www.360-gr.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)

+66
soulfunkdjx
BabisL
kouskous
yiazoo
gianniotis10
Mr_Terror
Bech
psifio
V -siretfel- V
paulbr
Candlemass
billdoxa
toni97
invisiblesurfer
razkal
Chrysostomos
Blinky
the_stiffm3ist3r
giorgosmc
maros4
zeremefico
KaYoMc
Totti10
efthimis.kavoukoglou
stelgx
kosbit
andersgr
greekcos
simonis
aorpanos
gkalas
nikos5800
jimmis1974
C1oud
myst77
socialwaste
vadergr
dilis
georgiou.cr
Mastro803
titan
stelios.travezeas
nannaki
spartan
rayman
koulis21
thanosgr
vortex
antreasM77
vasi
InFamous
dorinpro
billias
codmdantes
asteriosgr
avraam1985
gust
kazumagr
djbeast
talos
paranoicb
mikele13
Jimyb3
Al3xgrc
vagelis130687
Postfire
70 απαντήσεις

Σελίδα 24 από 27 Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος) - Σελίδα 24 Empty Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)

Δημοσίευση από Postfire 6th Φεβρουάριος 2014, 21:35

εχει εντολες απο κατω τα γραφει

Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος) - Σελίδα 24 Empty Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)

Δημοσίευση από yiazoo 27th Οκτώβριος 2014, 13:41

Παιδιά καλησπέρα,

καταρχήν είμαι λίγο άσχετος από xbox, έχω ένα (μάλλον αρκετά) προβλήματα. Πέρυσι μου έκανε κάποιος RGH το xbox μου (360) και από τότε έχουν αρχίσει τα προβλήματα. Ενώ έπαιζε μια χαρά, μετά από λίγο καιρό δεν ένοιγε πια. Δηλαδή, πάταγα το κουμπί, πράσινο και τίποτε άλλο. Το πήγα 6-7 φορές, το έφτιαχνε και μετά πάλι τα ίδια. Άλοτε έπαιζε 1 μήνα, άλλοτε 1 ημέρα. Μετά πήγα σε άλλον (Σε εταιρία στο Μαρούσι), 3 φορές. Φαίνεται ότι με την τρίτη τα κατάφερε γιατί και αυτός τα είχε δει όλα, δεν ήξερε τι να κάνει. Τώρα όμως μου έχει βάλει μέσα freestyle3, και το μηχάνημα τα έχει παίξει. Άλλοτε κρασάσει το fsd, άλλοτε δεν δείχνει όλα τα παιχνίδια, άλλοτε τα δείχνει 3 φορές το καθένα, άλλοτε άλλο δείχνει και άλλο ανοίγει, δεν κατεβάζει covers, με λίγα λόγια είναι ένα μπάχαλο.
Τι να κάνω; να προσπαθήσω να ξαναπεράσω το freestyle μόνος μου; Να το κάνω από πάνω ή πρέπει να σβήσω κάτι πριν;

Και αν νομίζετε ότι δεν θα το φτιάξω, υπάρχει κάποιος κοντά σε Αγία Παρασκευή, Χολαργό κλπ που μπορεί να το αναλάβει; Φυσικά με πληρωμή

Ευχαριστώ
yiazoo
yiazoo
Junior Member
Junior Member

Αριθμός μηνυμάτων : 5
Registration date : 04/01/2013

Δημοσίευση από Postfire 27th Οκτώβριος 2014, 13:45

1 καταρχην τι κονσολα ειναι φατ η σλιμ?
2 ειναι οκ απο θεμα μπουταρισματος?κολλαει το μηχανημα?
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 27th Οκτώβριος 2014, 13:51

Φίλε επειδή έχουμε γεμίσει από δήθεν "μάστορες" ψάξε καλά, κάνε μια επίσης καλή ερευνα, διάβασε, ρώτησε, γενικά ψαξου και μη πήγενεις στον οποιοδήποτε άκυρο, και πρώτα απ όλα ξεχνα τη περιοχή αν είναι να γίνει καλή δουλειά καλύτερα να τρέξεις και να είσαι μετά ήσυχος παρα να μπλεξεις με κάνα τσαρλατάνο και σου κάνει τη κονσόλα βίδες, εγώ αγορίνα πρώτα απ' όλα βάση εμπειρίας θα σου πρότεινα κάποιον συγκεκριμένα αυτόν που μου το έφτιαξε και 'μενα και η κονσολα δουλεύει πάνω από 2 χρονια απροβλημάτιστα ενώ έχει λιώσει άπειρες ώρες, θα σου στείλω pm για να μη κάνουμε και διαφήμιση. Από την άλλη υπαρχουν και παιδιά εδώ στο φόρουμ που το έχουν με το θέμα και μπορούν να σε βοηθήσουν, υπάρχει και συγκεκριμένη ενότητα που μπορείς να τσεκάρεις σχετικά με άτομα που φλασαρουν, για rgh κτλπ.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010

Δημοσίευση από Postfire 27th Οκτώβριος 2014, 14:06

και τα παιδια εδω μεσα μια χαρα ειναι.

γιωργο αν επιτρεπεις πιος στο εφτιαξε?
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από yiazoo 27th Οκτώβριος 2014, 14:45

Postfire έγραψε:1 καταρχην τι κονσολα ειναι φατ η σλιμ?
2 ειναι οκ απο θεμα μπουταρισματος?κολλαει το μηχανημα?
slim είναι, πέρυσι τα Χριστούγεννα το πήρα. Τώρα δουλεύει, τα παιχνίδια παίζουν αλλά με όλα τα προβλήματα που ανέφερα. ΠΧ τις πιο πολλές φορές, ανοίγω τυχαία τα παιχνίδια γιατί άλλο γράφουν και άλλο είναι τελικά!
yiazoo
yiazoo
Junior Member
Junior Member

Δημοσίευση από Postfire 27th Οκτώβριος 2014, 15:56

φορματ στον σκληρο και περασμα ολα απο την αρχη -βασικα προγραμματα για rgh-
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από yiazoo 27th Οκτώβριος 2014, 16:34

ναι αλλά (νομίζω ότι) μου έχει περάσει τα προγράμματα στον σκληρό του xbox (το μικρό έχω, νομίζω 8gb) Το λέω αυτό γιατί ξεκινάει κανονικά σε freestyle και χωρίς τον εξωτερικό σκληρό που έχω τα παιχνίδια. Γίνεται να κάνω format στον σκληρό του xbox; Sorry που σας πρήζω!
yiazoo
yiazoo
Junior Member
Junior Member

Δημοσίευση από giorgosmc 27th Οκτώβριος 2014, 17:07

Postfire δεν αντιλέγω φυσικά κι εδώ υπάρχουν παιδιά που το 'χουν με το να φτιάχνουν κονσόλες σε rgh, το ανέφερα κιόλας, απλά μίλησα και εμπειρικά μιας και μου το έφτιαξε ο συγκεκριμένος ότι θα μπορούσε να απευθυνθεί κι εκεί αν θέλει, σου έχω στείλει σε pm ποιος μου το έφτιαξε λόγω ότι δε θέλω να κάνω διαφήμιση όπως είπα.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Postfire 27th Οκτώβριος 2014, 18:41

yiazoo έγραψε:ναι αλλά (νομίζω ότι) μου έχει περάσει τα προγράμματα στον σκληρό του xbox (το μικρό έχω, νομίζω 8gb) Το λέω αυτό γιατί ξεκινάει κανονικά σε freestyle και χωρίς τον εξωτερικό σκληρό που έχω τα παιχνίδια. Γίνεται να κάνω format στον σκληρό του xbox; Sorry που σας πρήζω!

την εσωτερικη μνημη 4gb δεν την πειραζουμε ποτε την αφηνουμε γιατι εχουν δημιουργηθει προβληματα.
αν εχεις εσωτερισκο σκληρο δισκο(μπαινει 2.5 αρης) τα περνας ολα εκει.

καλο ειναι αν δεν εχεις εσωτερικο να βαλεις και να γινουν ολα εγκατασταση εκει. Smile
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από kouskous 5th Νοέμβριος 2014, 14:27

μεσα στον φακελο dash_launch_v3.12 μου εχει αυτα εδω τα αρχεια μετα δεν ξερω τι να κανω....
δεν βρισκω το αρχειο default.xex

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
kouskous
kouskous
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 58
Τόπος : Καματρρελο
Ατάκα : περπατα ελαφρα γιατι πατας στα ονειρα μου...
Registration date : 26/11/2012

Δημοσίευση από giorgosmc 5th Νοέμβριος 2014, 14:54

Δεν εχει default.xex στο dashlaunch, θα ανοιξεις το φακελο installer και θα τρεξεις το εκτελεσιμο αρχειο μεσα σε αυτον τον φακελο απο τη κονσολα σου, μολης το κανεις αυτο θα σου ανοιξει το μενου του dashlaunch, μολης σε βαλει μεσα θα πατησεις μια ή δυο φορες το RB και θα σου βγαλει ενα μενου επιλογης hdd, usb0 κτλπ, εσυ θα επιλεξεις απο εκει που τρεχεις τον fsd και τον dashlaunch, πχ αν εχεις περασμενο τον fsd και τον dashlaunch στοn hdd θα επιλεξεις hdd, μετα σε πηγενει στον freestyle και εισαι ετοιμος, αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από kouskous 5th Νοέμβριος 2014, 15:16

νομιζω πως το εφτιαξα...πως μπορω να το ελεχξω?
kouskous
kouskous
Modder
Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 5th Νοέμβριος 2014, 15:30

Τι ενοεις να το ελεγξεις?
Πες μου τι ακριβως θες να κανεις
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από kouskous 5th Νοέμβριος 2014, 15:37

δεν εχει γινει τιποτα....
εκλεισα το xbox το ανοιξα και ξεκιναει στο μαμα μενου
μπορει καποιος να δωσει ακριβες οδηγιες ?
kouskous
kouskous
Modder
Modder

Δημοσίευση από Postfire 5th Νοέμβριος 2014, 16:23

μεσα στο dashlaunch 3.12 εχει 1 φακελο installer/
μπαινεις μεσα και τρεχεις το default.xex
θα σε βγαλει σε 1 μενου με 1 πυραυλο.
πατωντας 1 φορα το RB απο το χειριστηριο σε παει στο δευτερο tab και εκει θα πρεπει να
τσεκαρεις το Hdd1 (να εχει το πρασινο ν οτι ειναι δλδ τικαρισμενο)οπου Hdd1 - εσωτερικος δισκος
μετα πατας το Β απο το χειριστηριο και μπαινεις κανονικα σε fsd.

αν δεν μπει θελει και διορθωση το launch.ini αρχειο
το οποιο μπορεις να το τροποποιησεις ανοιγοντας το με το notepad απο το pc

διαβασε τον οδηγο καλα τα λεει ολα
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από giorgosmc 5th Νοέμβριος 2014, 16:52

Μιλησα στο τηλεφωνο με το φιλο του ειπα κι εγω να το κανει αυτο αλλα λεει δεν τον βαζει μετα στον fsd αφου τσεκαρει τον hdd1, προφανως κατι κανει λαθος με το launch.ini ή πρεπει να ξανακατεβασει τον fsd απ την αρχη, μαλον το δευτερο απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ειπε.

Αν θες συνενοησου με το φιλο να τον παρεις κι εσυ τηλ μιας και τα ξερεις καλυτερα να του τα πεις.
giorgosmc
giorgosmc
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από Postfire 5th Νοέμβριος 2014, 20:56

δεν χρειαζεται να ξανακατεβασει τον fsd 3.775
απο πτο θυμαμαι θελει 2 φορες αποσυμπιεση

να τσεκαρει το launch.ini τα λεει ολα στον οδηγο
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Δημοσίευση από BabisL 19th Νοέμβριος 2014, 21:04

'Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα και το έλυσα για λίγο ακολουθώντας το τελευταιο σχόλιο σε αυτο το ποστ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] . Το θέμα είναι οτι οταν κλείνω και ξαναανοιγω την κονσολα, είτε με πετάει στον παλιο fsd που είχα (αν έχω συνδεδεμένο τον εξ. σκληρό που έχω τα παιχνιδια), είτε δεν μπαινει σε fsd όταν δεν εχω συνδεδεμενο τον δίσκο. Εχω κανει μαγικό το ξερω, αλλα αν μπορει καποιος να με διαφωτισει
BabisL
BabisL
Junior Member
Junior Member

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Registration date : 23/01/2013

Δημοσίευση από soulfunkdjx 27th Φεβρουάριος 2015, 15:58

Είχα τεράστιο πρόβλημα με τον δίσκο μου και τον έκανα φορμάτ και ακολούθησα τον οδηγό του πρώτου ποστ και όλα πήγαν τέλεια!!!Πλέον τα πάντα λειτουργούν άψογα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
soulfunkdjx
soulfunkdjx
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 478
Τόπος : Funky Town
Ασχολίες : House Music Producer
Ατάκα : Feel The Funk!!!
Registration date : 21/11/2008

Δημοσίευση από dinos214 9th Ιούνιος 2015, 17:15

Καλησπερα.μπορει καποιος να μου κανει RGH το xbox 360?
dinos214
dinos214
n00b
n00b

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 07/06/2015

Δημοσίευση από soulfunkdjx 9th Ιούνιος 2015, 22:17

dinos214 έγραψε:Καλησπερα.μπορει καποιος να μου κανει RGH το xbox 360?
Αν πας στις αγγελίες θα δεις ότι υπάρχει σχετικό thread.
Ψαχνουμε πριν μπούμε όπου να'ναι και ζητάμε ότι θέλουμε...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
soulfunkdjx
soulfunkdjx
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 478
Τόπος : Funky Town
Ασχολίες : House Music Producer
Ατάκα : Feel The Funk!!!
Registration date : 21/11/2008

Δημοσίευση από malamas 8th Οκτώβριος 2015, 18:39

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΟΒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER BRAVO ΝΙΚΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ :respect: :ty: :360: goodpost
malamas
malamas
Modder
Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 81
Registration date : 11/11/2009

Δημοσίευση από kosbit 11th Οκτώβριος 2015, 23:50

καλησπερα σας προσπαθω να κανω το στικακι μου *configure now* και δεν μπορω η μονη επιλογη που εχω ειναι φορματ με αποτελεσμα οταν παω να κανω open file απο το usb xtaf gui να μην το βλεπει καν .
τι λαθος κανω ?
kosbit
kosbit
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Αριθμός μηνυμάτων : 202
Registration date : 05/11/2009

Δημοσίευση από Postfire 12th Οκτώβριος 2015, 00:08

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

δοκιμασε και αλλο στικακι
Postfire
Postfire
Xtreme Modder
Xtreme Modder

Σελίδα 24 από 27 Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα
» Οδηγος εγκατάστασης HD textures
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης