Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
+66
soulfunkdjx
BabisL
kouskous
yiazoo
gianniotis10
Mr_Terror
Bech
psifio
V -siretfel- V
paulbr
Candlemass
billdoxa
toni97
invisiblesurfer
razkal
Chrysostomos
Blinky
the_stiffm3ist3r
giorgosmc
maros4
zeremefico
KaYoMc
Totti10
efthimis.kavoukoglou
stelgx
kosbit
andersgr
greekcos
simonis
aorpanos
gkalas
nikos5800
jimmis1974
C1oud
myst77
socialwaste
vadergr
dilis
georgiou.cr
Mastro803
titan
stelios.travezeas
nannaki
spartan
rayman
koulis21
thanosgr
vortex
antreasM77
vasi
InFamous
dorinpro
billias
codmdantes
asteriosgr
avraam1985
gust
kazumagr
djbeast
talos
paranoicb
mikele13
Jimyb3
Al3xgrc
vagelis130687
Postfire
70 απαντήσεις
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 20 από 27
Σελίδα 20 από 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
giorgosmc- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 1690
Τόπος : Athens
Registration date : 14/06/2010
Απ: Οδηγός εγκατάστασης βασικών προγραμμάτων μετά το RGH (Ανανεωμενος)
βαλε κατι παραπανω και παρε 250γιγα δισκο
Postfire- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 37579
Τόπος : Πειραιας
Ατάκα : make your choice...
Registration date : 15/10/2009
Δε με απασχολει μεγαλυτερος χωρος απλως θα κουμποσω τα βασικα προγραμματα στο 4αρη και θα περασω 1 με 2 παιχνιδια στο φλασακι και ειμαι μια χαρα και οταν τα βαρεθω τα σβηνω και περναω αλλα δυο, προσωπικα με βολευει αυτο
giorgosmc- Xtreme Modder
Help, πηγα να μεταφερω 170 παιχνιδια στο σκληρο και ο fsd χαλασε τελειως κρασαρε και κανει οτι να 'ναι τωρα, μπορει να μου στειλει καποιος ενα site με τον τελευταιο fsd να τον κανω update?
giorgosmc- Xtreme Modder
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
the_stiffm3ist3r- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 7403
Ατάκα : cool story bro!!!
Registration date : 25/09/2009
Καλησπερα σε ολους!
Σημερα καταφερα επιτελους να Γκλιτσιασω και εγω το xbox μου!
Να πω εδω οτι το glitched Dashboard που χρησιμοποιησα κατα το RGH ηταν το 16203.
Διαβαζοντας online οδηγους σαν του παροντος thread καταλαβα οτι πρεπει να περασω το Dashlaunch και το Freestyle Dash και αποκει και περα ειναι θεμα ρυθμισεων.
Εχω περασει σε CD το Xexmenu και εχω κατεβασει επισης το Freestyle Dash 3.0.735 και το Dashlaunch 3.07. Αποκει και περα εχω εναν εξωτερικο δισκο 2tb διαθεσιμο, και το xbox μου ειναι trinity με 4gb onboard.
Εδω που θελω τη βοηθεια σας ειναι στο εξης. Επειδη εχω κανει RGH με Xecuter Demon οποτε εχω Dual Boot σε stock και σε RGH, θελω να γινει ετσι η εγκατασταση του Freestyle Dash που να μη μου αφησει υπολειματα στα 4gb onboard. Δηλαδη θελω να γινει οτι αφορα την εγκατασταση στον εξωτερικο σκληρο ωστε αν boot-αρω με τη stock nand για να μπω xbox Live να μην υπαρχει κανενα δειγμα πειραγματος στην κονσολα...
Οποτε εχω το CD με το Xexmenu 1.1 ετοιμο, και θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να περασω το FSD καπου εξωτερικα...
Μπορει να εγκατασταθει και να τρεχει απο τον 2tb δισκο μου? Ή πρεπει να θυσιασω και ενα flashακι ας πουμε για να boot-αρει αποκει το FSD? Και ποια ιενια η σειρα που πρεπει να τα κανω απο το XexMenu?
Σημερα καταφερα επιτελους να Γκλιτσιασω και εγω το xbox μου!
Να πω εδω οτι το glitched Dashboard που χρησιμοποιησα κατα το RGH ηταν το 16203.
Διαβαζοντας online οδηγους σαν του παροντος thread καταλαβα οτι πρεπει να περασω το Dashlaunch και το Freestyle Dash και αποκει και περα ειναι θεμα ρυθμισεων.
Εχω περασει σε CD το Xexmenu και εχω κατεβασει επισης το Freestyle Dash 3.0.735 και το Dashlaunch 3.07. Αποκει και περα εχω εναν εξωτερικο δισκο 2tb διαθεσιμο, και το xbox μου ειναι trinity με 4gb onboard.
Εδω που θελω τη βοηθεια σας ειναι στο εξης. Επειδη εχω κανει RGH με Xecuter Demon οποτε εχω Dual Boot σε stock και σε RGH, θελω να γινει ετσι η εγκατασταση του Freestyle Dash που να μη μου αφησει υπολειματα στα 4gb onboard. Δηλαδη θελω να γινει οτι αφορα την εγκατασταση στον εξωτερικο σκληρο ωστε αν boot-αρω με τη stock nand για να μπω xbox Live να μην υπαρχει κανενα δειγμα πειραγματος στην κονσολα...
Οποτε εχω το CD με το Xexmenu 1.1 ετοιμο, και θελω να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να περασω το FSD καπου εξωτερικα...
Μπορει να εγκατασταθει και να τρεχει απο τον 2tb δισκο μου? Ή πρεπει να θυσιασω και ενα flashακι ας πουμε για να boot-αρει αποκει το FSD? Και ποια ιενια η σειρα που πρεπει να τα κανω απο το XexMenu?
Blinky- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 178
Registration date : 23/12/2008
μπορεις να τρεξεις fsd απο τον εξωτερικο.
φτιαχνεις το Default σε Usb στο αρχειο launch.ini το οποιο
πρεπει να ειναι στην 4αρα μνημη λογικα,οποτε αν ισχυει,με ftp κανεις την μεταφορα και μετα κανεις edit το αρχειο.
μετα βαζεις fsd και τελευταιο το dashlunch....
πρεπει να ειναι στην 4αρα μνημη λογικα,οποτε αν ισχυει,με ftp κανεις την μεταφορα και μετα κανεις edit το αρχειο.
mikele13- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Τόπος : Zografou City
Ατάκα : τα παντα ολα,και τα κοαλα τιποτα...
Registration date : 25/04/2010
mikele13 έγραψε:μπορεις να τρεξεις fsd απο τον εξωτερικο.
Εβαλα στον εξωτερικο το Freestyle 3 εκδοση 735 σε ενα φακελο, και το dashlaunch 3.07 σε εναν αλλο φακελο.
Αποκει και περα δε μπορω να βρω τροπο να εκαταστησω το Freestyle αν και μπορω να το τρεξω μεσω XEXMenu και μετα να κανω οτι θελω. Αλλα δε μπορω να βρω καποιο εκτελεσιμο αρχειο εγκαταστασης του με το οποιο να εγκατασταθει και να μπορω να το τρεξω απο την glitched dashboard μου χωρις την αναγκη για το XEXmenu CD.
Οσο για το Dashlaunch 3.07 καταρχην μια ερωτηση. Διαβασα οτι υποστηριζει μεχρι 16202 kernel και εγω εχω βαλει 16203 (μαλακια εκανα? σκεφτηκα οτι το τελευταιο glitched dash θα ιεναι καλυτερο για συμβατοτητα με ολα τα παιχνιδια) αρα εχουμε θεμα εκει?
Περα απο αυτο, τρεχω τον installer του dashlaunch και παλι δε βρισκω πως να γινει installed...Μου δειχνει μονο τα διαφορα settings του launch.ini αμα θελω να πειραξω και επισης το εβαλα να σωσει το Launch.ini στο USB και πηγα εγω και το πειραξα στα windows βαζοντας του san Path την τοποθεσια του φακελου του freestyle dash στον εξωτερικο δισκο. Αλλα δεν εγινε κατι... (επισης το οτι εσωσε το Launch.ini στο usb σημενει οτι το εσβησε απο οπου αλλου ηταν?
Τελος, εχω μια αλλη απορια, επειδη εχω dual nand, θελω τα RGH stuff να μην εχουν καμια σχεση με το stock setup. Οποτε θα φτιαξω αλλο gamertag στο RGH και αυτο σωζεται στη nand ουτως η αλλως αρα δεν εχω προβλημα. Με τα game data και saves Ομως τι κανω για να μη χρησιμοποιω το 3gb flash του xbox που θα χρησιμοποιει η stock nand? Μπορω να τα σωζω στον USB δισκο μου ή πρεπει να γινει partitioned σε xbox format οποτε μετα δε μπορω να τον εχω fat32 για τα παιχνιδια? Σε τετοια περιπτωση μπορω εγω να τον σπασε σε 2 partition απο τα windows και να βαλω ας πουμε 16gb για τα xbox data και ολο το υπολοιπο fat32? Αλλιως τι, φλασακι εξτρα και formatted σε xbox format?
Blinky- Xtreme Modder
Postfire έγραψε:πρεπει να ρυθμισεις το launch.ini
το ανοιγεις απο το pc με NOTEPAD και πας εδω
; example entry
; Default = Hdd:\FreeStyle\default.xex
[QuickLaunchButtons]
BUT_A =
BUT_B =
BUT_X =
BUT_Y =
Start =
Back =
LBump =
; Default is what loads when you hold no buttons
; leave this blank if you want NXE as default
Default = Hdd:\FSD3\default.xex
Hdd ειναι αν τα εχεις τα βασικα προγραμματα σε εσωτερικο δισκο fsd,dashlaunch,launch.ini
μετα πρεπει ο φακελος fsd να εχει ιδια ονομασια με το launch.ini
παραδειγμα...
αν ο φακελος fsd ειναι FSD3.483 ΚΑΙ τα εχεις στον εσωτερικο δισκο το κανεις ετσι
Default = Hdd:\FSD3.483\default.xex
προσεχε παιζουν ρολο καφαλαια-μικρα
επισης προσεχε στο κατω τα κανεις οχι στο επανω που ειναι το ; example entry
για το dashlaunch 3.07 υποστηριζει 16203
Postfire- Xtreme Modder
Ολα κομπλε ξεκιναει αυτοματα πλεον το FSD3! Εβαλα και 32gb απο τον εξωτερικο δισκο να τα χρησιμοποιει για saves και gamedata οποτε βγαζοντας τον δισκο απο το USB και γυρνωντας στο stock nand δεν υπαρχει κανενα υπολειμα και θα χρησιμοποιω απο stock τα 3.2gb flash memory που εχει Onboard!
Μια λεπτομερειουλα που μου λειπει, υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασει αυτοματα ολα τα covers των παιχνιδιων? Γιατι εχω 130 περιπου και πηγαινοντας μεσα σε 2-3 εκανα refresh artwork και το κατεβασε αλλα βαριεμαι να το κανω για 130 ενα ενα αυτο...
Μια λεπτομερειουλα που μου λειπει, υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασει αυτοματα ολα τα covers των παιχνιδιων? Γιατι εχω 130 περιπου και πηγαινοντας μεσα σε 2-3 εκανα refresh artwork και το κατεβασε αλλα βαριεμαι να το κανω για 130 ενα ενα αυτο...
Blinky- Xtreme Modder
εχει εντολη μεσα απο τον fsd να κατεβαζει αυτοματα covers
Postfire- Xtreme Modder
Εφτιαξα τον πρώτο μου φάκελο.Τον content με τα 16 μηδενικά,γιατί δε τον είχα.Εφτιαξα το μονοπάτι,κανονικά,έβαλα το scan depth στο 5 και τα υπόλοιπα τα άφησα στο auto.Τον φάκελο αυτό πρέπει κανονικά να το βλέπουμε στο dash η όχι;γιατί εγώ δε τον βλέπω.
Chrysostomos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 795
Τόπος : Κορυδαλλός
Ατάκα : Αντίο Ζωή
Registration date : 07/03/2013
οχι δεν τον βλεπεις στο dash.
σε αυτον βαζεις τα xbla/arcade games,τα dlc(εσωτερικο σκληρο μονο),και τα GOD παιχνιδια.
εκτος απο τα dlc,τον φακελο αυτο,μπορεις να τον φτιαξεις και σε εξωτερικο σκληρο για αυτα που αναφερω...
τον βλεπεις μονο ειτε μεσω xexmenu ειτε filemanager απο fsd.
σε αυτον βαζεις τα xbla/arcade games,τα dlc(εσωτερικο σκληρο μονο),και τα GOD παιχνιδια.
εκτος απο τα dlc,τον φακελο αυτο,μπορεις να τον φτιαξεις και σε εξωτερικο σκληρο για αυτα που αναφερω...
mikele13- Moderator
Ενα μικρο "προβλημα" αλλα καθε βοηθεια ευπροδεκτη
Πηγα να περασω το πακετο των μεταγραφων για το pro 13 και εκανα ενα λαθος. (ξεχασα να φτιαξω τον φακελο 00000002 )
Και την επομενη φορα που μπηκα στο fsd ενω επιλεγω ταξινομηση με τιτλο μου τα βγαζει οπως να'ναι. Παιζει να φταιει το λαθος με το dlc? Και πως μπορω να το διορθωσω?
Πηγα να περασω το πακετο των μεταγραφων για το pro 13 και εκανα ενα λαθος. (ξεχασα να φτιαξω τον φακελο 00000002 )
Και την επομενη φορα που μπηκα στο fsd ενω επιλεγω ταξινομηση με τιτλο μου τα βγαζει οπως να'ναι. Παιζει να φταιει το λαθος με το dlc? Και πως μπορω να το διορθωσω?
andersgr- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 403
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 21/10/2012
Σε στικάκι που έχω δεσμέυσει με το mu μπορώ να περάσω dlc;mikele13 έγραψε:οχι δεν τον βλεπεις στο dash.
Chrysostomos- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 795
Τόπος : Κορυδαλλός
Ατάκα : Αντίο Ζωή
Registration date : 07/03/2013
Chrysostomos έγραψε:Σε στικάκι που έχω δεσμέυσει με το mu μπορώ να περάσω dlc;mikele13 έγραψε:οχι δεν τον βλεπεις στο dash.
για δοκιμασε
αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει αν ειναι στο ιδιο σκληρο με τον fsd
koulis21- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 9182
Τόπος : Ηρακλειο
Ασχολίες : xbox360,wii,psp, και λιγο τει
Ατάκα : Οταν θελεις μπορεις,οταν μπορεις πρεπει να θελεις
Registration date : 19/04/2010
Το disc swapper πιο ακριβως αρχειο ειναι στον fsd? γιατι δεν το βλεπω πουθενα και φοβαμαι μηπως εχω θεμα με καποια games αργοτερα που ειναι δυο και τρια dvd και δε μου τα αλλαζει...
giorgosmc- Xtreme Modder
μεσα στον fsd υπαρχει φακελος Plugins και μεσα σε αυτον υπαρχει το αρχειο FreestylePlugin.xexgiorgosmc έγραψε:Το disc swapper πιο ακριβως αρχειο ειναι στον fsd? γιατι δεν το βλεπω πουθενα και φοβαμαι μηπως εχω θεμα με καποια games αργοτερα που ειναι δυο και τρια dvd και δε μου τα αλλαζει...
mikele13- Moderator
συγγνωμη ρε παιδες, μια απλη ερωτηση!! Θελω να περασω την νεα εκδοση του fsd αλλα και το νεο dashlaunch.. Θα πρεπει πρωτα να σβησω τις προηγουμενες εκδοσεις απο την κονσολα (αν ναι, πειτε μου τον τροπο), η απλα ακολουθω αυτον εδω τον οδηγο και ξεμπερδευω?
InFamous- Xtreme Modder
- Αριθμός μηνυμάτων : 246
Τόπος : Aθήνα
Registration date : 05/10/2011
αφου περασεις τον νεο fsd και το νεο dashlaunch χυμα στο root του δισκου,
μπαινεις μεσα στον φακελο dashlaunch 3.07 /installer και τρεχεις το default xex
μετα αφου μπουταρει στον νεο fsd σβηνεις τα παλια
Postfire- Xtreme Modder
δηλαδη δεν χρειαζεται, να ανοιξω xexmenu οπως ειχα κανει οταν ειχα πρωτοφτιαξει την κονσολα.. Απλα κανω copy paste τον fsd και το dashlaunch στον σκληρο.. σωστα?
InFamous- Xtreme Modder
ναι στο root του σκληρου εκει που εχεις και τα παλια.
ειτε απο xexmenu ειτε απο fsd manager ειτε με ftp
ειτε απο xexmenu ειτε απο fsd manager ειτε με ftp
Postfire- Xtreme Modder
οκ και κατι τελευταιο, σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.. μαζι με τα καινουρια fsd και dashlaunch μεταφερω και το launch.ini, η δεν χρειαζεται αυτη την φορα?
InFamous- Xtreme Modder
ναι πρεπει να εχει ιδια ονομασια οπως τον φακελο του fsd
Default = Hdd:\FSD3.0r735\default.xex
FSD3.0r735 = την ιδια ονομασια θα εχει και ο φακελος του fsd
Default = Hdd:\FSD3.0r735\default.xex
FSD3.0r735 = την ιδια ονομασια θα εχει και ο φακελος του fsd
Postfire- Xtreme Modder
προσπαθησα να κανω το ιδιο με τον dashlaunch 3.08 και το Freestyle3.0.775 και ειναι καμια ωρα σε φαση "initializing loading engine..."Postfire έγραψε:αφου περασεις τον νεο fsd και το νεο dashlaunch χυμα στο root του δισκου,
ειναι φυσιολογικο?
razkal- Junior Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Registration date : 10/04/2013
Σελίδα 20 από 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
Παρόμοια θέματα
» Οδηγος εγκατάστασης HD textures
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
» ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GTA-V ISORIP ΣΕ ΧΒΟΧ JTAG/RGH
» Οδηγός Rgh Corona v2 (4Gb) - Με dashboard 2.0.15574 -RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh 2.0 Jasper - Με dashboard 2.0.14719 ή Νεοτερο *Χρηση RGX* (Oλοκληρομενος Οδηγος και εγκατασταση Glitcher - βημα βημα ) -Noob Friendly- (Πλεον γινονται(γκλιτσαρονται) και τα 2.0.16537 beta)
» Οδηγός Rgh Corona V1 / V3 - Με dashboard 2.0.15574 και μεγαλυτερο(Πλεον γινονται και τα 2.0.16537 beta) - RGX (Oλοκληρωμενος Οδηγος Εγκατασταση Glitcher και Postfix Adapter - σεταρισμα βημα βημα ) -Noob Friendly-
www.360-gr.com :: Φόρουμ :: Homebrew :: Οδηγοί
Σελίδα 20 από 27
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης