[ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
+29
billdoxa
paulbr
xaxaxaxaxaxaxa
efthimis.kavoukoglou
kazumagr
hellcine
kosbit
take5
koulis21
PowerOfDark
dirlas
akspoogy
dpapagiannis
ZekkDarklighter
avraam1985
billias
matsupitsu
vortex
fosmpa
BigDaddy
bambatsas
vagelis130687
Candlemass
ax0r7ag0z
mikele13
trabakoulas
the_stiffm3ist3r
Postfire
manthos63
33 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
Είστε λεβέντες!
matsupitsu- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Τόπος : Χολαργός
Ασχολίες : Γρίφοi, Πατέντες, Μετατροπές
Ατάκα : Εσύ ξέρεις καλύτερα!
Registration date : 12/04/2012
Απ: [ΟΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ISO ΣΕ ΧΕΧ ΜΕ ΕΧISO-GUI ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(RGH-JTAG)
Παιδες εχω κι εγω μια ερωτηση.Γινεται να συνδεσω με e-sata τον δισκο του Xbox στο Pc και να κανω τη μετατροπη απο Iso σε xex η οτι αλλο χρειαζεται κατ`ευθειαν μεσα σπο το προγραμμα που χρησιμοποιειτε?
ZekkDarklighter- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Registration date : 17/04/2012
Δεν εχω καταρτηση πανω στο θεμα, αλλα λογικα αν μπορεις να συνδεσεις το σκληρο με το pc δε βλεπω το λογο να υπαρχει καποιο θεμα
manthos63- Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 89
Registration date : 23/12/2008
ZekkDarklighter έγραψε:Παιδες εχω κι εγω μια ερωτηση.Γινεται να συνδεσω με e-sata τον δισκο του Xbox στο Pc και να κανω τη μετατροπη απο Iso σε xex η οτι αλλο χρειαζεται κατ`ευθειαν μεσα σπο το προγραμμα που χρησιμοποιειτε?
μπορεις να το συνδεσεις αλλα δε θα στο εμφανιζει με drive letter γιατι δεν εχει filesystem που αναγνωριζουν τα windows.
Το xbox φορμαρει τον σκληρο σε xFat, οταν τον συνδεσεις θα πρεπει να τρεξεις καποιο προγραμμα π.χ Xplorer360 η Party Buffalo
για να τον δει και να μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια.
Χμμμ και παλι καλυτερο απο το να ξηλωθω για εξωτερικο δισκο ε?Σ`ευχαριστω παντως.Θα το δοκιμασω σε 2-3 μερες που θα επιστρεψει το Xbox και οτι καταφερω θα το μοιραστω εδω.
ZekkDarklighter- Member
αμα δε βιαζεσαι μπορεις να στελνεις τα αρχεια με ftp ...εγω ετσι τα μεταφερω γιατι πιο πολυ βαριεμαι το συνδεσε-ξεσυνδεσε κλπ...
ευχαριστω για την βοηθεια να σε καλα φιλε!
dpapagiannis- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 174
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 04/04/2012
Τελικα βρηκα εναν ξεχασμενο δισκο κι ενα κουτακι USB να τον βαλω μεσα να τελειωνει.Περασα και μερικα παιγνια για δοκιμη και τωρα απλα περιμενω το μωρο να επιστρεψει σπασμενο κι ετοιμο
ZekkDarklighter- Member
Ωραια,εβαλα ενα game σε ενα στικακι usb, παιζει μια χαρα..
μπορω τωρα οπως ειναι να το βαλω στον εσωτερικο?
γιατι το στικακι ειναι 8Gb και θα τα μεταφερω ενα ενα...
μπορω τωρα οπως ειναι να το βαλω στον εσωτερικο?
γιατι το στικακι ειναι 8Gb και θα τα μεταφερω ενα ενα...
akspoogy- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1547
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 02/04/2008
κανε copy απ το file manager του fsd ... απο usb0 > hdd1
"Cannot copy to Or from root folders"
akspoogy- Xtreme Modder
βάλε αριστερά το hdd1 και δεξιά usb0 και ξαναδοκίμασε
dirlas- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Registration date : 01/01/2012
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
dirlas έγραψε:βάλε αριστερά το hdd1 και δεξιά usb0 και ξαναδοκίμασε
εγινε η αντιγραφη,το βλεπω στον δισκο,αλλα δεν το βλεπω στο Library --> Xbox 360 games
*εβαλα το Scan Depth στο 1 και το βλεπει οκ τωρα*
akspoogy- Xtreme Modder
Είτε κάνε ξανά scan είτε ξεκίνα πάλι το fsd.
ax0r7ag0z- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 5067
Τόπος : Μόναχο
Ατάκα : Nothing has never happened as much as this did not.
Registration date : 17/07/2011
ενταξει ειναι τωρα με το Scan Depth στο 1
το Scan Depth τι κανει ακριβως? και σε ποιο επιπεδο ειναι καλυτερα να το εχουμε?
επισης παρατηρησα πως αφου περασω ενα παιχνιδι στον δισκο,
δεν του φτανει μονο το reboot θελει και clear data για να
μου το εμφανισει μαζι με τα αλλα του δισκου
το Scan Depth τι κανει ακριβως? και σε ποιο επιπεδο ειναι καλυτερα να το εχουμε?
akspoogy- Xtreme Modder
η δουλεια του Scan Depth του fsd ειναι να πσαχνει αρχεια default.xex, τα νουμερα 1,2 κτλ ειναι για φακελους δηλαδη σε ποσους φακελους θα ψαξει μεσα π.χ εχεις το κυριο φακελο games360 και μεσα στο games360 εχεις τα παιχνιδια τοτε πρεπει να βαλεις scan depth στο 2
games360\gears of wars\default.xex = Scan Depth 2
games360\gears of wars\default.xex = Scan Depth 2
avraam1985- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 791
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : xbox.xbox360,psp,ps2dreamcast wii
Registration date : 29/07/2011
akspoogy έγραψε:ενταξει ειναι τωρα με το Scan Depth στο 1
πηγαινε απλα στο content settings και κανε ενα manual scan.θα σου δειξει οτι περασες
Σημειωση σε οσους θελουν να χρησιμοποιουν τον FTP για να περασουν παιχνιδια στο Xbox.Δουλευει η συνδεση μονο με Ethernet και οχι με wifi (Μαλλον το ξερατε ηδη αυτο ε?)
Επισης παιζει κι ενα θεματακι με τα composite καλωδια.Δεν εχω καθολου χρωμα.Το εχει και αλλος αυτο? Θα βαλω ξανα και το HDMI μετα να δω τι λεει απλα δε με βολευει γιατι το xbox το εχω στην ιδια οθονη με τον ypologisth.
Επισης παιζει κι ενα θεματακι με τα composite καλωδια.Δεν εχω καθολου χρωμα.Το εχει και αλλος αυτο? Θα βαλω ξανα και το HDMI μετα να δω τι λεει απλα δε με βολευει γιατι το xbox το εχω στην ιδια οθονη με τον ypologisth.
ZekkDarklighter- Member
Μαλλον κατι δεν κανω σωστα.Δεν μπορω να περασω κανενα παιχνιδι μεσω FTP οπως επισης δεν μπορω να μετατρεψω τα iso σε xex πανω στον σκληρο δισκο του υπολογιστη.Πρεπει ο δικος του υπολογιστη να ειναι σε FAT32 για να γινει η μετατροπη?
ZekkDarklighter- Member
οχι ρε.κανε φατ32 τον εξωτερικο σκληρο σου με το fat32formatter.και αν δεν μπορεις να το κανεις με αυτο τον τροπο δοκιμασε να το κανεις σε μορφη god με iso2god
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Δεν εχω εξωτερικο δισκο.Αυτο που θελω να κανω ειναι να μετατρεψω το iso σε xex στον δισκο του υπολογιστη και μετα να το μεταφερω με FTP στο xbox.
ZekkDarklighter- Member
δεν εχεις καθολου εναν εξωτερικο δισκο??αν οχι τοτε μαλλον μονοδρομος ειναι το ftp αλλα κανει 10 χρονια να φορτωσει και πολλες φορες πεταει σφαλματα.καλυτερα να πας να παρεις ενα φλασακι 16gb να εισαι αρχοντας
koulis21- Xtreme Modder
Χμμμμ τωρα που το λες εχω αλλα ειναι σε ntfs.Αν του κανω ενα partition fat32 λες να μπορεσει το xbox να το δει?
Δεν εχω προβλημα με τον FTP αρκει να δουλεψει γιατι μεχρι στιγμης δεν κανει τιποτα.Εχν συνδεεται στο xbox κανονικα,διαλεγω το iso κτλ κτλ δεν το πεναει.
Δεν εχω προβλημα με τον FTP αρκει να δουλεψει γιατι μεχρι στιγμης δεν κανει τιποτα.Εχν συνδεεται στο xbox κανονικα,διαλεγω το iso κτλ κτλ δεν το πεναει.
ZekkDarklighter- Member
ουτε εμενα κανει δουλεια το ftp και το αφησα γρηγορα.δεν θα το δει αμα το κανεις σε partition.για αυτο σου ειπα να παρεις ενα φλασακι να εισαι αρχοντας
koulis21- Xtreme Modder
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [OΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ISO ΣΕ XEX ΜΟΡΦΗ ΜΕ XBOX IMAGE BROWSER
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» [OΔΗΓΟΣ]ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ISO ΣΕ XEX ΜΟΡΦΗ ΜΕ XBOX IMAGE BROWSER
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης