Οδηγός αναβάθμισης RGH
+86
Hacked
kvasil
Mr_Terror
d_gkal
Blaqdgr
petrofskaya
billdoxa
andersgr
vezouviosath08
C1oud
stratisd
olegaros
giorgosmc
vasilis_ts
goan7
spyros.tsi
Chrysostomos
kosbit
rageilias
dimitrisarta
O Thios Tom
Morfh87
thomason93
invisiblesurfer
vasi
venom13
klainmaingr
gkalas
lousifer2008
Candlemass
skar1983
xbox360gamers
james9
Zorg
Evangelos
stayros32001
steve-evolution
jpm4
hellcine
green chaos
auron12
Phobia
Alkis30
thanosgr
rage
talos
panos1973
elouros
lalos
iratus7
RaZ1eL
billias
nikosm10
DoctorC
madgamer1908
cycloholic
gio
matsupitsu
greenstation
niknilad
PowerOfDark
vk2007
tzonaras
arbaden
DmC10
kolitiri
polifotos
mg444
reinko24
sokairyk
Totti10
neokosmitis
gust
mikele13
koulis21
kasderty
avraam1985
ShadowSora
ax0r7ag0z
aorpanos
SCORPIOS_X
Jimyb3
nikdeli
Jimakos
Postfire
vortex
90 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 13 από 30
Σελίδα 13 από 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Απ: Οδηγός αναβάθμισης RGH
ναι Νικο το θυμαμαι που μ το ειχες πει..με αυτο το κανω παντα
αξιζει να το αναβαθμισω ή δεν υπαρχουν ακομα games που το ζητανε;
οχι δεν μπενει..ειχα στο σκλιρο δισκο σκετο το nandflash και απο κάτω το xenon..στο προγραμμα το μονο που με προβλημάτισε ήταν η καρτελα με τους σιριακούς αρηθμους που δεν μου τους εμφανιζε παρ'ολο οτι έκανα load το παλιο launch.ini
thanosgr- Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 10/04/2012
neokosmitis έγραψε:ναι Νικο το θυμαμαι που μ το ειχες πει..με αυτο το κανω παντα
προς το παρων οχι μονο με το 16202 εχουν βγει παιχνιδια.
αν θες αναβαθμιζεις
thanosgr έγραψε:οχι δεν μπενει..ειχα στο σκλιρο δισκο σκετο το nandflash και απο κάτω το xenon..στο προγραμμα το μονο που με προβλημάτισε ήταν η καρτελα με τους σιριακούς αρηθμους που δεν μου τους εμφανιζε παρ'ολο οτι έκανα load το παλιο launch.ini
βγαλε την κονσολα απο το ρευμα για 5 λεπτα και ξαναδοκιμασε να την αναψεις με eject(αστην κανα 5-10 λεπτο να δουμε αν μπει σε xell)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Postfire στις 6th Απρίλιος 2013, 15:38, 1 φορά
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
εγινε νικο ευχαριστω πολυ
καλη συνεχεια
edit..επιτυχης αναβαθμιση σε jasper
να σαι καλα Νικο
καλη συνεχεια
edit..επιτυχης αναβαθμιση σε jasper
να σαι καλα Νικο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την neokosmitis στις 6th Απρίλιος 2013, 15:57, 1 φορά
ok θα το κανω χωρις τον εξοτερικο σκληρο..
thanosgr- Member
τωρα δεν αναβει καν..δεν παιζει να καίκε αφου ειναι θεμα λογισμικου αυτο που εκανα οχι ρευματος.
thanosgr- Member
δεν καικε απλα χρειαζεται να κολληθει παλι programmer και να περαστει το freeboot
Postfire- Xtreme Modder
δηλαδη την ξαναδίνω στον billia και μου την ξαναφτιάχνει λογικα απο την αρχη?ειναι και το χρηματικο στη μεση γιαυτο το λεω..
thanosgr- Member
πρεπει να ανοιχτει η κονσολα να κολληθει ο προγκραμερ και να προγραμματιστει παλι η ναντ.
μιλησε με τον billia
μιλησε με τον billia
Postfire- Xtreme Modder
αφου ρε παιδια δεν το κατεχετε το αθλημα,γιατι προχωρατε???
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
ακολουθησα τις οδηγιες απλα πηγε στραβα το generate..ειναι καποια πραγματα που εννοουνται απλα αν το κανεις πρωτη φορα δεν το ξερεις οτι εννοειται να τα εχεις κάνει.εκει κολλάω, ακομα ο οδηγός φαινεται πανευκολος απλα λιγο λιγο βγαζει κολληματα που δεν μπορει να τα σκεφτει κάποιος που δεν τα εχει ξανα κανει..
thanosgr- Member
Postfire έγραψε:αγορι δοκιμασε freeboot kernel 16203
μπορει να μην εκατσε καλα
και μετα απο την αρχη fsd - dashlaunch
Τελικα το προβληματα με το download λυθηκε... οταν η κονσολα ειναι συνδεμενη με καλωδιο...κολλαει...!!!
Wireless που καταφερα επιτελους να συνδεθω δουλευει αψογα.
rage- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 903
Τόπος : Λαρισα
Ατάκα : AssDicted
Registration date : 19/10/2010
Καλησπέρα και από μένα. Η κονσόλα μου είναι Phat JTAG Jasper 16MB. Τώρα είμαι στο 15574 dashboard. Ποιό είναι το τελευταίο freeboot και ποιό util να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ? Εχω τη μαμά nand και το cpukey οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα..
Alkis30- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 331
Registration date : 15/02/2010
16203 kernel
xeBuild_GUI_2.09
xeBuild_GUI_2.09
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
Alkis30 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα. Η κονσόλα μου είναι Phat JTAG Jasper 16MB. Τώρα είμαι στο 15574 dashboard. Ποιό είναι το τελευταίο freeboot και ποιό util να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ? Εχω τη μαμά nand και το cpukey οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ακολουθησε τον οδηγο 2
Οδηγος 2:Αναβαθμιση Freeboot (kernel 2.0.15574.0) για RGH Phat+Slim+Jtag Κονσολες με την χρηση του xeBuild GUI 2.071b
Αναβαθμιση freeboot σε 2.0.15574.0 σε Slim +Phat RGH+Jtag Κονσολες
Postfire- Xtreme Modder
Postfire έγραψε:Alkis30 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα. Η κονσόλα μου είναι Phat JTAG Jasper 16MB. Τώρα είμαι στο 15574 dashboard. Ποιό είναι το τελευταίο freeboot και ποιό util να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ? Εχω τη μαμά nand και το cpukey οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ακολουθησε τον οδηγο 2
Οδηγος 2:Αναβαθμιση Freeboot (kernel 2.0.15574.0) για RGH Phat+Slim+Jtag Κονσολες με την χρηση του xeBuild GUI 2.071b
Αναβαθμιση freeboot σε 2.0.15574.0 σε Slim +Phat RGH+Jtag Κονσολες
Οκ Νικο σε ευχαριστω. Υποθετω οτι πρεπει να χρησιμοποιησω την τελευταια εκδοση του xebuild 2.09 ε ? Την τελευταια φορα που το προσπαθησα με το πρόγραμμα xeBuild GUI 2.071b για την αναβαθμιση σε 15574 μου εβγαζε μήνυμα "Do you want to use the current SMC or change it ? Yes - No", παταγα "YES" και μου πεταγε "ERROR: Please fix your settings and select a SMC hack to use!" ... Δεν μπορουσα να κανω τιποτα και μου εφτιαξες εσυ το freeboot με jrunner ! Ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα αλλιως θα ζητησω παλι την πολυτιμη βοηθεια σου !
Alkis30- Xtreme Modder
ΟΚ τελικά χρησιμοποίησα το JRunner και όλα πήγαν μια χαρά ! Πλέον είμαι στο 16203 και όλα τα νέα games παίζουν περίφημα...
Alkis30- Xtreme Modder
Άμα φορτώνοντας το nand Error: Can't Determine if it's big or small block nand do you want to continue anyways? (this is a sign that your nand is not properly dumped)" ?
Phobia- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 08/02/2012
Για οσους θελουν πιο αναλυτικο οδηγο για αναμαθμιση μεσω JRunner ας δουνε εδω. Ειναι στα Αγγλικα αλλα ειναι 100% noob friendly
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ ! Το βρήκα τελικά και εγώ. Έκανα update σε 16203 με JRunner.
Το video αυτό μου φάνηκε πολύ χρήσιμο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είχα Xbox 4Gb με Corona Motherboard και δεν λειτουργούσε το Xebuild.
Το video αυτό μου φάνηκε πολύ χρήσιμο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είχα Xbox 4Gb με Corona Motherboard και δεν λειτουργούσε το Xebuild.
Phobia- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Registration date : 08/02/2012
Παιδια μια ερωτηση , ενω βαζω κανονικα τα αρχεια και επιλεγω retail , παταω create image και μου πεταει ενα παραθυρακι που με βαζει να επιλεξω την μητρικη της κονσολας, εχω Jasper αλλα εκει εχει τρεις επιλογες για την ram μαλλον 16/256/512 πως να ξερω τι απο τα τρια θα επιλεξω;Επισης κατα την δημιουργεια της δευτερης glitch εικονας εκτος απο το dash μου βγαζει και τι τυπο rgh να επιλεξω 1 η 2.Ευχαριστω προκαταβολικα!
auron12- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 07/03/2009
ποια αρχεια βαζεις?
τις μαμα nand δεν τις εχεις?
Postfire- Xtreme Modder
auron12 έγραψε:Παιδια μια ερωτηση , ενω βαζω κανονικα τα αρχεια και επιλεγω retail , παταω create image και μου πεταει ενα παραθυρακι που με βαζει να επιλεξω την μητρικη της κονσολας, εχω Jasper αλλα εκει εχει τρεις επιλογες για την ram μαλλον 16/256/512 πως να ξερω τι απο τα τρια θα επιλεξω;Επισης κατα την δημιουργεια της δευτερης glitch εικονας εκτος απο το dash μου βγαζει και τι τυπο rgh να επιλεξω 1 η 2.Ευχαριστω προκαταβολικα!
αν εχει εσωτερικη μνημη το χβοχ δες ποση ειναι αυτη
και βαλε αναλογα στην επιλογη που σου ζηταει
τι dash ειχε οταν την εδωσες για rgh θυμασαι?
αν εχεις την αρχικη nand μπορεις να την βαλεις στο προγραμμα να
δεις τι θα σου βγαλει αν ειναι 1 ή 2
billias- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 5794
Τόπος : πειραιας
Registration date : 28/01/2008
Postfire έγραψε:ποια αρχεια βαζεις?
Βαζω το flashdmp.bin που το τραβηξα με το Flash360 και το cpu key.
Οταν εννοεις τις μαμα nand εννοεις τα nanddump2 και nanddump1.bin?Αν ειναι αυτα ναι τα εχω αλλα δεν βλεπω επιλογη στο J-Runner για να τις βαλω και τις δυο καπου.
Δυστυχως δεν θυμαμαι τι dash ειχα οταν την εδωσα παντως ηταν 14719 και κατω.
Επισης θελω να σας ευχαριστησω παιδια για το ενδιαφερον που δειχνετε.
auron12- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 07/03/2009
Σελίδα 13 από 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Παρόμοια θέματα
» ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ FreeBOOT (Kernel 2.0.15574.0) για Slim/Phat RGH+Jtag και Slim RGH Dual boot κονσολες(για Slim dual προς το παρων) Και Εγκατασταση Dashlaunch 3.02
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» Οδηγός για RGH
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 13 από 30
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης