ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
+68
Candlemass
chrisvelas
georgenina
skar1983
rage
PAPISTER
hellcine
ALIEN-3-
georget
basilisc
jarhed
drkkst
Mr_Terror
IcedBarlow
ruy_hadoken
BURNIN AMBITION
vk2007
kak
vlgeor
vortex
johnickz
ieronymous
pmitrou
wolf33
socialwaste
codmdantes
6xXx6
jimbrav
matsupitsu
reinko24
Vag.93
nikos5800
teocool
cdcd_x
swordfish84
InFamous
klimisp
arbaden
billias
mg444
lalos
antricos
goan7
talos
kosbit
patireyfraim
thomason93
Giorugosu GR
Alkis30
triplex3
foten21
axilleras
yell0wsoldi3r
Jimisballjohn
mikele13
avraam1985
qwasd
RaZ1eL
neokosmitis
babooni_75
kefalonitis71
rayman
vasilis_ts
Kostas7GTR
lpmar13
ax0r7ag0z
koulis21
Postfire
72 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 31 από 41
Σελίδα 31 από 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41
Απ: ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
ωραια. παει αυτο.ευχαριστω. για το χακ? ξερει κανειςπως το βρισκω?
BURNIN AMBITION- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1290
Registration date : 21/03/2009
Απ: ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
ruy_hadoken έγραψε:τραβα την ναντ μονος σου με στικακι. δεν ειναι απαραιτητη η μαμα ναντ.
για αναβαθμιση σε rgh/jtag ειναι απαραιτητη να υπαρχει η μαμα ναντ
αυτη κανει ολη την δουλεια
λοιπον. εγω εκανα την αναβαθμιση χωρις μαμα ναντ... επισης για το χακ, ακολουθησα αυτο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
τωρα μενει μονο το ντασλοντς. εχω λιγο κολησει αλλα θα το βρω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
τωρα μενει μονο το ντασλοντς. εχω λιγο κολησει αλλα θα το βρω...
επειδη ειχα καιρο να ασχοληθω, τα εκανα σαλατα. διεγραψα το φακελο φρισταιλ, γιατι νομιζα οτι το ντασλοντς αλλαζε το φρισταιλ. οποτε μετα κατεβασα το φρισταιλ 2.2 (αυτο δεν ειναι το τελευταιο?) και το περασα στο σκληρο. μετα ακολουθησα τις οδηγιες, εβαλα και το παλιο launch.ini που ειχα και ακολουθησα τις οδηγιες για το ντασλοντς 3.2 . παταω τεταρτη επιλογη το install. μετα στην επιλογη load dashlaunch παταω παλι α. μπαινει πλεον αυτοματα σε φρισταιλ ντας. ειμαι οκ λοιπον? εχει μπ[ει το ντασλοντς?
το μονο που μου λειπει ειναι τα αβαταρς. εψαξα στο γκοογκλ αλλα δε μπορω να βρω λινκ για αυτα. μπορει καποιος να μου το δωσει?
α και κατι τελευταιο. ενω το ντισπλει στο μαμα ντασμπορντ, ειναι οκ, στο φρισταιλ ντας, ξεπερνα τα ορια της οθονης, πως μπορω να το μικρυνω λιγο ωστε να μη μου κοβει περιθωρια? σε πιο μενου παω? ευχαριστω
και σορυ για το ζαλισμα ε
το μονο που μου λειπει ειναι τα αβαταρς. εψαξα στο γκοογκλ αλλα δε μπορω να βρω λινκ για αυτα. μπορει καποιος να μου το δωσει?
α και κατι τελευταιο. ενω το ντισπλει στο μαμα ντασμπορντ, ειναι οκ, στο φρισταιλ ντας, ξεπερνα τα ορια της οθονης, πως μπορω να το μικρυνω λιγο ωστε να μη μου κοβει περιθωρια? σε πιο μενου παω? ευχαριστω
και σορυ για το ζαλισμα ε
παει και αυτο λοιπον. τα περιθωρια της οθονης στο φρισταιλ ντας μπορω να τα αλλαξω? μου εχουν σπασει τα νευρα που κοβουν λεξεις. το τελευταιο πραγμα που χρειαζομαιειναι και δε σας ξαναζαλιζω. να ειστε καλα
ελα ρε ψαξε και λιγο τα Options στον FSD.. overscan νομιζω λεγεται και εχει δυο sliders για Χ & Y
τι να πω... και ειχα ψαξει ολες τις ρυθμισεις. παιδια χιλια ευχαριστω ειστε καταπληκτικοι!!!! να ειστε καλα. και παλι συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
Έχω ένα XBOX 360 phat (μαύρο, Elite, με Liteon και τον 120άρη δίσκο). Είναι φλασαρισμένο σε LT 2.0 με dashboard 2.0.15574.
Ισχύει ακόμα ότι με το 15574 update, δεν μπορεί η κονσόλα να γίνει RGH;
Ισχύει ακόμα ότι με το 15574 update, δεν μπορεί η κονσόλα να γίνει RGH;
IcedBarlow- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Registration date : 08/09/2011
Mr_Terror- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 22754
Registration date : 18/02/2008
πως θα κάνω το xbox να βλέπει fsd πρώτα;και πως το παιρνάω και το κάνω εγκατασταση;μεσα στο mu 4gb του σλιμ;
reinko24- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 933
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ασχολίες : Marketing,street fighting
Ατάκα : Ε ναι ρε φίλεεεε!!!
Registration date : 08/03/2011
φταιχνεις το launch.ini για να μπουταρει σε fsd
μην βαλεις τον fsd στο 4g slim διοτι ειναι ασταθες και θα εχεις πολλα κρασαρισματα(πιθανονο)
μην βαλεις τον fsd στο 4g slim διοτι ειναι ασταθες και θα εχεις πολλα κρασαρισματα(πιθανονο)
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
ρεινκο αγορινα πες μου τι δισκο εχεις να σου φτιαξω 1 launch .ini να στο δωσω?
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
μμμ
4 έχει πάνω αλλα θα βάλω εναν 250 αυριο αν καταφερω να ανοιξω το δίσκο δεν εχω torx και με ψιλό κατσαβιδάκι δεν άνοιξε....
βασικά ξέρεις τι θέλω να τρέχει απο τον 250 που θα βάλω αυριο αντι του 4αρι
αλλά θέλω να ξεκιναει ο freestyle πρωτα kai me RB να μπαινω ΝΧΕ
γινεται να μου βλέπει αυτον σαν τον εσωτερικό;;;
απλά πως παιρνάω fsd;;;
τον 2.2 εμπαινα απο xex menu παταγα install και μου εκανε και το dashlaunch εγκατασταση και μετα τον freestyle
τώρα ουτε dahlanch μπορώ να καταλάβω πως θα βάλω στο σίσκο
ουτε τον freestyle!!πολύ μπερδεμα εγινε η φουλειά!
4 έχει πάνω αλλα θα βάλω εναν 250 αυριο αν καταφερω να ανοιξω το δίσκο δεν εχω torx και με ψιλό κατσαβιδάκι δεν άνοιξε....
βασικά ξέρεις τι θέλω να τρέχει απο τον 250 που θα βάλω αυριο αντι του 4αρι
αλλά θέλω να ξεκιναει ο freestyle πρωτα kai me RB να μπαινω ΝΧΕ
γινεται να μου βλέπει αυτον σαν τον εσωτερικό;;;
απλά πως παιρνάω fsd;;;
τον 2.2 εμπαινα απο xex menu παταγα install και μου εκανε και το dashlaunch εγκατασταση και μετα τον freestyle
τώρα ουτε dahlanch μπορώ να καταλάβω πως θα βάλω στο σίσκο
ουτε τον freestyle!!πολύ μπερδεμα εγινε η φουλειά!
reinko24- Xtreme Modder
δεν ειναι τπτ ρε συ reinko...
οταν τελειωσεις με την αλλαγη δισκου,θα ανοιξεις Flashfxp και θα κανεις edit το launch.ini στο 2ο default απο munit σε hdd1 και θα το κανεις save...
τον φακελο fsd επειδη δεν μπορεις να κανεις μεταφορα με Flashfxp απο το ιδιο σημειο,καντο με ενα στικακι στο pc και μετα βαλτο στον εσωτερικο....
οταν μπεις fsd φτιαχνεις τα path και εισαι ετοιμος....
οταν τελειωσεις με την αλλαγη δισκου,θα ανοιξεις Flashfxp και θα κανεις edit το launch.ini στο 2ο default απο munit σε hdd1 και θα το κανεις save...
τον φακελο fsd επειδη δεν μπορεις να κανεις μεταφορα με Flashfxp απο το ιδιο σημειο,καντο με ενα στικακι στο pc και μετα βαλτο στον εσωτερικο....
οταν μπεις fsd φτιαχνεις τα path και εισαι ετοιμος....
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
βασικά θυμάμαι που πέρναγα πρώτα το dashlaunch που εβγαζε τη μαυρη οθονη και ελεγε πατηστε α κλπ κλπ
και μετά εβαζα fsd
τώρα το dashlaunch Ποιο είναι;
ποιο πρέπει να περάσω;
και μετα fsd 2;h 3 τον 2 τον ξέρω τον εχω τοσο καιρο στο φατ τον 3 δεν τον ξερω καθόλου αν και δεν καταλαβα και τρομερη διαφορά..
...torx ψιλο για να ανοίξω το κουτι απο φατ σκληρό που θα βρω;;praktiker παιζει να έχει;
ή να ψαχτώ αλλού;
και μετά εβαζα fsd
τώρα το dashlaunch Ποιο είναι;
ποιο πρέπει να περάσω;
και μετα fsd 2;h 3 τον 2 τον ξέρω τον εχω τοσο καιρο στο φατ τον 3 δεν τον ξερω καθόλου αν και δεν καταλαβα και τρομερη διαφορά..
...torx ψιλο για να ανοίξω το κουτι απο φατ σκληρό που θα βρω;;praktiker παιζει να έχει;
ή να ψαχτώ αλλού;
reinko24- Xtreme Modder
reinko to νεο dashlaunch 3.02 ειναι αλλιως διαβασε τον οδηγο εδω (κατω-κατω)
Postfire- Xtreme Modder
ααα!!!
αυτά είναι!!!
τα πέρασα ξανά τα βαλα στην 4ρα αλλά θα τα αλλάξω κάποια στιγμη αν καταφέρω να ανοίξω το σκληρό!!!
τα path όπως και στο φάτ έτσι ;δεν αλλάζει κατι;
αυτά είναι!!!
τα πέρασα ξανά τα βαλα στην 4ρα αλλά θα τα αλλάξω κάποια στιγμη αν καταφέρω να ανοίξω το σκληρό!!!
τα path όπως και στο φάτ έτσι ;δεν αλλάζει κατι;
reinko24- Xtreme Modder
οχι τα ιδια ακριβως οπως το εκανες στην φατ
Postfire- Xtreme Modder
Καλησπέρα αλάνια μου!
έβαλα τελικά τον σκληρό πάνω και ενω πέρασα τον fsd στο σκληρό και σε φάκελο και χύμα και άλλαξα το launch.ini με τίποτα μα τίποτα δε μπαίνει fsd αν δεν το κάνω μέσω xex menu εγώ...
μέσα στην flash βλέπω ενα launch.ini να το σβήσω και να μέινει μόνο αυτό που έχω στον σκληρό;
έβαλα τελικά τον σκληρό πάνω και ενω πέρασα τον fsd στο σκληρό και σε φάκελο και χύμα και άλλαξα το launch.ini με τίποτα μα τίποτα δε μπαίνει fsd αν δεν το κάνω μέσω xex menu εγώ...
μέσα στην flash βλέπω ενα launch.ini να το σβήσω και να μέινει μόνο αυτό που έχω στον σκληρό;
reinko24- Xtreme Modder
κατι-καπου κανεις λαθος ρεινκο.
απο την φλασ δεν σβηνετε
στο launch.ini δωσε προσοχη ,μεγαλη πως εχεις ονομασει τον φακελο π.χ αν ειναι fsd3.0 τοτε στο launch.ini πρεπει να ειναι ολοιδιο
παιζουν ρολο καεφαια/μικρα
απο την φλασ δεν σβηνετε
στο launch.ini δωσε προσοχη ,μεγαλη πως εχεις ονομασει τον φακελο π.χ αν ειναι fsd3.0 τοτε στο launch.ini πρεπει να ειναι ολοιδιο
παιζουν ρολο καεφαια/μικρα
Postfire- Xtreme Modder
Τιποτα πάλι τα ιδια....
[Settings]
pingpatch = true
contpatch = true
nxemini = true
dvdexitdash = false
xblaexitdash = false
nosysexit = false
nohud = false
autoswap = false
regionspoof = true
region = 0x7fff
signnotice = false
liveblock = false
livestrong = false
autoshut = false
autooff = false
shuttemps = false
xhttp = true
nonetstore = true
devprof = true
devlink = false
hddtimer = 210
hddalive = false
temptime = 10
tempport = 7030
tempbcast = false
fatalreboot = false
fatalfreeze = false
safereboot = false
exchandler = true
debugout = false
sockpatch = false
passlaunch = false
fakelive = false
noupdater = true
bootdelay = 42
remotenxe = false
[Paths]
Default = Hdd:\FSD\default.xex
[Externals]
ftpserv = true
ftpport = 21
calaunch = false
αυτό εχω σαν launch.ini
και τον εχω ονομασει φσδ ;opvw ton ;exei p;ali den ton bl;epei moy jekin;aei νχε
[Settings]
pingpatch = true
contpatch = true
nxemini = true
dvdexitdash = false
xblaexitdash = false
nosysexit = false
nohud = false
autoswap = false
regionspoof = true
region = 0x7fff
signnotice = false
liveblock = false
livestrong = false
autoshut = false
autooff = false
shuttemps = false
xhttp = true
nonetstore = true
devprof = true
devlink = false
hddtimer = 210
hddalive = false
temptime = 10
tempport = 7030
tempbcast = false
fatalreboot = false
fatalfreeze = false
safereboot = false
exchandler = true
debugout = false
sockpatch = false
passlaunch = false
fakelive = false
noupdater = true
bootdelay = 42
remotenxe = false
[Paths]
Default = Hdd:\FSD\default.xex
[Externals]
ftpserv = true
ftpport = 21
calaunch = false
αυτό εχω σαν launch.ini
και τον εχω ονομασει φσδ ;opvw ton ;exei p;ali den ton bl;epei moy jekin;aei νχε
reinko24- Xtreme Modder
ρεινκο σε παρακαλω τι εχεις βαλει πιον fsd ,dashlaunch κτλ?
εσωτερικο δισκο εχεις φανταζομαι
τι διαδικασια εκανες?
πες μου λιγο αναλυτικα γιατι ετσι δεν βγαζουμε ακρη
εσωτερικο δισκο εχεις φανταζομαι
τι διαδικασια εκανες?
πες μου λιγο αναλυτικα γιατι ετσι δεν βγαζουμε ακρη
Postfire- Xtreme Modder
fsd έχω αυτόν 3.0.58 και Dashlaunch 3.02 έχω μια σλίμ με 4gb στην οποία έβαλα και έναν 250 σαν εσωτερικό στη θήκη στο πλάι
το xex menu το έχω σαν demo και το τρέχω απευθείας απο το σκληρό
παίρνω τα αρχεία απο το usb 0 και τα βάζω στον hdd1 το φάκελο τον βάζω όπως είναι FSD ΚΑΙ ΤΟ LAUNCH.INI μαζί
το dashlaunch το εχω κάνει εγκατάσταση αφού με το που το τρέχω μου βγάζει και την εκδοση το Install είναι ποιο θολό καιμου έχει και το unload dashlaunch
άρα είμαι οκ....
επίσης μεσα απο to xexmenu βρήσκω μεσα στον hdd1 τον fsd και αν τον τρέξω απο εκεί είναι μια χαρά απλά δεν ξεκινάει αμα το κλείσω και το ξανανοιξω πρέπει πάλι να μπω απο εκεί!
το xex menu το έχω σαν demo και το τρέχω απευθείας απο το σκληρό
παίρνω τα αρχεία απο το usb 0 και τα βάζω στον hdd1 το φάκελο τον βάζω όπως είναι FSD ΚΑΙ ΤΟ LAUNCH.INI μαζί
το dashlaunch το εχω κάνει εγκατάσταση αφού με το που το τρέχω μου βγάζει και την εκδοση το Install είναι ποιο θολό καιμου έχει και το unload dashlaunch
άρα είμαι οκ....
επίσης μεσα απο to xexmenu βρήσκω μεσα στον hdd1 τον fsd και αν τον τρέξω απο εκεί είναι μια χαρά απλά δεν ξεκινάει αμα το κλείσω και το ξανανοιξω πρέπει πάλι να μπω απο εκεί!
reinko24- Xtreme Modder
λογικα εκανες πρωτα στον 4gb και μετα επιχειρησες να τα κανεις στον 250.
εκεινη ειναι το θεμα.
σβηνεις ολα απο τον 250 και ξεκινας απο την αρχη ολα......
εφοσον ειναι φορμαρισμενος ξεκινας και γραφεις το 3.02 dashlaunch στο ροοτ του 250.
μετα γραφεις τον fsd3 στο ροοτ επισης.(προσεχε νομιζω θελει 2 φορες extract)
φτιαχνεις τους 5 φακελους 360games,content/000000000000000,xbox1 και τα σχετικα.
μετα γραφεις το launch.ini
μετα τρεχεις το dashlaunch 3.02 και ακολουθεις τον οδηγο μου
Eγκατασταση Dashlaunch 3.02 (για Kernel 2.0.15574)
προσεχε στο launch.ini αλλαζεις το απο κατω οχι το default!
(χρησιμοποιησε αυτο το launch.ini αλλα ονομασε τον φακελο FSD3.0b
παραδειγμα
[QuickLaunchButtons]
BUT_A = Sfc:\dash.xex
BUT_B =
BUT_X =
BUT_Y =
Start =
Back =
LBump =
Default = Usb:\Fsd\default.xex
Guide = Hdd:\FSD3.0b\default.xex
Power =
[Settings]
fatalfreeze=False
fatalreboot=True
safereboot=False
exechandler=False
dumpfile=USB:\crashlog.txt
nohud=False
nxemini=True
nosysexit=False
liveblock=True
livestrong=False
noupdater=True
pingpatch=True
contpatch=True
xhttp=True
signnotice=False
autoshut=False
xblaexitdash=False
remotenxe=False
dvdexitdash=False
autooff=False
fakelive=True
hddalive=False
hddtimer=210
tempbcast=False
temptime=10
tempport=7030
bootdelay=42
regionspoof=False
εκεινη ειναι το θεμα.
σβηνεις ολα απο τον 250 και ξεκινας απο την αρχη ολα......
εφοσον ειναι φορμαρισμενος ξεκινας και γραφεις το 3.02 dashlaunch στο ροοτ του 250.
μετα γραφεις τον fsd3 στο ροοτ επισης.(προσεχε νομιζω θελει 2 φορες extract)
φτιαχνεις τους 5 φακελους 360games,content/000000000000000,xbox1 και τα σχετικα.
μετα γραφεις το launch.ini
μετα τρεχεις το dashlaunch 3.02 και ακολουθεις τον οδηγο μου
Eγκατασταση Dashlaunch 3.02 (για Kernel 2.0.15574)
προσεχε στο launch.ini αλλαζεις το απο κατω οχι το default!
(χρησιμοποιησε αυτο το launch.ini αλλα ονομασε τον φακελο FSD3.0b
παραδειγμα
[QuickLaunchButtons]
BUT_A = Sfc:\dash.xex
BUT_B =
BUT_X =
BUT_Y =
Start =
Back =
LBump =
Default = Usb:\Fsd\default.xex
Guide = Hdd:\FSD3.0b\default.xex
Power =
[Settings]
fatalfreeze=False
fatalreboot=True
safereboot=False
exechandler=False
dumpfile=USB:\crashlog.txt
nohud=False
nxemini=True
nosysexit=False
liveblock=True
livestrong=False
noupdater=True
pingpatch=True
contpatch=True
xhttp=True
signnotice=False
autoshut=False
xblaexitdash=False
remotenxe=False
dvdexitdash=False
autooff=False
fakelive=True
hddalive=False
hddtimer=210
tempbcast=False
temptime=10
tempport=7030
bootdelay=42
regionspoof=False
Postfire- Xtreme Modder
Σελίδα 31 από 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41
Παρόμοια θέματα
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
» Οδηγός αναβάθμισης RGH
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
» Οδηγός αναβάθμισης RGH
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 31 από 41
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης