αλλα προς το παρoν κι εγω συντασσομαι με αυτους που λενε οτι ειναι αχρηστο εξτρα.
Και στο kinect στο 360 εχει τετοιες εντολες. Στο 2κ13 δοκιμασα ολες τις αποστασεις, δεν ακουγε τιποτα και τελικα αλλαξε απο το ραδιοφωνο που ειχα ανοιχτο. Για το καινουργιο δεν ξερω ποσο το βελτιωσανε αλλα εγω δε θα το χρησιμοποιω για να δινω εντολες. Για μενα το χειριστηριο φτανει. Δε νομιζω να ειναι τοσο χρησιμο το kinect.
Ακομα νωρις ειναι βεβαια, μπορει να το αξιοποιησουν, αλλα προς το παρoν κι εγω συντασσομαι με αυτους που λενε οτι ειναι αχρηστο εξτρα.
andersgr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 403
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 21/10/2012
Δεν εχω να σου πω κατι αλλο αν δεν πιστευεις την ιδια εταιρια που βγαζει το μηχανημα οτι ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ οτι η κονσολα μπορει πολυ ανετα να δουλεψει και χωρις το κινεκτ2 δεν μπορω να κανω κατι για αυτο πιστευε οτι θελεις εσυ στο κοσμο σου αλλα η αληθεια ειναι μια οτι το κινεκτ2 δεν ειναι υποχρεωτικο οπως ελεγε η ms στην αρχη για να δουλεψει η κονσολα και απλα το εχει βαλει σαν νταβατσιλικη για οποιους θελουν να παρουν τη κονσολα.ItsDanik έγραψε:fits79 έγραψε:Αρχισες παλι το τρολ?
Εχεις δει ποτε πολλες κονσολες να ερχονται ΧΩΡΙΣ καθολου χειρηστηριο???
ΠΑΝΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ το βασικο πακετο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ηταν
κονσολα + τροφοδοτικο + 1 χειρηστηριο και καλωδιο εικονας τιποτα αλλο.
Αν οπως λες ερχοταν κονσολα χωρις καθολου χειρηστηριο με τι θα επαιζες?
Ειπαμε μην λεμε και κουλαμαρες τωρα...
Το κινεκτ 2 ειναι ενα περιφεριακο που και να μην το ειχε στο βασικο πακετο μια χαρα θα δουλευε η κονσολα αφου το εχει παραδεχτει και η ιδια η ms οποτε μην μου λες ιστοριες για αγριους κ.τ.λ.
Η microsoft οτι και να λεει στο μπλα-μπλα, στην ουσια αφου το δινει υποχρεωτικα, χρειαζεται για τη λειτουργια της κονσολας.
Κι εγω μπορω μονο με τιμονιερα να κανω navigate στα menus, δεν σημαινει οτι το χειριστηριο ειναι προαιρετικο αξεσουαρακι.
Αυτος ειναι και ενας λογος που παει κατα διαολου το xbox one και προσπαθουν να κανουν τα παντα για να το προοθησουν π.χ. να δεινεις παλιες κονσολες xbox 360 ή ps3 για να το παρεις 100 ευρω φτηνοτερα...
Γενικως με βαση τα παγκοσμια αρθρα το ps4 σαρωνει σε αντιθεση με το xbox one που απλα πουλαει.
Site1, site2, site3, site4.
Δεν πιστευω να θελετε και αλλα site που λενε ακριβως αυτο που αναφερω ποιο πανω οτι το κινεκτ2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ XBOX ONE.
fits79- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 16500
Registration date : 31/01/2008
Το 1o Κινεκτ πουλησε πανω απο 8.000.000 κομματια.
Προφανως δειχνει οτι ο κοσμος το γουσταρε σαν αξεσουαρ. ΤΟ μειον ενως αξεσουαρ που βγαινει ως αξεσουar aftermarket και οχι ως core αντικειμενο της κονσολας ειναι οτι δεν εχει μεγαλη install base αρα και δεν προκειτε να αξιοποιηθει αρκετα ή και σοβαρα.
Απο περιεργεια ομως τι παραπανω περιμενατε απο ενα camera addon. Τι αλλο εκτος απο advances gestures ή σοβαρο voice recognition. Nα πεζετε halo Και να στοχευτε με τα δαχτυλα ?
Η ουσια του Kinect δεν ειναι και δεν ηταν ποτε μονο τα παιχνιδια, αλλα να στηριξει το μηχανημα σαν συνολικη πλατφορμα, και οι μικρες ή μεγαλες χρησεις στα παιχνιδια απλα προσφερουν στο immersion.
H εταιρεια ειχε ενα πλανο και το υλοποιησε, κατ'εμε καλα εκανε, αν της βγει στην πορεια ή οχι θα φανει.
O απο πανω το χαβα του. Ναι δεν ειναι υποχρεωτικο για να δουλεψει η κονσολα, ειναι βασικο ομως για την επιτυχια ενως αξεσουαρ και κατα ποσο θα υποστηριχτει αν ειναι σε οσο μεγαλυτερη βαση χρηστων γινεται.
Προφανως δειχνει οτι ο κοσμος το γουσταρε σαν αξεσουαρ. ΤΟ μειον ενως αξεσουαρ που βγαινει ως αξεσουar aftermarket και οχι ως core αντικειμενο της κονσολας ειναι οτι δεν εχει μεγαλη install base αρα και δεν προκειτε να αξιοποιηθει αρκετα ή και σοβαρα.
Απο περιεργεια ομως τι παραπανω περιμενατε απο ενα camera addon. Τι αλλο εκτος απο advances gestures ή σοβαρο voice recognition. Nα πεζετε halo Και να στοχευτε με τα δαχτυλα ?
Η ουσια του Kinect δεν ειναι και δεν ηταν ποτε μονο τα παιχνιδια, αλλα να στηριξει το μηχανημα σαν συνολικη πλατφορμα, και οι μικρες ή μεγαλες χρησεις στα παιχνιδια απλα προσφερουν στο immersion.
H εταιρεια ειχε ενα πλανο και το υλοποιησε, κατ'εμε καλα εκανε, αν της βγει στην πορεια ή οχι θα φανει.
O απο πανω το χαβα του. Ναι δεν ειναι υποχρεωτικο για να δουλεψει η κονσολα, ειναι βασικο ομως για την επιτυχια ενως αξεσουαρ και κατα ποσο θα υποστηριχτει αν ειναι σε οσο μεγαλυτερη βαση χρηστων γινεται.
cyrax- Xtreme Modder
Signomi gia ta greeklish ala grafo apo ps4 kai ine simantilo. SIMERA me piran til apo kotsovolo gia mia proparagelia gia xboxone pou ixa kanei prin 3 mines. Tin ali evdomada erxonte oi konsoles. Ego akurosa. Prolavete opios endiaferete
Giorgos78- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 2888
Τόπος : ΛΑΜΙΑ
Ασχολίες : www.brazilianjiujitsu.gr
Ατάκα : ετσι μωρη παιχτουρα !!!!!
Registration date : 12/11/2008
Αν θελανε θα μπορουσανε πολυ ανετα να ειχανε βγαλει δυο bundles και το ενα απο αυτα να ειχε μεσα και το κινεκτ2 δηλαδη τοσο δυσκολο ητανε εεε?cyrax έγραψε:Το 1o Κινεκτ πουλησε πανω απο 8.000.000 κομματια.
ή να το κανουν προαιρετικο οπως ηταν στο xbox360 το κινεκτ1 οποτε οτι λετε απλα ειναι ακυρο.
fits79- Xtreme Modder
Ξαναλεμε λοιπον οτι για να εχει ενα αξεσουαρ πληρη αποδοχη και implemantation σε ολα τα παιχνιδια ή σε μεγαλα παιχνιδια να εχει σοβαρο και επι της ουσιας implemantation, να το κανει δλδ απαραιτητο για το παιχνιδι, θα πρεπει να υπαρχει σε καθε σαλονι. Απαξ και αγοραστει ενα μηχανημα χωρις το αξεσουαρ αυτο, αυτοματως βγαινει τελειως αχρηστο.
Αυτος ειναι και ο λογως που δεκαετιες τωρα τα περισσοτερα αξεσουαρ αποτυχαν, με τρανα παραδειγματα την Sega.
Tωρα αν η MS ειναι κοτα και δε μπορει να ακολουθησει ή να στηριξει το πλανο της ειναι αλλο θεμα, και δυστυχως σιγουρα στην πορεια θα το αποσυρει σαν απαραιτητο αξεσουαρ απο το μηχανημα γιατι οσον αφορα την δυναμη του, ειναι αρκετα υποδυεστερο απο το PS4, και ενω δε λεει κατι αυτο επι της ουσιας, ο κοσμος κοιταει οτι δινει λιγοτερα λεφτα για ενα μηχανημα δυνατοτερο, με απλα λογια η MS ηρθε στη θεση που ηταν η Sony με το PS3, με την μονη διαφορα οτι δεν ειναι Sony για να το γυρισει τουμπα.
Αυτος ειναι και ο λογως που δεκαετιες τωρα τα περισσοτερα αξεσουαρ αποτυχαν, με τρανα παραδειγματα την Sega.
Tωρα αν η MS ειναι κοτα και δε μπορει να ακολουθησει ή να στηριξει το πλανο της ειναι αλλο θεμα, και δυστυχως σιγουρα στην πορεια θα το αποσυρει σαν απαραιτητο αξεσουαρ απο το μηχανημα γιατι οσον αφορα την δυναμη του, ειναι αρκετα υποδυεστερο απο το PS4, και ενω δε λεει κατι αυτο επι της ουσιας, ο κοσμος κοιταει οτι δινει λιγοτερα λεφτα για ενα μηχανημα δυνατοτερο, με απλα λογια η MS ηρθε στη θεση που ηταν η Sony με το PS3, με την μονη διαφορα οτι δεν ειναι Sony για να το γυρισει τουμπα.
cyrax- Xtreme Modder
Το εχουμε πει πολλες φορες.
Εχουμε δωσει παραδειγματα.
Απο εκει και περα οποιος δεν καταλαβε ουτε τωρα, δεν θα καταλαβει ποτε.
Τσαμπα χαλας το σαλιο σου cyrax.
ItsDanik- Xtreme Modder
Οχι εδω εισαι μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου.cyrax έγραψε:Ξαναλεμε λοιπον οτι για να εχει ενα αξεσουαρ πληρη αποδοχη και implemantation σε ολα τα παιχνιδια ή σε μεγαλα παιχνιδια να εχει σοβαρο και επι της ουσιας implemantation, να το κανει δλδ απαραιτητο για το παιχνιδι, θα πρεπει να υπαρχει σε καθε σαλονι. Απαξ και αγοραστει ενα μηχανημα χωρις το αξεσουαρ αυτο, αυτοματως βγαινει τελειως αχρηστο.
Αν πιστευεις οτι μια εταιρια σαν την ms δεν μπορει αν θελει να "υποχρεωσει" ή ριξει μεγαλο βαρος της σε ενα περιφεριακο που δεν ειναι υποχρεωτικο να το πουλαει με το ετσι θελω(ΝΤΑΒΑΤΣΙΛΙΚΗ) με τη κονσολα της ολους τους developments να φτιαξουν καλα παιχνιδια γι' αυτο το περιφερειακο τοτε εχεις μαυρα μεσανυχτα.
Και το δευτερο σκελος του ποστ σου με βρισκει συμφωνω οτι λογο του κινεκτ2 εχει ανεβασει τη τιμη της κονσολας της 100 ευρω απο τον κυριο ανταγωνιστη της που ειναι το ps4 και εγω πιστευω οτι στο μελλον θα αναγκαστει απο τις χαμηλες πωλησεις της κονσολας να το βγαλει απο το κλασικο της πακετο οποτε αυτο ερχετε απο μονο του να αναιρεσει αυτο που λες στην αρχη για το οτι για να εχει σιγουρη επιτυχια ενα περιφεριακο μιας κονσολας πρεπει να το δινεις μαζι με τη κονσολα οποτε......
Και για πες μου εναν απλο χρηστη που το κινεκτ2 του ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ για ποιο λογο να το πληρωσει με το ετσι θελω και να το παρει μαζι με τη κονσολα για απλα να το εχει να καθετε και θα τολμησω να πω να μην το συνδεσει καν στη κονσολα του?
Για να εχει απλα τις φωνητικες εντολες ή την πλοηγηση στα μενου της κονσολας χωρις μοχλο?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ....
Σου απανταω με το να σε παραπεμψω απλα στην υπογραφη μου.ItsDanik έγραψε:Το εχουμε πει πολλες φορες.
Το οτι εχεις την αλφα διαφορετικη αποψη απο εμενα δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησω με αυτη αλλα ουτε οτι η δικη σου αποψη ειναι σωστη και η δικη μου λαθος ετσι....
Μπορει και οι δυο αποψεις να ειναι σωστες ή και οι δυο λαθος ή μια εκ των δυο η σωστη αυτο δεν θα το κρινουμε εμεις ομως αλλα ο χρονος που θα δειξει πως θα παει η αποφαση της ms να πουλαει το kinect2 υποχρεωτικα μαζι με τη κονσολα της.
fits79- Xtreme Modder
εμενα μου αρεσει που τσακωνεσται και δεν εχετε δει την κονσολα ουτε ζωγραφιστη
μονο φοτος και ποστ απο ign και κατι τετοια
αποκτατε γνωμη και αποψη και δεν ξερετε καν τι σχημα εχει
ναι απο οσο διαβαζουμε κτλπ αλλα οταν καποιος(για οποιδηποτε πραγμα) υπερασπιζεται με σθενος κατι, πρεπει να το εχει δουλεψει κιολας
δεν μπορω γρηγορη να δεχτω σαν επιχειρημα οτι το kinect ειναι αχρηστο απο την στιγμη που δεν το εχω δουλεψει, επισης δεν μπορω να πω οτι ενα "περιφερειακο" ειναι το Α και το Ω της κονσολας
μονο φοτος και ποστ απο ign και κατι τετοια
αποκτατε γνωμη και αποψη και δεν ξερετε καν τι σχημα εχει
ναι απο οσο διαβαζουμε κτλπ αλλα οταν καποιος(για οποιδηποτε πραγμα) υπερασπιζεται με σθενος κατι, πρεπει να το εχει δουλεψει κιολας
δεν μπορω γρηγορη να δεχτω σαν επιχειρημα οτι το kinect ειναι αχρηστο απο την στιγμη που δεν το εχω δουλεψει, επισης δεν μπορω να πω οτι ενα "περιφερειακο" ειναι το Α και το Ω της κονσολας
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
koulis21 απο τη στιγμη που σε καποιον απλα ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ή δεν γουσταρει την ολη νοοτροποια του kinect2 για ποιο λογο να τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ με το ετσι θελω η οποιαδηποτε ms να το αγορασει?
Εκει ειναι που κολλαω εγω.
Δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα οσο το ειχε σαν περιφερειακο και ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΔΕΙΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ χωρις κανενα προβλημα ελα ομως που με το xbox one σου λεει θελεις δεν θελεις θα το παρεις.
Ε αυτο το ΝΤΑΒΑΤΣΙΛΙΚΙ γιατι οσο και να θελετε να το κανετε οτι δεν ειναι ελα ομως που ειναι.
Και αυτο γιατι πολυ απλα εχω εξηγησει παμπολες φορες οτι το εν λογο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ οποτε.......
Εκει ειναι που κολλαω εγω.
Δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα οσο το ειχε σαν περιφερειακο και ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΔΕΙΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ χωρις κανενα προβλημα ελα ομως που με το xbox one σου λεει θελεις δεν θελεις θα το παρεις.
Ε αυτο το ΝΤΑΒΑΤΣΙΛΙΚΙ γιατι οσο και να θελετε να το κανετε οτι δεν ειναι ελα ομως που ειναι.
Και αυτο γιατι πολυ απλα εχω εξηγησει παμπολες φορες οτι το εν λογο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ οποτε.......
fits79- Xtreme Modder
Οποιος δεν θέλει κινεκτ, δεν του κάνει το Xbox. Προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν μπορώ να το πω πιο απλα.
ItsDanik- Xtreme Modder
Εγω το εχω δει παντως απο κοντα και το εχω δουλεψει.
Οποτε μια γνωμη παραπανω μπορω να την πω.
Για τελευταια φορα προς το χρηστη φιτς.
Οταν ενα αξεσουαρ δεν εχει την πληρη βαση των αγοραστων, ειναι με την μια αχρηστο, οσα λεφτα και να δωσεις για παιχνιδια, που το να το στηριζουν αν ο κοσμος δε γουσταρει να το παρει δε θα πουλησει και παιχνιδια που να το αξιοποιουν δε θα βγουν.
Αν εσενα σε χαλαει γιατι θεωρεις οτι ανεβαζει το κοστος του Xbox απλα μην αγορασεις xbox.
Σε 3 χρονια ομως που δε θα υπαρχουν παιχνιδια για το kinect μην δω κανεναν να λεει α τι αχρηστο περιφερειακο και τελικα τπτ δεν εβγαλε γι'αυτο.
Τα ιδια λεγατε και με το DRM και οταν το απενεργοποιησαν, αρχισατε να φωναζετε που τα παιχνιδια τα κατεβασμενα θα χρειαζονται δισκακι για να παιξουν.
Οταν ενα αξεσουαρ δεν εχει την πληρη βαση των αγοραστων, ειναι με την μια αχρηστο, οσα λεφτα και να δωσεις για παιχνιδια, που το να το στηριζουν αν ο κοσμος δε γουσταρει να το παρει δε θα πουλησει και παιχνιδια που να το αξιοποιουν δε θα βγουν.
Αν εσενα σε χαλαει γιατι θεωρεις οτι ανεβαζει το κοστος του Xbox απλα μην αγορασεις xbox.
Σε 3 χρονια ομως που δε θα υπαρχουν παιχνιδια για το kinect μην δω κανεναν να λεει α τι αχρηστο περιφερειακο και τελικα τπτ δεν εβγαλε γι'αυτο.
Τα ιδια λεγατε και με το DRM και οταν το απενεργοποιησαν, αρχισατε να φωναζετε που τα παιχνιδια τα κατεβασμενα θα χρειαζονται δισκακι για να παιξουν.
cyrax- Xtreme Modder
Ο κωτσοβολος στο mall athens εχει xbox1.Το ειδα απο κοντα το Σαββατο που ειχα παει.
ειχαν κλειστο το μηχανημα.Επιασα το χειριστηριο, μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
ειχαν κλειστο το μηχανημα.Επιασα το χειριστηριο, μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
Το εχω πει σε τοσα ποστ και ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.cyrax έγραψε:Εγω το εχω δει παντως απο κοντα και το εχω δουλεψει.
ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Δεν αναφερα πουθενα αν το κινεκτ2 ειναι καλο ή κακο ή αν θα εχει παιχνιδια για αυτο ή οχι Ο ΤΡΟΠΟΣ που σε αναγκαζει η ms να το παρεις αν θες το xbox one δεν μ' αρεσει κοινως ειναι με το ετσι θελω ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ οσο και να θελεις/θελετε να μας πεισετε οτι δεν ειναι.
Αφου ειναι πως να το κανουμε δηλαδη?
Και μην ξεχναμε παντα το κινεκτ ξεκινησε σαν περιφεριακο και οπως κι εσυ λες δεν θα εχει τη βαση δεδομενων που θα εχει τωρα που δινετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το xbox one να σε παραθεσω στις πωλησεις που εκανε το kinect1 και δεν ηταν υποχρεωτικο.
Οποτε αυτοματος αυτο αναιρει αυτο που λες και καλα οτι δεν θα εχει μεγαλη βαδη χρηστων κ.τ.λ. απλα το κινεκτ1 δεν το υποστηριξαν οσο θα θελανε ισως γιατι ηταν νεα τεχνολογια για την ms και ακομα εγκληματιζοτανε με αυτη αλλα οχι να ακουω και τις πιπες οτι δεν ειχε μεγαλη βαση χρηστων/αγοραστων ετσι.
Ειδικα τη στιγμη που ειχε σπασει καθε ρεκορ πωλησεων ετσι.
Εν ολιγης μην το ζαλιζουμε το θεμα εχεις την αποψη σου, εχω τη δικη μου ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
fits79- Xtreme Modder
ολοι δεν εχουμε καταλαβει και μονο εσυ τα καταλαβαινεις ολα!
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Ναι και παντα εγω εχω αδικο και ολοι οι αλλοι δικιο....Postfire έγραψε:ολοι δεν εχουμε καταλαβει και μονο εσυ τα καταλαβαινεις ολα!
fits79- Xtreme Modder
Δεν αναφερα πουθενα αν το κινεκτ2 ειναι καλο ή κακο ή αν θα εχει παιχνιδια για αυτο ή οχι Ο ΤΡΟΠΟΣ που σε αναγκαζει η ms να το παρεις αν θες το xbox one δεν μ' αρεσει κοινως ειναι με το ετσι θελω ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΗ οσο και να θελεις/θελετε να μας πεισετε οτι δεν ειναι.
Αφου ειναι πως να το κανουμε δηλαδη?
Εδώ έχει δίκιο ο Γρηγόρης πάντως. ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ, ότι αν δεν μπει το Κινεκτ σε ΚΑΘΕ σαλόνι σοβαρή υποστήριξη δεν θα δούμε ποτέ, αλλά για κάποιον που ΔΕΝ τον νοιάζει το motion gaming, είναι νταβατζιλίκι.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως ρε fits είναι ότι για κάποιον που ΔΕΝ τον νοιάζει το motion control και ΔΕΝ θέλει να το πληρώσει, το One ΔΕΝ είναι επιλογή. τι δεν καταλαβαίνεις; Όπως και για κάποιον που δεν τον νοιάζουν τα χειριστήρια αφής στο χειριστήριο, το WiiU δεν είναι επιλογή. Απλό είναι.
Η MS επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο της διαφοροποίησης - στυλ Nintendo. Τώρα αν θα της βγει αυτό ή όχι μένει να το δούμε.
Μερικοί ΔΕΝ λέτε να καταλάβετε ότι το One ΔΙΑΦΕΡΕΙ ριζικά σε φιλοσοφία απ' το 360 που ήταν απλά μια φτηνή πλατφόρμα gaming.
kavadias- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1960
Τόπος : Χαλάνδρι
Ασχολίες : πιανίστας σε μπουρδέλο
Ατάκα : στ' αρχίδια μας
Registration date : 07/07/2008
Με αυτη τη λογικη/οπτικη δεν διαφωνω αφου θελει να το γυρισει η ms και να το παει σαν μια κατα πολυ εξελιγμενη wii εκδοχη τοτε πασο.
Ο χρονος πραγματικα πιστευω θα δειξει πως θα παει το οτι σε αναγκαζει να παρεις το κινεκτ2 θες δεν θες.
Εγω πιστευω οτι σε μερικους μηνες θα βγαλει και πακετο χωρις το κινεκτ2 και αν το κανει αυτο να δειτε που ξαφνικα οσοι λενε οτι καλα κανει και το δινει πακετο για υποστηριξη κ.τ.λ. θα κανουν αλλη μια συνηθισμενη ποια κολοτουμπα οπως και η ms.
Ο χρονος πραγματικα πιστευω θα δειξει πως θα παει το οτι σε αναγκαζει να παρεις το κινεκτ2 θες δεν θες.
Εγω πιστευω οτι σε μερικους μηνες θα βγαλει και πακετο χωρις το κινεκτ2 και αν το κανει αυτο να δειτε που ξαφνικα οσοι λενε οτι καλα κανει και το δινει πακετο για υποστηριξη κ.τ.λ. θα κανουν αλλη μια συνηθισμενη ποια κολοτουμπα οπως και η ms.
fits79- Xtreme Modder
δεν νομιζω οτι θα βγει ποτε one χωρις το kinekt.
θα κατεβει η τιμη του one ναι αλλα θα ειναι με το kinekt μαζι.
και πιστευω θα κατεβει η τιμη μετα την Ε3. για να το ανακοινωσει εκει.
εγω θα το αγορασω με το halo 5
θα κατεβει η τιμη του one ναι αλλα θα ειναι με το kinekt μαζι.
και πιστευω θα κατεβει η τιμη μετα την Ε3. για να το ανακοινωσει εκει.
εγω θα το αγορασω με το halo 5
Senzo- Xtreme Modder
Να πεσει η τιμη τοσο νωρις.Πολυ δυσκολο.
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: XBOX ONE
Σελίδα 25 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης